You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αττική οδός «προσοχή» !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα POLYATAKTOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ας όψεται ο κάθε καραγκιοζοπαίχτης που νομίζει ότι είναι η "οδηγάρα" της χρονιάς.
Κάνει ό,τι παπαριά του κατέβει - ενίοτε σκοτώνει και μερικούς - και μετά ανεβάζει βιντεάκια και νιώθει τον ανδρισμό του ελαφρώς μεγαλύτερο.
Στην τελική, ο μαλάκας μακάρι να σκοτωθεί, να γίνουν οι δρόμοι ασφαλέστεροι.
Οι υπόλοιποι ταλαίπωροι και αθώοι, γιατί να πληρώσουν τον ΑΝΙΚΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ;;;
Κάνει ό,τι παπαριά του κατέβει - ενίοτε σκοτώνει και μερικούς - και μετά ανεβάζει βιντεάκια και νιώθει τον ανδρισμό του ελαφρώς μεγαλύτερο.
Στην τελική, ο μαλάκας μακάρι να σκοτωθεί, να γίνουν οι δρόμοι ασφαλέστεροι.
Οι υπόλοιποι ταλαίπωροι και αθώοι, γιατί να πληρώσουν τον ΑΝΙΚΗΤΟ ΜΑΛΑΚΑ;;;
εγω εβαλα δυο βιντεακια για να τα δει οποιος θελει.δεν υποστηριξα οτι εκανα ανδραγαθημα η πραξη επευφημισμου.απλα τα ανεβασα.δεχομαι κριτικη και απανταω σε αυτην.βρισιες ομως δεν ανεχομαι.αμα θες leoknight7 να ακουσεις ολα τα γαλλικα που ξερω δε θα σου το στερησω αλλα μην προσπαθεις να φανεις καποιος πεταγοντας μια βρισια στο πληκτρολογιο μικροτσουτσουνε
LeoKnight7
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν αναγνώρισες τον εαυτό σου στα λεγόμενά μου μπορείς άνετα να νιώσεις θιγμένος.
Από εκεί και πέρα, καραγκιόζηδες που οδηγούν σαν και σένα, σε πιο προσωπικό επίπεδο, αν ήταν στο χέρι μου, θα σας μάζευα όχι για πλημμελήματα αλλά για κακουργήματα και δεν θα ξαναοδηγούσατε όχι αυτοκίνητο, αλλά ούτε πατίνι.
Δε φτάνει που έχετε γεμίσει τις μισές ελληνικές οικογένειες και με έναν τάφο από τροχαίο δυστύχημα έχετε και το θράσσος να ζητάτε και ρέστα!
Αλλά βέβαια! ΑΑ ρε αθάνατε Χάρυ Κλυνν!
Πόσα ήξερες όταν έλεγες για τους οδηγούς της Κυριακής!
ΥΓ. Δεν αμφιβάλλω ότι ΜΟΝΟ γαλλικά ξέρεις, ειδικά μετά από τον "επευφημισμό". Το δείχνεις εδώ και δύο σελίδες. Μην βγάζεις όμως όλες τις ενοχές του ελλειπούς ανδρισμού σου εδώ μέσα. Στο κάτω κάτω δε φταις μόνο εσύ.
Από εκεί και πέρα, καραγκιόζηδες που οδηγούν σαν και σένα, σε πιο προσωπικό επίπεδο, αν ήταν στο χέρι μου, θα σας μάζευα όχι για πλημμελήματα αλλά για κακουργήματα και δεν θα ξαναοδηγούσατε όχι αυτοκίνητο, αλλά ούτε πατίνι.
Δε φτάνει που έχετε γεμίσει τις μισές ελληνικές οικογένειες και με έναν τάφο από τροχαίο δυστύχημα έχετε και το θράσσος να ζητάτε και ρέστα!
Αλλά βέβαια! ΑΑ ρε αθάνατε Χάρυ Κλυνν!
Πόσα ήξερες όταν έλεγες για τους οδηγούς της Κυριακής!
ΥΓ. Δεν αμφιβάλλω ότι ΜΟΝΟ γαλλικά ξέρεις, ειδικά μετά από τον "επευφημισμό". Το δείχνεις εδώ και δύο σελίδες. Μην βγάζεις όμως όλες τις ενοχές του ελλειπούς ανδρισμού σου εδώ μέσα. Στο κάτω κάτω δε φταις μόνο εσύ.
μη μου λες οτι αναγνωρισα τον εαυτο μου γιατι καταφανως υποδεικνυες εμενα με τον τροπο που μιλαγες.στο χερι σου συγκεκριμενα ειναι να μου κλασεις τα αρχειδια.και για να συνοψισω ο ελλειπης ανδρισμος σου φαινεται με την ευκολια που εκτοξευεις υβρεις απο την καρεκλα του γραφειου σου.οι αντρες δε βριζουνε υπο καλυψη αλλα τα λενε στα ισια
σου εστειλα pm αλλα μπορεις να τα δεις και εδω.απλα πατας πανω δεν καταλαβαινω τη δυσκολια σου.εγω παω για υπνο.σας καληνυχτιζω.οποιοισδηποτε θελει μπορει να κανει την κριτικη του στο θεμα αλλα αμα αυριο δω βρισιες θα τις ανταποδωσω με pm αλλα και εδω.καληνυχτα σας
Επισκέπτης
ελπιζω να πεθανω απο φυσικα αιτια..ή εστω με τον τροπο που θα διαλεξω εγω κ οχι να σκοτωθω εξαιτιας καποιου ανεγκεφαλου...οποτε το στεφανι σιγουρα θα ειναι χρησιμοτερο σ'εσενα...
το οτι δε σε γνωριζω προσωπικα ειναι σιγουρο....απ'τις πραξεις σου ομως κρινεσαι...ΚΑΙ ΕΣΥ Κ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ...αλλα κ εμενα κ τον καθενα...κ σιγουρα αυτο που κανεις δεν αποδεικνυει οτι εισαι εξυπνος...
Επισης,το συμπερασμα περι χαμηλης νοημοσυνης βγαινει διαβαζοντας τα συμπερασματα σου...απ'τις 5 προτασεις που εγραψα...χαρακτηριστικα αναφερεις ως συμπερασμα "επισης χαμηλης νοημοσυνης εισαι και επειδη νομιζεις οτι μπορεις να οδηγησεις μοτοσυκλετα με ασφαλεια στην ελλαδα"...αν βρεις που ανεφερα οτι ειναι ασφαλες να οδηγεις στην ελλαδα οτιδηποτε κερδιζεις το στεφανι με την αξια σου...επισης,οσο επικινδυνο ειναι να οδηγεις στην ελλαδα εσυ το κανεις Χ2 με τις μαλακιες που κανεις στους δρομους!
Ξερεις ολους αυτους που εχουν ακριβα αυτ/τα κ σου ειπαν οτι τα χρωστανε ή μηπως επειδη εσυ εισαι φτωχομπινεδιαρης κ δεν μπορεις να παρεις ουτε subaru νομιζεις οτι οσοι εχουν το συγκεκριμενο αμαξακι ή οτιδηποτε ακριβο ειναι κ χρεωμενοι ? για κουνα το κεφαλι σου....
Οσο για το οτι δεν ξερουν να τα πανε...ισως να ισχυει...αλλα δυστυχως δεν γνωριζουμε αν ξερεις να τα πας κ εσυ...γιατι σε οποιοδηποτε κρατος του εξωτερικου απλα δεν θ'ακουμπουσες τιμονι για πολλα ετη....στο χαλαρο....
σου ειπα οτι ειμαι πλουσιος ? οχι...εισαι ανοητος εσυ κ τα συμπερασματα σου...
το που θα αραξω ειναι θεμα μου....εσυ αραξε στο μπαγκετ σου κ μην ταραζεσαι...
οσο για το ποιους θα κρινω...ειναι παλι προβλημα μου...κ τους μαλακες που ταραζουν τη ζωη μου κ προκαλλουν προβληματα με τους κουβαδες τους θα τους βγαζω στην αναφορα...
σιγουρα σκοτωνει η αγνοια και η υπερεκτιμηση δυνατοτητων και οχι η ταχυτητα....αλλα αυτο να το λες στον καθρεπτη σου οταν κοιταζεσαι...αλλα θα το λες καποτε οταν μεινεις αναπηρος ή θα πεθανεις σαν τοσους κ τοσους μαλακες που εφυγαν νωρις...εγω μαλλον δεν θα σκοτωθω ετσι...
σιγουρα οταν κινδυνευει η περιουσια μου καποιος εχει προβλημα....κ δυστυχως μεγαλο...αν μπορει να το πληρωσει το προβλημα του εχει καλως...αν ομως οχι,τι κανουμε ?
οσο για το αν περισσευουν οι μαλακες απ'τον κοσμο ? ειμαι σιγουρος για τη θετικη απαντηση...
το οτι δε σε γνωριζω προσωπικα ειναι σιγουρο....απ'τις πραξεις σου ομως κρινεσαι...ΚΑΙ ΕΣΥ Κ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ...αλλα κ εμενα κ τον καθενα...κ σιγουρα αυτο που κανεις δεν αποδεικνυει οτι εισαι εξυπνος...
Επισης,το συμπερασμα περι χαμηλης νοημοσυνης βγαινει διαβαζοντας τα συμπερασματα σου...απ'τις 5 προτασεις που εγραψα...χαρακτηριστικα αναφερεις ως συμπερασμα "επισης χαμηλης νοημοσυνης εισαι και επειδη νομιζεις οτι μπορεις να οδηγησεις μοτοσυκλετα με ασφαλεια στην ελλαδα"...αν βρεις που ανεφερα οτι ειναι ασφαλες να οδηγεις στην ελλαδα οτιδηποτε κερδιζεις το στεφανι με την αξια σου...επισης,οσο επικινδυνο ειναι να οδηγεις στην ελλαδα εσυ το κανεις Χ2 με τις μαλακιες που κανεις στους δρομους!
Ξερεις ολους αυτους που εχουν ακριβα αυτ/τα κ σου ειπαν οτι τα χρωστανε ή μηπως επειδη εσυ εισαι φτωχομπινεδιαρης κ δεν μπορεις να παρεις ουτε subaru νομιζεις οτι οσοι εχουν το συγκεκριμενο αμαξακι ή οτιδηποτε ακριβο ειναι κ χρεωμενοι ? για κουνα το κεφαλι σου....
Οσο για το οτι δεν ξερουν να τα πανε...ισως να ισχυει...αλλα δυστυχως δεν γνωριζουμε αν ξερεις να τα πας κ εσυ...γιατι σε οποιοδηποτε κρατος του εξωτερικου απλα δεν θ'ακουμπουσες τιμονι για πολλα ετη....στο χαλαρο....
σου ειπα οτι ειμαι πλουσιος ? οχι...εισαι ανοητος εσυ κ τα συμπερασματα σου...
το που θα αραξω ειναι θεμα μου....εσυ αραξε στο μπαγκετ σου κ μην ταραζεσαι...
οσο για το ποιους θα κρινω...ειναι παλι προβλημα μου...κ τους μαλακες που ταραζουν τη ζωη μου κ προκαλλουν προβληματα με τους κουβαδες τους θα τους βγαζω στην αναφορα...
σιγουρα σκοτωνει η αγνοια και η υπερεκτιμηση δυνατοτητων και οχι η ταχυτητα....αλλα αυτο να το λες στον καθρεπτη σου οταν κοιταζεσαι...αλλα θα το λες καποτε οταν μεινεις αναπηρος ή θα πεθανεις σαν τοσους κ τοσους μαλακες που εφυγαν νωρις...εγω μαλλον δεν θα σκοτωθω ετσι...
σιγουρα οταν κινδυνευει η περιουσια μου καποιος εχει προβλημα....κ δυστυχως μεγαλο...αν μπορει να το πληρωσει το προβλημα του εχει καλως...αν ομως οχι,τι κανουμε ?
οσο για το αν περισσευουν οι μαλακες απ'τον κοσμο ? ειμαι σιγουρος για τη θετικη απαντηση...
Tελικα η παιδεια σε αυτη την χωρα πρεπει να πληρωνεται πολυ ακριβα και δεν μιλαω για τις υβρεις που ελεχθησαν μονο αλλα και για τον τυπο που οδηγει κατα τα αυτο το τροπο και το ονομαζει και καυβλα του και επειδη καποιοι εχουν διαφορετικη αποψη τους ζηταει pm και τηλεφωνα και ραντεβου και δρομους για κοντρες και πολυ πιθανον και λιγο ξυλο και λυπαμαι πολυ για προσφατα εφερα στον κοσμο αυτο δυο χαριτωμενα παιδακια και δυστυχως θα βρισκουν τετοιους τυπους μπροστα τους
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δλδ τι ακριβως περιμενες να σου πουν σκρουντζ? τι αντιδραση πρεπει να χει καποιος βλεποντας τον οποιονδηποτε να κανει τετοιες μλκιες με τ αυτοκινητο λες κ ειναι ο χακκινεν παρουσια τοσων πολλων αυτοκινητων διπλα του..?
κ προφανως δεν τον ενδιαφερει ο εαυτος του κ προβλημα του... οι υπολοιποι τι του φταινε αν μη γενοιτο συμβει τ οτιδηποτε?
αχαρακτηριστο... εκνευρισμος.. τεραστιος εκνευρισμος
κ προφανως δεν τον ενδιαφερει ο εαυτος του κ προβλημα του... οι υπολοιποι τι του φταινε αν μη γενοιτο συμβει τ οτιδηποτε?
ασεμας ρε κσενεροτηδλδ τι ακριβως περιμενες να σου πουν σκρουντζ? τι αντιδραση πρεπει να χει καποιος βλεποντας τον οποιονδηποτε να κανει τετοιες μλκιες με τ αυτοκινητο λες κ ειναι ο χακκινεν παρουσια τοσων πολλων αυτοκινητων διπλα του..?
Σκρουντζ έχεις δει κάτι περίεργους να πηγαίνουν με 80 στην αριστερή λωρίδα κ όταν θες να τους περάσεις να σου κλείνουν τον δρόμο ή να πατάνε απότομα φρένο για να σε αιφνιδιάσουν???? Ε κάτι τέτοιοι τύποι είναι που σου την λένε, φαρισαίοι...
il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εγω παντος εχω να πω ενα πραμα...αν εχεις περασει τα 23-25 φιλε σκρουντζ και τρεχεις ετσι ακομα,πρεπει να πας σε εναν ψυχολογο να σε βοηθησει...ΗΜΑΡΤΟΝ πια..τυνχανει να εχω impreza,μονο που πισω εχω κι ενα παιδι...αν αγορι μου σε κλεισει 1 στον δρομο,(εστω κι απο λαθος του..)η σου σκασει 1 λαστιχο,που θα σταματησεις μαγκακο?το παιδι μου (αν γλυτωσει)θα το μεγαλωσεις εσυ?????????μου θυμησες τον μαλακα με το bmw που πριν 1 μηνα πηγαινωντας με 200,το εχασε,απογειωθηκε,προσγειωθηκε στο αντιθετο στην οροφη 1 citroen,και ΣΚΟΤΩΣΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ....αλλα ξεχασα,σε εσας δεν συμβαινουν αυτα,,ε,,,,,
και οσο για το ποσο γρηγορος εισαι...
ασε ρε φιλε...ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ,ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ???????????
και οσο για το ποσο γρηγορος εισαι...
ασε ρε φιλε...ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ,ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ???????????
κατ αρχας ο mc lein επειδη εγραψε οτι εχει πολλους μαλακες στον κοσμο εννοωντας εμενα θα τον παρακαλουσα να μην εξαιρει τον εαυτο του γιατι ειναι μεγαλο μαλακισμενο.εσυ kifina λεγοντας καριολακο ελπιζω να μην εννοεις εμενα γιατι αν το εννοεις σου εχω ετοιμη την απαντηση.
il_capitano τι εννοεις με αυτο "ασε ρε φιλε...ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ,ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ???????????"
εγινες καποιος που πηρες impreza η οτι εμαθες να οδηγεις στοκε?
και ποσως με ενδιαφερει που εχεις subaru.τι μας το λες να ζηλεψουμε?
Αντε και επειδη μερικοι μου πρηξανε τα αρχειδια και δε μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με αυτους ολη την ωρα θα πω το εξης.δεν εβαλα τα βιντεο για να μου πει κανενας μπραβο.ουτε καν εχω καμια αντιρρηση σε ερνητικα σχολια και κριτικη.αλλα οποιος θελει να με κοροιδεψει η βρισει να το κρατησει να τον εαυτο του γιατι ξερω να βρισω και εγω.αποδεχομαι την επικινδυνοτητα,ανευθυνοτητα ισως αλλα τις βρισιες κρατηστε τις για παρτη σας κοτες(μιλαω για καποια συγκεκριμενα πουστρακια που μιλανε ασχημα)
il_capitano τι εννοεις με αυτο "ασε ρε φιλε...ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ,ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ???????????"
εγινες καποιος που πηρες impreza η οτι εμαθες να οδηγεις στοκε?
και ποσως με ενδιαφερει που εχεις subaru.τι μας το λες να ζηλεψουμε?
Αντε και επειδη μερικοι μου πρηξανε τα αρχειδια και δε μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με αυτους ολη την ωρα θα πω το εξης.δεν εβαλα τα βιντεο για να μου πει κανενας μπραβο.ουτε καν εχω καμια αντιρρηση σε ερνητικα σχολια και κριτικη.αλλα οποιος θελει να με κοροιδεψει η βρισει να το κρατησει να τον εαυτο του γιατι ξερω να βρισω και εγω.αποδεχομαι την επικινδυνοτητα,ανευθυνοτητα ισως αλλα τις βρισιες κρατηστε τις για παρτη σας κοτες(μιλαω για καποια συγκεκριμενα πουστρακια που μιλανε ασχημα)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
..... πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.
Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν ) .
Edit AssFiller : διόρθωση τίτλου
Για την ράτσα των γύφτων αλλά και το επίπεδο τους έχουν γραφτεί τα δέοντα εδώ...
Παράσιτα της κοινωνίας, κυκλοφορούν πάντα με τρίκυκλο όπου κουβαλάνε γυναίκα για ζητιανιά, παιδί να πλύνει κανα τζάμι και μετά το πουλάνε, και το τρίκυκλο φυσικά είναι ΚΑΛΥΨΗ καθώς βουτάνε ό,τι βρουν μπροστά τους απο καφετέριες, δρόμους κλπ.
Σχεδόν ποτέ δεν έχουν πινακίδες στα τρίκυκλα, και φυσικά χαίρουν της άκρας συμπάθειας της αστυνομίας και κυκλοφοράνε ελεύθεροι, και φυσικά τα γκέτο τους είναι ΑΠΟΡΘΗΤΑ απο αστυνομία, εφορία κλπ.
ΥΓ. Παρακαλώ μην γαμήσετε το θέμα όπως πολλοί κάνουν, σαν τους δημοσιογράφους!
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φιλε jules , το θεμα που ανοιξα για να προσεξουν πολλοι εξ ημων που χρησιμοποιουμε την Αττικη Οδο τις βραδυνες ωρες, ηδη γαμηθηκε με υβρεις εκατερωθεν
Τωρα για το πως οδηγηει ο καθεις απο εμας , ειναι ενα αλλο θεμα που καλο θα ηταν να κουβεντιαστει καποια στιγμη..
Φιλικα....
Τωρα για το πως οδηγηει ο καθεις απο εμας , ειναι ενα αλλο θεμα που καλο θα ηταν να κουβεντιαστει καποια στιγμη..
Φιλικα....
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Φιλε jules , το θεμα που ανοιξα για να προσεξουν πολλοι εξ ημων που χρησιμοποιουμε την Αττικη Οδο τις βραδυνες ωρες, ηδη γαμηθηκε με υβρεις εκατερωθεν
Φιλικα....
To είδα φίλε μου πως το γαμήσανε....Ενας χρήστης ο Lepando τους έλεγε "αρρωστούλια" γιατί ήξερε πως ό,τι και αν πει κάποιος, το θέμα είναι προδικασμένο πως θα το γαμήσουν και θα πάει αλλού η κουβέντα!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Φιλε ......εισαι επικινδυνος,πρωτα για ολους τους συνχρηστες των δρομων οπου κινεισαι και μετα για τον εαυτο σου.Υπαρχει και καλυτερος( και ασφελεστερος για τους αλλους...)τροπος αυτοκτονιας....
Αλλο γρηγορος οδηγος, αλλο επικινδυνος.....
Και οσο περι αρρωστειας,παω στοιχημα οτι στα μεγαρα εισαι χελωνουλα....
Ρε φίλε, τι πετάγεσαι και λες μαλακίες, άλλο είναι το θέμα, αν έχεις κάτι επι προσωπικού επιπέδου στείλε το με pm μην γαμάς το thread. Το ξέρουμε, δεν κάνει να τρέχουμε, κλπ κλπ τα γνωστά τετριμμένα! Απο σένα άρχισε να γαμιέται το θέμα της συζήτησης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K