Νέα

Αττική οδός «προσοχή» !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα POLYATAKTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια, μου το εστειλε σημερα φιλος με e-mail...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. !!!  ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ  17.10.2007

Καλησπέρα σε όλους.

Ονομάζομαι  Νίκος και είμαι διαχειριστής (Administrator) και μέλος του διοικητικού  συμβουλίου του Corolla Club.

Eχθές δυστυχώς ένα μέλος μας είχε μια κακή  εμπειρία την οποία μοιράστηκε μαζί μας και εγώ με τη σειρά μου εδώ με όλους  εσάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από  Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα  στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα  ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς  δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως  κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα  Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα  χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.

Είναι  κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά  κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...

Η σίτα από τον προφυλακτήρα  μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας,  ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.

Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να  πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου  λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά  απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις  ανάλογες βλαστήμιες από μέρους μου για το ξύσιμο των @@ τους...)

Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει  πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου  πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με  στείλουν για να πάω...

Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι  καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να  πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.

Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά  στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις  νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της  Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν  θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα  μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει  ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια  τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν ) . :headbang:

Edit AssFiller : διόρθωση τίτλου

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
[youtube=425,350]byCwgKBdVKc[/youtube]

αφου υπηρχε το thread ειπα να στειλω αυτο το βιντεακι που ειχα τραβηξει εδω και λιγο καιρο μεσα στο παλιο μου polo :P

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
[youtube=425,350]RZFm2FoiBfU[/youtube]

μια και εβαλα το παραπανω βαζω και αυτο εις μνημην του κλεμμενου rallye μου :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Υπαρχει σημειο στην Αττικη Οδο περιπου στο υψος της Λ.Ηρακλειου που καποιος πεταει πετρες.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΣΚΡΟΥΝΤΖ εχεις σκεφτει ποτε οτι ετσι μπορει να σκοτωσης και να σκοτωθεις. Φιλικα στο λεω.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μη βαρας ρε βρασιδα μια αρρωστεια εχω και εγω

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλαρακο το καταλαβενω και μακαρι να υπηρχε μια πιστα και εδω οπως στο εξωτερικο να μπορουσες να κανεις την καυλα σου και να μην διατρεχεις τοσο μεγαλο κινδυνο ουτε εσυ ουτε και οι αλλοι αλλα δεν αξιζει να σκοτωθεις εσυ η να παρεις καποιον που δεν εχει την δικη σου καυλα στο λαιμο σου.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
συμφωνουμε και σε καταλαβαινω απολυτα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε ......εισαι επικινδυνος,πρωτα για ολους τους συνχρηστες των δρομων οπου κινεισαι και μετα για τον εαυτο σου.Υπαρχει και καλυτερος( και ασφελεστερος  για τους αλλους...)τροπος αυτοκτονιας....

Αλλο γρηγορος οδηγος, αλλο επικινδυνος.....

Και οσο περι αρρωστειας,παω στοιχημα οτι στα μεγαρα εισαι χελωνουλα....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αμα νομιζεις οτι ειμαι χελωνα σου στελνω το τηλεφωνο μου με pm να παμε οποτε θες στα μεγαρα η οπου αλλου θες να σου δειξω ποσο χελωνα ειμαι.πισω απο το πληκτρολογιο σου ευκολα γραφεις οτι σου κατεβει.εγω δεν υπεδειξα σε κανεναν πως να οδηγαει απλα ανεβασα δυο βιντεακια.σε οποιον του αρεσουν σε οποιον οχι.περιμενω εναγωνιως pm σου.κανε κανενα αναποδο με 180 και ελα ξαναμιλα μου

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Δεν φταίει ο ΣΚΡΟΥΝΤΖ, αυτός τη καύλα του κάνει. Δεν πρόκειται να σταματήσει.
Φταίει η Ελληνική αστυνομία που μας έχει όλους τόσο λάσκα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν φταίει ο ΣΚΡΟΥΝΤΖ, αυτός τη καύλα του κάνει. Δεν πρόκειται να σταματήσει.
Φταίει η Ελληνική αστυνομία που μας έχει όλους τόσο λάσκα.

Φιλε Alexx,επετρεψε μου να εχω την διαφωνια μου πανω στο θεμα...Ολοι εχουμε λιγο πολυ την καυλα της ταχυτητας..διτροχης-4τροχης δεν εχει σημασια.Ομως δεν μπορουμε να μεταθετουμε τα παντα σε αλλες πλατες....Καλα κανει ο φιλος ΣΚΡΟΥΝΤΖ αλλα θελουμε αστυνομευση...Καλα κανουν οι εμπρηστες αλλα φταιει η πυροσβεστικη...Καλα κανει ο φονιας αλλα φταιει καποιος αλλος....Δεν νομιζω οτι δουλευει ετσι το πραγμα.

Θα μπορουσα να πω οτι πρεπει να διδασκεται στα σχολεια κυκλοφοριακη αγωγη αλλα ψιλομεγαλωσαμε για να γυρισουμε στο σχολειο..Καλυτερος δασκαλος απο τους 2500 νεκρους που εχουμε καθε χρονο υπαρχει?Εξαλλου πια υπαρχει και αξιολογος ειδικος τυπος στην Ελλαδα....4τροχοι-Drive και αλλα...

Να σου πω και κατι φιλε ΣΚΡΟΥΝΤΖ ουτε γιος μου εισαι ουτε καν γνωστος...Υπαρχουν κρυφες διαδρομες για να κανεις τις δοκιμες σου...Αγ.Μερκουρης-Φυλη-Ριτσωνα και τοσες αλλες..Προσωπικα εχω τον Μερκουρη οπου εχω και αναμνησεις απο τους αγωνες....Ποτε δεν ειμαι επικινδυνος σε δρομο με κυκλοφορια εντονη χωρις αυτο να σημαινει οτι σερνομαι...Ισα-ισα..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
  Να σου πω και κατι φιλε ΣΚΡΟΥΝΤΖ ουτε γιος μου εισαι ουτε καν γνωστος...
Για εξηγησε το μου αυτο φιλε γιατι ειμαι και λιγο αργοστροφος.Μηπως το ονομα σου ειναι Μιχαλης Σουμαχερακης η μονο οι οδηγοι που εχεις ακουσει ειναι καλοι και μονο αυτοι?Δε διαφωνω για την τραγικη κατασταση των δρομων αλλα δε μου αρεσει καθολου το υφος που μιλας.χαλαρωσε λιγο και κοιτα τι κανεις εσυ χωρις να κρινεις εμενα.και μη ξαναποσταρεις κοτσανες γιατι θελω να βγω εξω.δε μπορω να καθομαι να απανταω ολη την ωρα στην αερολογια σου.ακομα περιμενω pm

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για εξηγησε το μου αυτο φιλε γιατι ειμαι και λιγο αργοστροφος.Μηπως το ονομα σου ειναι Μιχαλης Σουμαχερακης η μονο οι οδηγοι που εχεις ακουσει ειναι καλοι και μονο αυτοι?Δε διαφωνω για την τραγικη κατασταση των δρομων αλλα δε μου αρεσει καθολου το υφος που μιλας.χαλαρωσε λιγο και κοιτα τι κανεις εσυ χωρις να κρινεις εμενα.και μη ξαναποσταρεις κοτσανες γιατι θελω να βγω εξω.δε μπορω να καθομαι να απανταω ολη την ωρα στην αερολογια σου.ακομα περιμενω pm

1ον. Δεν σε κοβω για αργοστροφο....μαλλον για πολυστροφο σε κανω....χαχαχαχα

2ον.Δεν ειμαι Σουμαχερακης( σιγα μην ημουν..) αλλα και αν ημουν το αποδειχνω στον εαυτο μου στα βουνα και στις ερημιες και οχι σε δρομους με κυκλοφορια οπου υπαρχει πιθανοτητα να εμπλεξω και αλλους σε ατυχημα...εστω και οχι απο δικια μου παρατυπια αλλα απο τον καρασαλιαγκα που σερνεται δεξια και ξαφνικα αποφασιζει να βγει αριστερα ,εκει οπου εγω κινειται καποιος σαν και σενα...

3ον.Δεν εχω υφος....και συγνωμη αν σε ενοχλησαν οι συμβουλες μου...Απο προσωπικες μου εμπειριες σου ειπα καποια πραγματα,αν θελεις ακολουθεις αν οχι ....παντα καλο δρομο να εχεις....

4ον.Δεν στελνω πμ οχι γιατι σε απαξιωνω,αλλα γιατι απο αυτα που γραψαμε και οι δυο καποιος αλλος συμφορουμιτης θα βγαλει κατι καλο για τον εαυτο του....

Ειλικρινα δεν ειχα σκοπο να σε θυμωσω...ουτε τπτ αλλο...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δε με θυμωσες φιλαρακο μου και καλα εκανες και ειπες τη γνωμη σου.παντως για την ιστορια τα βουνα και οι ερημιες ειναι μεσα στα αγαπημενα μου.και το polo g40 και το rallye μου καθως και οτι αλλο αμαξι ειχα(και ενα impreza sti2.5 για λιγες μερες)τα εχω στυψει σε καθε ειδους στροφη επαρχιακου η οχι δικτυου εντος και εκτος αθηνων.10 χρονια καφρος ειμαι.δεν βγηκα σε μια ευθεια και οποιον παρει ο χαρος.για την επικινδυνοτητα των δρομων συμφωνουμε απολυτα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δε με θυμωσες φιλαρακο μου και καλα εκανες και ειπες τη γνωμη σου.παντως για την ιστορια τα βουνα και οι ερημιες ειναι μεσα στα αγαπημενα μου.και το polo g40 και το rallye μου καθως και οτι αλλο αμαξι ειχα(και ενα impreza sti2.5 για λιγες μερες)τα εχω στυψει σε καθε ειδους στροφη επαρχιακου η οχι δικτυου εντος και εκτος αθηνων.10 χρονια καφρος ειμαι.δεν βγηκα σε μια ευθεια και οποιον παρει ο χαρος.για την επικινδυνοτητα των δρομων συμφωνουμε απολυτα

Μπραβοοο.....Τωρα καταλαβαινομαστε...Ειναι μαλακια αυτο που μας πιανει ωρες-ωρες μες στην κινηση...(τα λεω να ακουω και εγω...αν και τωρα τα εχω κοψει αυτα..)

Τωρα κατι αλλο....Αφου σου αρεσουν τα σουμπα....οταν με το καλο εισαι ετοιμος για να τα χωσεις,τραβα στον Παπασταθη (ξερεις...),να ερθω και εγω και τα κανονιζουμε....εχουμε μεγαλωσει μαζι....Τωρα εγω τι εχω....αλλη ωρα τα λεμε....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
το εχω στο προγραμμα ενα sti 2.5 06 μοντελο θα προσπαθησω να το παρω.με εχει στoiχειωσει το γαμημενο απο τοτε που το ειχα οδηγησει.εχει και το ρυθμιζομενο διαφορικο και κανει ωραια παντηλικακια.και το μοτερακι του βελουδο.για στριψιμο δε συζηταμε.τον παπασταθη τον ξερω,ο πατερας του κολλητου μου ειναι σε ψηλη θεση στη subaru για αυτο μου ειχε δωσει και το impreza.

Επισκέπτης
αδερφε,δεν μας γραφεις τη διευθυνση σου ? να ξερουμε που να στειλουμε το στεφανι...οχι τιποτα αλλο,να μην ψαχνουμε αδικα...

παντως ειλικρινα...ειναι τρελη μαλακια να σκοτωνονται ανθρωποι κατ'αυτον τον τροπο...βεβαια τους θεωρω ατομα χαμηλης νοημοσυνης κ περιττους απ'τον κοσμο κ τους δρομους μας...αλλα ειναι κριμα να κινδυνευουμε εμεις οι αθωοι κ οι περιουσιες μας....

Κ τελος...εχετε δει ποτε κανεναν με φεραρι,πορσε κλπ σουπερκαρς να κανει τετοιες μαλακιες ?
Εγω μονο ατομα με κατι κουβαδακια βλεπω....400 αλογα λεει κ μαλακιες...δεν μας λεει ομως με τι φρενα κ τι υποδομη αμαξιου τα εχει τα ατια....τεσπα...

Μαγκες περαστικα...κ καλα μυαλα....οχι τπτ αλλο..θελουμε να ζησουμε μερικοι...κ να χαρουμε τα αμαξια κ τις μηχανες μας....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Κατ αρχας κρατα το στεφανι για τον εαυτο σου μηπως το χρειαστεις εσυ πρωτος.χαμηλης νοημοσυνης εισαι εσυ που αβιαστα εκφερεις αποψη και καταδικαζεις καποιον που δε γνωριζεις.επισης χαμηλης νοημοσυνης εισαι και επειδη νομιζεις οτι μπορεις να οδηγησεις μοτοσυκλετα με ασφαλεια στην ελλαδα.πιο επικινδυνο ειναι να εχεις παπι η σκουτερ απο evo η impreza.και τελος ferrari υπαρχουν ελαχιστες στην ελλαδα και οι πιο πολλοι που εχουν ακριβα αμαξια εκτος του οτι τα χρωστανε και φοβουνται μην τα σπασουν δεν ξερουνε και να τα πανε.και τελος κυριε πλουσιε αραξε στα πολλα λεφτα σου και μην κρινεις τους αλλους που εχουν κουβαδακια γιατι απλα δεν εισαι σε θεση να το κανεις.να ξερεις οτι κυριως σκοτωνει η αγνοια και η υπερεκτιμηση δυνατοτητων και οχι η ταχυτητα εξυπνακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom