ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
είδες λοιπόν που λες παπαριές...ολες οι φωτογραφίες ειναι δικές της ΟΛΕΣ και αυτή με το μαγιό και όλες.
οκ ξεκαθαρο και μου αρκει. τελος.
είδες λοιπόν που λες παπαριές...ολες οι φωτογραφίες ειναι δικές της ΟΛΕΣ και αυτή με το μαγιό και όλες.
μάλιστα και πως αποδεικνύεται ότι είναι fake ?
για πες μου ρε φωστήρα?
Sorry που παρεμβαινω , αλλα νομιζω το απεδειξε ο τυπος οτι εβαλες τουλαχιστον μια fake photo
Εκτος του οτι δεν εκανες καν τον κοπο να αλλαξεις το ονομα του αρχειου, αν κατεβασεις και τις 2 φωτο-αρχεια και μπεις στα details τους, βλεπεις οτι ειναι ακριβως η ιδια φωτο.
Με απλα λογια αυτη που ανεβασες ειναι κατεβασμενη απο το site και οχι δικια σου απο το αρχειο "σου".
Συμφωνοι , αλλα η απλη λογικη λεει οτι τοτε κοπιαρεις το λινκ κατευθειαν και δεν μπαινεις στη διαδικασια να κατεβασεις την φωτο και να την ξανανεβασεις οταν ξερεις οτι ο "κακος" ο κοσμος και το google image search καραδοκει ;-)τυπε και στο national geographic να βρω φωτο απο μερος που ετυχε να δειχνει και μενα στο καδρο δε σημαινει οτι δεν ημουνα εγω. παραδειγμα φερνω τωρα...
Συμφωνοι , αλλα η απλη λογικη λεει οτι τοτε κοπιαρεις το λινκ κατευθειαν και δεν μπαινεις στη διαδικασια να κατεβασεις την φωτο και να την ξανανεβασεις οταν ξερεις οτι ο "κακος" ο κοσμος και το google image search καραδοκει ;-)
Αν θικτηκε τοσο που του απεδειξαν οτι η μια φωτο ειναι fake, μπορει να ανεβασει 10 δικες του φωτο απο την εκδηλωση και να μας "ξεμπροστιασει".
εχω βρει και γω φωτο μου απο τελειως ασχετη πηγη στο νετ και τις εχω κατεβασει να τις εχω και δεν ειχα δικια μου φωτογραφικη τοτε στο γεγονος ουτε εχω αλλες 10 δικες μου απο εκει. δε μου φαινεται παραλογο.
α ρε τυχερούλη Jorge! για να το λες εσύ, όλο και κάτι θα ξέρεις!καλα δεν εχετε καθολου χιουμορ? ασχολειστε ακομα με το αν ο Νιτρο ηταν δεν ηταν... στο παρτυ του Τομ, θα μπορουσα καλλιστα να σας πω γιατι εγω ημουν...
Λετε και το εργαλειο για το οποιο γινεται η ολη φασαρια να ηταν κι αυτη εκει? και μαλιστα μελαχρινη?
Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι πιθανοτατα κανει πλακα?
τι σημασια εχει? η μιλφαρα τα σπαει τα κοντερ στα 150 φουλ, και οι φωτο που εχουν ποσταριστει εδω αληθινες ή οχι μαλλον την αδικουν...
Να πω επίσης ποιες δραστηριότητες είχα προ 5ετίας που γνωρίστηκα με τον εν λόγω κύριο και εκπροσωπούσα Αμερικάνικη κατασκευαστική στην Ελλάδα!!!
Sorry που ξέρω τον Thom αλλά τον ξέρω ρε κομπλεξικέ...get a life ρε τελειωμένε που θα σου δώσω λογαριασμό για την προσωπική μου ζωή ,γύφτο
δικηγορος τυπε? ή εθελοτυφλεις?
καλα δεν εχετε καθολου χιουμορ? ασχολειστε ακομα με το αν ο Νιτρο ηταν δεν ηταν... στο παρτυ του Τομ, θα μπορουσα καλλιστα να σας πω γιατι εγω ημουν...
Λετε και το εργαλειο για το οποιο γινεται η ολη φασαρια να ηταν κι αυτη εκει? και μαλιστα μελαχρινη?
Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι πιθανοτατα κανει πλακα?
τι σημασια εχει? η μιλφαρα τα σπαει τα κοντερ στα 150 φουλ, και οι φωτο που εχουν ποσταριστει εδω αληθινες ή οχι μαλλον την αδικουν...
λεω τα λογικα τυπε και οτι τιποτα δεν αποκλειεται. μπορει καλλιστα να βρω φωτο που με δειχνει εδω ας πουμε
και να την κατεβασω να την εχω. και να μην εχω και αλλες δικες μου απο την εκδηλωση γιατι απλα δεν ειχα φωτογραφικη ας πουμε.
το κουρασαμε νομιζω δεν εχω να προσθεσω κατι. εμενα προσωπικα με καλυψε, αν καποιος ξερει προσωπικα τον νιτρο και αποκλειεται να ηταν εκει τοτε ας πει τη γνωμη του, τα υπολοιπα ειναι υποθεσεις οχι αποδειξεις.
μπράβο παρατηρικότητα jorge...φιλε αυτην με την κοκκινη γοβα την ξερεις?
αμα πεσει στα 100 θα την παρω σπιτι μου εσωτερικη, και εσυ θα συζητας μονος σου..... όταν πέσει τουλάχιστον στα 100€ το ξανασυζητάμε...
άντε γειαααα
φιλε αυτην με την κοκκινη γοβα την ξερεις?