@ thirio11 - Sorry που επεμβαίνω στη μεταξύ σας διαμάχη, αλλά και στο άλλο thread είχατε τσακωθεί!
Εγώ έχω να πω μόνο οτι ο NITRO ΟΠΩΣ είχε περιγράψει την κοπέλα στο άλλο thread και με εκείνες τις φωτό που είχε ανεβάσει και ας ήταν fake - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ήθελε να δείξει πως μοιάζει η κοπέλα και να μην την "εκθέσει" on-site με δικιές της φωτό - η κοπέλα σε σώμα σε πληροφορώ είναι ΑΚΟΜΑ καλύτερη και απ'αυτές τις φωτό που ανεβαίνουν.
Δεν ξέρω αν κάνει τίποτα μαγικά και έχει αυτό το κορμί για την ηλικία της, το μόνο που ξέρω είναι ότι η ίδια έχει ψώνιο με το κορμί της (όπως κι εγώ - όπως και άλλοι) και το διατηρεί γ@μησέ τα!... ;)
ΑΚΟΜΑ και τη φωτό της ξανθιάς πιτσιρίκας με το μεγάλο στήθος που είχες ανεβάσει εσύ, είχε "κλασσικό" ωραίο κορμί και μπράβο, αλλά αυτή εδώ έχει ΤΟ ΚΟΡΜΙ φίλε και στην "τάπωσε" τη δικιά σου!
ΞΕΦΕΥΓΕΙ απ΄τα "κλασσικά" ωραία κορμιά και πάει προς το "γυμνασμένα ωραίο" λεπτό κορμί!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ αγχώνεσαι, μερικοί από δώ πήραν το τηλέφωνό της και θα μας πουν και οι ίδιοι ΤΙ συνάντησαν (βέβαια θα αργήσουν λίγο μέχρι να συνέλθουν!
)
Εγώ απ΄τη μεριά μου έχω μόνο να πω ότι αυτόν τον ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ "κορμί και λύσσα" ΔΕΝ τον βρίσκεις σε ΜΙΑ κοπέλα μόνο!......