Επισκέπτης
το θεμα ειναι να μας παει καμμια τετοια που σου λεω...σε παω ρε ντραμερ....
το θεμα ειναι να μας παει καμμια τετοια που σου λεω...σε παω ρε ντραμερ....
αφου ειναι μοσχαρια ρε,τι ψαχνεις.δε βαριεσαι,υγεια....πριν πιουν,αμα πιουντσακονοντε μεταξι τους πολι ξιλο
το θεμα ειναι να μας παει καμμια τετοια που σου λεω...
στηστη σε κανα σχολειο αλλα θελει προσοχη...μακαρι να γινει και αυτο...
Eλα να σε πάω σε κανα πανηγύρι το καλοκαίρι να τις βάλω στη σειρά να διαλέξεις...το θεμα ειναι να μας παει καμμια τετοια που σου λεω...
στηστη σε κανα σχολειο αλλα θελει προσοχη...
πατριουοτ εχω και καιρο να ρθω στην πατριδα για πανηγυρι οτι πρεπει θα ναι....Eλα να σε πάω σε κανα πανηγύρι το καλοκαίρι να τις βάλω στη σειρά να διαλέξεις...
θελει προσοχη ομως μη σε παρουν οι μπαρμπαδες με τα κλαδευτηρια....αυτο θα κανω μου φαινεται...
Δεν ψάχνει για γίδια ρε τσοπάνη!Eλα να σε πάω σε κανα πανηγύρι το καλοκαίρι να τις βάλω στη σειρά να διαλέξεις...
θελει προσοχη ομως μη σε παρουν οι μπαρμπαδες με τα κλαδευτηρια....
15χρονη βοσκοπουλα ασπρη και λεπτη με σκοπο την ευτυχια του αντρος της...θα βαλω αγγελιαεννοειται οτι θα προσεχω γιατι με τους μπαρμπαδες δεν ξερεις τι γινεται...
Τσοπάνη...τσοπάνη αλλά όλου στν γκλίτσα μ' ξιώσε...Δεν ψάχνει για γίδια ρε τσοπάνη!
Πες τ ουρέ τ' πάσλα...τάρα δεν εχ' πάρ' τι γίν'τι στα πανηγ΄ριαμη μου προσβαλετε το συμπατριωτη,ξερει αυτος τι ψαχνω....
αμ του σιαπερω δεν του σιαπερω ω??ιδω π ζουμι αμα τς πεις για πανηγυρ σ λεν ιγω παιενω μονο σι κλαμπ!κλαμπ σαντουιτς ναι....Τσοπάνη...τσοπάνη αλλά όλου στν γκλίτσα μ' ξιώσε... Πες τ ουρέ τ' πάσλα...τάρα δεν εχ' πάρ' τι γίν'τι στα πανηγ΄ρια
Πάει το χαλόν γόνααααα
Ζ'νΤάιγκααμ του σιαπερω δεν του σιαπερω ω??ιδω π ζουμι αμα τς πεις για πανηγυρ σ λεν ιγω παιενω μονο σι κλαμπ!κλαμπ σαντουιτς ναι....
μπα οχι ειμαι νεους ιγω βρε...ακουστα ομως τν εχου....απ τς παλιους...Ζ'νΤάιγκα
Είχες προλάβει καθόλου την TAIGA
Θ'κός μας είνι ου τζές? ή μ'φαίν'τι???εεεε ρε κι σι σβακσο μια στον κουτκα θα σερθ αντραλα μαναρα μ΄
κι αμα σι βαλου κατ και σι σκοσου τα ποδαρια εικει να ειδεις πως θα ουρλιοσε .... αααα....