Νέα

Αθήνα vs Επαρχία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΑΘΗΝΑ Η ΕΠΑΡΧΙΑ?

• Αθήνα

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Επαρχία

Ψήφοι: 3 75,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στο χωριο εχουμε Αλβανους και δεν τρεχει τιποτα, μια χαρα παιδια ειναι.
"Αλβανικο" ομως στο χωριο δεν παιζει με τιποτα. Μονο ντοπια προιοντα "καταναλωνουμε εδω!!!
απο που σε απο πιργο ή απο Νισι μερια???

Επισκέπτης
Εγώ προτείνω να φύγουν οι Αλβανοί απ την Αθήνα.
Τότε να δείτε για πότε θα ηρεμήσουμε όλοι εδώ.
ωραια θα ταν ε...αλβανοπακιστανοινδομαυροι να εξαφανιστουν...μια χαρα θα ταν....τουλαχιστο θα τρωγομαστε μονοι μας βρε αδερφε!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ωραια θα ταν ε...αλβανοπακιστανοινδομαυροι να εξαφανιστουν...μια χαρα θα ταν....τουλαχιστο θα τρωγομαστε μονοι μας βρε αδερφε!
μεγαλε στι δουλια πια δε ερχετε πια κανενας ελινας ολοι για διευθιντες πανε!!!!!!

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
εγω παιδια μενω επαρχια λογω δουλειας και η αληθεια ειναι οτι απο αποψη διασκεδασης τωρα το καλοκαιρι καλα ητανε...το χειμωνα να δουμε πως θα τη παλεψουμε...

Επισκέπτης
εγω παιδια μενω επαρχια λογω δουλειας και η αληθεια ειναι οτι απο αποψη διασκεδασης τωρα το καλοκαιρι καλα ητανε...το χειμωνα να δουμε πως θα τη παλεψουμε...
αμα εχει κανα μπορδελακι μια χαρα θα τη βγαλεις

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι ειμαστε για μεγαλα πραγματα εμεις....γι αυτο τον τρωνε μεγαλειωδως
κολιτε απο τους κσενους που εχουν δουλεψει πολι καλοι ινε οι Πολονοι,Πακιστανοι,οι Ινδοι καλιτεροι,οι αλβανοι σα κε μας,στιν αρχη προθιμοι,οι μετα διευθιντες

Επισκέπτης
κολιτε απο τους κσενους που εχουν δουλεψει πολι καλοι ινε οι Πολονοι,Πακιστανοι,οι Ινδοι καλιτεροι,οι αλβανοι σα κε μας,στιν αρχη προθιμοι,οι μετα διευθιντες
πλακα πλακα οι πολωνοι ειναι οι καλυτεροι σε χειρωνακτικες δουλειες.πακιστανοι μετα που λες και ινδοι αλλα οι πολωνοι ειναι τερατα,δουλευα σε φορτωεκφορτωτικη και σηκωναν για πλακα τα ψυγεια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πλακα πλακα οι πολωνοι ειναι οι καλυτεροι σε χειρωνακτικες δουλειες.πακιστανοι μετα που λες και ινδοι αλλα οι πολωνοι ειναι τερατα,δουλευα σε φορτωεκφορτωτικη και σηκωναν για πλακα τα ψυγεια
εινε γερα πεδια και γερα ποτιρια

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στην επαρχια ο κυκλος ειναι μικρος και ολοι κοζαρουν πανω κατω ο ενας τον αλλο,τι ρολο ''βαραει΄΄,ποιος ειναι,οι γκομενες οι ιδιες,οι τσαμπουκαδες οι ιδιοι,μαγαζια/καφε τα ιδια στεκια σε αντιθεση με Αθηνα που τα εχει ολα.
Επαρχια εχω πηδηξει πουρο(45 και ανω)αισθητικο απο το πρωτο ραντεβου μεσα στο αυτοκινητο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!