company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
Φιλε athensgirls.net ..... !!!
εμφανησιακά δεν φαίνεται άσχημη, και η τιμούλα που διαβάζω, καλή στην ώρα, με δύο κουμπουριές,
αλλά κρίμα που δεν παρέχει άναλ σαν έξτρα.
Φιλε ζαντ οπωs εγραψα και πιο πριν το μωρο το πηρα τρειs φορεs προσφατα και περασα πολυ καλα και για αυτο θα το ξαναπαρω και παλι και εγω απο τουs "απεναντι" το εμαθα για αυτο αλλωστε τηs ειπα να μπει εδω .....εχει δουλεψει και στο athensgirls.net με το ονομα αντινα ....ειναι τουμπανακι και περναω ωραια μαζι τηs και φαινεται και καλο παιδι .....!!!!
Λογικά zadren θα έχουμε σύντομα μαντάτα , γιατί από χθές που αναφέρθηκε είναι reserve συνέχεια ;)Για δες εδω...
Αν δοκιμασει καποιος ας πει....
εμφανησιακά δεν φαίνεται άσχημη, και η τιμούλα που διαβάζω, καλή στην ώρα, με δύο κουμπουριές,
αλλά κρίμα που δεν παρέχει άναλ σαν έξτρα.
Για ρωτα στο τηλ. ...ισως κ να παιζει!! ;)
Έχει αναφερθεί ότι δουλεβε στην φυλής.
Αυτό δεν λέει κάτι. Υπάρχουν κοπέλες που αναβαθμίζονται και άλλες που υποβαθμίζονται.
Έχει αναφερθεί ότι δουλεβε στην φυλής.
εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό, μένω στις φωτό που είναι πραγματικές και ίσως και να την αδικούν , στην ηλικία της γυρω στα 30 που είναι στη κατηγορία που παίζω , στην τιμη που είναι 60 euro και στα θετικά σχόλια του steeve ......όλα τα αλλα είναι να έχουμε να λέμε
εσυ τι περιμενες ρε να ειναιΛογικά zadren θα έχουμε σύντομα μαντάτα , γιατί από χθές που αναφέρθηκε είναι reserve συνέχεια ;)
εσυ τι περιμενες ρε να ειναι
και απο την τσεπη...Έχω ανάψει το φλάς και ετοιμάζω προσπέραση δυνατή , μάλλον με ερωτεύθηκε από την φωνή .....
Ζad, δεν το ρίχνεις στο θέμα με τις "ανεξάρτητες" καλύτερα.το κρεβατωσε κανενας αυτο χτες?