jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ουπς..με έπιασες αδιάβαστο φιλε μου!
Αν ηταν πιο φθηνο θα πηγαινα σιγουρα για εμπειρια
αλλα τωρα 110 >
ουπς..με έπιασες αδιάβαστο φιλε μου!
εχεις δικιο..όμως που ξέρεις..μπορεί τα 110 να τα τιμάει δεοντος...!
Αν ηταν πιο φθηνο θα πηγαινα σιγουρα για εμπειρια
αλλα τωρα 110 >
εχεις δικιο..όμως που ξέρεις..μπορεί τα 110 να τα τιμάει δεοντος...!
εχεις δικιο φιλε μου. Τώρα τις διαβασα..είναι πολλά τα γιουρο κ μεγάλο το ρισκο..βρες καλύτερα άλλη κοπέλα πιο σιγουρακι..! ;)μπα
η μια κριτικη καλη η αλλη οχι
Ασε που 2 φορες μου ακυρωσαν ραντεβου >
εχεις δικιο φιλε μου. Τώρα τις διαβασα..είναι πολλά τα γιουρο κ μεγάλο το ρισκο..βρες καλύτερα άλλη κοπέλα πιο σιγουρακι..! ;)
στο σαιτ σας πάντως την έχετε κατεβάσει την Δήμητρα.
τελικά δουλεύει ή δεν δουλεύει ????????????????
σε αιτημα προ 3 ημερων μου εστειλαν μυνημα οτι σταματησε...
μην κλαις φιλε μου..
θελω γεματουλα ουαααα
μην κλαις φιλε μου..
Θα απαγάγω ένα κορίτσι κ θα το ταΐζω όλη την μερα..μόλις γεμίσει θα στη φέρω να την χαρεις..!
παίζει ταυτόχρονα με το γραφείο αυτό?
και μαλιστα,στο δευτερο γραφειο,χρεωνει την δευτερη εκτονωση.παίζει ταυτόχρονα με το γραφείο αυτό?
Την είχα συναντήσει 2 φορές πέρισυ, σε άλλα γραφεία, μία εκ των οποίων έφαγα και το στενότατο κουλούρι της, gfe φάση
από μπορούν να τα αρπαξουν..και μαλιστα,στο δευτερο γραφειο,χρεωνει την δευτερη εκτονωση.
Συναγωνιστή, το τρώει όλο το φαί της, αν βλέπω καλά...παίζει ταυτόχρονα με το γραφείο αυτό?
Την είχα συναντήσει 2 φορές πέρισυ, σε άλλα γραφεία, μία εκ των οποίων έφαγα και το στενότατο κουλούρι της, gfe φάση
Για δες εδω...
Αν δοκιμασει καποιος ας πει....
Για δες εδω...
Αν δοκιμασει καποιος ας πει....
Οκ φιλε...δεν θυμομουν...Φιλε ζαντ οπωs εγραψα και πιο πριν το μωρο το πηρα τρειs φορεs προσφατα και περασα πολυ καλα και για αυτο θα το ξαναπαρω και παλι και εγω απο τουs "απεναντι" το εμαθα για αυτο αλλωστε τηs ειπα να μπει εδω .....εχει δουλεψει και στο athensgirls.net με το ονομα αντινα ....ειναι τουμπανακι και περναω ωραια μαζι τηs και φαινεται και καλο παιδι .....!!!!
Οκ φιλε...δεν θυμομουν...
Σε ποιό γραφείο συναγωνιστή?