Παπάρια μάντολες.
Ο ευγενικός τρόπος δεν λειτουργεί σαν θέσφατο σε όλες, υπάρχουν κι εξαιρέσεις ειδικά όταν μιλάμε για υπηρεσία που δεν έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι την προσφέρουν.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν αμπελοφιλοσοφούσαμε, μιλούσαμε για την συγκεκριμένη, και εκτός της δικής μου γνώμης το παρελθόν της δεν δημιουργεί αισιοδοξία.
Τα ΟΧΙ σαρώνουν:
Φίλε, είναι καλό να προσέχουμε λιγάκι πως εκφραζόμαστε.
Μίλησα εδώ με χαριτολογική διάθεση και όχι αμπελοφιλοσοφικά. Αν κάνεις, όμως, έναν κόπο να ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες,
θα δείς ότι έχω αναφερθεί στο άκυρο γενικώς που πέφτει κλπ. Ουδεμία αμφιβολία ότι στην εν λόγω κοπέλα
το κουλούρι είναι δύσκολο, όχι ότι δεν παρέχεται τυπικά. Αν προσέξεις, στην καινούργια ανάρτηση
της κοπέλας, υπάρχει μια παράμετρος, που αν δεν με απατά η μνήμη μου, παλαιότερα δεν υπήρχε. Διαβάζουμε,
πλέον, στο
Anal -
depend on size +20 euros. Αυτό, αλλάζει τα δεδομένα και δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια ερμηνείας, από το να αναγράφεται
απλώς Anal - +20 euros με ό,τι συνεπάγεται (αν και σε τέτοιες περιπτώσεις, αν κάποια συναντά ανακόντα, φυσικά και έχει δικαίωμα
να αρνηθεί). Και θεωρώ, ότι προστέθηκε αυτή η διευκρίνιση επειδή πολλοί είχαν εκφραστεί αρνητικά ή με σκεπτικισμό ότι, γιατί αναφέρεται
μια υπηρεσία, απ' τη στιγμή που στην πράξη δεν παρέχεται. Γι' αυτό, και ειδικά για το εν λόγω, depend on size θα συμπλήρωνα
και μια ακόμα συνισταμένη: according to particular hole, που προσδιορίζει (μην πώ, περιορίζει) και το πεδίο του size.
Καταλαβαίνεις, όμως, ότι αν κάποιος είναι σαν μέγεθος, προς το μεγαλύτερο ή προς το χοντρότερο, να συντρέχουν και άλλοι
παράγοντες που δεν μπαίνουν στο υποδεκάμετρο (λ.χ. client's manners and behavior) ώστε να ενδώσει η κοπέλα, εφόσον υπήρχε αρχικά δισταγμός και όχι κατηγορηματική άρνηση, εκεί που σε άλλη ανάλογη περίπτωση, θα έγερνε η πλάστιγγα προς την κατηγορηματική άρνηση,
αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εκτός και αν θεωρείς, ότι ο τρόπος με τον οποίο παίζει μπάλα κάποιος, δεν αλλάζει κανένα απολύτως αποτέλεσμα,
και υπάρχει ανεξαιρέτως, προς όλους, η ίδια μεταχείριση. Να είσαι καλά