Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
α γεια σουΜία λίγο ψευδή είναι;
α γεια σουΜία λίγο ψευδή είναι;
α γεια σου
Χαμενα λεφτα , γενικα μιλωνταςΠαιδιά έχουμε καμία πρόσφατη γνώμη?
Αν πας με παρεα για χαβαλε και να εχεις παρεα μια κοπελα οκ.Γιατί χαμένα λεφτά?εδώ έχει βάλει και χορό στο πενταευρω.
Καλυτερο το athens queens ή το Αλκατράζ;
Το πιστευω! Ειναι αυτοί που κάθονται στα θεοσκοτεινα τραπέζια ανοίγοντας σαμπάνιες κ η στριπερ τους μαδάει σιγά σιγά αλλα σταθεράΔιαβάζω μια κριτική τώρα και γελάω (αν δεν είναι μούφα)..
χάλασε λέει άλλος 1000 ευρώ και δεν του έκατσε καν η γκόμενα
Συγχαρητήρια στη γκόμενα
Αν είσαι μαλάκας και σα μαδάει η τριτοκλασάτη στρίπερ χωρίς να ιδρώσει, μαγκιά της!!
Αποδεικνύεται απλά το πόσο μουνόδουλοι είναι ορισμένοι
Από άποψη κόστους συμφέρει το athens queens σε σχέση με το alca. Αν και μαζεύει πολλούς βρωμιαρέους, αλβανούς κλπ σκατά.
Ενώ στο αλκα, είναι μέλη της ακαδημίας αθηνών , εστεμμένοι , εφοπλιστές του λονδίνου , χρηματιστές της γουλ στριτ, διακεκριμένοι επαγγελματίες, κάτοχοι μεγάλων περιουσιών ....
Το σχόλιό μου αφορούσε το συγκεκριμένο club και προέρχεται μέσα από αυτά που ξέρω, έχω δει και γνωρίζω. Δεν ξέρω τι μαζεύει το Alca, δεν έχω εμπειρία από το μαγαζί.
Εγώ έχω πάει όμως σε όλα.
Όχι μόνο τα τωρινά.
Σε όλα στην αττική, από το πρώτο νταϊμοντς εν περλς στην παραλιακή το ... 1994 .....
Στα τωρινά λοιπόν, παντού μυρίζει κάτουρο ο καμπινές και έχει μη ευκαταφρόνητη ποσότητα κάτουρου έξω από τη χέστρα.
Και οι πελάτες σε μεγάλο ποσοστό είναι λεχρίτες.
Αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο μαγαζί
Εγώ έχω πάει όμως σε όλα.
Όχι μόνο τα τωρινά.
Σε όλα στην αττική, από το πρώτο νταϊμοντς εν περλς στην παραλιακή το ... 1994 .....
Στα τωρινά λοιπόν, παντού μυρίζει κάτουρο ο καμπινές και έχει μη ευκαταφρόνητη ποσότητα κάτουρου έξω από τη χέστρα.
Και οι πελάτες σε μεγάλο ποσοστό είναι λεχρίτες.