VaggelisAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Παιδια στο Athens προσκλησεις υπαρχουν πλεον γτ δεν βρισκω στο γκαζι οπως παλια....
Τα σπαει το μαγαζι, η Ρεβεκκα εχει απιστευτο χυμωδες σωμα και βυζαρες αλλα κανει απλο πριβε στα 40. Τον εξαερισμο να προσεξουν δεν καπνιζω και αισθανομαι,δυσφορια. Σε 1 ωρα βρωμας τασακι
μπα σε καλο σου,μου 'φυγαν οι μυξες.τι περιγραφη θεικη ηταν αυτη ρε φιλε.Συνάδελφοι σας γράφω για να περιγράψω το ξενέρωμα που προηγήθηκε..Παιρνω για χορό μια κλασική μελαχροινη σκυλόφατσα που κυκλοφορεί εκεί μέσα δε θυμαμαι όνομα αλλα είναι σκατόφατσα με καλό σωμα σχετικα και πεταχτά δόντια.Είναι καιρό εκεί την εχω πετύχει αρκετές φορές αλλά δεν την έχω τιμήσει γτ είναι ψιλομέτρια.Τεσπα μην τα πολυλογω στο χωρο πάνω κι ενω εχει γυρίσει ανάποδα,παραμερίζω το στριγκάκι και το δάχτυλό μου οδηγείται στην κωλοτρυπίδα της.Με το που την αγκίζω νοιωθω τη μερέντα να αλλοίφει το δάχτυλό μου...Τελειώνει ο χορός,μυρίζω το δάχτυλο για να δώ αν ήταν η ιδέα μου,και με κατακλύζει μια ευωδιαστή μυρωδιά σκατίλας!Απαράδεχτο για strip-girl να μην πλένει τον κώλο της τι να πω στη νύχτα τα έχω δει ολα,μερέντα δε με είχανε κεράσει το έζησα και αυτό
καλα ρε αδερφε , μυρισες και τα δαχτυλα σου μετα ?μπεταντιν για 2 εβδομαδες ,6 φορες την ημερα ...Συνάδελφοι σας γράφω για να περιγράψω το ξενέρωμα που προηγήθηκε..Παιρνω για χορό μια κλασική μελαχροινη σκυλόφατσα που κυκλοφορεί εκεί μέσα δε θυμαμαι όνομα αλλα είναι σκατόφατσα με καλό σωμα σχετικα και πεταχτά δόντια.Είναι καιρό εκεί την εχω πετύχει αρκετές φορές αλλά δεν την έχω τιμήσει γτ είναι ψιλομέτρια.Τεσπα μην τα πολυλογω στο χωρο πάνω κι ενω εχει γυρίσει ανάποδα,παραμερίζω το στριγκάκι και το δάχτυλό μου οδηγείται στην κωλοτρυπίδα της.Με το που την αγκίζω νοιωθω τη μερέντα να αλλοίφει το δάχτυλό μου...Τελειώνει ο χορός,μυρίζω το δάχτυλο για να δώ αν ήταν η ιδέα μου,και με κατακλύζει μια ευωδιαστή μυρωδιά σκατίλας!Απαράδεχτο για strip-girl να μην πλένει τον κώλο της τι να πω στη νύχτα τα έχω δει ολα,μερέντα δε με είχανε κεράσει το έζησα και αυτό
Τι περιμενες να μυριζει συναγωνιστα,λουκούμια,στον κωλο της το εχωσες σκατα θα μυριζε!!!!Λυπαμαι για οτι σου συνεβη,αλλα μου εφτιαξες τη μερα ρε μπαγασα!Συνάδελφοι σας γράφω για να περιγράψω το ξενέρωμα που προηγήθηκε..Παιρνω για χορό μια κλασική μελαχροινη σκυλόφατσα που κυκλοφορεί εκεί μέσα δε θυμαμαι όνομα αλλα είναι σκατόφατσα με καλό σωμα σχετικα και πεταχτά δόντια.Είναι καιρό εκεί την εχω πετύχει αρκετές φορές αλλά δεν την έχω τιμήσει γτ είναι ψιλομέτρια.Τεσπα μην τα πολυλογω στο χωρο πάνω κι ενω εχει γυρίσει ανάποδα,παραμερίζω το στριγκάκι και το δάχτυλό μου οδηγείται στην κωλοτρυπίδα της.Με το που την αγκίζω νοιωθω τη μερέντα να αλλοίφει το δάχτυλό μου...Τελειώνει ο χορός,μυρίζω το δάχτυλο για να δώ αν ήταν η ιδέα μου,και με κατακλύζει μια ευωδιαστή μυρωδιά σκατίλας!Απαράδεχτο για strip-girl να μην πλένει τον κώλο της τι να πω στη νύχτα τα έχω δει ολα,μερέντα δε με είχανε κεράσει το έζησα και αυτό
Τι περιμενες να μυριζει συναγωνιστα,λουκούμια,στον κωλο της το εχωσες σκατα θα μυριζε!!!!Λυπαμαι για οτι σου συνεβη,αλλα μου εφτιαξες τη μερα ρε μπαγασα!
Ρε τύπε το κωλοτρυπίδι της χαϊδεψα,δεν έβαλα δάχτυλο μέσα..Ελεος..Μιλάμε για μερεντα εξωτερικα πόσο ελεεινή μπορεί να είναι..Τι περιμενες να μυριζει συναγωνιστα,λουκούμια,στον κωλο της το εχωσες σκατα θα μυριζε!!!!Λυπαμαι για οτι σου συνεβη,αλλα μου εφτιαξες τη μερα ρε μπαγασα!
Αδερφε συμμεριζομαι την αγανακτηση σου,φαντασου ποσο τον εχει δουλεψει που δεν καταλαβαινει οτι κυκλοφορει χεσμενη!!!!Αφου δεν εκλασε την ωρα που γυριζε στη μπαρα να πιτσιλισει- κερασει ολο τον κοσμο παλι καλα!!!!Ρε τύπε το κωλοτρυπίδι της χαϊδεψα,δεν έβαλα δάχτυλο μέσα..Ελεος..Μιλάμε για μερεντα εξωτερικα πόσο ελεεινή μπορεί να είναι..
Αδερφε συμμεριζομαι την αγανακτηση σου,φαντασου ποσο τον εχει δουλεψει που δεν καταλαβαινει οτι κυκλοφορει χεσμενη!!!!Αφου δεν εκλασε την ωρα που γυριζε στη μπαρα να πιτσιλισει- κερασει ολο τον κοσμο παλι καλα!!!!
οπως τα λες,σαββατο πολυς κοσμος εφευγε γιατι δεν περναγε γυναικα απο τα τραπεζια..επιπλεον ,το μαγαζι ειναι μεγαλο και χρειαζεται κοπελες,βαριουνται που βαριουνται,με 25 τεμαχια δεν καλυπτεται η ζητηση.Ti γίνεται εκεί μέσα με αυτές πρέπει να βαριουνται που ζουν.. κάθονται 10 ώρες στους καναπέδες κ δεν πατάνε καθολου
οπως τα λες,σαββατο πολυς κοσμος εφευγε γιατι δεν περναγε γυναικα απο τα τραπεζια..επιπλεον ,το μαγαζι ειναι μεγαλο και χρειαζεται κοπελες,βαριουνται που βαριουνται,με 25 τεμαχια δεν καλυπτεται η ζητηση.
Ιδια φαση πριν 2 βδομαδες νοχελικες βαριοντουσαν να κουνηθουν 4 ωρεσ στο μαγαζι 5 κοπελες πρεπει να περασαν