Νέα

Athens Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Παιδια στο Athens προσκλησεις υπαρχουν πλεον γτ δεν βρισκω στο γκαζι οπως παλια....

Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ποιο είναι το ακριβό πριβε των 100, με 70 κάποιες κάνουν φουλ και είναι άψογες!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Τα σπαει το μαγαζι η ρεβεκα εχει απιστευτο χυμωδες σωμα και βυζαρες αλλα κανει απλο πριβε στα 40. Τον εξαερισμο να προσεξουν δεν καπνιζω και αισθανομαι,δυσφορια. Σε 1 ωρα βρωμας τασακι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τα σπαει το μαγαζι, η Ρεβεκκα εχει απιστευτο χυμωδες σωμα και βυζαρες αλλα κανει απλο πριβε στα 40. Τον εξαερισμο να προσεξουν δεν καπνιζω και αισθανομαι,δυσφορια. Σε 1 ωρα βρωμας τασακι

Εννοείς ότι κάνει ΜΟΝΟ απλό prive στα 40 χωρίς να κάνει δηλαδή πιο ακριβό; Ή εννοείς απλά ότι το ξεκινάει από 40;

akorestos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
αν μπορει κανεις να γραψει τα προγραμματα και τι περιλαμβανουν..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Συνάδελφοι σας γράφω για να περιγράψω το ξενέρωμα που προηγήθηκε..Παιρνω για χορό μια κλασική μελαχροινη σκυλόφατσα που κυκλοφορεί εκεί μέσα δε θυμαμαι όνομα αλλα είναι σκατόφατσα με καλό σωμα σχετικα και πεταχτά δόντια.Είναι καιρό εκεί την εχω πετύχει αρκετές φορές αλλά δεν την έχω τιμήσει γτ είναι ψιλομέτρια.Τεσπα μην τα πολυλογω στο χωρο πάνω κι ενω εχει γυρίσει ανάποδα,παραμερίζω το στριγκάκι και το δάχτυλό μου οδηγείται στην κωλοτρυπίδα της.Με το που την αγκίζω νοιωθω τη μερέντα να αλλοίφει το δάχτυλό μου...Τελειώνει ο χορός,μυρίζω το δάχτυλο για να δώ αν ήταν η ιδέα μου,και με κατακλύζει μια ευωδιαστή μυρωδιά σκατίλας!Απαράδεχτο για strip-girl να μην πλένει τον κώλο της τι να πω στη νύχτα τα έχω δει ολα,μερέντα δε με είχανε κεράσει το έζησα και αυτό

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.187
Πόντοι
8.815
Συνάδελφοι σας γράφω για να περιγράψω το ξενέρωμα που προηγήθηκε..Παιρνω για χορό μια κλασική μελαχροινη σκυλόφατσα που κυκλοφορεί εκεί μέσα δε θυμαμαι όνομα αλλα είναι σκατόφατσα με καλό σωμα σχετικα και πεταχτά δόντια.Είναι καιρό εκεί την εχω πετύχει αρκετές φορές αλλά δεν την έχω τιμήσει γτ είναι ψιλομέτρια.Τεσπα μην τα πολυλογω στο χωρο πάνω κι ενω εχει γυρίσει ανάποδα,παραμερίζω το στριγκάκι και το δάχτυλό μου οδηγείται στην κωλοτρυπίδα της.Με το που την αγκίζω νοιωθω τη μερέντα να αλλοίφει το δάχτυλό μου...Τελειώνει ο χορός,μυρίζω το δάχτυλο για να δώ αν ήταν η ιδέα μου,και με κατακλύζει μια ευωδιαστή μυρωδιά σκατίλας!Απαράδεχτο για strip-girl να μην πλένει τον κώλο της τι να πω στη νύχτα τα έχω δει ολα,μερέντα δε με είχανε κεράσει το έζησα και αυτό
μπα σε καλο σου,μου 'φυγαν οι μυξες.τι περιγραφη θεικη ηταν αυτη ρε φιλε.
περα απο την πλακα ομως,μιλαμε για σοβαρο ξενερωμα εδω περα,οχι μαλακιες!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.279
Πόντοι
456
καλα ρε αδερφε , μυρισες και τα δαχτυλα σου μετα ?μπεταντιν για 2 εβδομαδες ,6 φορες την ημερα ...

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Τι περιμενες να μυριζει συναγωνιστα,λουκούμια,στον κωλο της το εχωσες σκατα θα μυριζε!!!!Λυπαμαι για οτι σου συνεβη,αλλα μου εφτιαξες τη μερα ρε μπαγασα!

dracoumel

Ανώτατος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
106
Like
5.587
Πόντοι
17.806
Τι περιμενες να μυριζει συναγωνιστα,λουκούμια,στον κωλο της το εχωσες σκατα θα μυριζε!!!!Λυπαμαι για οτι σου συνεβη,αλλα μου εφτιαξες τη μερα ρε μπαγασα!

Ρε φίλε ακόμα γελάω με την ατάκα σου.... να είσαι καλά και είχα δύσκολη μέρα χαχαχα

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Ρε τύπε το κωλοτρυπίδι της χαϊδεψα,δεν έβαλα δάχτυλο μέσα..Ελεος..Μιλάμε για μερεντα εξωτερικα πόσο ελεεινή μπορεί να είναι..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε το κωλοτρυπίδι της χαϊδεψα,δεν έβαλα δάχτυλο μέσα..Ελεος..Μιλάμε για μερεντα εξωτερικα πόσο ελεεινή μπορεί να είναι..
Αδερφε συμμεριζομαι την αγανακτηση σου,φαντασου ποσο τον εχει δουλεψει που δεν καταλαβαινει οτι κυκλοφορει χεσμενη!!!!Αφου δεν εκλασε την ωρα που γυριζε στη μπαρα να πιτσιλισει- κερασει ολο τον κοσμο παλι καλα!!!!

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος, αν η Ίννα κάνει ακόμα εκεί σεξ σοου.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Αδερφε συμμεριζομαι την αγανακτηση σου,φαντασου ποσο τον εχει δουλεψει που δεν καταλαβαινει οτι κυκλοφορει χεσμενη!!!!Αφου δεν εκλασε την ωρα που γυριζε στη μπαρα να πιτσιλισει- κερασει ολο τον κοσμο παλι καλα!!!!

Και είναι και αλβανεζα νομίζω Μιρέλλα την λένε θα πήγαινε και διακοπές Σαντορίνη μου αρέσει μου τα μυρίσεις κιόλας .

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Πάντως πέρα από την πλάκα τα κορίτσια είναι μέτριο επίπεδο. Αλλά είναι φθηνά και έχει προσφορά περνάς καλά στο 10 ευρώ στο απλο..το θέμα είναι παίζει τίποτα παραπάνω εκεί?

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Ti γίνεται εκεί μέσα με αυτές πρέπει να βαριουνται που ζουν.. κάθονται 10 ώρες στους καναπέδες κ δεν πατάνε καθολου

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
Ti γίνεται εκεί μέσα με αυτές πρέπει να βαριουνται που ζουν.. κάθονται 10 ώρες στους καναπέδες κ δεν πατάνε καθολου
οπως τα λες,σαββατο πολυς κοσμος εφευγε γιατι δεν περναγε γυναικα απο τα τραπεζια..επιπλεον ,το μαγαζι ειναι μεγαλο  και χρειαζεται κοπελες,βαριουνται που βαριουνται,με 25 τεμαχια δεν καλυπτεται η ζητηση.

tomc4t(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
οπως τα λες,σαββατο πολυς κοσμος εφευγε γιατι δεν περναγε γυναικα απο τα τραπεζια..επιπλεον ,το μαγαζι ειναι μεγαλο  και χρειαζεται κοπελες,βαριουνται που βαριουνται,με 25 τεμαχια δεν καλυπτεται η ζητηση.

Ιδια φαση πριν 2 βδομαδες νοχελικες βαριοντουσαν να κουνηθουν 4 ωρεσ στο μαγαζι 5 κοπελες πρεπει να περασαν

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.519
Πόντοι
6.820
Ιδια φαση πριν 2 βδομαδες νοχελικες βαριοντουσαν να κουνηθουν 4 ωρεσ στο μαγαζι 5 κοπελες πρεπει να περασαν

Σας ζηλεύω, εγώ όποτε πάω μου ζαλίζουν τα παπάρια, βέβαια δεν πατάω σχεδόν ποτέ Παρασκευή και Σάββατο. Όσο για της μέτριες κοπέλες που λέει ο τύπος πιο πάνω είναι σχετικό, εγώ όποτε και να πάω περνάω πάντα καλά, είτε από θέμα χορού ή ποτού με κοπέλα και πάντα με της πιο ωραίες του κάθε μαγαζιού. Αλλά αν ποτέ κάποιος πάει σε τζάδικο και έχει μέσα από της 20 κοπέλες έστω της 15 μουνάρες να μου πεί και μένα πού είναι να πάω και εγώ.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
ΚΑΠΗ έχει καταντήσει εκεί μέσα..οίκος ευγηρίας..με βαριεστημενες τζουδες.. υπάρχουν κ άλλες δουλειές να κάνετε άμα δεν σας αρέσει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom