Επισκέπτης
Σιγά μην βύζαξε, είναι εμφανές ότι έχει προβλήματα εξαιτίας της ανυπαρξίας θηλασμού![]()
Να το θέσω αλλιώς λοιπόν.
Λαλάκη έβλεπες κόσμο να πηγαινοέρχεται όταν μια άσχημη γριά με τσιγάρο στο στόμα σου έδινε το μπιμπερό??
Σιγά μην βύζαξε, είναι εμφανές ότι έχει προβλήματα εξαιτίας της ανυπαρξίας θηλασμού![]()
ποτε δεν ειναι αργα να του δωσεις εσυ αυτο που του λειψε ερι.....Σιγά μην βύζαξε, είναι εμφανές ότι έχει προβλήματα εξαιτίας της ανυπαρξίας θηλασμού![]()
ποτε δεν ειναι αργα να του δωσεις εσυ αυτο που του λειψε ερι.....![]()
ποτε δεν ειναι αργα να του δωσεις εσυ αυτο που του λειψε ερι.....![]()
λες να γουσταρει αυταρχικα και τετοια;Δηλαδή ένα πακιστανό να τον γαμάει όλη μέρα;
Ε εντάξει αν με παρακαλέσει γονατιστός λέγοντας τρεις φορές είμαι μεγάλος μαλακας, ε θα του κάνω το όνειρό του πραγματικότητα![]()
ειπε μπας και ποσταρεις κανα βυζι το παιδι ,ερι.....εσύ βρε καραφλέ ΠΑΠΑΡΑ γιατί χαίρεσαι;![]()
δεν βλεπω ομως τιποτα τυπε..λες να μην ειναι γυναικα?ειπε μπας και ποσταρεις κανα βυζι το παιδι ,ερι.....![]()
ειπε μπας και ποσταρεις κανα βυζι το παιδι ,ερι.....![]()
δεν βλεπω ομως τιποτα τυπε..λες να μην ειναι γυναικα?![]()
![]()
![]()
καλα το καταλαβαείμαι άντρας με ένα ζπουθτσον ΝΑ![]()
καλα το καταλαβα![]()
τρεφω κομη δεν ειμαι καραφλος :-είσαι μεγάλος καραφλός μύστης και ατελείωτο μυαλό γιαυτό![]()
![]()
![]()
Λαλάκη πολύ με τις μάνες των άλλων τα βάζεις.
Μίλησέ μας για τα παιδικά σου χρόνια.
Έβλεπες πολύ κόσμο να πηγαινοέρχεται όταν έπινες το γαλατάκι σου??
τρεφω κομη δεν ειμαι καραφλος :-
ουδείς άσφαλτος που είπε και ο μεγάλος μας ποιητής Καζαντζάκης
ευτιχισμένα ιδιαιετερα παιδικά χρόνια είχαμε όλοι, αχχιλέα και οι μαύροι μας φέρνανε λιοντάρια που μπαινοβγαινανεΚαι εσυ τυπε δεν λες λιγα για μανουλες!Για μιλησε μας και για τα δικα σου (ευτιχισμενα) παιδικα χρονια! Φαινεται οτι αγαπας πολυ ολο τον κοσμο και ιδιαιετερα κατι ρατσες αλα πακισταν και δεν συμμαζευεται!Τι εθνικοτητες ακριβως εβλεπες οταν σε αφηνε η μαμα μονο στο κουζινακι να διαβαζεις τα μαθηματα σου?Φερνανε και λιονταρια οι μαυροι που μπαινοβγαινανε?
ευτιχισμένα ιδιαιετερα παιδικά χρόνια είχαμε όλοι, αχχιλέα και οι μαύροι μας φέρνανε λιοντάρια που μπαινοβγαινανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ευτιχισμένα ιδιαιετερα παιδικά χρόνια είχαμε όλοι, αχχιλέα και οι μαύροι μας φέρνανε λιοντάρια που μου μπαινοβγαινανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()