Επισκέπτης
ευτιχισμένα ιδιαιετερα παιδικά χρόνια είχαμε όλοι, αχχιλέα και οι μαύροι μας φέρνανε λιοντάρια που μπαινοβγαινανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χα χα. Γελάσαμε - πάλι - σήμερα.
ευτιχισμένα ιδιαιετερα παιδικά χρόνια είχαμε όλοι, αχχιλέα και οι μαύροι μας φέρνανε λιοντάρια που μπαινοβγαινανε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναρχικοί και forum? Έχουν και admin?το κοσμοπολιταν των αναρχικων. λενε την τελευταια ταση της μαλακιας που θα γινει μοδα
Και εσυ τυπε δεν λες λιγα για μανουλες!Για μιλησε μας και για τα δικα σου (ευτιχισμενα) παιδικα χρονια!
η πολυγαμημενη μαμα του?![]()
εγώ γιατί δοσίλογος?? :'(ε ναι τι κρίμα που δεν είμαστε θαυμαστές του λάκη 33 με την κοιλαρούμπα, του κάθε φασισταριού δολοφόνου χρυσαυγίτη ναζιστή η μερικών ηλιθίων όπως ο αλεξ γιαννόπουλος η ο φπ, η μερικών δοσίλογων όπως ο μπαρμπα και ο τραμουντανομαλακας![]()
Αναρχικοί και forum? Έχουν και admin?
της έδωσες τον λόγο σου ότι θα την γαμίσεις αλλά δεν τον κράτησες...εγώ γιατί δοσίλογος?? :'(
ε ναι τι κρίμα που δεν είμαστε θαυμαστές του λάκη 33 με την κοιλαρούμπα, του κάθε φασισταριού δολοφόνου χρυσαυγίτη ναζιστή η μερικών ηλιθίων όπως ο αλεξ γιαννόπουλος η ο φπ, η μερικών δοσίλογων όπως ο μπαρμπα και ο τραμουντανομαλακας![]()
Αναρχικοί και forum? Έχουν και admin?
Λες για τότε που πρωτογαμούσα??
Άντε σπίτι σου και ρώτα λεπτομέρειες..
ναι... πολλούς.... τους ονομάτισαν "Συντακτική Ομάδα".. κάτι σαν Πολίτ Μπιρό...![]()
Πολυγαμημένη ναι, ήταν ντούρος ο γέρος μου.
Ξεχειλομούνα σαν τη δικιά σου όχι..
Εχει να πεσει πολυ κλαμα γενικοτερα! Αυτα που ηξεραν τα μπασταρδακια που καπηλευοταν τοσα χρονια την υπερβολικα ανεκτικη δημοκρατια μας πανε!
Μονο ο νατσος μπορει να καθαρισει τετοια κατασταση
αν καταφερει και περασει τ αυλάκι![]()
Επειτα βεβαια ειναι και κατι οιδιποδεια συμπλεγματα που τον κυνηγανε!
συντροφια ερωτηση...
Γιατι δεν βαζετε ρεφενε απο κανενα ψιλο να ξανανοιξετε το μαγαζακι???
Αγωνας με κρατικα εξοδα δεν γινετε, για πειτε εκει στον τρεντι αλεξ να πει στον Μπομπολα να σας ξηγηθει κανα ρουβλι για τις εκτακτες αναγκες της επαναστασης!![]()
![]()