Νέα

Athens Indymedia τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καλο.
Αλλα αν διασκεδαζεις που σε λεω τσιρακι του μπομπολα εσυ εισαι ηλιθια αγαμητη που βρηκε χαρα στους πακηδες και μου το παιζει αριστερη  :2funny:
:birdman: :birdman: :birdman:
μιλας με την νοθα ανηψια του μπερισα τυπε;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26

Συνημμένα

• celtic-cross.jpg
    celtic-cross.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 23

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλο.
Αλλα αν διασκεδαζεις που σε λεω τσιρακι του μπομπολα εσυ εισαι ηλιθια αγαμητη που βρηκε χαρα στους πακηδες και μου το παιζει αριστερη  :2funny:
:birdman: :birdman: :birdman:

Εγώ απλά είμαι μουνάρα, έξυπνη και αναρχοαπλυτη. Συνδυασμός κόλαφος  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τα χερια στις τσεπες σου ακομη και απο δω

Καλά εσύ σύντομα θα λάβεις μια θέση στα γκίνες για το χαμηλότερο αι κιου από όλους τους χρυσαυγίτες. Φαντάζομαι πως θα χαρείς με αυτή σου την πρωτιά, γιατί θά΄ναι η μοναδική. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:pipa3:
και εγω ειμαι εξυπνος, γκει και μουσουλμανος-χρυσαυγιτης θελεις να τα φτιαξουμε???

Κάνε σκέση με τον βλακ χωκ του λειπει η πουτσα και ο ρομαντισμός. Κουμπάρος το αλεξ γιαννοπουλος. Μεταξύ μας, μην σας βαφτισει το παιδί, πόσο πιο βλάκας πια; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάνε σκέση με τον βλακ χωκ του λειπει η πουτσα και ο ρομαντισμός. Κουμπάρος το αλεξ γιαννοπουλος. Μεταξύ μας, μην σας βαφτισει το παιδί, πόσο πιο βλάκας πια; :2funny: :2funny: :2funny:
ελα τωρα μην εισαι κακια θα σε παω και βιλα αμαλια να αναπολησεις τα παλια για ρομαντισμο θα κερασω και αλβανικο κατουριμενο και αμστελ ζεστη να την βρεις και στο τελος θα φτιαξουμε μολοτοφ να παιξουμε με τους φιλους μας τους μπατσους...
να δεις θα περασουμε ζαχαρη

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Τι ειναι μωρη μαγδάλω?  :pipa1: εχεις αναδουλειες???  :zfuck:  Περνάω κι ειναι άδεια η τραβελοπιάτσα σας...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ελα τωρα μην εισαι κακια θα σε παω και βιλα αμαλια να αναπολησεις τα παλια για ρομαντισμο θα κερασω και αλβανικο κατουριμενο και αμστελ ζεστη να την βρεις και στο τελος θα φτιαξουμε μολοτοφ να παιξουμε με τους φιλους μας τους μπατσους...
να δεις θα περασουμε ζαχαρη

τι; δεν σου φτάνει ο βλακ χωκ; Η αλήθεια είναι ότι ειναι λιγάκι υστέρω. Ε τότε θα σου δώσουμε και τον αχιλλεα. Καλό παιδί, και καθυστερημενο, πιστεύω ότι έχει το βλέμμα της αγελάδας και θα τα βρείτε ακούγοντας εθνικοπατριωτικά άσματα και πετώντας βελάκια σε φωτο αλλοδαπών. Μετά θα ακούτε λόγους του χίλτερ και θα κάνετε πους απς πινοντας κρεατινες και γουει. παλι σε εφτιαξα ατιμουτσικο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom