erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
γιατι γελαμε?
Εσύ γιατί είσαι ηλίθιος, εγώ γιατί διασκεδάζω
γιατι γελαμε?
καλο.Εσύ γιατί είσαι ηλίθιος, εγώ γιατί διασκεδάζω
μιλας με την νοθα ανηψια του μπερισα τυπε;καλο.
Αλλα αν διασκεδαζεις που σε λεω τσιρακι του μπομπολα εσυ εισαι ηλιθια αγαμητη που βρηκε χαρα στους πακηδες και μου το παιζει αριστερη
δεν την ξερω αλλα εχει χιουμορμιλας με την νοθα ανηψια του μπερισα τυπε;
τα χερια στις τσεπες σου ακομη και απο δωδεν την ξερω αλλα εχει χιουμορ
εισαι τυποςτα χερια στις τσεπες σου ακομη και απο δω
καλο.
Αλλα αν διασκεδαζεις που σε λεω τσιρακι του μπομπολα εσυ εισαι ηλιθια αγαμητη που βρηκε χαρα στους πακηδες και μου το παιζει αριστερη
τοτε γιατι δεν διαδεχτηκες την παπαρη και βαλανε τον μπαρμπα σαπουνη;Εγώ απλά είμαι μουνάρα, έξυπνη και αναρχοαπλυτη. Συνδυασμός κόλαφος
τα χερια στις τσεπες σου ακομη και απο δω
και εγω ειμαι εξυπνος, γκει και μουσουλμανος-χρυσαυγιτης θελεις να τα φτιαξουμε???Εγώ απλά είμαι μουνάρα, έξυπνη και αναρχοαπλυτη. Συνδυασμός κόλαφος
και εγω ειμαι εξυπνος, γκει και μουσουλμανος-χρυσαυγιτης θελεις να τα φτιαξουμε???
ελα τωρα μην εισαι κακια θα σε παω και βιλα αμαλια να αναπολησεις τα παλια για ρομαντισμο θα κερασω και αλβανικο κατουριμενο και αμστελ ζεστη να την βρεις και στο τελος θα φτιαξουμε μολοτοφ να παιξουμε με τους φιλους μας τους μπατσους...
Κάνε σκέση με τον βλακ χωκ του λειπει η πουτσα και ο ρομαντισμός. Κουμπάρος το αλεξ γιαννοπουλος. Μεταξύ μας, μην σας βαφτισει το παιδί, πόσο πιο βλάκας πια;
Κάνε σκέση με τον βλακ χωκ του λειπει η πουτσα και ο ρομαντισμός. Κουμπάρος το αλεξ γιαννοπουλος. Μεταξύ μας, μην σας βαφτισει το παιδί, πόσο πιο βλάκας πια;
χρυσαυγιτης τυπε;και εγω ειμαι εξυπνος, γκει και μουσουλμανος-χρυσαυγιτης θελεις να τα φτιαξουμε???
οχι μουσουλμανοςχρυσαυγιτης τυπε;
ελα τωρα μην εισαι κακια θα σε παω και βιλα αμαλια να αναπολησεις τα παλια για ρομαντισμο θα κερασω και αλβανικο κατουριμενο και αμστελ ζεστη να την βρεις και στο τελος θα φτιαξουμε μολοτοφ να παιξουμε με τους φιλους μας τους μπατσους...
να δεις θα περασουμε ζαχαρη