Νέα

Athens Indymedia τέλος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν το είδα αλλά διάβασα τα καλύτερα γι'αυτό. Όταν βγει στις αίθουσες εμπορικά θα προσπαθήσω να το πετύχω.  ;)

Βγηκε την Πεμπτη που μας περασε. Πηγαινε οσο το προλαβεις, δεν ξερω και ποσα εισιτηρια θα κανει(δεν ειναι δα και εμπορικο θεμα)
;)

Επισκέπτης
Στις δημοκρατίες σάιτς που βαράνε παλαμάκια όταν καίγονται περιουσίες, σκοτώνονται άνθρωποι και οργανώνονται ονομαστικά πογκρόμ εναντίον αντιφρονούντων ΔΕΝ φιλοξενούνται από ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Και φυσικά τίποτα από αυτά δεν σχετίζεται με τις ακαδημαϊκές ελευθερίες στην επιστημονική έρευνα και διδασκαλία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Κάποια στιγμή πρέπει να συμφωνήσουμε για τα αυτονόητα σε αυτή την χώρα.

Με ποιούς να συμφωνήσεις ρε μεγάλε ;;;;
ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΕΙΩΝ ;;;;

Είσαι σοβαρός ;;;;

Να συμφωνήσεις με θαυμαστές του Κουφοντίνα, του Φούντα
και 4 πουστρονιών του Βελβεντού ;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Είσαι σοβαρός ;;;;

τυπε αυτος σε λιγο θα μας πει οτι η γενια του πολυτεχνιου κατεστρεψε την ελλαδα :S

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε αυτος σε λιγο θα μας πει οτι η γενια του πολυτεχνιου κατεστρεψε την ελλαδα :S
τυπε αμα το πει και αυτο ελεος δηλαδη πρεπει να παει να εξομολογηθει την μεγαλη βδομαδα και να το πει στον παπα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ευτυχώς που έκλεισαν, γιατί μας κατέστρεψαν τα αναρχικά με το πολυέξοδο indymedia....προσωπικά τους θεωρώ υπεύθυνους για την κατάντια της χώρας....

(Φτύστε λίγο τα μπούτια σας, μπορεί να κάνουν φραπέ)

O_papas_O_kiriris

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Είσαι σοβαρός ;;;;

Τσού ρε λάκη.
Ασ μου ερθει για εξομολόγηση και θα τον γα..σω.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ευτυχώς που έκλεισαν, γιατί μας κατέστρεψαν τα αναρχικά με το πολυέξοδο indymedia....προσωπικά τους θεωρώ υπεύθυνους για την κατάντια της χώρας....

(Φτύστε λίγο τα μπούτια σας, μπορεί να κάνουν φραπέ)
τι εγινε ρε συντροφε?
μηπως δεν ησασταν στο τζαμπα μια ζωη?
ιντερνετ και σερβερ τζαμπα απο τα πανεπιστημια, υπνο και τσιμπουκια απο τα πακιστανια,και αγκαλιτσες μετα στην βιλα αμαλια,ουτε νοικια ουτε τιποτα,μπυρες κλεμενες απο τα γυρω καφενεια,μια χαρα την βγαζατε.
τουλαχιστον για καμια καποτα τσονταρατε,η στα ακοποτα τα εχετε τα πακιστανια?
αντε γαμηθειτε παλιοσαβουρες.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τι εγινε ρε συντροφε?
μηπως δεν ησασταν στο τζαμπα μια ζωη?
ιντερνετ και σερβερ τζαμπα απο τα πανεπιστημια, υπνο και τσιμπουκια απο τα πακιστανια,και αγκαλιτσες μετα στην βιλα αμαλια,ουτε νοικια ουτε τιποτα,μπυρες κλεμενες απο τα γυρω καφενεια,μια χαρα την βγαζατε.
τουλαχιστον για καμια καποτα τσονταρατε,η στα ακοποτα τα εχετε τα πακιστανια?
αντε γαμηθειτε παλιοσαβουρες.

Εμένα λες?Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και για ένα αντίστοιχο forum της Χρυσής Αυγής....λέγεται ελευθερία λόγου!Αν δεν σου αρέσει, μην μπαίνεις να το δεις....απλά πράγματα....

Όσο για τα υπόλοιπα, βλέπω οτι ξέρεις πολλά για σεξουαλικές σχέσεις με Πακιστανούς...καρφώνεσαι...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εμένα λες?Τα ίδια ακριβώς θα έλεγα και για ένα αντίστοιχο forum της Χρυσής Αυγής....λέγεται ελευθερία λόγου!Αν δεν σου αρέσει, μην μπαίνεις να το δεις....απλά πράγματα....

Όσο για τα υπόλοιπα, βλέπω οτι ξέρεις πολλά για σεξουαλικές σχέσεις με Πακιστανούς...καρφώνεσαι...
σαλτα γαμησου ρε που θα με πεις και χρυσαυγητη.
οποιος σας λεει την αληθεια κατευθειαν ταμπελα του κρεματε παλιομαλακες.

εσυ θα μας πεις για τα πακιστανια που κανετε αλλαξοκολιες, αναρχοπατσαβουρες.
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χειμαρρωδης ο τυπος αρκανς οπως παντα :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
σαλτα γαμησου ρε που θα με πεις και χρυσαυγητη.
οποιος σας λεει την αληθεια κατευθειαν ταμπελα του κρεματε παλιομαλακες.

εσυ θα μας πεις για τα πακιστανια που κανετε αλλαξοκολιες, αναρχοπατσαβουρες.

Όπα όπα, συγνώμη...δεν ήξερα οτι έχω να κάνω με άτομο χαμηλότερης νοημοσύνης....
1)Δεν είμαι αναρχικός, απλά υποστηρίζω την ελευθερία λόγου είτε αναρχικών είτε χρυσαυγιτών, είτε οποιασδήποτε ιδεολογίας..
2)Δεν σε είπα χρυσαυγίτη, απλά ανέφερα ένα παράδειγμα της αντίπερα "όχθης" για να γίνω πιο κατανοητός...
3)Αν υπάρχουν αναρχικοί που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Πακιστανούς/Πακιστανές, δεν το ξέρω, αλλά αν τους αρέσει ποιο είναι το πρόβλημά σου?
4)Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει οτι δεν τελείωσες ούτε το Δημοτικό...είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν Πακιστανοί (μια που έχεις ένα κόλλημα μαζί τους απ' οτι φαίνεται) που μιλάνε καλύτερα από σένα...

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Όπα όπα, συγνώμη...δεν ήξερα οτι έχω να κάνω με άτομο χαμηλότερης νοημοσύνης....
1)Δεν είμαι αναρχικός, απλά υποστηρίζω την ελευθερία λόγου είτε αναρχικών είτε χρυσαυγιτών, είτε οποιασδήποτε ιδεολογίας..
2)Δεν σε είπα χρυσαυγίτη, απλά ανέφερα ένα παράδειγμα της αντίπερα "όχθης" για να γίνω πιο κατανοητός...
3)Αν υπάρχουν αναρχικοί που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με Πακιστανούς/Πακιστανές, δεν το ξέρω, αλλά αν τους αρέσει ποιο είναι το πρόβλημά σου?
4)Ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει οτι δεν τελείωσες ούτε το Δημοτικό...είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν Πακιστανοί (μια που έχεις ένα κόλλημα μαζί τους απ' οτι φαίνεται) που μιλάνε καλύτερα από σένα...
1. οσες φορες εκφραζεσε ελευθερα τις αναρχοπατσαβουρες υποστηριζεις ομως.
2.ολα τα παραδειγματα που ανεφερεις κατα καιρους ομως, με τα κουμουνια και τους απλυτους συμφωνουν ομως.
3.ολοι εσεις εχετε τον λαθρογαμια σας. ειναι γνωστα αυτα,να μην λεμε παλι τα ιδια.
4.οι σπουδαγμενοι γυφτοκουλτουριαρηδες τις αριστερας κανετε μαθηματα στα πακια με το γαμησι?

αντε τραβα κοιμησου ρε,και τις θεωρεις αυτες να τις λες στα παιδια στο κομμα σου,οχι σε εμενα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυπε παρακολουθω τα θρεντ και οταν μυριστω μπαχαλο κανω φιλικη συμμετοχη :grin:
τυπε μας την επεσε ο αναρχοαπλυτος
το γυρισαν στην ελευθερια λογου τωρα και στις μαλακιες αυτες.
βλεπω να εμφανιζετε και η παπια τωρα και να μας ζηταει τις πηγες και τα ρεστα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μας την επεσε ο αναρχοαπλυτος
το γυρισαν στην ελευθερια λογου τωρα και στις μαλακιες αυτες.
βλεπω να εμφανιζετε και η παπια τωρα και να μας ζηταει τις πηγες και τα ρεστα.
τυπε η παπια δεν μπαινει συχνα πλεον
εφαγε μπαν και ο παπαζολης :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
1. οσες φορες εκφραζεσε ελευθερα τις αναρχοπατσαβουρες υποστηριζεις ομως.
2.ολα τα παραδειγματα που ανεφερεις κατα καιρους ομως, με τα κουμουνια και τους απλυτους συμφωνουν ομως.
3.ολοι εσεις εχετε τον λαθρογαμια σας. ειναι γνωστα αυτα,να μην λεμε παλι τα ιδια.
4.οι σπουδαγμενοι γυφτοκουλτουριαρηδες τις αριστερας κανετε μαθηματα στα πακια με το γαμησι?

αντε τραβα κοιμησου ρε,και τις θεωρεις αυτες να τις λες στα παιδια στο κομμα σου,οχι σε εμενα.

Η λογική κάποιες φορές δεν έχει ιδεολογία και μπορεί να υπάρχει μια επιχειρηματολογία των μεν ή των δε γύρω απ' αυτή...θα υποστηρίξω αυτό που συμφωνεί με την λογική μου άσχετα αν ανήκει σε μια ιδεολογία...άλλο μια ιδέα, άλλο οι άνθρωποι...τώρα, αν θες να πιστεύεις οτι ανήκω κάπου, τι να πω, πίστευέ το αν σε παρηγορεί...τις θεωρίες θα τις εκφράζω όπου και όποτε θέλω, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του οποιουδήποτε forum...αν χρησιμοποιώ πολύ δύσκολες λέξεις, πες μου να στο κάνω πιο απλό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom