You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ωραίος ο nyktovios. Έτσι να ζεσταινόμαστε για το μεγάλο φωτο-ρεπορτάζ!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ συντρόφισσα. Υποθέτω ότι θα εννοείς την έλειψη ενεργητικής συμμετοχη του κοινού στα δρώμενα, όπως στις Βρυξέλλες λ.χ . έτσι δεν είναι ?
Ελπίζω του χρόνου να το δούμε και αυτό.
Ελπίζω του χρόνου να το δούμε και αυτό.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν ξερω.......γενικως ψιλοξενερωσα......αν ηθελα να δω σεξ σοπ μπορω να παρω τους δρομους και να τα δω.......δε χρειαζεται να παω σε μια εκθεση να δω δονητες.......αν παλι ηθελα να παω να δω στριπτιζ παω σε ενα στριπτιτζαδικο και το φχαριστιεμαι........δεν ειδα ουτε εκει κατι το "εξτριμ"
θα με ενδιεφερε πιο πολυ αν εβλεπα κατι πιο προοδευτικο και παραδοξο......κατι που δε θα μπορουσα να το βρω στη συγγρου ή στην ομονοια....μου φανηκε λιγο προχειρο, φτηνο και λιγουρικο το θεαμα γενικως....ενα ματσο αγορακια και κοριτσακια που κοιταγαν ξελιγωμενα γκομενες.....σαν Show και event ομως δεν ειχε να προτειναι κατι.....σαφως και θα ηθελα πιο ενεργητικη συμμετοχη του κοινου!!! βεβαια και το κοινο στο οποιο απευθυνθηκε η εκθεση δεν ηταν και ο,τι καλυτερο οποτε χρειαζεται εξοικιωση ακομα μιας και μενουμε ελλαδα....
με το bdsm και τα peep shows κατι πηγε να γινει αλλα εχουν δρομο ακομα......αμα αυτο ηταν bdsm εγω ειμαι τουαρεγκ......
θα με ενδιεφερε πιο πολυ αν εβλεπα κατι πιο προοδευτικο και παραδοξο......κατι που δε θα μπορουσα να το βρω στη συγγρου ή στην ομονοια....μου φανηκε λιγο προχειρο, φτηνο και λιγουρικο το θεαμα γενικως....ενα ματσο αγορακια και κοριτσακια που κοιταγαν ξελιγωμενα γκομενες.....σαν Show και event ομως δεν ειχε να προτειναι κατι.....σαφως και θα ηθελα πιο ενεργητικη συμμετοχη του κοινου!!! βεβαια και το κοινο στο οποιο απευθυνθηκε η εκθεση δεν ηταν και ο,τι καλυτερο οποτε χρειαζεται εξοικιωση ακομα μιας και μενουμε ελλαδα....
με το bdsm και τα peep shows κατι πηγε να γινει αλλα εχουν δρομο ακομα......αμα αυτο ηταν bdsm εγω ειμαι τουαρεγκ......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πόσο πίσω είσαστε ανύπαρκτα αγοράκια και κοριτσάκια που δεν βαρέσατε 343984398398389 μαλακίες με 2092333330300 τρόπους και δεν γαμηθήκατε 309494599494404 φορές εκείνο το ΠΣΚ της έκθεσης........
WHO WANTS TO LIVE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WHO WANTS TO LIVE FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξερω.......γενικως ψιλοξενερωσα......αν ηθελα να δω σεξ σοπ μπορω να παρω τους δρομους και να τα δω.......δε χρειαζεται να παω σε μια εκθεση να δω δονητες.......αν παλι ηθελα να παω να δω στριπτιζ παω σε ενα στριπτιτζαδικο και το φχαριστιεμαι........δεν ειδα ουτε εκει κατι το "εξτριμ"
Εγώ αγαπητή μου δεν συμφωνώ μαζί σου.Θά σου εξηγήσω γιατί.Πρώτον γιατί μέ 15 ευρώ ,εβλεπες 5-6 strip show μαζί καί πιστεψέ με οι κοπέλες ηταν σαφώς πιό πρόθημες, από
τα μαγαζιά που δουλευουν .Δεύτερον πολλοί συναγωνιστές ,βολεύτηκαν καί με τήν ωρα που σαφώς δεν ειναι μεταμεσονύχτια γιά πολλούς απαγορευμένη.Τρίτον ,ρώτησε οσους βρέθηκαν τη
Κυριακή αργά καί θά καταλάβεις τί εχασες.!!!
Συνημμένα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ αγαπητή μου δεν συμφωνώ μαζί σου.Θά σου εξηγήσω γιατί.Πρώτον γιατί μέ 15 ευρώ ,εβλεπες 5-6 strip show μαζί καί πιστεψέ με οι κοπέλες ηταν σαφώς πιό πρόθημες, από
τα μαγαζιά που δουλευουν .Δεύτερον πολλοί συναγωνιστές ,βολεύτηκαν καί με τήν ωρα που σαφώς δεν ειναι μεταμεσονύχτια γιά πολλούς απαγορευμένη.Τρίτον ,ρώτησε οσους βρέθηκαν τη
μην τα βάζεις ποτέ με ΧΑΙΛΑΝΤΕΡΣ του σεξ......
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
λολ κυριακη αργα ημουν εκει........τι εχασα?? εγινε κατι κρυφα και δε μου το ειπανε?????
περσονα......αν δε θες να σε λαμβανω υποπψην μου ως μυξιαρικο που απλα προσπαθει να κερδισει την προσοχη συμπληρωσε κανενα επιχειρημα.......ειδαλλως απλα αρκεσου στο fetch the steak boy
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 609
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 704
- Εμφανίσεις