soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Η ατακα πουτανας το 1992..δυσκολευεται να τον βαλει στο μουνι και λεει:
τι διαολο μουνι εχω η κλειδαροτρυπα???
μουφυγε η μασελα απο τα γελια!!!!!!
Η ατακα πουτανας το 1992..δυσκολευεται να τον βαλει στο μουνι και λεει:
τι διαολο μουνι εχω η κλειδαροτρυπα???
μουφυγε η μασελα απο τα γελια!!!!!!
πολυ καλοΑντριάννα από Διδύμου μόλις τελειώνει η πράξη..."μωράκι μου σήμερα διώξαμε τον προστάτη και τη χοληστερίνη, όταν ξανάρθεις θα διώξουμε και τις υπόλοιπες αρρώστιες"
Φαντάροι στη Λάρισα το '95, πάμε παρέα 3-4 άτομα σε ένα μπουρδέλο στη περιοχή της λαχαναγοράς.
Μπαίνουμε και καθόμαστε στο σαλόνι. Μας λέει η τσατσά ότι η κοπέλα έχει πελάτη και μόλις τελειώσει θα βγει να την δούμε.
Οπότε πετάγεται και ρωτάει φίλος μου, ο οποίος δεν είχε ξαναπάει τσάρκα και ήθελε να το παίξει άνετος.
"Πόσο πάει το μαλλί θειά;"
Και του απαντάει η τσατσά : "Δεν τα κουρέψαμε τα γίδια ακόμα παλικάρι"!!!
Μας έφυγαν οι μύξες από τα γέλια!
θα εννοουσε στο δωματιο μυστη μουΜία φορά στο μετάξι παρουσιάζει η τσατσά ένα καινούργιο σάπιο μπαζο κι όταν κάναμε μεταβολή να φύγουμε μας κάνει 'είναι καλή μην τη βλέπετε έτσι!'
Αυτό κατάλαβες?Τρολλαρεις τις τσατσαδες;
Μια φορα ημουν πολυ γκαβλωμενος και μου πηρε πιπα κανα 5 λεπτο και μετα μολις την εστησα στα 4 τελειωσα σε 1 λεπτο,
γυριζει και μου λεει(ελληνιδα),τι ηταν αυτο?το εξπρες του μεσονυχτιου εισαι?
ιδια φαση μου τυχε τυπε εχω χυσει στο 3λεπτο και μου λεει η πουτανα αχ και γω εχυσα
Δεν πρόκειται για "ατάκα από πουτάνα", αλλά για "ατάκα από πελάτη" (εμένα), αλλά είπα να μην ανοίξω καινούριο νήμα γι' αυτό.
Σήμερα, Μετάξι, και να πω και το μπουρδέλο γιατί η τσατσά είναι μεγάλη αλήτρα: Το Κολωνού 30 το πάνω (το αριστερό, όχι το ισόγειο δεξιά). Ίσως είναι "Κολωνού 30Α".
Κατ' αρχήν λόγω χρώματος μαλλιών η δικιά μου εμφάνιση δείχνει μεγάλο άνθρωπο, 50+. Είχα χρόνο το πρωϊ, είπα να πάω να ρίξω μια ματιά στην περιοχή (με άνεση) και να ψάξω τα μαγαζιά ένα-ένα.
Ανεβαίνω τη σκάλα και μπαίνω και σ' αυτό (30Α).
Από πίσω μου μπαίνει άλλος ένας τύπος, που δείχναμε περίπου ίδιας ηλικίας.
Στο σαλόνι ήταν ένας νεαρός, και μέχρι να βγει το κορίτσι απ' την κουρτίνα μπήκαν κι άλλοι δυο (νεαροί επίσης).
Βγήκε "η κοπέλα", είπε η τσα2 το ποίημα της, και για κάποιο λόγο αποφασίσαμε ΟΛΟΙ να φύγουμε.
Πρώτοι βγήκαν (μάλλον όρμηξαν έξω) οι 3 νεαροί, κι από πίσω ο άλλος, και τελευταίος εγώ. Χαλαρά όμως εμείς οι δυο.
Η σκατότσατσα, που προφανώς ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να βλέπει τους πελάτες να φεύγουν, και δεν καταλαβαίνει το ζώον ότι αυτό δεν πρέπει να το δείχνει με κακό τρόπο, λέει προς εμάς τους δυο, τους τελευταίους, που πηγαίναμε προς την πόρτα:
[size=12pt]"Εσείς οι δυο, σεξ κάνετε?"[/size]
(με την έννοια: Τόσο μεγάλοι που είσαστε σας σηκώνεται?)
Οπότε μου ήρθε αυθόρμητο:
[size=14pt]"Ναι, μεταξύ μας όμως".[/size]
Και όχι μόνο αυτό.Γέρος άνθρωπος τα μπουρδέλα σου λείπανε .... σα δε ντρέπεσαι λιγάκι ....