Νέα

Ατάκες απο πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αντριάννα από Διδύμου μόλις τελειώνει η πράξη..."μωράκι μου σήμερα διώξαμε τον προστάτη και τη χοληστερίνη, όταν ξανάρθεις θα διώξουμε και τις υπόλοιπες αρρώστιες"  :boobies: :boobies: :boobies:  :rockon:
πολυ καλο :grin: :rockon:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φαντάροι στη Λάρισα το '95, πάμε παρέα 3-4 άτομα σε ένα μπουρδέλο στη περιοχή της λαχαναγοράς.
Μπαίνουμε και καθόμαστε στο σαλόνι. Μας λέει η τσατσά ότι η κοπέλα έχει πελάτη και μόλις τελειώσει θα βγει να την δούμε.
Οπότε πετάγεται και ρωτάει φίλος μου, ο οποίος δεν είχε ξαναπάει τσάρκα και ήθελε να το παίξει άνετος.
"Πόσο πάει το μαλλί θειά;"
Και του απαντάει η τσατσά : "Δεν τα κουρέψαμε τα γίδια ακόμα παλικάρι"!!!
Μας έφυγαν οι μύξες από τα γέλια!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φαντάροι στη Λάρισα το '95, πάμε παρέα 3-4 άτομα σε ένα μπουρδέλο στη περιοχή της λαχαναγοράς.
Μπαίνουμε και καθόμαστε στο σαλόνι. Μας λέει η τσατσά ότι η κοπέλα έχει πελάτη και μόλις τελειώσει θα βγει να την δούμε.
Οπότε πετάγεται και ρωτάει φίλος μου, ο οποίος δεν είχε ξαναπάει τσάρκα και ήθελε να το παίξει άνετος.
"Πόσο πάει το μαλλί θειά;"
Και του απαντάει η τσατσά : "Δεν τα κουρέψαμε τα γίδια ακόμα παλικάρι"!!!
Μας έφυγαν οι μύξες από τα γέλια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δεν πρόκειται για "ατάκα από πουτάνα", αλλά για "ατάκα από πελάτη" (εμένα), αλλά είπα να μην ανοίξω καινούριο νήμα γι' αυτό.
Σήμερα, Μετάξι, και να πω και το μπουρδέλο γιατί η τσατσά είναι μεγάλη αλήτρα: Το Κολωνού 30 το πάνω (το αριστερό, όχι το ισόγειο δεξιά). Ίσως είναι "Κολωνού 30Α".
Κατ' αρχήν λόγω χρώματος μαλλιών η δικιά μου εμφάνιση δείχνει μεγάλο άνθρωπο, 50+. Είχα χρόνο το πρωϊ, είπα να πάω να ρίξω μια ματιά στην περιοχή (με άνεση) και να ψάξω τα μαγαζιά ένα-ένα.
Ανεβαίνω τη σκάλα και μπαίνω και σ' αυτό (30Α).
Από πίσω μου μπαίνει άλλος ένας τύπος, που δείχναμε περίπου ίδιας ηλικίας.
Στο σαλόνι ήταν ένας νεαρός, και μέχρι να βγει το κορίτσι απ' την κουρτίνα μπήκαν κι άλλοι δυο (νεαροί επίσης).
Βγήκε "η κοπέλα", είπε η τσα2 το ποίημα της, και για κάποιο λόγο αποφασίσαμε ΟΛΟΙ να φύγουμε.
Πρώτοι βγήκαν (μάλλον όρμηξαν έξω) οι 3 νεαροί, κι από πίσω ο άλλος, και τελευταίος εγώ. Χαλαρά όμως εμείς οι δυο.

Η σκατότσατσα, που προφανώς ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να βλέπει τους πελάτες να φεύγουν, και δεν καταλαβαίνει το ζώον ότι αυτό δεν πρέπει να το δείχνει με κακό τρόπο, λέει προς εμάς τους δυο, τους τελευταίους, που πηγαίναμε προς την πόρτα:

[size=12pt]"Εσείς οι δυο, σεξ κάνετε?"[/size]
(με την έννοια: Τόσο μεγάλοι που είσαστε σας σηκώνεται?)

Οπότε μου ήρθε αυθόρμητο:

[size=14pt]"Ναι, μεταξύ μας όμως".[/size]

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Στη συνέχεια μπήκα στο δίπλα, το 32 (αυτό πάνω, με τη στριφογυριστή σκάλα).
Η τσα2 (σαφώς πιο "κυρία" από την άλλη) με πλησιάζει συνομωτικά:
"Μπλα-μπλα-μπλα, ... κυρίως όμως κάνει καλό σεξ, είναι ζωντανή στο κρεβάτι, δεν κάθεται σα νεκρή"
"Έχασες" λέω εγώ (η γκόμενα ήταν μάπα).
"Τι έχασα?" λέει η τσατσά.
[size=12pt]"Είμαι νεκρόφιλος. Δωμάτιο με φέρετρο έχεις?"[/size]

Παιδιά, ΦΟΒΗΘΗΚΕ!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τρολλαρεις τις τσατσαδες;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
"Σκισε με πουστη, σκισε με". Μα αμα ημουν πουστης πως θα την ξεσκιζα, μαλλον
το αντιθετο θα γινοταν :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μια φορα ημουν πολυ γκαβλωμενος και μου πηρε πιπα κανα 5 λεπτο και μετα μολις την εστησα στα 4 τελειωσα σε 1 λεπτο,
γυριζει και μου λεει(ελληνιδα),τι ηταν αυτο?το εξπρες του μεσονυχτιου εισαι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ιδια φαση μου τυχε τυπε εχω χυσει στο 3λεπτο και μου λεει η πουτανα αχ και γω εχυσα :2funny:

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Χαχαχα με τη σειρά μου κ εγώ Θεσσαλονίκη εποχή 2000... Βαρδάρης.... Μαλ**μασταν στο μπουρδέλο, ρωτούσαμε"το κορίτσι κάνει αυτό, κάνει το άλλο, από εκείνο κάνει;"- Τσατσά θυμωμένα:"Καλά που νομίζετε ότι βρίσκεστε;;;Τι νομίζετε είναι εδώ;;;"  :think:  :think:
Κοριφαίο ιεδόδουλης: Πάνω στις γκαύλες που την καρφώνω της λεω: "Πάρτα μορή πουτάνα". -Κορίτσι:"Εκγώ πουτάνα;;;"  :uglystupid:  :uglystupid:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ειμαι μεσα και περιμενω ...κουβεντα με τη τσατσα για την κριση κτλ...
-της λεω ασε μπουρδελο κρατος ειμαστε..(πως μου ξεφυγε τωρα δεν ξερω..και περιμενω να δω τι θα πει..)
-αγορι μου!θα σε μαλώσω! βριζεις τα μπουρδελα.εμεις ειμαστε πολυ καλυτεροι!(και εχει και δικιο)

αλλη τσατσα..λεει το προγραμμα,φευγουμε..
-καλα εχετε μαθει και να σας κλεινουν τη πορτα πισω σας?!! (και ειχαμε βρει την πορτα ανοιχτη..)

ατακες απο πουτανες.

-εξω ειμαι κυρια ,στο μπουρδελο μονο ειμαι πουτανα...(πω πω αυτοπεποιθηση..)
-καλα για πουτανα με περασες?  (τι???!!!!)

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Γέρος άνθρωπος τα μπουρδέλα σου λείπανε .... σα δε ντρέπεσαι λιγάκι ....

Δεν πρόκειται για "ατάκα από πουτάνα", αλλά για "ατάκα από πελάτη" (εμένα), αλλά είπα να μην ανοίξω καινούριο νήμα γι' αυτό.
Σήμερα, Μετάξι, και να πω και το μπουρδέλο γιατί η τσατσά είναι μεγάλη αλήτρα: Το Κολωνού 30 το πάνω (το αριστερό, όχι το ισόγειο δεξιά). Ίσως είναι "Κολωνού 30Α".
Κατ' αρχήν λόγω χρώματος μαλλιών η δικιά μου εμφάνιση δείχνει μεγάλο άνθρωπο, 50+. Είχα χρόνο το πρωϊ, είπα να πάω να ρίξω μια ματιά στην περιοχή (με άνεση) και να ψάξω τα μαγαζιά ένα-ένα.
Ανεβαίνω τη σκάλα και μπαίνω και σ' αυτό (30Α).
Από πίσω μου μπαίνει άλλος ένας τύπος, που δείχναμε περίπου ίδιας ηλικίας.
Στο σαλόνι ήταν ένας νεαρός, και μέχρι να βγει το κορίτσι απ' την κουρτίνα μπήκαν κι άλλοι δυο (νεαροί επίσης).
Βγήκε "η κοπέλα", είπε η τσα2 το ποίημα της, και για κάποιο λόγο αποφασίσαμε ΟΛΟΙ να φύγουμε.
Πρώτοι βγήκαν (μάλλον όρμηξαν έξω) οι 3 νεαροί, κι από πίσω ο άλλος, και τελευταίος εγώ. Χαλαρά όμως εμείς οι δυο.

Η σκατότσατσα, που προφανώς ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να βλέπει τους πελάτες να φεύγουν, και δεν καταλαβαίνει το ζώον ότι αυτό δεν πρέπει να το δείχνει με κακό τρόπο, λέει προς εμάς τους δυο, τους τελευταίους, που πηγαίναμε προς την πόρτα:

[size=12pt]"Εσείς οι δυο, σεξ κάνετε?"[/size]
(με την έννοια: Τόσο μεγάλοι που είσαστε σας σηκώνεται?)

Οπότε μου ήρθε αυθόρμητο:

[size=14pt]"Ναι, μεταξύ μας όμως".[/size]

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μεταξουργείο πριν χρόνια σε απογευματική βόλτα .... βγαίνει η πουτάνα με σαρκα στο χρώμα και υφή γάλακτος  κοιτώντας με καβλιάρικα στα μάτια μου πετάει ...... μπουτάκι και μουνάκι πρόσκοπε...... ελα να τα φας ,,,,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ατακα της Αλινας από Βριλησσου 36.
"Το βυζι μου δεν βγαζει γαλα, θα βγαλει όμως ο πουτσος σου".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom