Νέα

Ατάκες απο πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Χθες Ιάσωνος 20Γ
Μπαίνει μέσα συναγωνιστής τρελαμένος: η κοπέλα είναι στο δωμάτιο ? Όχι, στην ταράτσα λέει ο τσάτσος και λυνόμαστε όλοι στα γέλια  :dancing:

specialmeetings

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

εχω παει σε μπατσελορ και μετα απο μπουζουκια φτανουμε στο χοτελ.. ειναι 5 το πρωι... με πλακωνει μια ομορφη κοπελα που ειχαμε φωναξει στην πιπα 10-15 λεπτα και τπτ..

ουτε χρωμα δν μ ειχε παρει το εργαλειο, η πουτσα μου σαν μικρο λαστιχακι ηταν...

διαλογος

ΓΥΝΑΙΚΑ:  κατι δν παει καλα εδω....

ΕΓΩ:      ε ειναι μωρε και 5-6 το πρωι για αυτο..

ΓΥΝΑΙΚΑ:  με το ρολοι δουλευει η δικια σου η πουτσα...???

ΞΕΦΤΙΛΙΣΚΗΚΑ~!!!!  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
στα παλια μπουρδελα στα λαδαδικα ενα βραδυ εκει που ημασταν πανω στο γουτσου γουτσου την λεω ελα να αλλαξουμε σταση και οπως γυρναει στα τεσσερα κανει το μουνακι της εκεινο το κλασικο πρρρτ καθως εβγαινε ο αερας απο το τρομπαρισμα και την λεω φυσαει πολυ σημερα ε? και μου λεει ασε ο βαρδαρης γαμαει σημερα...συνεχιζουμε και πανω στο καλο την τραβαω ενα πορδο τοσο δυνατο που εκανε ηχω στο δωματιο, γυρναει με κοιταει και την λεω απο το δικο σου ητανε και μου λεει συγνωμη πρωτη φορα ακουγεται τοσο δυνατα χχαχαχαχαχα τρομαξε η κοπελα

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
η μιλφ λαουρα με την κωλαρα από κολωνου 32 γωνια,ρεμουνδου...μιλωντας για τον πουτσο...

-ti kanei o mikros mas filos?na toy baloyme royxitsa?

η βαλερια από αλκαμενους,ενω της εγλειφα σαν παλαβος τα βυζια...

-θα σου δωσω το ένα βυζι να το παρεις σπιτι
-και τα δυο θελω
-ε όχι και τα δυο,πως θα δουλευω μετα
-ε γιατι με το ένα πως θα δουλευεις
-ε ενταξει με το ένα...κριση εχουμε,θα τους πω βολευτείτε μ αυτό

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πριν πολλά χρόνια μας λέει ένα φιλαράκι,είχε πάει αυτός και η παρέα του θάλασσα.Ο ένας κάνει κονέ
με μια κοπέλα να πανε στο δωμάτιο να γαμηθούν.Οι υπόλοιποι μπήκαν στη ντουλάπα να πάρουν μάτι.Εκεί που
γάμαγε ο παλίκαρος του λέει η γκόμενα "βγάλτον λίγο να κλάσω".

Και έτσι έπεσε η ντουλάπα απ τα γέλια.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πριν πολλά χρόνια μας λέει ένα φιλαράκι,είχε πάει αυτός και η παρέα του θάλασσα.Ο ένας κάνει κονέ
με μια κοπέλα να πανε στο δωμάτιο να γαμηθούν.Οι υπόλοιποι μπήκαν στη ντουλάπα να πάρουν μάτι.Εκεί που
γάμαγε ο παλίκαρος του λέει η γκόμενα "βγάλτον λίγο να κλάσω".

Και έτσι έπεσε η ντουλάπα απ τα γέλια.
ξεχασες να πεις ότι τον παλικαρο τον ελεγαν τασο και η γκομενα του ειπε "τασο την βγαζεις να κλασω?"

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
χανια μεσα 90ς. φανταροι παμε στα σπιτακια βγαινει μια πανω απο 60 μας κοιταει την κοιταμε,λεει παιδια θελετε κατι,λεμε να δουμε την κοπελα,και λεει εγω ειμαι η κοπελα... οπου δρομο δρομο....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στο Λεωφορο Ιωνιας βγαινει παλαιοτερα μια τρομακτικη  γρια και με φωνη μπασα και τη ρωταω που ειναι η κοπελα;Και μου απανταει αντε ρε ,πολυ μαγκας το παιζεις.Φευγοντας αναρωτιομουν,μα τι ειπα;Μετα γεματος απεχθεια αναρωτιομουν ποιοι πηγαιναν μ αυτην και τι θρασσος πρεπει να εχει για να δουλευει.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
εχω παει σε μπατσελορ και μετα απο μπουζουκια φτανουμε στο χοτελ.. ειναι 5 το πρωι... με πλακωνει μια ομορφη κοπελα που ειχαμε φωναξει στην πιπα 10-15 λεπτα και τπτ..

ουτε χρωμα δν μ ειχε παρει το εργαλειο, η πουτσα μου σαν μικρο λαστιχακι ηταν...

διαλογος

ΓΥΝΑΙΚΑ:  κατι δν παει καλα εδω....

ΕΓΩ:      ε ειναι μωρε και 5-6 το πρωι για αυτο..

ΓΥΝΑΙΚΑ:  με το ρολοι δουλευει η δικια σου η πουτσα...???

ΞΕΦΤΙΛΙΣΚΗΚΑ~!!!!  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

:2funny: :2funny: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Φαση το θρεντ
λοιπον ενα απιστευτο απο μενα με γελειο
καλοκαιρι του 2008 αν θυμαμε καλα ανεβαινα αθηνα για δουλεια
στο δρομο πριν τα τουνελ  ειναι μια με το αυτοκινητο στην ακρη κ κανει νοηματα περναω σιγα κ βλεπω οτι εχει παθει λαστιχο.
Σταματαω βοηθαω το βγαζει παμε μεγαρα το φτιαχνουμε κ ξαναγυρναω πισω το βαζω κ φευγω.
την επομενη μερα τελειωνω το βραδακι τις δουλειες κ επιδη βαριομουν εκανα βολτα σε μερικα στουντιο που ηταν γυρω απο το ξενοδοχειο
στο δευτερο που μπαινω μου λεει η τσατσα το προγραμα κ περιμενα την κοπελα να βγει απο το δωματιο.
βγαινοντας αυτη ακουω ενα "δεν το πιστευω" σηκωνω το κεφαλι  κ ηταν αυτη που ειχε μεινει απο λαστιχο.
με συστηνει με την τσατσα κ με τραβαει στο δωματιο χωρις να ρωτησει κ μου λεει μην κανεις μπανιο θα κανουμε μαζι βγαινει κ την ακουσα να λεει στην τσατσα να μην κτυπησει μεχρι να τελιωσουμε.
Ερχετε κανουμε μπανιο ξεκιναει τριψιμο κ τα προκαρτακτικα κ ξεκειναμε  κ εχοντας περασει ενα μισαωρο ετσι βαραει η πορτα , αυτη δεν απαντησε κ συν
εχισε 5 λεπτα μετα παλι η τσατσα κ λεει αυτη μην δεινεις σημασια μετα απο κανα 5λεπτο ακουω μια φωνη να λεει "αντε μωρη το σαλονη ειναι γεματο"
και λεει η γκομενα με ενα υφος
"εεεε διωχτους ....πουτανα με περασες να τους προλαβω ολους?"

Το καλυτερο κρεβατι σε στουντιο εβερ
:2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μαρίνα60 " Μην χαλάς τα λεφτά σου , σε πουτανες "

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Εγω θα πω ατακα που εχω πει εγω σε ρδελο ετσι για την πρωτοτυπια.

Εχω τελιωσει με την τανα και βγαινει εξω οπου ηταν κατι παιδαρελια και με το που την ειδαν χτυπησε η καυλα κοκκινο. Ακουγα κατι πιθηκισμους απο το δωματιο αλλα δν εδινα σημασια. Τεσπα εχω ντυθει ειμαι ετοιμος να βγω εκεινη την στιγμη κανει ο ενας της παρεας "εγω θα μπω" και κανει να ανοιξει την πορτα ενω ακουγεται η τσατσα να του λεει "οχι εκει... οχι εκει!!" Και με το που αντιλαμβανεται οτι ημουν μεσα λεει ωπ sorry φιλε. Εκεινη την ωρα εγω εβγαινα οποτε πεταω την εξης μαλακια "Σιγα ρε φιλε εσυ θα γαμησεις και εμενα". Η παρεα του μαζι με την τσατσα λιωσανε στο γελιο, για σας δν ξερω αλλα εμενα μαρεσε και μπραβο μου που το ειπα.-

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Σε τσαρδι στο μεταξι . Να γαμαω την ιεροδουλη και να μου λεει ποσο εισαι ? τις λεω και λεει εχεις την ηλικια του γιου μου.....  :2funny:

onegeargo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ατακα απο 25χρονο στυλιαρι στη φυλης :ζηλευεις που με γαμανε κ αλλοι; και απαντω και καλα θυμωμενος :"τι! σε γαμανε  κ αλλοι"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom