Νέα

Ατάκες απο πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Καλά σου είπε τύπε....

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.
Δεν λες ποτέ σε μια πουτάνα ότι είναι πουτάνα. Μια ελλεϊνίδα μπορείς να την αποκαλέσεις πουτάνα αν είναι στην ψυχή ή/και στο σώμα, αλλα όχι ρε τύπε κάποια που ζει από αυτό...

Λίγο τακτ δεν βλάπτει.
:referee:

ελληνιδα ητανε αυτη που το ειπα....

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Καλά σου είπε τύπε....

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.
Δεν λες ποτέ σε μια πουτάνα ότι είναι πουτάνα. Μια ελλεϊνίδα μπορείς να την αποκαλέσεις πουτάνα αν είναι στην ψυχή ή/και στο σώμα, αλλα όχι ρε τύπε κάποια που ζει από αυτό...

Λίγο τακτ δεν βλάπτει.
:referee:

α και παρεπιπτοντως μια χαρα ζει και χωρις αυτο....τα φραγκα απο το πουτανιλικι τα εχει για χαιλικια....οχι για να φαει ενα κομματι ψωμι....πουταναρα μεγαλη ειναι καλα το ειπα

panaotispaok

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φοιτητής ακόμα στη θεσνικη απο τις πρώτες φορές με πουτάνες μέσα σε 5 λεπτά την έχω αλλάξει. 3 στάσεις κ χύνω..οπότε μου πετάει την ατάκα τόσες στάσεις ούτε λεωφορείο..χαχαχα
Άλλη φορά μπαίνουμε σε σπιτάκι κ βγαίνει μια καμία 60αρια..σαν τέρας..φεύγω αμέσως και ακούω το αμιμητο...καλα εσύ ψάξε την Μπριζίτ μπαρντω να γαμήσεις..

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Τη μια και μοναδική φορά που έχω πάει στην Αλιόνα Διδύμου:

-Έχω ακούσει τα καλύτερα, είσαι τόσο καλή όσο λένε;
-Δεν υπάρχω!!!Όταν ρουφάω εγώ τραβιέται η θάλασσα μέσα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βέργας 6 ισόγειο το κουδούνι είναι χαλασμένο και έχει μπει μεσα το κουμπί.Όταν πρωτοπέρασα από εκεί χτυπάω και ο ήχος του κουδουνιού είναι παρατεταμένος.Οπότε νομίζω ότι το χάλασα και προσπαθώ να το ξαναπατησω για να βγεί έξω.Έτσι χτυπάω ξανά και ξανά το κουδούνι ώσπου μου ανοίγει η Σοφία η κοκκινομάλλα.
- Κάποιος σας το γάμησε το κουδούνι της λέω.Με κοιτάει και κοκκίνησε απο τη λέξη!!!
Τη ρωτάω τι πρόγραμμα κάνεις;
Μου λέει αυτό που είπες.
Δηλαδή; της λέω.
Να...σεξ!!!!
Αυτά τα ρωσσομίλφ με την ποιότητα που τα διακρίνει!!!Άλλο πουτάνα τελικά κι άλλο πρόστυχη!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Φωκαιας 27 Υπόγειο είναι μια ξανθιά νομίζω η Λαρίσα από πανω. Μπαίνω μέσα και βλέπω την τσατσά και 2 άντρες είναι σκυμμένοι πάνω από τον καναπέ, έχει τρυπήσει το δέρμα. Βγαίνει η Λαρίσα και πριν προλάβει να μου πει κουβέντα της λέω με σοβαρό ύφος:
-Να βλέπεις τι κάνεις;
-Ε;
-Είσαι τόσο όμορφη που σε βλέπουν οι άντρες, χύνουν στα παντελόνια τους και χαλάνε τους καναπέδες!!!Ντροπή σου!!!
Διπλώθηκε στα 2 από τα γέλια!!! Με πιάνει από το χέρι και μου λέει έλα πάμε!!!Της σηκώνω το χέρι και της κάνω χειροφίλημα.
-Άλλη φορά μωρό μου της λέω.
-Καλά κάτσε λίγο.
-Θα κεράσεις καφέ;
-Αν πας να πάρεις κερνάω….

Τελικά βαρεμάρα όλη μέρα στο μπουρδέλο…!!!!! :- :- :- :- :-

Αλβανίδα μιλφ όπως την πηδάω από τον κώλο:
-Τι είσαι εσύ;Γυναικολόγος είσαι;Σα γιατρός μοιάζεις....!!!!!!

Πως μοιάζουν οι γιατροί;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εγώ:Δεν πιστεύω να χτυπάς πόρτες;
Τσατσά:Και φωτιά να πιάσει μέσα θα σε αφήσω!!!

Σε επαρχιακό μπουρδέλο μεσημεράκι ακούγεται η φωνή της τσατσάς από την κουζίνα:Περιμένετε  έρχεται η κοπέλα!!! Και καπάκι:Κράτα μωρή θα χαλάσει το τουρσί αν δεν το σκεπάσω με νερό!!! Μύριζε σα μπακάλικο από το ξύδι!!!

Τσατσά:Αντι θα σου κοπούν τα πόδια αν περάσεις με την κοπέλα λέει θα σου κόψει τα ποδια η κοπέλα αν περάσεις.
Εγώ: Εντάξει δε θα τη γαμήσω κιόλας μην αγριεύει πες της!!!!

Εγώ:Κωλαράκι κάνει η κοπέλα;
Τσατσά:Όχι αλλά άμα θες σε χέζω εγώ!!!

-Πόση ώρα κάθεται στο δωμάτιο η κοπέλα;
-Πόση ώρα θες για να αλλάξετε βέρες;

Γενικά στα μπουρδέλα της επαρχίας κυκλοφορεί ακόμα το ελληνοψευτομάγκικο που είχαν οι ελληνίδες πουτάνες και σε προσέβαλαν χωρίς τύψεις...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

sid780

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ψευδή χοντρή τσατσά : ποιόθ  θα περαθει πρωτοθ;
φιλαράκι : ποιόθ είναι ο μελοθανάτοθ;;; .......τρέξιμο

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τι μαλλι ειχε τοτε και σε τι κιλα ηταν? :coffee:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...Ξανθιά με πιασμένα αλογοουρά.Ψηλή για γυναίκα.Από κιλά πάντα αδύνατη  ήταν δεν ξέρω τώρα αν πάχυνε.Από τότε δεν έχω ξαναπεράσει να τη δω.Θυμάμαι ότι φορούσε ένα στριγκοκορδόνι που στον κώλο δεν είχε ύφασμα αλλά μια σειρά μούφα μαργαριτάρια.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
της γαμαω το μουνι ανελεητα και γυρναει και μου λεει ----> δεν με πηδας και λιγο απο κωλο ? μου το εχεις ξεσκισει το μουνι  :grin:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Πιτσιρικας, μπαινω σε μπουρδελο της Φωκαιας. Επαιζε ενα μιλφ που οποτε τσαρκαρα ενω ψηνομουνα για ενα περιεργο λογο δε περναγα ποτε! Μια μερα με σταματαει ενω φευγω και μου λεει: αν φυγεις παλι θα βγω γυμνη στο δρομο και θα φωναζω οτι πηγες να με βιασεις!!! Μιλαμε για 20+ χρονια πισω. Ψαρωσα ασχημα! Κρατησε λιγα δευτερολεπτα και μετα γελιο η τυπισσα εγω κι η τσατσα. Περασα, ακομα τη θυμαμαι  :)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Αλβανίδα μιλφ όπως την πηδάω από τον κώλο:
-Τι είσαι εσύ;Γυναικολόγος είσαι;Σα γιατρός μοιάζεις....!!!!!!

Πως μοιάζουν οι γιατροί;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τύπε μήπως ήθελε να σε ρωτήσει αν ήσουν αναισθησιολόγος διότι δεν καταλάβαινε τίποτα από γαμήσι ????

ΥΓ. Πλάκα κάνω φυσικά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom