Τη μια και μοναδική φορά που έχω πάει στην Αλιόνα Διδύμου:
-Έχω ακούσει τα καλύτερα, είσαι τόσο καλή όσο λένε;
-Δεν υπάρχω!!!Όταν ρουφάω εγώ τραβιέται η θάλασσα μέσα!!!!
Βέργας 6 ισόγειο το κουδούνι είναι χαλασμένο και έχει μπει μεσα το κουμπί.Όταν πρωτοπέρασα από εκεί χτυπάω και ο ήχος του κουδουνιού είναι παρατεταμένος.Οπότε νομίζω ότι το χάλασα και προσπαθώ να το ξαναπατησω για να βγεί έξω.Έτσι χτυπάω ξανά και ξανά το κουδούνι ώσπου μου ανοίγει η Σοφία η κοκκινομάλλα.
- Κάποιος σας το γάμησε το κουδούνι της λέω.Με κοιτάει και κοκκίνησε απο τη λέξη!!!
Τη ρωτάω τι πρόγραμμα κάνεις;
Μου λέει αυτό που είπες.
Δηλαδή; της λέω.
Να...σεξ!!!!
Αυτά τα ρωσσομίλφ με την ποιότητα που τα διακρίνει!!!Άλλο πουτάνα τελικά κι άλλο πρόστυχη!!!!
Φωκαιας 27 Υπόγειο είναι μια ξανθιά νομίζω η Λαρίσα από πανω. Μπαίνω μέσα και βλέπω την τσατσά και 2 άντρες είναι σκυμμένοι πάνω από τον καναπέ, έχει τρυπήσει το δέρμα. Βγαίνει η Λαρίσα και πριν προλάβει να μου πει κουβέντα της λέω με σοβαρό ύφος:
-Να βλέπεις τι κάνεις;
-Ε;
-Είσαι τόσο όμορφη που σε βλέπουν οι άντρες, χύνουν στα παντελόνια τους και χαλάνε τους καναπέδες!!!Ντροπή σου!!!
Διπλώθηκε στα 2 από τα γέλια!!! Με πιάνει από το χέρι και μου λέει έλα πάμε!!!Της σηκώνω το χέρι και της κάνω χειροφίλημα.
-Άλλη φορά μωρό μου της λέω.
-Καλά κάτσε λίγο.
-Θα κεράσεις καφέ;
-Αν πας να πάρεις κερνάω….
Τελικά βαρεμάρα όλη μέρα στο μπουρδέλο…!!!!! :- :- :- :- :-
Αλβανίδα μιλφ όπως την πηδάω από τον κώλο:
-Τι είσαι εσύ;Γυναικολόγος είσαι;Σα γιατρός μοιάζεις....!!!!!!
Πως μοιάζουν οι γιατροί;;;;;
Εγώ:Δεν πιστεύω να χτυπάς πόρτες;
Τσατσά:Και φωτιά να πιάσει μέσα θα σε αφήσω!!!
Σε επαρχιακό μπουρδέλο μεσημεράκι ακούγεται η φωνή της τσατσάς από την κουζίνα:Περιμένετε έρχεται η κοπέλα!!! Και καπάκι:Κράτα μωρή θα χαλάσει το τουρσί αν δεν το σκεπάσω με νερό!!! Μύριζε σα μπακάλικο από το ξύδι!!!
Τσατσά:Αντι θα σου κοπούν τα πόδια αν περάσεις με την κοπέλα λέει θα σου κόψει τα ποδια η κοπέλα αν περάσεις.
Εγώ: Εντάξει δε θα τη γαμήσω κιόλας μην αγριεύει πες της!!!!
Εγώ:Κωλαράκι κάνει η κοπέλα;
Τσατσά:Όχι αλλά άμα θες σε χέζω εγώ!!!
-Πόση ώρα κάθεται στο δωμάτιο η κοπέλα;
-Πόση ώρα θες για να αλλάξετε βέρες;
Γενικά στα μπουρδέλα της επαρχίας κυκλοφορεί ακόμα το ελληνοψευτομάγκικο που είχαν οι ελληνίδες πουτάνες και σε προσέβαλαν χωρίς τύψεις...