Νέα

Ατάκες απο πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Ξεφωνημένος τσατσός παρουσιάζει την κοπέλα. Μετά το ποιήμα, ένας πιτσιρικάς τον ρωτάει. Κώλο έχει? Και εκείνος απαντά. Η κοπελιά δεν κάνει. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θα σου χαλάσω το χατήρι.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ξεφωνημένος τσατσός παρουσιάζει την κοπέλα. Μετά το ποιήμα, ένας πιτσιρικάς τον ρωτάει. Κώλο έχει? Και εκείνος απαντά. Η κοπελιά δεν κάνει. Αλλά εγώ προσωπικά δεν θα σου χαλάσω το χατήρι.

:2funny: :2funny: :2funny: Πόσα χρέωνε; Έμαθες; :2funny: :2funny: :2funny:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
παρατηρω οτι ολοι γραφουμε ατακες απο τσατσους/δες και οχι απο πουτανες...

μηπως να αλλαξουμε τον τιτλο? :think:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
η ορθογραφια μου αθλια και απολογουμε για αυτο

......

Σκηνικο Τεταρτο- Γυρω παλι στο 1998 κανουμε κοπανα απο το σχολειο να παμε να γαμησουμε. Εχουμε φυγει απο του διαολου τη μανα και κατεβαινουμε φυλης καμμια 10αρια αγορια, με τις σχολικες τσαντες στον ωμο, μπαινουμε στο ρδελο και μας λεει η τσατσα 'ρε κανατε κοπανα για να γαμήσετε?' γελια πολλα στο ρδελο μεχρι και η τσατσα γελαγε.

Ηθικό δίδαγμα: μην κάνετε κοπάνα για να πάτε για  :knockinb:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Η ατακα πουτανας το 1992..δυσκολευεται να τον βαλει στο μουνι και λεει:
τι διαολο μουνι εχω η κλειδαροτρυπα???
μουφυγε η μασελα απο τα γελια!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ας γραψω και εγω ενα σκηνικο απο τις σχολικες κοπανες
1994 αν θυμαμαι καλα κοπανα απο το σχολειο τσαντες δε παιρναμε μαζι μια και τις αφηναμε σπιτι μου που ηταν αδειο τα πρωινα,μπαινουμε στον οικο οπου μας υποδεχεται η τσατσα με το κωλοχαρτο στο χερι και να το χτυπαει στο χερι της υπο τον ηχο της μουσικης ερωτα μες τη βροχη του κοντολαζου.
βγαινει και η κοπλελα και αφου μας τη παρουσιαζει τη κανουμε με ελαφρα οποτε η τσατσα κατα την εξοδο μας λεει αφου δε πεινατε βρε  :2funny:
και το αλλο που το εχουμε παθει σχεδον ολοι νομιζω βγαινει μεσηλικη ευσομη και μας λεει το προγραμμα αφου τελειωνη ρωτα ποιος θα περασει και λεμε να δουμε τη κοπελα και λεει εγω ειμαι η κοπελα για ποτε γιναμε αστεριξ λες και ειχαμε πιει το μαγικο φιλτρο ουτε που το καταλαβε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πριν 3-4 χρονια ειμασταν με εναν φιλο μπουρδελοτσαρκα , καθως μπαινουμε του λεει το προγραμμα η τσατσα... η οποια δεν ξερω αν την θυμαται κανεις... η συγκεκριμενη επαιζε το 2004-2005 στο Διδυμου 8 κατω... τον χειμωνα... και συγκεκριμενα τα χριστουγεννα μπαινωντας 2005. Τελοςπαντων...
Μια περιεργη ηταν... με κοντο μαλλι χοντρουλα...

Λεει το προγραμμα και της κανει ο φιλος... "απο πισω παιρνει η κοπελα???" σταματαει αυτη τσατισμενη και του λεει...

"Τι ειναι το απο ΠΙΣΩ???" , "Το απο Πισω τι ειναι????"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: " Αφου σου πα το προγραμμα μου θες και απο πισω?"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η ατακα δεν ηταν τοσο εξτριμ αλλα το υφος της ολα τα λεφτα.

Πριν απο μερικους μηνες επισης ατακα απο τσατσα... (Παιδια με πουτανες δεν εχω πολλες... οταν γαμαω δεν μιλαω εγω  :2funny:) ειμαι ακοινωνητος.

Ειμαστε λοιπον Φωκαιας και περιμενουμε εκει στο κιτρινοσπιτο(αυτο με την κιτρινη πορτα) νομιζω το 22 πρεπει να ναι τελοςπαντων....
Αργουσε η γκομενα να βγει.... και ξαφνικα ειχανε μαζευτει αρκετοι στο σαλονακι οποτε πεταγεται καποιος και λεει στην τσατσα

"Η κοπελα ειναι μεσα?"
Τσατσα -> 'Οχι εχει παει να παρει τσιγαρα'  :2funny: :2funny: :2funny:
και συνεχισε "Που θα ηταν τυπε? Φευγει αν ειμαι εγω εδω?"

Παιδια εσκασα στο γελιο με το τυπε λετε να μπαινει και εδω η τσατσα και να χει κλεψει την ατακα με το τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειμαστε λοιπον Φωκαιας και περιμενουμε εκει στο κιτρινοσπιτο(αυτο με την κιτρινη πορτα) νομιζω το 22 πρεπει να ναι τελοςπαντων....
Αργουσε η γκομενα να βγει.... και ξαφνικα ειχανε μαζευτει αρκετοι στο σαλονακι οποτε πεταγεται καποιος και λεει στην τσατσα

"Η κοπελα ειναι μεσα?"
Τσατσα -> 'Οχι εχει παει να παρει τσιγαρα'  :2funny: :2funny: :2funny:
και συνεχισε "Που θα ηταν τυπε? Φευγει αν ειμαι εγω εδω?"

Παιδια εσκασα στο γελιο με το τυπε λετε να μπαινει και εδω η τσατσα και να χει κλεψει την ατακα με το τυπε?  :2funny: :2funny: :2funny:
μου το εκλεψε τυπε :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Απου εισαι ?  ( ρωταει συναγωνιστης )
Απο πανω ( ενοωντας την χωρα καταγωγης της )
Εγω απο κατω ( λεει ο συναγωνιστης)
Ενταξυ μετα θα αλλαξουμε !  :2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Μια μέρα στην Βριλησού είχα πάει με 2-3 πιτσιρίκια που ήθελαν να γαμήσουν. Όταν μπήκαμε μέσα μας βλέπει η τσατσά και λέει ''ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!!!''. Βγαίνει η τάνα και δεν άρεσε στον μικρό και λέει να φύγουμε. Μόλις το ακούει η τσατσά λέει ''και να προσέχεται στον δρόμο γιατί είναι βράδυ και είσαστε μικρά παιδάκια''  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
ειχα γραψει σε ενα παρομοιο θρεντ πριν 3 χρονια αλλα μαλλον σβηστικε απο την αλλαγη διευθυνσης

πριν χρονια ειχα κερδισει ενα μεγαλο ποσο σε στοιχημα και ειπα ενα βραδυ θα το φαω με μια μουναρα
ερχεται η γκομενα η οποια ηταν θεα αλλα δε μιλουσε γρι. της ειπα απο που ειναι μου κουσουσε το κεφαλι οτι δε καταλαβαινει ελληνικα. τη ρωτησα κακ ντιλα δε καταλαβε , της ελλεγα albania,ucrain κτλπ. εμενα για αλβανω μου φενοταν. με τα πολλα μετα απο ωρα συνενοησης για τα λεφτα της ειπα οτι θελω για τοσες ωρες αυτα τα εξτρα και μεσα σε αυτα ηταν να τελειωσω στο προωπο της. μου ειπε τη τιμη ,τη πλητωσα και ξεκιναει το σπορ. η κοπελα οτι και να της ελεα μου κουνουσε το κεφαλι ''ντεν καταλαμπενει ελληνικα'' και προφανος την ωρα του χυσιματος αυτη δεν ειχε καταλαβει οτι εγω της ειπα οτι θελει στη μαπα και αφου τη χυνω στο προχωπο γυρναει με νευρα και μου λεει .'''τι κανεις ρε μαλακα'' με απταιστα ελληνικα

Αχαχαχαχαχαχαχαχα σούπερ!

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
η καλύτερη ατάκα που μου έχει πει τάνα σε στούντιο :

Γιατί αργείς ? κόκα έχεις πάρει ?

Και η καλύτερη από τσατσά μάλλον ρωσίδα :
Μπαίνω πρώτη φορά στο στούντιο Βούρβαχη πρίν κάτι χρόνια και βλέπω μία τάνα ιδιος ο Τάραςμπούλμπα.
Στον πανικό μου να φύγω γρήγορα στρίβω για τη κουζίνα οπότε μου λέει η τσα2 με σπαστά ελληνικά:

Εσύ πρέπει ξελαμπικάρεις !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Πριν από καμιά δεκαπενταριά χρόνια στην φυλής. Η τσατσά παρουσιάζει την κοπέλα και λέει τις υπηρεσίες της. Πρίν αποχωρήσει η κοπέλα πετάγεται ένας πιτσιρικάς και λέει : Μόνο αυτά ? Τίποτα πιο προχωρημένο δεν έχει ? Η κοπέλα τον ρωτά : Εσύ δηλαδή τι θα ήθελες ? Ο πιτσιρικάς απαντά : Ξέρω γω ? Κάνα γλυφομούνι ! Και η κοπέλα του απαντά : Εντάξει. Θα το φας εδώ ή να στο τυλίξω για το σπίτι?

x++

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλοκαίρι '13 στο Κωνσταντινουπόλεως 94.
Η Ίρα Τατάρα χωρίς βοηθητικό προσωπικό, λίγο πριν μετακομίσει την επιχείρηση παρακάτω στον ίδιο δρόμο.
Με μια παραφορτωμένη τσάντα στην πλάτη, ανεβαίνω, χτυπάω και η πόρτα σε λίγο ανοίγει.

Ίρα: Γειά σου! Είμαι η Ίρα μπλα-μπλα, κλπ, κλπ…

εγώ: Γειά σου Ίρα! Βλέπω έχεις αναλάβει μόνη σου το μαγαζί!

Ίρα: Χεχε! ναι-ναι!

εγώ[ξεκινώντας να πάω προς τα μέσα]: Πετσέτες έχει μέσα, έτσι;

Ίρα[κλείνοντάς μου κάπως το δρόμο]: Ναι-ναι… Δε χρειάζομαι άλλες!

εγώ: Εε;

Ίρα: Ναι-ναι! Χεχέ! Πετσέτες έχω πολλές, δε χρειάζομαι άλλες!

εγώ: :huh: Οκ! Έχει μέσα κόσμο; Μήπως να έρθω αργότερα; :huh:

Ίρα: Εσύ, πετσέτες πουλάς[πάντως];

:grin:  :grin:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και αμέσως μετά :pipa1: :knockinb:  :rockon:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Καλοκαίρι '13 στο Κωνσταντινουπόλεως 94.
Η Ίρα Τατάρα χωρίς βοηθητικό προσωπικό, λίγο πριν μετακομίσει την επιχείρηση παρακάτω στον ίδιο δρόμο.
Με μια παραφορτωμένη τσάντα στην πλάτη, ανεβαίνω, χτυπάω και η πόρτα σε λίγο ανοίγει.

Ίρα: Γειά σου! Είμαι η Ίρα μπλα-μπλα, κλπ, κλπ…

εγώ: Γειά σου Ίρα! Βλέπω έχεις αναλάβει μόνη σου το μαγαζί!

Ίρα: Χεχε! ναι-ναι!

εγώ[ξεκινώντας να πάω προς τα μέσα]: Πετσέτες έχει μέσα, έτσι;

Ίρα[κλείνοντάς μου κάπως το δρόμο]: Ναι-ναι… Δε χρειάζομαι άλλες!

εγώ: Εε;

Ίρα: Ναι-ναι! Χεχέ! Πετσέτες έχω πολλές, δε χρειάζομαι άλλες!

εγώ: :huh: Οκ! Έχει μέσα κόσμο; Μήπως να έρθω αργότερα; :huh:

Ίρα: Εσύ, πετσέτες πουλάς[πάντως];

:grin:  :grin:  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και αμέσως μετά :pipa1: :knockinb:  :rockon:
ατακα απο ενα τραβελι στην καβαλας
εγω:μωρο μου εισαι καλη στο γαμιση?
τραβελι:μωρο μου ενα θα σου πω τσιμπουκι φεραρι ,πορσε γαμησι  :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εγώ: γιατί φέρθηκες έτσι στο παιδί πριν??

Κοπέλα: Toν ξέρω από την εποχή που δούλευα Φυλής...

Εγώ: E και?

Κοπέλα: όλο φρουφρου και βόλτα και από πούτσα τίποτα.... :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom