Νέα

Ατάκες απο πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
498
Πόντοι
306
:2funny: πολύ γέλιο!!!! :happy:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
με ρωσσιδα στην τανταλου πριν χρονια,και ενω τον ειχε παρει στο στομα της, μου ξεφευγει η μαλακια και της λεω ''πες την αλφαβητα μωρη'' και εκει που περιμενω το κραξιμο τον βγαζει απο το στομα και με ρωταει ''σντα ρουσκα να την πω?''
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειμαι Φυλης τωρα... και μπαινω σε ενα μπουρδελο....δεν θυμαμαι νουμερο... καπου λιγο πιο περα απο τα κεντρικα και προς τα κατω στη Φυλης

μου ανοιγει μια χοντρουλη 40αρα αλητοφατσα διοτι επρεπε να χτυπησεις και το κουδουνι μου λεει γεια σου καυλιαρη λεω γεια... (κοιταζομαστε κανα λεπτο) λεω συγγνωμη αλλα η κοπελα που ειναι??? λεει εγω ειμαι η κοπελα νεαρε τι περιμενεις με στολη υπηρεσιας να κανω εδω μεσα τον τροχονομο? (ηταν και πρωι) λεω εγω αααα συγγνωμη.... (ειχα χεστει στο μεταξυ διοτι νομιζα οτι θα με κλειδωσει μεσα ετσι οπως καθοτανε μπροστα απο την πορτα)λεει 50 ευρω ειναι περνα να περασουμε καλα... λεω ενταξει... και κανω μεταβολη περναω απο μπροστα της και παω να ανοιξω την πορτα για να φυγω... και μου λεει αλλη φορα να μου ρχεσε πιο καλα ξυπνημενος... ακους εκει ρωτας κιολας ποια ειναι η κοπελα...δεν μου ξυπνησες ΚΑΛΑ..  ναι ναι εγω μεχρι να ανοιξω την πορτα και να φυγω (τελικα δεν ειχε σκοπο να με κλειδωσει) χαχαχαχα μολις βγηκα εριξα ενα ξεφυσημα και συνεχισα την βολτα μου μετα την απαραιτητη μουτζα

ε ρε τι πηγαμε να παθουμε πρωινιατικα 

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πρίν χρόνια πήραμε παρτούζα με ένα φιλαράκι μια πουτανίτσα από τη χρυσή ευκαιρία που ήρθε σπίτι. Κάποια στιγμή αρχίζω να την γαμάω από πίσω και ο φίλος πάει να της τον δώσει στο στόμα κι ακούμε τη φοβερή ατάκα ...
Λίγο σεβασμό , κώλο γαμάει ο άνθρωπος !!!    :grin: :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
την τελευταια φορα που ημουν θεσ/κη κ εκανα εκτενη μπουρδελοτσαρκα (μονος μου),μπηκα στο αλουμουμινατο της οδου Τανταλου...ηταν μεσημερακι κατα τις 12 κ πετυχαινω την πουτανα (αδυνατη πολυ κ ολιγον αβυζη) να καθεται στην καρεκλα της τσατσας...την βλεπω κανω μεταβολη να φυγω κ μου λεει: ελα εδω μικρουλη να σε ξεσκισω!!!(εχω babyface κ μικροδειχνω),ελα εδω να σου αναστησω το πουλακι σου!!!! οχι ευχαριστω της λεω γελοντας κ μου λεει: ειναι πρωι κ δεν σου σηκωνεται ακομη??χα,χα δεν τις ειπα τιποτα αλλο κ εφυγα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ μια ατακα απο τον τσατσο το γνωστο στον βαρδαρη....ειχα το χερι μου παλια στον γυψο κ ειχα βγει βολτα στην αμαρτωλη Προμηθεως...μπαινω σε ενα απο τα μπουρδελα,βλεπω την κοπελα,μου αρεσε κ λεω στον τσατσο οκ θα περασω....πηγαίνοντας στο δωματιο,στεκομαι στην πορτα,τον πληρωνω αλλα τον βλεπω δεν απομακρυνεται...του λεω:<<συμβαινει κατι??>> κ μου πεταει το θεΐκο:<< θελω να σε βοηθησω να ξεντυθεις,αφου το χερακι σου ειναι στον γυψο>>.του λεω <<πλακα με κανεις??>> κ μου λεει οχι καθολου,σοβαρολογω,κακο ειναι??μη ντρεπεσαι!!!χα,χα φυσικα τον εστειλα κανονικα την παλιολουμπινα... :huh: :huh:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
145
Πόντοι
6
Πιτσιρικας,ειχα χτυπησει το δακτυλο μου και το ειχα μεσα σε γαζα.Μπαινει η κοπελα στο δωματιο,με βλεπει ολογυμνο,
-Γεια σου κουκλε,μου λεει.
-Γεια σου.Εχω χτυπησει και το χερι μου,να προσεχουμε,της λεω.
Και μου λεει το θειικο:
-Με τον πουτσο σου θα με γαμησεις,οχι με το δακτυλο σου.
Πεθανα στα γελια...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
στα παλια μπουρδελα στα λαδαδικα ενα βραδυ εκει που ημασταν πανω στο γουτσου γουτσου την λεω ελα να αλλαξουμε σταση και οπως γυρναει στα τεσσερα κανει το μουνακι της εκεινο το κλασικο πρρρτ καθως εβγαινε ο αερας απο το τρομπαρισμα και την λεω φυσαει πολυ σημερα ε? και μου λεει ασε ο βαρδαρης γαμαει σημερα...συνεχιζουμε και πανω στο καλο την τραβαω ενα πορδο τοσο δυνατο που εκανε ηχω στο δωματιο, γυρναει με κοιταει και την λεω απο το δικο σου ητανε και μου λεει συγνωμη πρωτη φορα ακουγεται τοσο δυνατα χχαχαχαχαχα τρομαξε η κοπελα

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
στα παλια μπουρδελα στα λαδαδικα ενα βραδυ εκει που ημασταν πανω στο γουτσου γουτσου την λεω ελα να αλλαξουμε σταση και οπως γυρναει στα τεσσερα κανει το μουνακι της εκεινο το κλασικο πρρρτ καθως εβγαινε ο αερας απο το τρομπαρισμα και την λεω φυσαει πολυ σημερα ε? και μου λεει ασε ο βαρδαρης γαμαει σημερα...συνεχιζουμε και πανω στο καλο την τραβαω ενα πορδο τοσο δυνατο που εκανε ηχω στο δωματιο, γυρναει με κοιταει και την λεω απο το δικο σου ητανε και μου λεει συγνωμη πρωτη φορα ακουγεται τοσο δυνατα χχαχαχαχαχα τρομαξε η κοπελα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τσατσα :πολυ  καλο κοριτσι μπλα μπλα
Εγω : πραγματι πολυ ωραια
Φιλος : εε να κανουμε μια βολτα να το σκευτουμε
Τσατσα : φυσικα να το σκευτεις , γαμισι ειναι αυτο , δεν ειναι γαμος  :grin:

koukouroukou18

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πιτσιρικας ξεπαρθενιασμα στη φυλης..
ψαρωμενος καργα φυσικα το κοζαρει η πουτανα κ πανω στο γαμησι στα πρωτα δευτερολεπτα δηλαδη μη φανταστειτε τιποτα με ρωταει πρωτη σου φορα?σκαλωνω κ μασαω τα λογια μου...μου λεει το εχεις κανει με καμια αλλη σε κανα αμαξι καμια παραλια κλπ κλπ ..αλλο που δεν ηθελα εγω μου δινει πατημα της λεω ναι το εχω κανει αλλα πρωτη φορα σε μπουρδελο με πουτανα!κ οπως ειναι στα 4 η γκομενα τρωει σκαλωμα αρχιζει κ μου κανει καυλωτικες κινησεις κ μου λεει με αυστηρο υφος:δεν λεγονται μπουρδελα,οικοι ανοχης λεγονται κ δεν ειμαι πουτανα ειμαι ιεροδουλη!χαχαχα μου εβγαλε κατι εκφυλο αυτο ημουν κ αβγαλτος δν ηθελα κ πολυ κ την εχυσα αμεσως χαχα

parisos

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γαμιοντας τρεις φιλοι παρτουζα μια ρωσιδα μουνακι απιστευω που πηραμε απο κλαμπ της παραλιακης αυτη λιγο μεθησμενη την εχουμε ξεσκισει και αυτη γελαει συνεχεια και καθως την γαμαμε την πιπονουμε ο ενας λεει ρε μαλακες τι μουναρα γαμαμε ρε και αυτη λεει τι ειναι μουναρα και ιδιος λεει εσυ ρε μαλακα.

monovradia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια πρωτο ποστ και χαιρομαι που ειμαι στη παρεα σας.

Να καταθεσω κι εγω τις δικες μου εμπειρίες γιατι καπου πρεπει να γραφτουν αυτα και δεν εχς που αλλου να τα εκμυστιρευτω (η ορθογραφια μου αθλια και απολογουμε για αυτο αλλα βιαζομαι να γράψω).
Σκηνικό πρώτο- εχω παει σε ενα μπουρδελο 1η Ιανουαρίου πρεπει να ηταν το 1998 θα είμουνα 16 οχι παραπάνω, κανω οτι ειναι να κάνω -ολα καλα ως εδω- αφου φευγει το κοριτσι και πανω που κουμπονω το παντελονι μου μπαινει ο τσατσος (χοντρουλης γυρω στα 60 τοτε) και καθώς με ρώταει 'ολα καλα?' μου πιανει και τον πουτσο στα πεταχτα. Εχω μεινει και τον κοιταω (full ψαρωμενος οπως μπορειτε να καταλαβετε), με κοιταει και μου λεει 'μην ανυσηχεις το εχω σε γουρι να παλαμαριαζω λιγο καθε πρωτοχρονια' και φευγει, ντυνομαι και φευγω ολα μελι-γαλα.

Τοτε ειχα σοκαριστει, σημερα το σκεφτομαι και πολλες φορες σκαω στα γελια-ρε τι σου ειναι ο κοσμος.

Σκηνικο Δευτερο- Πριν περιπου 3 χρονια περνουμε τουζα μια κοπελα και τις τα δινω στο στομα, τα κραταει στο στομα και σηκωνεται να παει στη τουαλετα να τα φτυσει, καθως πηγαινε τις λεω το εξης 'που πας? δεν εχουνε κουκουτσια' όπως καταβαινεται σκασαμε ολοι στα γελια και μεχρι και τις κοπελας πρεπει να τις φυγανε τα μισα στο δρομο απο τα γελια.

Σκηνικο Τριτο - Το καλοκαιρι που μας περασε γυρίζουμε με εναν φιλο μου απο μπουζουκια και εχει καβλες, κανονιζουμε και παμε σε ενα στουντιο στη Βουλιαγμενης, εγώ ειμουνα πιωμενος και δεν ειχα ορεξη να μαμησω, βγαινει που λετε ο τσατσος, ερχονται και τα κοριτσια και μας λεει 60 κανονικο και (δεν θυμαμαι τωρα ποσο ηταν) ΧΧ για παρτουζα, αφου εγω δεν ψηνωμουνα για μαμησι μπαινει που λέτε ο φιλος μου κι εγω τον περιμένω στο σαλονι. Ξαφνικα μεσα απο το καμαρακι βγαινει ενα πολυ τρομερο και παιχνιδιαρικο γκρι γατακι (πραγματικη γατα οχι χαιδευτικο) και αρχιζε και ετρεχε εδω κι εκει και επαιζε. Βγαινει ο τσατσος και τον ρωταω, 'παρτουζα με το γατι να με παιρνει ματι γινεται?' μου απανταει 'αμε, ολα γινονται, και με το γατι', και ξαναμπαινει στο καμαρακι.

Σκηνικο Τεταρτο- Γυρω παλι στο 1998 κανουμε κοπανα απο το σχολειο να παμε να γαμησουμε. Εχουμε φυγει απο του διαολου τη μανα και κατεβαινουμε φυλης καμμια 10αρια αγορια, με τις σχολικες τσαντες στον ωμο, μπαινουμε στο ρδελο και μας λεει η τσατσα 'ρε κανατε κοπανα για να γαμήσετε?' γελια πολλα στο ρδελο μεχρι και η τσατσα γελαγε.

Αυτα προς το παρων. Αμα θυμηθω κι αλλα θα τα γραψω.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
Αντριάννα από Διδύμου μόλις τελειώνει η πράξη..."μωράκι μου σήμερα διώξαμε τον προστάτη και τη χοληστερίνη, όταν ξανάρθεις θα διώξουμε και τις υπόλοιπες αρρώστιες"  :boobies: :boobies: :boobies:  :rockon:

θε'ι'κοοοοοοοοο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
με call girl που την είχα πάρει 2-3 φορές πριν πολλά χρόνια
ερώτηση μου: πως πάει
απάντηση: γάμισέ τα
:2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πριν κανα 2 χρονια στη φυλης ...

πελατες-βλαμμενα 16χρονα: ''αυτη δουλευει ?'' (δειχνοντας φωτο στον τοιχο μιας γυμνης/κουκλαρας διασημης)

τσατσα: ''η αδερφη της...''

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Φυλης, πιτσιρικας φατσα με γυαλια πατομπουκαλα, χοντρουλης κλπ, βγαινει η κοπελα την βλεπουμε και ρωταει ο μικρος..."απο κωλο ποσο παει?"
και απανταει η τσατσα " βαρεθηκες το μουνι και θελεις και κωλο...αντε ρε"

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Πιτσιρικας 18 χρονων εχω παει σε ενα μπουρδελο να γαμησω(3 χιλ ηταν τοτε νομιζω...).
Αρχιζω να γαμαω την πουτανα(45αρα αφρατη Ελληνιδα) και μετα απο 1-2 λεπτα ακουω: ''χρατς χρους χρατς χρουτς''...Λεω ''τι στο διαολο κανει ετσι?''
σηκωνω το κεφαλι και τι να δω?  Η αφρατοελληνιδα ετρωγε μηλο!!!Mε κοιταζει καλα καλα και τι μου λεει?  ''αστα μωρο μου με ενα μηλο τη βγαζω καθε μερα''!!!!!!!!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Φ92Α, σκάει μύτη η ρωσοτσατσά αγκαλίτσα με το κοντοπούτανο.
Του κουριτσιάκηι μου ινε!!!

Εγώ: Μπράβο μπράβο έχεις τέτοια κορη σου μοιάζει κιόλας ίδιες είσαστε. Συγχαρητήρια καλή πρόοδο!!!  :dancing:
Να σας βγάλω τώρα μια φωτογραφία για ναχετε να θυμάστε τους πολλούς γαμπρούς δώ μέσα, μάνα και κόρη ?
Αγριοκοίταγμα τσατσάς:
:badair: Καλα θα περάσω μετά.

Μπαίνοντας στην κουζίνα το πουτανάκι μενει μόνη η τσατσά και όπως έβγαινα μου τη λέει κατακόκκινη τσαντισμένη αλλα ψιθυριστά να μην ακούει η πουτάνα:
Σια δι ντιέπεσε τι μη πιέρρεασες για μανα πουτανας ιγώ??

Καλά ρε θεία ο παππούς μου μου έλεγε πως σε θυμάται και έκανες το καλλίτερο κρεβάτι πριν 40 χρόνια εδώ στο πιο κάτω...

Θίχτηκε  μαμά της πουτάνας!!!
Μέχρι τη δεριγνύ άκουγα μετά γαμοδιαολοσταβρίδια στα ρώσικα!!!

Ααααχαχαχαχαααααααααα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom