sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε δεν νιμιζω οτι η ειρωνια σε κανει μαγκα.Επίσης κλειδώσου και σπίτι,κινδυνεύεις λιγότερο από τις ορδές βαρβάρων που έχουν κατακλύσει την χώρα μας!!!
Τυπε δεν νιμιζω οτι η ειρωνια σε κανει μαγκα.Επίσης κλειδώσου και σπίτι,κινδυνεύεις λιγότερο από τις ορδές βαρβάρων που έχουν κατακλύσει την χώρα μας!!!
Δεν το ψαχνω ετσι τυπε μου, στα παπαρια μου ποιος ευθυνεται,για το τομαρι μου θα το λαδωσο.
Τωρα εσυ πρσπαθεις να με καλουπωσεις,σε κομα λαος συριζα κτλ.Να ψαρεψεις. Τυπε δεν ειμαι κανα πιτσιρικη να ασχολουμε με αυτους,εχω αλλα πραγματα να κανω καλυτερα
Δεν το ψαχνω ετσι τυπε μου, στα παπαρια μου ποιος ευθυνεται,για το τομαρι μου θα το λαδωσω.
Τωρα εσυ πρσπαθεις να με καλουπωσεις,σε κομα λαος συριζα κτλ.Να ψαρεψεις. Τυπε δεν ειμαι κανα πιτσιρικη να ασχολουμε με αυτους,εχω αλλα πραγματα να κανω καλυτερα
Να ρωτήσω αν μου επιτρέπεις:Τυπε δεν νιμιζω οτι η ειρωνια σε κανει μαγκα.
ουδεν αντιπαραθεση,με ανθρωπους που σεβονται την γνωμη του αλλου,και κυριος ειναι ευγενικοιλολ την αντιπαραθεση π εχεις με τον παπαζολ θελω να μ εξηγησεις.καμια σχεση με κομματα κ ιστοριες..
ναι οκ η δικια σου γνωμη επι του θεματος ποια ειναι δλδ?ουδεν αντιπαραθεση,με ανθρωπους που σεβονται την γνωμη του αλλου,και κυριος ειναι ευγενικοι
Ποιος σου μιλησε για φοβο?Ειπα εγω οτι φοβαμαι?Απλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισαΝα ρωτήσω αν μου επιτρέπεις:
Σε έχουν ληστέψει,μαχαιρώσει ή κάτι τέτοιο ή απλά από τα ΜΜΕ ο φόβος;!
Υ.Γ.Φυσικά και όχι,αλλά το χιούμορ δίνει ζωή!!!
Με το θα έχεις έτοιμο το τουφέκι δεν δηλώνεις φόβο;!Ποιος σου μιλησε για φοβο?Ειπα εγω οτι φοβαμαι?Απλα φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα
Απλα πραγματ αυπαρχει αυξηση εγκληματικοτητας που δεν υπηρχε οταν εγω ημουν 20 χρονωνναι οκ η δικια σου γνωμη επι του θεματος ποια ειναι δλδ?
Ηρθέ πολύς κόσμος ,λογικό και ο πληθυσμός να έφτανε 12.000.000 ελληνές περίπου το ίδιο θα γινόταν!!!Απλα πραγματ αυπαρχει αυξηση εγκληματικοτητας που δεν υπηρχε οταν εγω ημουν 20 χρονων
οχι δεν δηλωνει φοβο μονο οι ανδρειοι κρατουν οπλα για να υπερασπιστουν την οικογενεια τους και το σπιτη τους οταν ο οποιοσδηποτε προσπαθησει να του τα αφαιρεσειΜε το θα έχεις έτοιμο το τουφέκι δεν δηλώνεις φόβο;!
Αλήθεια σου έχει τύχει κάτι;;;
Eμένα μόνο επετεία από διάφορους αλλά χωρίς να επιμένουν όταν δεν έδινα.
Απλα πραγματ αυπαρχει αυξηση εγκληματικοτητας που δεν υπηρχε οταν εγω ημουν 20 χρονων
Μένει ακόμα ένα ερώτημα,αν θες φυσικά:οχι δεν δηλωνει φοβο μονο οι ανδρειοι κρατουν οπλα για να υπερασπιστουν την οικογενεια τους και το σπιτη τους οταν ο οποιοσδηποτε προσπαθησει να του τα αφαιρεσει
οχι δεν δηλωνει φοβο μονο οι ανδρειοι κρατουν οπλα για να υπερασπιστουν την οικογενεια τους και το σπιτη τους οταν ο οποιοσδηποτε προσπαθησει να του τα αφαιρεσει
παπαζολο επειδη λες μαλακιες και εισαι και μικρος ακου να μαθαινεις.Ηρθέ πολύς κόσμος ,λογικό και ο πληθυσμός να έφτανε 12.000.000 ελληνές περίπου το ίδιο θα γινόταν!!!
+οι κοινωμικόπολιτισμικές αλλάγες.
Δεν μου έχει τυχει κάτι(χτύπα ξύλο) αλλά και να με κλέψουν δεν θα αρχίσουν να μου φταίνε οι αλλοδαποί(δεν αναφέρομαι σε εσένα).
παπαζολο επειδη λες μαλακιες και εισαι και μικρος ακου να μαθαινεις.
ελληνας ληστης δεν προκειτε να σε κλεψει στο δρομο για 50-100 ευρω,εκτος αν ειναι κανενα πρεζονι.
οι ξενοι ειναι που σε μαχαιρονουν για 10-20 ευρω.
οσο για μενα,αν δημιουργηθει κανενα εκκαθαριστικο ταγμα για να καθαρισει την σαβουρα απο την ελλαδα,δηλωνω εθελοντης απο τωρα.
και η εκκαθαριση να αρχισει πρωτα απο τα μουνοπανα του συριζα.
Eγώ βασίζομαι στην ΕΛΑΣ!!!παπαζολ εδω που φτασαμε γ να λεμε την αληθεια χρειαζεται να χεις κ εναν τουφεκαρο στην καβατζα.τα περισσοτερα πουσταρια οπλισμενα σκανε.εκει π ειναι να σε φανε τους τρως εσυ εχει δικιο ο φιλος εδω
Τυπε δεν μηλησα για αλλοδαπους πουθενα.Ηρθέ πολύς κόσμος ,λογικό και ο πληθυσμός να έφτανε 12.000.000 ελληνές περίπου το ίδιο θα γινόταν!!!
+οι κοινωμικόπολιτισμικές αλλάγες.
Δεν μου έχει τυχει κάτι(χτύπα ξύλο) αλλά και να με κλέψουν δεν θα αρχίσουν να μου φταίνε οι αλλοδαποί(δεν αναφέρομαι σε εσένα για όσα είπαμε).
Eγώ βασίζομαι στην ΕΛΑΣ!!!
Κοίτα αν ξέρεις πότε να το χρησιμοποιήσεις το όπλο δεν διαφωνώ εντελώς,ομολογώ και εγώ κυκλοφορώ με σουγιά έχω ένα ψιλό φόβο το ομολογώ!!!