Επισκέπτης
Βγαλε αδεια οπλοφοριας και παρε.
να που δεν είσαι σοβαρός ....
να σου δώσω ό,τι γουστάρεις να μου βγάλεις εσύ μία άδεια οπλοφορίας ;;;;;;
Βγαλε αδεια οπλοφοριας και παρε.
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω.
Ποιος σε εμποδιζει να παρεις? Πηγαινε παρε. Βγαλε αδεια οπλοφοριας και παρε.
τυπε γιαυτο λενε την αμερικα η χωρα της ευκαιριας?Η.Π.Α. όποιος προλάβει κ τραβήξει πρώτος.
α)Οι συναγερμοί,κάμερες κοστίζουν....δεν είναι κ για όλους....Εσύ δεν είσαι σοβαρός.
Όπως και κανενας απόφοιτος ελληνικής νομικής σχολής.
Όλοι τις ίδιες μαλακίες λέτε.
Περί όπλων τώρα.
Μία αρχική εκπαίδευση 20 ωρών και 1-2 ώρες το χρόνο αρκούν.
Για να μην είναι επικίνδυνο για τον χρήστη και την οικογένειά του
και για να μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνος
για απειλές που δεν έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
Σε αυτό συνδράμουν οι συναγερμοί και τα λοιπά τεχνικά μέσα (κάμερες κτλ)
Μιλάμε για όπλα τώρα...ας μην το πάμε σε σπίτι λοιπόν είναι ψιλό λάθος,ας το πάμε σε μαγαζί σε ώρα λειτουργίας αλλά προς το κλείσιμο όπου η κίνηση πέφτει... ή στον δρόμο....
Θα είχα λοιπόν την συμμορία μου κ θα κινούμουν μαζί της ώστε να είμαστε 5-6 οπλισμένοι απέναντι σε έναν.
Καλα. Εγω σου ευχομαι απλα να μην χρειαστει ποτέ να το χρησιμοποιησεις.Εσύ δεν είσαι σοβαρός.
Όπως και κανενας απόφοιτος ελληνικής νομικής σχολής.
Όλοι τις ίδιες μαλακίες λέτε.
Περί όπλων τώρα.
Μία αρχική εκπαίδευση 20 ωρών και 1-2 ώρες το χρόνο αρκούν.
Για να μην είναι επικίνδυνο για τον χρήστη και την οικογένειά του
και για να μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνος
για απειλές που δεν έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
Σε αυτό συνδράμουν οι συναγερμοί και τα λοιπά τεχνικά μέσα (κάμερες κτλ)
Γιατί θες κ όπλο λοιπόν;;;Αν υπάρχουν κάμερες, ρολά κτλ
τα @@ μου θα παίρνατε ....
Αν εισαι σε αμυνα, δεν εχεις εννομες συνεπειες.
Αν δεν εισαι, να εχεις. Απλα πραγματα. Που την εχετε δει ολοι Τσακ Νορις και θελετε να ξαπλωσετε νεκρο οποιον μπει να κλεψει κανενα πορτοκαλι απο το κτημα σας. Για συνελθετε λιγο.
Παμε παλι.Είπαμε, το θεμα είναι να σε καλύπτει ο νόμος. Μπαίνει ο άλλος οπλισμένος στο σπίτι σου? Του ρίχνεις και γεια σας. Δε λεμε να το παρεις να το κρεμάσεις στον τοίχο
α)Οι συναγερμοί,κάμερες κοστίζουν....δεν είναι κ για όλους....
Καλα. Εγω σου ευχομαι απλα να μην χρειαστει ποτέ να το χρησιμοποιησεις.
Με το που θα ακούει κάποιον έξω από την πόρτα του να έχει την δυνατότητα να του αδειάσει έναν γεμιστήρα....Παμε παλι.
Αν εισαι σε αμυνα, μια χαρα σε καλυπτει ο νομος. Τι δεν καταλαβαινεις?
Τι θελεις ακριβως να αλλαξει δλδ?
γιατί δεν έχω κάποια γραπτή δήλωση από τον άγνωστο εισβολέα,Γιατί θες κ όπλο λοιπόν;;;
Εσύ αμα μπει ο άλλος κερνα τον καφε. Εμεις θέλουμε να κάνουμε αυτό. Που ακριβώς κολλάς?
Ε ενταξει, ληγει η συζητηση. Δεν εχει νοημα.Ναι αλλα ξέρεις πρέπει και να προλάβεις αυτη την ευλογημένη αμυνα. Αν είναι να το κάνεις οοοπως το εννοεί ο νόμος, χαιρέτα μου τον πλάτανο. Η ατομική ιδιοκτησία είναι απαραβίαστη. Αν δεις τον άλλο να μπουκάρει στο σπίτι σου- μαγαζί σου, τραβάς μπαμ και κάτω. Ποιο το πρόβλημα?
Το ξερε , ας μην έμπαινε. Αν φτάσεις να περιμένεις να τραβήξει αυτός, είναι λίγο αργά.
Παμε παλι.
Αν εισαι σε αμυνα, μια χαρα σε καλυπτει ο νομος. Τι δεν καταλαβαινεις?
Τι θελεις ακριβως να αλλαξει δλδ?
Ασε μωρε να αερολογουν και να νομιζουν οτι ειναι οπως βλεπουν στις αμερικανικες ταινιες.Τα οπλα δεν ειναι παιχνιδι. Και φυσικα ελαχιστοι θα προστατευονταν πραγματικα ακομη κι αν οπλοφορουσαν, αν παρουσιαστει αναγκη.
Εκτος κι αν αφιερωνει ο καθε πολιτης και καποιες ωρες τη βδομαδα για εκπαιδευση.
Ειμαστε σοβαροι?
Δηλαδη αυτο που χωριζει την ταξη με την αναρχια στην αμερικη ειναι η διαθεση οπλων.Μπαίνουν γιατι θα μπαιναν έτσι και αλλιώς. Αρα σκεψου τι θα καναν αμα γνώρισαν πως δε θα χε όπλο. Εκτός και αν είναι θανατολάγνοι, ή παίζουν στη " λέσχη τους αυτοκτονίας" του Στήβενσον και θέλουν να χουν ενα γρήγορο , περιπετειώδη θάνατο
Aρα για να μπαίνουν σε μερος που έχει όπλο, μπορούμε να φανταστούμε πόσο θα οργίαζαν, αμα δεν υπήρχαν αυτά . Και όντως έτσι γίνεται.
Δεν θελουν μονο να εχουν οπλα, αλλα και την νομικη καλυψη να τα χρησιμοποιουν χωρις να πρεπει να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελαφαντες.Εξακολουθω να μην καταλαβαινω.
Ποιος σε εμποδιζει να παρεις? Πηγαινε παρε. Βγαλε αδεια οπλοφοριας και παρε.
Κολλαω στο οτι ειστε ακριβως το παραδειγμα, που υποδεικνυει οτι δεν πρεπει ποτέ η οπλοφορια να γινει εντελως ελευθερη.Εσύ αμα μπει ο άλλος κερνα τον καφε. Εμεις θέλουμε να κάνουμε αυτό. Που ακριβώς κολλάς?
Ναι,αυτός που βγάζει....10.000-20.000e τον χρόνο τα έχει αυτά τα λεφτά....μάλιστα.Με 3.000 € είναι κομπλέ ένα σπίτι από συναγερμό και κάμερες για εγκατάσταση.
Από εκεί και πέρα η εταιρεία παρακολούθησης σημάτων θέλει άλλα 150€ το χρόνο.
Ε ενταξει, ληγει η συζητηση. Δεν εχει νοημα.
Μπαινουν συνηθως ξερεις στα μαγαζια και κατι γυφτακια 10-12 ετων, για να κλεψουν τα ψιλα απο την ταμειακη. Με την λογικη σου, καθαρισε τα κι αυτα. Παραβιασαν την ιδιοκτησια σου.