Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γνωριζεις τη νομοθεσια και τις προυποθεσεις αμυνας που ισχυουν στο Δικαιο του Τεξας?
Παρακαλω ενα λινκ.Εγω αμφισβητω ΣΦΟΔΡΑ οτι ισχυει κατι τετοιο αδιακριτως για τους εισερχομενους σε ιδιοκτησια.

Και οχι μόνο στο τέξας και σε άλλες πολιτείες κυρίως του νότου ( λουιζιανα νομίζω, τζορτζια, νεο μεξικο κλπ )

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α οχι την μπαλα στην κερκιδα.
Ειπες να πυροβολω αυτον που μπηκε στην ιδιοκτησια μου.
Προφανως επομενως και αοπλο. Ή μηπως θα τον ρωτησεις πριν αν ειναι ενοπλος?

Ε ας μην έρθει στην ιδιοκτησια μου. Οταν κάποιος παραβιαζει την ιδιοκτησια μου τοτε δικαιούμε να αναμένω και επίθεση. Αλλιώς θα ερχοταν κανονικα θα χτυπουσε την πορτα κλπ κλπ νομιμα.
Επομένως αμα δεν έχω τη δυνατότητα να δρασω, τοτε το χασα το παιχνίδι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε τώρα ήδη δε γίνεται κατάχρηση? Απο αυτούς που έχουν? Αν θέλω και τώρα παίρνω σβάρνα το δρόμο και μαχαιρώνω περαστικούς. Τι με εμποδίζει???
Δεν θα εχεις την ιδια αποτελεσματικοτητα με ενα μαχαιρι.
Αν και οπως απαντησα πιο πανω αμα θες να το κανεις αυτο, κατι θα μπορεσεις να βρεις.
Η καταχρηση γινεται ομως απο ελαχιστα ατομα αυτην την στιγμη.
Α οχι την μπαλα στην κερκιδα.
Ειπες να πυροβολω αυτον που μπηκε στην ιδιοκτησια μου.
Προφανως επομενως και αοπλο. Ή μηπως θα τον ρωτησεις πριν αν ειναι ενοπλος?
Δεν ξερω αμα σε αθωωνει το γεγονος πως ειναι μεσα στο σπιτι σου.
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι υπερ σου και το λαμβανουν σοβαρα υποψιν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το εχω ακουσει δεν κανω πλακα :grin:
οπως και κατι αλλα επιχειρηματα οτι αν επιτραπει η οπλοφορια αν χτυπαν οι ντελιβερι το λαθος κουδουνι και θα τους πυροβολουν
και κατι αλλα παρομοια τραγικα :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε ας μην έρθει στην ιδιοκτησια μου. Οταν κάποιος παραβιαζει την ιδιοκτησια μου τοτε δικαιούμε να αναμένω και επίθεση. Αλλιώς θα ερχοταν κανονικα θα χτυπουσε την πορτα κλπ κλπ νομιμα.
Θέλω να σου δώσουν όπλο, να ξυπνήσεις κ να βρεις 5 οπλισμένους στο σαλόνι σου να δω τι θα κάνεις. :birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλα τωρα, μια καραμπινα να κρατησεις στα χερια σου καταλαβαινεις την διαφορα.
Οταν τσακωθεις με καποιον στο δρομο θα ριξεις κανενα μπουκετο θα ξαπλωσει καποιος απο τους δυο στο χωμα, και θα σας χωρισουν μετα. Με το οπλο θα το βγαλεις και δεν θα προλαβεις να ξεθυμανεις η τιποτα αλλο.
Και οχι δεν θα σκεφτεις αμα ο αλλος εχει επισης οπλο.
Στην Εκ προμελετης δολοφονια δεν σου απαντω διοτι αμα καποιος εχει φτασει σε αυτο το σημειο καποιο οπλο θα μπορεσει να βρει νομημο η μη.

Ναι αλλα φονικα εργαλεία βρίσκονται χίλια δυο. Το θεμα είναι να έχουν ολοι ισοδύναμα φονικα εργαλεία.
Στο δρόμο κάλιστα σου χώνι ένα γυαλι στην καρωτιδα ή ενα απλο χτύπημα αν θελει να σε σκοτώσει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θέλω να σου δώσουν όπλο, να ξυπνήσεις κ να βρεις 5 οπλισμένους στο σαλόνι σου να δω τι θα κάνεις. :birdman:

Σηκωνω τα χερια ψηλα και λευκη σημαία. Κολο δε δίνω που να χτυπιέσαι στρακο :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Οκ, αρα δεν ειναι νομικο το ζητημα, θεμα αποψης ειναι. Απλως διαφωνουμε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το νομιμο το γαμησα τελειως, καταρεμενη νυστα.  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
οπως και κατι αλλα επιχειρηματα οτι αν επιτραπει η οπλοφορια αν χτυπαν οι ντελιβερι το λαθος κουδουνι και θα τους πυροβολουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε τυπε μου εφυγε ο καφες απο τη μυτη!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν θα εχεις την ιδια αποτελεσματικοτητα με ενα μαχαιρι.
Αν και οπως απαντησα πιο πανω αμα θες να το κανεις αυτο, κατι θα μπορεσεις να βρεις.
Η καταχρηση γινεται ομως απο ελαχιστα ατομα αυτην την στιγμη.Δεν ξερω αμα σε αθωωνει το γεγονος πως ειναι μεσα στο σπιτι σου.
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι υπερ σου και το λαμβανουν σοβαρα υποψιν.

Nαι αλλά ΑΥΤΗ τη στιγμή γίνεται ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ του ενος φονικου εργαλείου, του πυροβόλου όπλου απο ΚΑΠΟΙΟΥΣ. Αν ειχαν ολοι αυτό θα ηταν ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.Και θα φερνε μια κάποια ισορροπία.
Τα θύματα απο κανα ψυχακια θα ταν πολύ λιγότερα απο τα θύματα τώρα απο εν ψυχρώ δολοφονιες που διαπράττονται επειδή ο άλλος σε βρίσκει μπόσικο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σηκωνω τα χερια ψηλα και λευκη σημαία. Κολο δε δίνω που να χτυπιέσαι στρακο :grin:
Δηλαδή έτσι κ σε πλησιάσουν για να σου πάρουν ό,τι πιο πολύτιμο έχεις ενώ έχεις τα χέρια ψηλά κ λευκή σημαία θα τους χώσεις το κοντάρι από την σημαία στον κώλο,θα αρπάξεις το όπλο κ θα τους καθαρίσεις,σωστά;;; :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε τα σεβη μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οκ, αρα δεν ειναι νομικο το ζητημα, θεμα αποψης ειναι. Απλως διαφωνουμε.
Ε αφου διαφωνουμε γιατι εσυ να χεις τη σωστή αποψη και εγω τη λάθος? Εγώ απλα υποστηρίζω εσύ κανε οτι θες, και εγω οτι θελω.
Υποστηρίζω το απαραβίαστο του ατομικού χώρου και την υπεράσπιση με κάθε μέσο άνευ όρων. Είναι περιουσία τελείωσε, δε περνας. Ξεκάθαρα πράγματα. Μόνο στην περίπτωση εντάλματος απο τον εισαγγελεα επιτρέπεται η είσοδος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom