Νέα

Αστείες φάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα de21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δες τον de21 πως ποσταρει και δες και τον αλλον!

de21(δεν σιυ την λεω ισα ισα)

με τα παγωτα που ποσταρει δεν μπορει κανεις να τον ξεχασει πια  :grin: :grin: :grin:
μην λες για παγωτα γιατι μολις εφαγα!
και θα με κανεις να ξαναφαω!

OP
OP
D

de21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σιγα βρε Ευα...εσυ ηθελες να πεις μια αστεια φαση...αντε να καλυψεις το θεμα χαχαχαχα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εύα, γλώσσα δεν έβαλες μέσα πάντως, ούτε καν μόνο σε αυτό το θρεντ, όπως υποσχέθηκες.
:hammer:

OP
OP
D

de21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως με ξεπαρθενεψατε καταλληλα ( για το θρεντ ετσι!) χαχαχαχα

OP
OP
D

de21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλλιο αργα παρα ποτε!!! :grin:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ωραια να αφησεις τα σακια λοιπον να κανουν την ζωη τους κι εσυ τραβα να γαμησεις κανα αγορακι που ειναι στο ιδιο επιπεδο με εσενα, μην βρωμιζεις το πουλακι σου με κατωτερα οντα
Δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε ανήλικο

OP
OP
D

de21

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευακι θα κανεισ την αρχη τελικα? :P

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
...μου συνεβει πριν 1 μηνα σε... Στουντιο Αθηνων.Εχω σταμπάρει μια ξανθια ....
πάω 5 παρα ...λίγο αλλάξει βαρδια.Η τσατσα μου λέει είσαι τελευταίος.Σκάω τα 100
για φουλ.μου λέει περίμενε λιγο να αδειάσει δωματιο.Εκεινη την ώρα παρουσιάζεται ένας τύπος γραβατωμένος,κυριλέ.Λέει στην τσατσα θάλω την τάδε.Α,δε γίνεται του λέει,ο κύριος
(εγω) είναι ο τελευταίος.Μα,μου...οχι λέει η τσατσα.Γυρίζει σε μένα κ μου κάνει...ρε
φίλε σε παρακαλώ κτλ...Οχι,λέω εγώ,εχω πληρωσει κτλ.Αμέσως κάνει μια έτσι κ μου πλασάρει
2 κατοστάρικα.Πάρτα κ άσε να μπω εγω.Λέω μέσα μου,πάρτα μαλάκα  κ άστον...Τα παίρνω και
την κάνω...Βγαίνω έξω,λέω δεν πάς σε κάνα άλλο...μαγαζί να ξεχαρμανιάσεις....
Ετσι και έγινε.Σε λίγο ήμουν ξαπλωμένος με τον πουτσο όρθιο να περιμένω την κοπελλιά...
Ξάφνου ακουω φασαρία απέξω,λέω τι γίνεται ρε πούστη μου...Ανοίγει η πόρτα...μπουκάρει μέσα
η τσατσα...,κόκαλο εγω,...μαλάκα μου λέει το 100αρικο είναι πλαστο...και μου το πετάει...
Σηκω φύγε μη φωνάξω την Αστυνομία...Εγινα ατμός...Ακομα το φυσάω κ δεν κρυωνει...

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους και ολες!!!

Μου εχει τυχει να μπω σε ''σπιτι'' μαζι με κολλητο ,Κολωνού 32Γ & Λεωνίδου καινα εχει μεσα...ισα με 20-25 ατομα ο ενας πανω στον αλλο,(λες και περιμεναμε το κτελ σε γιορτη να ανοιξει η πορτα για να πιασουμε θεση)...περιμεναμε κανενα 10 λεπτο και ξαφνικα βγαινει η κοπελα και λεει η τσατσα ''μονο ελληνες''....εγω και φιλος μου μειναμε μονο!

Μπαινω στην Ιάσωνος 19Α κατω και βλεπω ενα τυπο γυρω στα 45-50...ψοφιος στην κουραση με ρουχα υδραυλικου? ηλεκτρολογου? στον καναπε φατσα απεναντι με το που μπεις και στριψεις δεξια.Η κοπελα αργουσε....φευγω παω σε 2 αλλα σπιτια απεναντι και ξαναγυριζω...ε λοιπον ο τυπος καλη του ωρα ειχε βαλει και τα ποδια του στον καναπε και ροχαλιζε!  βγαινει η τσατσα,μας κοταει και λεει¨''εδω τα ποδια του δε μπορει να παρει,να γαμησει ηρθε?''

Αλλα αυτο που θα μου μεινει αξεχαστο ειναι μια φορα που μπαινω σε ενα σπιτι στον πεζοδρομο στο μεταξι κατακαλοκαιρο χωρις κλιματισμο(παλιες καλες εποχες)και περιμενω μαζι με 6-7 ατομα την κοπελια....μετα απο λιγο βγαινει μια γυναικα γυρω στα 55,πολυ καλο σωματακι αλλα λιγο σπασμενη στο προσωπο ντυμενη με σορτσακι κολλαν και ενα ασπρο φανελακι και ερχεται κοντα μας και λεει¨''τι κανουν τα παιδια?'' οποτε ο διπλανος μου την χουφτωνει στο στηθος και της λεει ''ωραιο το βυζακι σου,θα περασω'' και η τυπισα τον κοιταει με ενα υφος του στυλ ''θα στο κοψω το χερι''...περιττο να πω οτι μετα απο 3-4 δευτερολεπτα ανοιγει η απεναντι πορτα ενως δωματιου και βγαινει η πουτανα! :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom