Νέα

Αστείες φάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα de21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
οχι απλα στενομυαλος και δεν θα εκαιγα ποτε τα σουτιεν πρωτον γτ μου αρεσουν και δευτερον θα πανε χαμενα πολλα λεφτα

οχι αισθανομαι οργη οταν νομιζουν οτι ειμαι λιγοτερο ικανη απο καποια ατομα που εχουν μεσα στο βρακι τους κατι αλλο απο αυτο που εχω εγω

καλυτερα στενομυαλος παρα ανοιχτος απο παντου
γυναικα
εισαι λιγοτερο ικανη οχι επειδη εχουμε πουλακι αλλα επειδη ειναι η φυση σου ετσι
ειστε υπο μας,και σωματικα και πνευματικα

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
και οπως λεει ο σοφος
τι περιμενεις απο ανθρωπους που τους γαμανε ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλυτερα στενομυαλος παρα ανοιχτος απο παντου
γυναικα
εισαι λιγοτερο ικανη οχι επειδη εχουμε πουλακι αλλα επειδη ειναι η φυση σου ετσι
ειστε υπο μας,και σωματικα και πνευματικα

σωματικα;;; ελα μωρε δεν ειναι τπτ να φερνεις στον κοσμο μια νεα ζωη
πνευματικα;;; ελα ρε συ μην το λες αυτο, εχω βγει σημαιοφορος σε δυο λυκεια, και πρωτη στην κατηγορια μου στα προκριματικα της μαθηματικης ολυμπιαδας, στο ετος μου (πολυτεχνειο)καλυτερη απο ολους ειναι μια ξανθια που παιρνει 21 σε διαγωνισμα που μετραει στα 20, η αδερφη μου βγηκε πρωτη σε ευρωπαικο διαγωνισμο αρχαιων και φυσικα ειναι και σημαιοφορος. οταν ημουνα μαθητρια οι 6 καλυτεροι μαθητες ηταν ολες κοριτσια, τα αγορια πρωτοι απο το τελος. αυτα τα ολιγα για να μην περασω σε πιο βαρια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ευα τι ασχολεισαι με το καθε λοβοτομημενο νικνεημ?

οι μοντς δεν θα επρεπε να επεμβουν που βριζει μανες (κ οχι μονο δλδ)? ή αν ειναι μανες γυναικων δεν μετραει?

λεω τωρα εγω...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

οι μοντς δεν θα επρεπε να επεμβουν που βριζει μανες? ή αν ειναι μανες γυναικων δεν μετραει?

λεω τωρα εγω...

βρηκες την λεξη... λοβοτομημενο... ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν το κανουν επιτηδες για μας δουν να σκυλιαζουμε... παρα ειναι υπερβολικα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
πνευματικα;;; ελα ρε συ μην το λες αυτο, εχω βγει σημαιοφορος σε δυο λυκεια, και πρωτη στην κατηγορια μου στα προκριματικα της μαθηματικης ολυμπιαδας, στο ετος μου (πολυτεχνειο)καλυτερη απο ολους ειναι μια ξανθια που παιρνει 21 σε διαγωνισμα που μετραει στα 20, η αδερφη μου βγηκε πρωτη σε ευρωπαικο διαγωνισμο αρχαιων και φυσικα ειναι και σημαιοφορος. οταν ημουνα μαθητρια οι 6 καλυτεροι μαθητες ηταν ολες κοριτσια, τα αγορια πρωτοι απο το τελος. αυτα τα ολιγα για να μην περασω σε πιο βαρια

Απλα οριμαζετε πιο γρηγορα Ευα μου.
Οταν εμεις εχουμε της ψωλης μας τον χαβα εσεις διαβαζετε.

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

οχι τι ειναι
εδω χεστηκατε που κανατε εστω αυτο και το γυρισατε στην καισαρικη
κατινες
πνευματικα,συκγρινεις κατι σε μικρη κλιμακα,η γενικοτητα ειναι αυτη που ειπα εγω,αα κια κατι αλλο οποιος παει πολυτεχνειο δεν ειναι απαραιτητα και εχυπνος
ειστε ανυπαρκετς και αχρηστες στην ζωη
παντα θα ειστε υπο και θα εχετε κομπλεξ που ειστε γυναικες

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

οι μοντς δεν θα επρεπε να επεμβουν που βριζει μανες (κ οχι μονο δλδ)? ή αν ειναι μανες γυναικων δεν μετραει?

λεω τωρα εγω...

η ευα αναφερε για μανες οχι εγω
εγω απαντησα και μαλιστα για την δικη μου μανα
δεν εβρισα κανενος

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
koroivos
ψευτης να βγω αλλα εσυ μαγκα μου στο site εχεις και δευτερο νικνειμ....!στανταρ...!
1ον γιατι και το στυλακι που γραφεις κατι μου θυμιζει!
2ον γιατι κανενα σχεδο μελος με 0 μηνηματα δεν μπαινει με τσαμπουκα και βρισιδια χωρις να γνωριζει το site
3ον γιατι φενεσαι οfline κατι που συνηθως δεν κανουν οι νεοι users!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Στην καρδια του θεματος ειστε!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι τι ειναι
εδω χεστηκατε που κανατε εστω αυτο και το γυρισατε στην καισαρικη
κατινες
πνευματικα,συκγρινεις κατι σε μικρη κλιμακα,η γενικοτητα ειναι αυτη που ειπα εγω,αα κια κατι αλλο οποιος παει πολυτεχνειο δεν ειναι απαραιτητα και εχυπνος
ειστε ανυπαρκετς και αχρηστες στην ζωη
παντα θα ειστε υπο και θα εχετε κομπλεξ που ειστε γυναικες

εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες. δεν εχεις ιδεα τι σημαινει να εισαι γυναικα και ευτυχως που γεννηθηκες αντρας γτ θα ησουνα ντροπη για τις γυναικες.  κι εσεις θα εχετε παντα κομπλεξ που ειστε ανικανοι να δωσετε ζωη, γτ αυτη την δυναμη μας ζηλευεται που πλησιαζει το θεικο. γι αυτο μας θελετε να ειμαστε και υπο γτ μας φοβαστε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
koroivos
ψευτης να βγω αλλα εσυ μαγκα μου στο site εχεις και δευτερο νικνειμ....!στανταρ...!
2ον γιατι κανενα σχεδο μελος με 0 μηνηματα δεν μπαινει με τσαμπουκα και βρισιδια χωρις να γνωριζει το site

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Δώσε :2funny: Γιατί στα 25 καταλήγουν οι περισσότερες φτιαγμένες στα σκυλάδικα μου λές; :think:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
koroivos

τι σου θυμιζει?
σου ειπα και πριν οτι εδω εμπενα για να δω για μπουρδελα και λεω δεν γραφομαι κιολας
το αλλαζω το οφλινε αφου σε ενοχλει τοσο
και δεν εχω τσαμπουκα
αλλες εχουν
αυτα τωρα τι να σου πω καντε το σαιτ να μην μπορουν οι νεοι χρηστες να μιλανε η να εχυν περιορησμους
εμαθα να γραφω και ελληνικα εδω ;)

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει τωρα θανος οτι φαινομε ονλινε?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στην καρδια του θεματος ειστε!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό το θρεντ δεν έχει θέμα.
Είναι πραγματικά για το πούτσο.
Από τη στιγμή που ανοίχτηκε είχε όλα τα "εφόδια" για να γίνει "για το πούτσο".

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε ναι
βουλομενο γραμα διαβαζουμε

χαχαχαχχα!!
εκτος απο αυτο σκεφτειτε τον ευατο σας στα πρωτα ποστ! οταν δεν ξερατε την πολιτικη του site!!
τεσπα!!αλλος ενας κλωνος!που μαλον θα κραχτηκε απο πολους και ειπε μα κανει μια νεα αρχη!
αλλα τι κανουνε οι μοντς για αυτο!
2ο account? delete και οξω πουστη απ την παραγκα! αν θες μεινε με το παλιο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τι σου θυμιζει?
σου ειπα και πριν οτι εδω εμπενα για να δω για μπουρδελα και λεω δεν γραφομαι κιολας
το αλλαζω το οφλινε αφου σε ενοχλει τοσο
και δεν εχω τσαμπουκα
αλλες εχουν
αυτα τωρα τι να σου πω καντε το σαιτ να μην μπορουν οι νεοι χρηστες να μιλανε η να εχυν περιορησμους
εμαθα να γραφω και ελληνικα εδω ;)
ενταξει τωρα θανος οτι φαινομε ονλινε?
οχι man δεν καταλαβες!!
εμενα δεν με πειραζει αν εισαι ofline ή online !!καμια σχεση!!
σου ειπα !! ψευτης να βγω!!
απλα το στυλ που γραφεις μου θυμιζει αλο user!!
και πολυ απλα οποιο νεο μελος κανει τα πρωτα του ποστ ολοι ειναι απλοι και ταπεινοι!
αν λεω ψεματα ας με διαψευσει οποιος θελει!!
κανενας δεν μπαινει με αερα! με αερα μπαινουν τα παλια μελοι που ξημεροβραδιαζονται!

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες. δεν εχεις ιδεα τι σημαινει να εισαι γυναικα και ευτυχως που γεννηθηκες αντρας γτ θα ησουνα ντροπη για τις γυναικες.  κι εσεις θα εχετε παντα κομπλεξ που ειστε ανικανοι να δωσετε ζωη, γτ αυτη την δυναμη μας ζηλευεται που πλησιαζει το θεικο. γι αυτο μας θελετε να ειμαστε και υπο γτ μας φοβαστε.

εμεις δινουμε την ζωη
εσεις απλα την κουβαλετε μεσα σας
ειστε οι σακοι
ναι ειστε και θεες
μπαραβο
ψωνισμενες :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom