Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.578
- Πόντοι
- 12.756
να σου πω ,Τι κάνει η Λουκριτία και η Βέλβυ;
αυτη εδω την εφερε το μαγαζί επειδη γραφουμε στην Παναγιωταρου ?
σαν κλωνος της ειναι
να σου πω ,Τι κάνει η Λουκριτία και η Βέλβυ;
Πάνω δεξιά με το μουστάκι o femalecoach
εγω ποιος ?Πάνω δεξιά με το μουστάκι o femalecoach
ο δροσεροςεγω ποιος ?
Ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι...οχι ας μεινει 2 εχουν μεινει εδω μεσα αυτη και η Μαντω
να φυγει οποια ειναι χοντρη...η καλυτερα να παρει την χοντρη ο Αλεξουκος και ας μεινει η αδυνατηὉ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι...
ας σουταριστει αυτη να μας μεινει η Μαντω , αφου την εχουμε διπλη
Στις φώτο μοιάζει αρκετά, γεγονός, αλλά στην πραγματικότητα μάλλον απέχει αρκετάνα σου πω ,
σαν κλωνος της ειναι
H female λεει ο Αλεκος ειναι αδυνατηνα φυγει οποια ειναι χοντρη...η καλυτερα να παρει την χοντρη ο Αλεξουκος και ας μεινει η αδυνατη
οταν λεμε αδυνατη κανονικη αδυνατη η για τα γουστα του Αλεξουκου;H female λεει ο Αλεκος ειναι αδυνατη
Εσύ να πούμε είσαι αμέμπτου ηθικής; Το σχόλιο μου περί βιασμού της Ιγγλέζου δικαίως διαγράφηκε αλλά είναι επίσης ηθικά και ποινικά κολάσιμο η αβάσιμη συκοφαντία και η ψυχολογική παρενόχληση. Τα χεις κάνει πιλάφι κάπου στο μυαλό σου. Ο Αλέξ έχει κάνει παρέμβαση γιατί με ξέρει πολύ καλά από το παρελθόν και να σταματήσουν οι εικασίες σχετικά με το αν είμαι άνδρας, τραβέλι, εξωγιήνος, πράσινο άλογο και δεν ξέρω τι άλλο μου καταλογίζετε εδώ μέσα. 'Εκανες το report σου, το σχόλιο μου διαγράφηκε και τέλος. Ο 'Αλεξ ουδέποτε με υπερασπίστηκε για το εν λόγω σχόλιο, απλά είπε να βάλει μια άνω τελειά στις μακακίες που ακούγονται για το άτομο μου εδώ και καιρό.
ο Αλεκος εχει συγκριση τον Ζονγκ , ολες λεπτες ειναιH female λεει ο Αλεκος ειναι αδυνατη
νιπλαρε τι ηταν αυτο τωρα?πληκτρολογω ηδη..πωπωπωπω.να σου πω ,
σαν κλωνος της ειναι
είδες, σε φτιάξαμε.νιπλαρε τι ηταν αυτο τωρα?πληκτρολογω ηδη..πωπωπωπω.
φωτια το μουνετο.
ευγε νιπλαρε σπεκια πολλα απο μενα να ξες.
ευχαριστω μαναρακια.η ρομαντικη βραδια στην παλαιστρα με τις σιλικονες αφιερωμενη στον κοσμο του σαη.είδες, σε φτιάξαμε.
ο τυπας στην φωτο ποιος ειναι;ευχαριστω μαναρακια.η ρομαντικη βραδια στην παλαιστρα με τις σιλικονες αφιερωμενη στον κοσμο του σαη.
γεια σου μαρινα.είδες, σε φτιάξαμε.
εγωο τυπας στην φωτο ποιος ειναι;
δεν σε πιστευω ρε
Και γαμω τους λασπωτηρες εχεις τυπε