Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.400
- Πόντοι
- 14.936
καλο μου φιλαρακι αθηναιε εσενα να ξερεις δεν μπορω να σου πω ψεματα ποτε.δεν σε πιστευω ρε
ενα αλανι απο catania italy ειναι.
καλο μου φιλαρακι αθηναιε εσενα να ξερεις δεν μπορω να σου πω ψεματα ποτε.δεν σε πιστευω ρε
Να ρωτησω τι εκανες στο τσατ του κοσμοπολιταν;
απο περιεργεια καθαρα δηλαδη....
Eπίσης, σου λείπουν μερικοί τόνοι:
Οι οποιοι ειναι?Ο Alex71 σε υποστηρίζει για τους δικούς τους λόγους.
κανε κασ αουτ θα κλαις.Οι οποιοι ειναι?
Δε με αφορά να γνωρίζω τα κίνητρα κάθε μέλους -κρίνω εκ του αποτελέσματος. Επιμένεις ακόμη πως δεν είπε κάτι δραματικό. Διαφωνώ κάθετα. Οπότε ή έχεις ιδιοτελείς λόγους, ή διαφωνούμε ως προς τη βαρύτητα κάποιων δηλώσεων.Οι οποιοι ειναι?
Οχι, δεν την εχω γαμησει.Ρε κωλογερε την έχεις γαμησει ήδη??
Πόσο μπροστά ήμουνα από την πρώτη μέρα που την αποκάλεσα πουτανα και όλοι οι καθυστερημένοι πυρφόροι με βριζανε που της μίλαγα έτσι. Κάποιες φορές ανατριχιαζω και εγώ ο ίδιος με την διορατικότητα μου.
εμείς να δεις πόσο ανατριχιάζουμε με την διορατικότητα σου.Ρε κωλογερε την έχεις γαμησει ήδη??
Πόσο μπροστά ήμουνα από την πρώτη μέρα που την αποκάλεσα πουτανα και όλοι οι καθυστερημένοι πυρφόροι με βριζανε που της μίλαγα έτσι. Κάποιες φορές ανατριχιαζω και εγώ ο ίδιος με την διορατικότητα μου.
τι λεει η διαισθηση σου ?θα γαμησεις η θα κανεις αλλη μία "φίλη" διαδικτυακη ?Οχι, δεν την εχω γαμησει.
Δεν θα με χαλούσε βεβαια, γνωριζομαστε καιρο και μακαρι να συμφωνουσε σε κατι τετοιο.
Αλλά κι αν υποθεσουμε οτι ειχε γινει αυτο, γιατι θα πρεπει να την θεωρησεις πουτάνα? Δεν σε καταλαβαινω.
Ξέρεις οτι ηταν αναμενομενο καποια στιγμη να το πουνε κι αυτο, οτι σε εχω γαμησει ή οτι προκειται.εμείς να δεις πόσο ανατριχιάζουμε με την διορατικότητα σου.
πάντος από εσάς έχει 100000 φορές περισσότερες πιθανότητες. Και σίγουρα δεν έχει ανάγκη να συνευρεθεί μαζί μου γιατί είναι χορτασμένος ήδη σε αντίθεση με μερικούς μερικούς.τι λεει η διαισθηση σου ?θα γαμησεις η θα κανεις αλλη μία "φίλη" διαδικτυακη ?
ε οχι ρε μαρινακη γιατι μας πετσοκοψες ετσι.πάντος από εσάς έχει 100000 φορές περισσότερες πιθανότητες. Και σίγουρα δεν έχει ανάγκη να συνευρεθεί μαζί μου γιατί είναι χορτασμένος ήδη σε αντίθεση με μερικούς μερικούς.
Απάντησα. Μακαρι να γινοταν και μακαρι να συμφωνουσε σε κατι τετοιο. Της το εχω πει απο χρονια. Αλλά δεν χαλασε και ο κοσμος.τι λεει η διαισθηση σου ?θα γαμησεις η θα κανεις αλλη μία "φίλη" διαδικτυακη ?
ψαχνω συνέχεια αυτον τον Παντο αλλα δεν γαμιεταιπάντος από εσάς έχει 100000 φορές περισσότερες πιθανότητες. Και σίγουρα δεν έχει ανάγκη να συνευρεθεί μαζί μου γιατί είναι χορτασμένος ήδη σε αντίθεση με μερικούς μερικούς.
Τι μπούφος που είσαι εσύ?Ρε κωλογερε την έχεις γαμησει ήδη??
εγω της τον δειχνω και καθισμενος και ορθιος. εμπιστευομαι πουσυ.ψαχνω συνέχεια αυτον τον Παντο αλλα δεν γαμιεται
περισσοτερες πιθανοτητες να γαμησει αυτος ειδικα εσενα εχει σίγουρα , και οχι μονο 100000 , βαλε 10μυρια
γιατι εμενα ουτε να μου τον δεις δεν κάθομαι
Εμενα οχι ε?εγω της τον δειχνω και καθισμενος και ορθιος. εμπιστευομαι πουσυ.
Και εμείς ανατριχιάζουμε με την βλακεία που σε δέρνειανατριχιαζω και εγώ ο ίδιος με την διορατικότητα μου.
εγω παντως στο ευχομαι , γιατι το εχει τεράστια αναγκη η συγκεκριμένηΑπάντησα. Μακαρι να γινοταν και μακαρι να συμφωνουσε σε κατι τετοιο. Της το εχω πει απο χρονια. Αλλά δεν χαλασε και ο κοσμος.