LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Καποιοι δεν γνωριζετε βεβαια οτι εδω μεσα υπηρξαν μελη και 3-4 κοριτσια απο το τσατ εκεινο.
Καποιοι δεν γνωριζετε βεβαια οτι εδω μεσα υπηρξαν μελη και 3-4 κοριτσια απο το τσατ εκεινο.
ειναι και χωρατατζου ...
Τιποτα δεν ετοιμαζω, εγω μαζι της θα ειμαιειναι και χωρατατζου ...
να πουμε του αλεξ να ετοιμασει αιτησεις για αποζημίωση που σκότωσε το χιούμορ
θελει να τα φτιάξετε ,ποιος εισαι τυπε ?>?
και τι θες απο τη ζωη μας?
τι εγινε αγορινα ??ειναι και χωρατατζου ...
να πουμε του αλεξ να ετοιμασει αιτησεις για αποζημίωση που σκότωσε το χιούμορ
Μπα?συνασπιζομαι με αλεξ
θα φατε καλα
καθε μαλακία μηνυμα σου που διαβάζω τοσο βλεπω οτι ταιριάζετετι εγινε αγορινα ??
χασαμε το χρωμα μας??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συνασπιζομαι με αλεξ
θα φατε καλα
μας την πεφτει το παρεακι του νιπληΜπα?
Τι ακριβως προσδοκάς απο αυτον τον "συνασπισμο"?
Μια χαρα παιδια ειναι ο Νιπλης και το παρεακι τουμας την πεφτει το παρεακι του νιπλη
να ξεκινησουμε με τις λυσειςΜια χαρα παιδια ειναι ο Νιπλης και το παρεακι του
Θα τα λυσουμε ολα
Εσύ να πούμε είσαι αμέμπτου ηθικής; Το σχόλιο μου περί βιασμού της Ιγγλέζου δικαίως διαγράφηκε αλλά είναι επίσης ηθικά και ποινικά κολάσιμο η αβάσιμη συκοφαντία και η ψυχολογική παρενόχληση. Τα χεις κάνει πιλάφι κάπου στο μυαλό σου. Ο Αλέξ έχει κάνει παρέμβαση γιατί με ξέρει πολύ καλά από το παρελθόν και να σταματήσουν οι εικασίες σχετικά με το αν είμαι άνδρας, τραβέλι, εξωγιήνος, πράσινο άλογο και δεν ξέρω τι άλλο μου καταλογίζετε εδώ μέσα. 'Εκανες το report σου, το σχόλιο μου διαγράφηκε και τέλος. Ο 'Αλεξ ουδέποτε με υπερασπίστηκε για το εν λόγω σχόλιο, απλά είπε να βάλει μια άνω τελειά στις μακακίες που ακούγονται για το άτομο μου εδώ και καιρό.H παρέμβασή σου έχει τόση αξία όσο το ήθος της, μηδενική.
Μπορείς να χρησιμοποιείς όρους "μυγιάγγιχτων" στην αγόρευσή σου, αν υπερασπίζεσαι κατηγορούμενους για βιασμούς. Αυτό το μήνυμα σου ακριβώς αυτό δείχνει.
Εδώ, σε υπόληψη έπεσες πολύ πιο νότια του μηδέν.
Τι κάνει η Λουκριτία και η Βέλβυ;Εσύ να πούμε είσαι αμέμπτου ηθικής; Το σχόλιο μου περί βιασμού της Ιγγλέζου δικαίως διαγράφηκε αλλά είναι επίσης ηθικά και ποινικά κολάσιμο η αβάσιμη συκοφαντία και η ψυχολογική παρενόχληση. Τα χεις κάνει πιλάφι κάπου στο μυαλό σου. Ο Αλέξ έχει κάνει παρέμβαση γιατί με ξέρει πολύ καλά από το παρελθόν και να σταματήσουν οι εικασίες σχετικά με το αν είμαι άνδρας, τραβέλι, εξωγιήνος, πράσινο άλογο και δεν ξέρω τι άλλο μου καταλογίζετε εδώ μέσα. 'Εκανες το report σου, το σχόλιο μου διαγράφηκε και τέλος. Ο 'Αλεξ ουδέποτε με υπερασπίστηκε για το εν λόγω σχόλιο, απλά είπε να βάλει μια άνω τελειά στις μακακίες που ακούγονται για το άτομο μου εδώ και καιρό.
Δεν ξέρω, έχουμε χάσει έπαφη εδώ και χρόνια.Τι κάνει η Λουκριτία και η Βέλβυ;
μια που εχεις πιασει τους συγχωρεμένους ρωτα για τον Απολυτο , Μαριο51 κτλ , ξερεις εσυΤι κάνει η Λουκριτία και η Βέλβυ;
κανε μου μια περιληψη ρε αδελφεμια που εχεις πιασει τους συγχωρεμένους ρωτα για τον Απολυτο , Μαριο51 κτλ , ξερεις εσυ
περιμενουμε να αξιωθει ο μαλακας ο Αλπουλα να την μπαναρει και αυτη να συνεχισουμε στην τέλεια μιζέρια μας, που τόσο ομορφα περναμεκανε μου μια περιληψη ρε αδελφε
κανε μου μια περιληψη ρε αδελφε
οχι ας μεινει 2 εχουν μεινει εδω μεσα αυτη και η Μαντωπεριμενουμε να αξιωθει ο μαλακας ο Αλπουλα να την μπαναρει και αυτη να συνεχισουμε στην τέλεια μιζέρια μας, που τόσο ομορφα περναμε