Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.572
- Πόντοι
- 12.756
εκανε τον διαιτολόγο για να ψαρεψει χοντρουλεςΝα ρωτησω τι εκανες στο τσατ του κοσμοπολιταν;
απο περιεργεια καθαρα δηλαδη....
γι αυτο εγραψε πριν "ειναι και λεπτουλα "
εκανε τον διαιτολόγο για να ψαρεψει χοντρουλεςΝα ρωτησω τι εκανες στο τσατ του κοσμοπολιταν;
συγνώμη, μόνο δύο δυνατοί παίκτες/μέλη εδώ μέσα μέχρι στιγμής έχουν περάσει το τεστ
Παλιότερα τον είχα πετύχει και στο τσατ του super katerinaΝα ρωτησω τι εκανες στο τσατ του κοσμοπολιταν;
Κάτσε ρε φίλε είσαι άδικος... ξέρεις πόσα χρόνια κερδίζει τον τίτλο .....Καλά, για να θεωρείς τον pussy δυνατό παίχτη και να του έχεις στείλει φωτο φανταζομαι το τεστ ήταν να... φοράνε παπούτσια.
Πρέπει να περάσουμε και τεστ λέει το βλήμα για να τη δούμε, ρε τι ζώα κυκλοφορουν
κριμα να μην ειναι εδω η wine να μιλησουν μεταξυ τουςΚαλά, για να θεωρείς τον pussy δυνατό παίχτη και να του έχεις στείλει φωτο φανταζομαι το τεστ ήταν να... φοράνε παπούτσια.
Πρέπει να περάσουμε και τεστ λέει το βλήμα για να τη δούμε, ρε τι ζώα κυκλοφορουν
Ποια σουπερ Κατερινα ρε μανΠαλιότερα τον είχα πετύχει και στο τσατ του super katerina
νιπλαρε εδωσες το φτωχικο σου στις πειναλες να γυρισουν κλιπ ρε τρελε μου?Ποια σουπερ Κατερινα ρε μαν
εδω μια φορα παλαιοτερα κάτι μαλακία ειχε γινει με το ebanking της Eurobank και πατησα συνομιλια τσατ με υπευθυνο και βγηκε ενας και εγραψε
-Καλησπερα ειμαι ο Αλεξανδρος , πως μπορω να σας βοηθησω
δεν βαζω τετοιους λεχρίτες σπιτι μου μαννιπλαρε εδωσες το φτωχικο σου στις πειναλες να γυρισουν κλιπ ρε τρελε μου?
Σου γυαλισε ε? Δικαιως.δε ξερω σε ποιον αλλον μαλακα εστειλες φωτο αλλα δε γουσταρω να στελνεις φωτο σε αλλους
εδω μεσα υπαρχουν πολλα φιδια
σ ξαναειπα οτι δε σε μοιραζομαι και το γραφω και δημοσια
νταξ το σοφακι το εβαζα μπεσα.θα το αφηνα να αραξει λιγο.δεν βα
δεν βαζω τετοιους λεχρίτες σπιτι μου μαν
ουτε για να κουρευουν το γκαζόν
Γνωριμίες. Τι ακριβως νομιζεις οτι εκανα?Να ρωτησω τι εκανες στο τσατ του κοσμοπολιταν;
Θα το σκεφτω τύπενα σου πω μια καταπληκτικη ιδεά που θα συμφωνησουν ολοι
αφου γνωριζεστε απο το Κοσμο , παρτην απο εδω και ξαναπατε εκει να τα λετε
Πάντος η διαίτα του δούλεψε, είμαι λεπτούλα τώρα.εκανε τον διαιτολόγο για να ψαρεψει χοντρουλες
γι αυτο εγραψε πριν "ειναι και λεπτουλα "
Και τότε μια χαρα ησουναΠάντος η διαίτα του δούλεψε, είμαι λεπτούλα τώρα.
θα ταιριάξετε με τον Πουση, φαινεται απο την ορθογραφία οτι ειστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλονΠάντος η διαίτα του δούλεψε, είμαι λεπτούλα τώρα.
θα ταιριάξετε με τον Πουση, φαινεται απο την ορθογραφία οτι ειστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον
Eπίσης, σου λείπουν μερικοί τόνοι:θα ταιριάξετε με τον Πουση, φαινεται απο την ορθογραφία οτι ειστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον
H παρέμβασή σου έχει τόση αξία όσο το ήθος της, μηδενική.Να κάνω λοιπον μια παρεμβαση, οσον αφορα την thefemalecoach89.
Tελικα ο κοσμος ειναι πολυ μικρός.
Μετα απο συνομιλια μαζι της, αντιληφθηκαμε ότι γνωριζομαστε απο παλια, απο το τσατ του κοσμοπολιταν, όπου εμπαινα καποια χρονια πριν.
Εχουμε μιλησει μαλιστα και με καμερες. Ακομη την εχω στις επαφες μου στο σκαιπ.
Προβαινω σε αυτην την αποκαλυψη, κατοπιν δικης της αδειας.
Επομενως αυτες οι εξυπναδες οτι ειναι τραβελι, αντρας κλπ ειναι εντελως ακυρες, ξεχαστε το.
Α και μην το ξεχασω, ούτε χοντρη ειναι, ουτε μπαζολα ειναι, ουτε ασχημη.
Μια πολυ ομορφη κοπελα ειναι, αρκετα λεπτη μαλιστα.
Ελπιζω τωρα να σταματησουν οι χαζομαρουλες.
Αυτα απο μενα.
ποιος εισαι τυπε ?>?H παρέμβασή σου έχει τόση αξία όσο το ήθος της, μηδενική.
Μπορείς να χρησιμοποιείς όρους "μυγιάγγιχτων" στην αγόρευσή σου, αν υπερασπίζεσαι κατηγορούμενους για βιασμούς. Αυτό το μήνυμα σου ακριβώς αυτό δείχνει.
Εδώ, σε υπόληψη έπεσες πολύ πιο νότια του μηδέν.
Eπίσης, σου λείπουν μερικοί τόνοι:
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι τοσες αντιδρασεις, εγω ανεφερα μια πραγματικοτητα.H παρέμβασή σου έχει τόση αξία όσο το ήθος της, μηδενική.
Μπορείς να χρησιμοποιείς όρους "μυγιάγγιχτων" στην αγόρευσή σου, αν υπερασπίζεσαι κατηγορούμενους για βιασμούς. Αυτό το μήνυμα σου ακριβώς αυτό δείχνει.
Εδώ, σε υπόληψη έπεσες πολύ πιο νότια του μηδέν.