Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
δεν δειχνεις ομως πονηρη μουχριτσα τα ωραια δικα σου αξιοθεατα να κρινουμε τι ειναι το ωραιο.
τα κρατας μην σε ματιασουμε αριελ μου?ε γοργονιτσα μου?
Πω ρε, υπάρχουν τελικά κρυφομουσίτσες στο φόρουμ. Και εγώ που νόμιζα ότι είδα τις φώτο μου 3 μέλη εδω μέσα. ΄Εχω πέσει από τα σύνεφφα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.457
Πόντοι
14.936
Πω ρε, υπάρχουν τελικά κρυφομουσίτσες στο φόρουμ. Και εγώ που νόμιζα ότι είδα τις φώτο μου 3 μέλη εδω μέσα. ΄Εχω πέσει από τα σύνεφφα.
anyway να εισαι καλα και μακαρι να τα ξαναπουμε σορυ αλλα κλεινουν τα ματια μου.
συνεχεια αλλη μερα.ευχαριστω για την ομορφη δικη και ευχομαι να μας εμεινε κατι απο
ολο αυτο.συνεχισε να εισαι τοσο ομορφη οπως σημερα...
μην βγαλεις ποτε αυτο το φορεμα σου παει πολυ αληθεια.
καληνυχτα κυριοι και κυριες.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
τεραστιος απλα...μυθος.ευγε.
αντε να μπορουμε να χαζεψουμε και κανα μπαζακι πλαστικο.

'Oλα για πάρτη σου, μπορείς να χαζέψεις μέχρι το ξημέρωμα. Μιλάμε για καουτσούκ μπάζα πρώτης κλάσης.
1625615515084.png

από το να διαβάζει τις σοφίες των ποστ σου, χίλιες φορές χημική ανάλυση στο πέτρωμα :)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.611
Πόντοι
9.297
Βρε μια πλακίτσα έκανα, ίσα ίσα που και εσύ συμφωνήσει ότι έπεσα μέσα στα γούστα σου. Δεν είναι κακό να σου αρέσουν οι πλαστικο-τραβελομούρες και ξανθές μπίμπο. Εδώ ο άλλος την βρίσκει με κατσίκες; εσύ γιατί να ντραπείς; λάθος κάνεις και ντρέπεσαι και προσβάλλεσε.
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος
και εσυ μιλας για κατι πραγματα μικρα...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.367
Πόντοι
1.056
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. 'Ισως από τις σπάνιες περιπτώσεις που τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα και λυπάμαι γιατί ανήκει στο ίδιο φύλο με εμένα. Σαν δεν ντρέπεται γεροντομπεμπέκα με 15χρονές κόρες να τσιτσιδώνεται ώπου βρει και ώπου σταθεί. Και δεν είναι καν ωραία κιόλας--αν εξαιρέσεις το δουλεμένο σώμα της, η μούρη της είναι σαν 50ρας. Θα συμφωνήσω μαζί με τον προλαλήσαντα βαλκάνιο--έχει απωθημένα και είναι ψωνάρα του κερατά.
Πω ρε μαλακα, πόσο εμετός το σχόλιο σου :vomit:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.462
Πόντοι
2.487
Εγω δεν καταλαβα τι σας απασχολουν εδω τα οικογενειακα της; Δλδ εσας οι γυναικες σας/κοπελες σας ειναι πιο περιφανες για εσας που γαματε σε μπουρδελα ή call girls και ειστε μελη του bourdela.com?

μην ειστε τετοιοι, αφηστε την κοελα να κανει οτι γουσταρει, και το πωα νιωθουν τα παιδια της και ο αντρας της ειναι κατι που αφορα αυτους. Υπαρχουν αλλα ηθικα προβληματα αν θελετε να καταπιαστουμε σαν κοινοτητα.

εδω σχολιαζουμε την τυπισσα για το ποσο ειναι (ή για καποιους δεν ειναι) μουναρα!

εγω πιστευω πως δυσκολα οι παντρεμενοι εδω μεσα εχουν γυναικα συην ηλικια της αντιστοιχης υποστασης, και οι περισσοτεροι γενικα τετοιια γυναικα ειχαν μονο επι πληρωμη...

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.873
Πόντοι
1.056
Δεν είναι καθόλου κακό μια γυναίκα να δείχνει την σεξουαλικότητα της. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι παντρεμένη και έχει παιδιά 15 χρονών. Εσένα αν ήταν γυναίκα ή μάνα σου και έλεγαν "γαμώ την μάνα σου" κυριολεκτικά θα ήσουν περήφανος; ειλικρινά τώρα...

Ε να τις βάλουμε μπουρκα να μην ενοχλήσε "κοπελιά"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω δεν καταλαβα τι σας απασχολουν εδω τα οικογενειακα της; Δλδ εσας οι γυναικες σας/κοπελες σας ειναι πιο περιφανες για εσας που γαματε σε μπουρδελα ή call girls και ειστε μελη του bourdela.com?

μην ειστε τετοιοι, αφηστε την κοελα να κανει οτι γουσταρει, και το πωα νιωθουν τα παιδια της και ο αντρας της ειναι κατι που αφορα αυτους. Υπαρχουν αλλα ηθικα προβληματα αν θελετε να καταπιαστουμε σαν κοινοτητα.

εδω σχολιαζουμε την τυπισσα για το ποσο ειναι (ή για καποιους δεν ειναι) μουναρα!

εγω πιστευω πως δυσκολα οι παντρεμενοι εδω μεσα εχουν γυναικα συην ηλικια της αντιστοιχης υποστασης, και οι περισσοτεροι γενικα τετοιια γυναικα ειχαν μονο επι πληρωμη...
πες τα ρε φιλε!

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.873
Πόντοι
1.056
Μια χαρα τα λεει η τυπισσα απο πανω. Οταν εχεις δυο 15χρονα κοριτσια δεν δειχνεις τον κωλο σου 24ωρες το 24ωρο! Ενταξει εισαι γυναικα στα 40+ και θες την επιβεβαίωση οτι σε γουστάρουν ακομα οι ανδρες αλλα καπου οπα ολα με μετρο και ιδικά οταν υπάρχουν παιδια στην μεση.
κριμα ρε φιλε και ειχα για πιο κομπλε ατομο... παντως οχι και "τυπισσα" σε αυτη που αναφερεσαι

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Καλα, εμενα μου λενε οτι γουσταρω χοντρες, επειδη θεωρω οτι μια κοπελα με υψος 1,65 και 75 κιλα δεν ειναι χοντρη

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά να ξέρεις οτι γελάνε και τα ξεχειλωμένα βρακολάστιχα από τις χοντρές με αυτή τη δήλωση.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.784
Πόντοι
216
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. 'Ισως από τις σπάνιες περιπτώσεις που τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα και λυπάμαι γιατί ανήκει στο ίδιο φύλο με εμένα. Σαν δεν ντρέπεται γεροντομπεμπέκα με 15χρονές κόρες να τσιτσιδώνεται ώπου βρει και ώπου σταθεί. Και δεν είναι καν ωραία κιόλας--αν εξαιρέσεις το δουλεμένο σώμα της, η μούρη της είναι σαν 50ρας. Θα συμφωνήσω μαζί με τον προλαλήσαντα βαλκάνιο--έχει απωθημένα και είναι ψωνάρα του κερατά.
Πας καλά;; Τί γράφεις;;;

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.567
Πόντοι
456
Ρε παίδες πραγματικά τι μας νοιάζει αν θα έπρεπε να μας δείχνει το σώμα της ως μητέρα και σε αυτή την ηλικία. Κακά τα ψέμματα για την ηλικία της είναι τούμπανο.Φτιαγμένη αλλά τούμπανο.Ας ήταν όλες οι γυναίκες στην ηλικίας της έτσι και ας μην τα δείχνανε κοινή θέα αλλά να τα κρατάγανε για τον άντρα τους.Τώρα τι γίνεται σπίτι της δεν μας αφορά.Εμείς απολαμβάνουμε και κριτικάρουμε αυτό που βλέπουμε.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.784
Πόντοι
216
Μια χαρά τα λέει... για μέλος της θρησκευτικής αστυνομίας της Σαουδικής Αραβίας. Σαρία-coach η τύπισσα.
πως τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα;; Μήπως έχουμε χάσει λίγο τη μπαλα; Πως είναι δυνατόν να επιτρέπουν τετοια ποστ οι admins;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
λυπάμαι που όπως λές είσαι γυναίκα και έχεις τέτοια νοοτροπία και σκεπτικό!
Τουλάχιστον αποδεικνύεις ότι και οι γυναίκες έχουν τόσο "χαλασμένα" μυαλά!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
πως τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα;; Μήπως έχουμε χάσει λίγο τη μπαλα; Πως είναι δυνατόν να επιτρέπουν τετοια ποστ οι admins;
οι ηθικολόγοι του forum τύπε!
Μπαίνουν στο bourdela σε ένα forum που ασχολείται αποκλειστικά με κοπέλες επι πληρωμή και μπαίνουν σε λοιπά threads να το παίξουν ηθικολόγοι!
η απόλυτη ξεφτίλα και η υποκρισία δεν είναι τι κάνει κάποια/κάποιος στην προσωπική του ζωή αλλά το τι σχολιάζουμε πίσω απο μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ε εντάξει, το bou μας αρέσει γιατί επικρατεί μια ελευθεριότητα στην έκφραση.
Έγραψε και αυτή την καθ' υπερβολήν μαλακία της.
Ας μην της δίνουμε παραπάνω αξία από ότι έχει.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Ε εντάξει, το bou μας αρέσει γιατί επικρατεί μια ελευθεριότητα στην έκφραση.
Έγραψε και αυτή την καθ' υπερβολήν μαλακία της.
Ας μην της δίνουμε παραπάνω αξία από ότι έχει.
καλά σίγουρα θα την καταταξουμε στους μαλάκες και τελειώνει εδώ αλλά μιας που σχολιάζει ,μας δίνει το έναυσμα να την σχολιάσουμε και εμείς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom