Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ε εντάξει, το bou μας αρέσει γιατί επικρατεί μια ελευθεριότητα στην έκφραση.
Έγραψε και αυτή την καθ' υπερβολήν μαλακία της.
Ας μην της δίνουμε παραπάνω αξία από ότι έχει.
Με συγχωρείς αλλά διαφωνώ απόλυτα. Δε το παίζω ηθικολόγος και συμφωνώ στα περί ελευθερίας της εκφρασης, είναι όμως κάποιες γραμμές που δε τις περνάς.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
πως τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα;; Μήπως έχουμε χάσει λίγο τη μπαλα; Πως είναι δυνατόν να επιτρέπουν τετοια ποστ οι admins
Θέμα χρόνου είναι να φάει την διαγραφή του .. εδώ δεν είναι Facebook να τρολαρει ο καθένας και να τον πιστεύουν μερικοί κιόλας... εδώ πέφτει τσεκούρι με την μία

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Με συγχωρείς αλλά διαφωνώ απόλυτα. Δε το παίζω ηθικολόγος και συμφωνώ στα περί ελευθερίας της εκφρασης, είναι όμως κάποιες γραμμές που δε τις περνάς.
Δεν διαφωνούμε οτι υπερέβη τα εσκαμμένα. Στην αντιμετώπιση διαφωνούμε.
Ήρθε ένα ανώνυμο ακάου, πέταξε μια σεξιστική μαλακία, πρόσθεσε τις ηθικοπλαστικές παπαριές για τα παιδιά, έβαλε και τα κατινίστικα για τον κερατά τον άνδρα της και σε σκανδάλισε; Ίσως αυτός να ήταν ο σκοπός της. Γιατί να την τιμήσεις με το ενδιαφέρον σου;
Εγώ τα μεμονωμένα περιστατικά επιλέγω να τα προσπερνάω με αδιαφορία. Σιγά μην ταΐσω τα τρολλ.
Αν κάπου το παραχέσουν υπάρχει και ignore και report.
Καλά να περνάμε!
(και καλή επιτυχία στον συμφορουμίτη που ψήνει κατάσταση :tooth:. Ξέρει αυτός.)

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Δεν είναι καθόλου κακό μια γυναίκα να δείχνει την σεξουαλικότητα της. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι παντρεμένη και έχει παιδιά 15 χρονών. Εσένα αν ήταν γυναίκα ή μάνα σου και έλεγαν "γαμώ την μάνα σου" κυριολεκτικά θα ήσουν περήφανος; ειλικρινά τώρα...
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και όλα συνηθίζονται απλά δεν μπορείς να το ξέρεις μέχρι να έρθεις και εσύ στην θέση του άλλου

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
Θέμα χρόνου είναι να φάει την διαγραφή του .. εδώ δεν είναι Facebook να τρολαρει ο καθένας και να τον πιστεύουν μερικοί κιόλας... εδώ πέφτει τσεκούρι με την μία
Ξέρεις γιατί κρατιέται ακόμα ο @alpula και δεν την κερνάει banιο ? Δεν έχει βάλει ακόμα δική της φωτό να της τη βγάλει fake :2funny:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
κριμα ρε φιλε και ειχα για πιο κομπλε ατομο... παντως οχι και "τυπισσα" σε αυτη που αναφερεσαι
Την επόμενη φορά που κάποιος θα υπονοήσει ή θα σχολιάσει ότι είμαι άνδρας, τραβέλι, ή τρολλ θα τρώει αναφορά και τέλος. Υπάρχουν 2-3 μέλη που με έχουν δει και ξέρουν ποια είμαι, αλλά δυστυχώς ή μαλλον ευτυχώς ο ένας έδωσε πάσα στον εαυτό του με το να κυκλοφορήσει τις φώτο μου στα "φιλαράκια" του. Οι υπόλοιποι θα τρώτε αναφορά, μπλοκ και τέλος. Μην μπείτε καν στον κόπο να μου στείλετε προσωπικά μυνήματα για να σας αποδείξω ποια είμαι. Μόνοι σας με το ακατοίκητο μυαλό που διάθετε δίνετε πάσα στον εαυτό σας.
Εξαιτίας σας έχουν φύγει όλες οι πραγματικές γυναίκες εδώ μέσα και έχουμε μείνει 1-2 το πολύ αλλά δεν θα σας κάνω την χάρη, θα φύγω μόνο όταν γουστάρω.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
Την επόμενη φορά που κάποιος θα υπονοήσει ή θα σχολιάσει ότι είμαι άνδρας, τραβέλι, ή τρολλ θα τρώει αναφορά και τέλος. Υπάρχουν 2-3 μέλη που με έχουν δει και ξέρουν ποια είμαι, αλλά δυστυχώς ή μαλλον ευτυχώς ο ένας έδωσε πάσα στον εαυτό του με το να κυκλοφορήσει τις φώτο μου στα "φιλαράκια" του. Οι υπόλοιποι θα τρώτε αναφορά, μπλοκ και τέλος. Μην μπείτε καν στον κόπο να μου στείλετε προσωπικά μυνήματα για να σας αποδείξω ποια είμαι. Μόνοι σας με το ακατοίκητο μυαλό που διάθετε δίνετε πάσα στον εαυτό σας.
Εξαιτίας σας έχουν φύγει όλες οι πραγματικές γυναίκες εδώ μέσα και έχουμε μείνει 1-2 το πολύ αλλά δεν θα σας κάνω την χάρη, θα φύγω μόνο όταν γουστάρω.
Σώπα ρε μην ασχολείσαι ... στ' αρχίδια σου :confused:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ποιος σε πειραξε μαναρι μου εσενα και εχεις νευριασει?
και κατι αλλο..
εγω γιατι δεν εχω δει φωτο το ζηλευτο κορμακι σου?
το 100 τις 100 φυσικ?
ειχε και αλλες σαν και σενα εδω μεσα και εφυγαν οντως?
ο λογος?
ελα να γινω το 4ο μελος που θα εχει την τυχη να σε δει..
αφιερωμενο..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Είδαμε τις απόψεις σου. Μέλη με τέτοιες απόψεις απλά βρωμίζουν το φόρουμ. Να είσαι σίγουρος-η-ο πως δε θα λείψεις.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056
για να μην πολυλογούμε..
GET A LIFE, θα σου κάνει καλό.
αυτή την στιγμή είσαι απλά θλιβερός, πραγματικά

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
ποιος σε πειραξε μαναρι μου εσενα και εχεις νευριασει?
και κατι αλλο..
εγω γιατι δεν εχω δει φωτο το ζηλευτο κορμακι σου?
το 100 τις 100 φυσικ?
ειχε και αλλες σαν και σενα εδω μεσα και εφυγαν οντως?
ο λογος?
ελα να γινω το 4ο μελος που θα εχει την τυχη να σε δει..
αφιερωμενο..
συγνώμη, μόνο δύο δυνατοί παίκτες/μέλη εδώ μέσα μέχρι στιγμής έχουν περάσει το τεστ και θα τους στείλω και άλλες φώτο (και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα τις στείλουν πάρακατω). Πάτε να παίξετε μπαλίτσα και να με προκαλέσετε με εφηβικού τύπου τερτίπια και πλακίτσα να σας αποδείξω ότι είμαι γυναίκα και να σας τα δείξω όλα αλλά καρφώνεστε γιατί τόσο σας κόβει. Αυτές που είδες από το φιλαράκι σου, αυτές να κρατήσεις, δεν έχει άλλες, συγνώμη.
Σε ευχαριστώ πάντος για τα κολακευτικά σου σχόλια προς το άτομο μου, το φόρεμα θα το κρατήσω.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
για να μην πολυλογούμε..
GET A LIFE, θα σου κάνει καλό.
αυτή την στιγμή είσαι απλά θλιβερός, πραγματικά
Επίσης, σας ευχαριστώ, έχετε κάνει το ξεσκαρτάρισμα για μένα πιο εύκολο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η κοπελα μια χαρα τα λεει, ακομη προσπαθω να αντιληφθω γιατι εχετε λυσσαξει τοσο πολυ. Για κατι αλλες, που προκαλουσαν σε καθε ποστ, δεν ησασταν τοσο εξαλλοι.
Οσο για την διακινηση φωτογραφιων, δεν ξερω γιατι, αλλά θα πονταριζα μεγαλο ποσό για το ποιος ειναι. Καποιοι εχουν παραδοση στη μαλακία.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
συγνώμη, μόνο δύο δυνατοί παίκτες/μέλη εδώ μέσα μέχρι στιγμής έχουν περάσει το τεστ και θα τους στείλω και άλλες φώτο (και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα τις στείλουν πάρακατω). Πάτε να παίξετε μπαλίτσα και να με προκαλέσετε με εφηβικού τύπου τερτίπια και πλακίτσα να σας αποδείξω ότι είμαι γυναίκα και να σας τα δείξω όλα αλλά καρφώνεστε γιατί τόσο σας κόβει. Αυτές που είδες από το φιλαράκι σου, αυτές να κρατήσεις, δεν έχει άλλες, συγνώμη.
Σε ευχαριστώ πάντος για τα κολακευτικά σου σχόλια προς το άτομο μου, το φόρεμα θα το κρατήσω.
για σενα και ας μην σε γνωρισα ποτε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι, ναι, ξερω, θελω να την γαμησω