Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
Η κοπελα μια χαρα τα λεει, ακομη προσπαθω να αντιληφθω γιατι εχετε λυσσαξει τοσο πολυ.
Δείξε μας ποστ άλλου μέλους (ανεξαρτήτου φύλου) που να λέει πως κάποια αξίζει βιασμου, και να μην έχει φάει κράξιμο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556
Έκανε και edit το μηνυμα το βούρλο..! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα το δα :2funny: :2funny: :2funny: ζουλάπι είναι, περίμενες κάτι διαφορετικό από άστοχη προσβολή ανδρισμού ? πεπατημένη γυναικεία μέθοδος ... gossip
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης, στην τρυπίτσα σου. Γιατί οι δικοί σου όρχεις, είναι ανύπαρκτοι.
Ρε κόουτς μα μπροστά ήσουν ? :confused:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.750
Πόντοι
456
Η κοπελα μια χαρα τα λεει, ακομη προσπαθω να αντιληφθω γιατι εχετε λυσσαξει τοσο πολυ. Για κατι αλλες, που προκαλουσαν σε καθε ποστ, δεν ησασταν τοσο εξαλλοι.
Οσο για την διακινηση φωτογραφιων, δεν ξερω γιατι, αλλά θα πονταριζα μεγαλο ποσό για το ποιος ειναι. Καποιοι εχουν παραδοση στη μαλακία.

Το ''της αξίζει να βιαστεί από 10'' εμπεριέχεται στο ''μια χαρά τα λέει'' ? Τα υπονοούμενα για το φύλο της αδιάφορα μου είναι.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.217
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου μια σοβαρή γυναικα βρέθηκε να γραψει στο σαη αμεσως να την απαξιώσετε :undecided::undecided::undecided:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Δείξε μας ποστ άλλου μέλους (ανεξαρτήτου φύλου) που να λέει πως κάποια αξίζει βιασμου, και να μην έχει φάει κράξιμο.
Nτάξει, αυτό με τον βιασμό ήταν παρατραβηγμένο. Αλλά δεν παίρνω τίποτα άλλο πίσω από τα υπόλοιπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.782
Πόντοι
216
Nτάξει, αυτό με τον βιασμό ήταν παρατραβηγμένο. Αλλά δεν παίρνω τίποτα άλλο πίσω από τα υπόλοιπα.
Λες να σε νοιάστηκε κανείς που είπες την Ιγγλέζου γεροντομπεμπέκα; Πες mea culpa και κόψε το εκεί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
οχι ρε μαγκες μη την στεναχωρειτε την χοντρουλα μας και μας φυγει, που θα διαβαζουμε μετα τοσο εμπεριστατωμενες αποψεις για τα πουτανακια της σοου μπιζ και την ψυχολογια που κρυβεται πισω απο την πουτανια τους :2funny: ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Φαντασου ποσο πατο μπορει να πιασει μια μουστακαλου γκομενα για να ειναι εδω μεσα και να προσπαθει να μας το παιξει μουναρα, και να κραζει αλλες μουναρες, φαντασου ποση χυλοπιτα εχει φαει απο την ζωη την ιδια που ο μονος συμμαχος της στον αγωνα για την επιβεβαιωση ειναι ο αλεξ που θελει να της τον βιδωσει στη χοντροκωλαθρα της.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.457
Πόντοι
14.936
οχι ρε μαγκες μη την στεναχωρειτε την χοντρουλα μας και μας φυγει, που θα διαβαζουμε μετα τοσο εμπεριστατωμενες αποψεις για τα πουτανακια της σοου μπιζ και την ψυχολογια που κρυβεται πισω απο την πουτανια τους :2funny: ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

Φαντασου ποσο πατο μπορει να πιασει μια μουστακαλου γκομενα για να ειναι εδω μεσα και να προσπαθει να μας το παιξει μουναρα, και να κραζει αλλες μουναρες, φαντασου ποση χυλοπιτα εχει φαει απο την ζωη την ιδια που ο μονος συμμαχος της στον αγωνα για την επιβεβαιωση ειναι ο αλεξ που θελει να της τον βιδωσει στη χοντροκωλαθρα της.
αδερφε μην μου λες τετοια πανω που ειχα φτιαχτει με το κορμι...
:confused: :confused:
ειναι οντως δεσποινις τουμπου???
:confused::confused:
μαγνητη εχω ο πουστης?
1625662449248.png

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Την επόμενη φορά που κάποιος θα υπονοήσει ή θα σχολιάσει ότι είμαι άνδρας, τραβέλι, ή τρολλ θα τρώει αναφορά και τέλος. Υπάρχουν 2-3 μέλη που με έχουν δει και ξέρουν ποια είμαι, αλλά δυστυχώς ή μαλλον ευτυχώς ο ένας έδωσε πάσα στον εαυτό του με το να κυκλοφορήσει τις φώτο μου στα "φιλαράκια" του. Οι υπόλοιποι θα τρώτε αναφορά, μπλοκ και τέλος. Μην μπείτε καν στον κόπο να μου στείλετε προσωπικά μυνήματα για να σας αποδείξω ποια είμαι. Μόνοι σας με το ακατοίκητο μυαλό που διάθετε δίνετε πάσα στον εαυτό σας.
Εξαιτίας σας έχουν φύγει όλες οι πραγματικές γυναίκες εδώ μέσα και έχουμε μείνει 1-2 το πολύ αλλά δεν θα σας κάνω την χάρη, θα φύγω μόνο όταν γουστάρω.
Παμε να σου απαντήσω εγώ που δεν υπονόησα τίποτα μιας και δεν ξέρω καν το φύλο σου και ούτε με νοιάζει.
Καταρχάς κάνεις δεν κάνεις αναφορά επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι είσαι τραβέλι ή άντρας η ελέφαντας, δεν θα πετύχεις τίποτα!
Μην σου πω οτι μπορεί να σου γυρίσει και μπούμεραγκ.
Έχεις την δυνατότητα να τους κάνεις ignore και να μην βλέπεις τι γράφουν , αλλά αυτό δεν το επιτρέπει ο χαρακτήρας σου μιας και ζεις από τα σχόλια των άλλων.
Αν εσύ μπορείς να κρίνεις μια Ασημίνα Ιγγλέζου(και μην κολλάς στο όνομα) μια οποιαδήποτε διάσημη απο την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου και της οθόνης σου , και να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα κρεμώντας ταμπέλες για την κάθε μια, με την ίδια ακριβώς ευκολία μπορεί το κάθε μέλος να πει ότι είσαι γυναίκα, άντρας, τραβεστί, πουτάνα και ότι άλλο θέλει!
Όσο εύκολα προσβάλεις εσύ τον/την οποιαδήποτε άλλο τόσο μπορώ να το κάνω και εγώ και ο καθένας μας!
Άσε λοιπόν τους ηρωισμούς και τις τάχα μου αναφορές γιατί δεν θα πας μακριά!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470

alpula

Τιμημένος