Sasha4ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Σκέφτεσαι κάθε φορά με ποιά πρόταση θα αυξήσεις περισσότερο τις πιθανότητες σου να γαμήσεις;;Σου εχω ξαναπει νομιζω ποσο πολυ συμφωνουμε σε ολα?
Σκέφτεσαι κάθε φορά με ποιά πρόταση θα αυξήσεις περισσότερο τις πιθανότητες σου να γαμήσεις;;Σου εχω ξαναπει νομιζω ποσο πολυ συμφωνουμε σε ολα?
το κουτοβουρλιας λογω του οτι δεν συμφωνω μαζι σου σε ολα αγαπητη?Πάντος έγω του Κουτοβούρλια του έχω δώσει λύση με πλαστικές τζαμποσακούλλες για να τον βοηθήσω με το φετίχ του και αυτός προσβάλτηκε. Από αγάπη και κατανόηση προς το άτομο του το έκανα.
Τι ειναι ο πεπεγκας?
Στα μεγέθη 1,65 και 75 κιλά μιλάνε οι νόμοι της φύσης ρε μανΚατσε ρε φιλε, ή πλαστικο φτιαγμενο ή κρεμασμενο σαπιοβυζο ειναι οι επιλογες?
Τιποτα αλλο δεν υπαρχει?
Δεν ξερω ρε παιδια, οπως το δει κανεναςΣτα μεγέθη 1,65 και 75 κιλά μιλάνε οι νόμοι της φύσης ρε μαν
Σου κάνει χουμοράκι με κρυφοειρωνία ντε ... νόστιμο? του Σεφερλή βέβαια του πετυχαίνει καλύτερα ... φαντάσου !το κουτοβουρλιας λογω του οτι δεν συμφωνω μαζι σου σε ολα αγαπητη?
Ok boomerTwitch slang, άστο άλλη φορά σε άλλο μάθημα
Εχεις και πλακα εσυ, μ΄ αρεσει
χαχαχα θα σε μάθω και να τα χρησιμοποιείς, το σημειώνωOk boomer
Για να μην πούμε για την οικονομική ζημία που περικλείεται στη φράση "καλύτερα να την ντύνεις παρά να την ταϊζεις"Δεν ξερω ρε παιδια, οπως το δει κανενας
Μην γινεστε ψυχαναγκαστικοι ομως, ζημιωνετε τον εαυτο σας
κακίες χωρίς λόγοΕσπευσε και ο σαντμαν να κανει λαικ
Που αν του την επεφτε κοπελα 1,65 και 75 κιλα θα εδινε ενα νεφρο για να την κρατησει κοντα του για παντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον σε αποκάλεσε έτσι γιατί δεν κατάλαβες ότι είναι μουστακαλης..το κουτοβουρλιας λογω του οτι δεν συμφωνω μαζι σου σε ολα αγαπητη?
επειδη τετοιο δεν εχεις, ναι ειναι εκτος. Αμα ηταν η ζηλια ψωρα θα κολλαγες ολο το μπουρδελα.κομ.το φυσικό μεγάλο και αναλόγως στημένο βυζί δηλαδή είναι εκτός;
η διεγραμμενη απο τα κιταπια της ζωης και του bou. επεστρεψε να μας κανει τις αρχιδαρες zeppelin.ολα καλα.ψυχραιμια.Σου κάνει χουμοράκι με κρυφοειρωνία ντε ... νόστιμο? του Σεφερλή βέβαια του πετυχαίνει καλύτερα ... φαντάσου !
Σε ιντριγκάρει για να καταλάβει την ψυχοσύνθεση σου από τη συμπεριφορά σου και μετά έναν έναν θα σκιαγραφίσει το mentality του αρσενικού είδους και ευκολότερα θα coachαρει αποτελεσματικά τις υπόλοιπες δυστηχες γυναίκεςη διεγραμμενη απο τα κιταπια της ζωης και του bou. επεστρεψε να μας κανει τις αρχιδαρες zeppelin.ολα καλα.ψυχραιμια.
Το ξερω οτι δεν ταιριαζει εδω, απλως ηθελα εδω και καιρο να το πωχαχαχα θα σε μάθω και να τα χρησιμοποιείς, το σημειώνω
Μην αγχωνεστε για μενα ρε τύποιΚοίτα μη σου βγει καμια shemale coach
εγραψες....Σε ιντριγκάρει για να καταλάβει την ψυχοσύνθεση σου από τη συμπεριφορά σου και μετά έναν έναν θα σκιαγραφίσει το mentality του αρσενικού είδους και ευκολότερα θα coachαρει αποτελεσματικά τις υπόλοιπες δυστηχες γυναίκες
την βρηκα τυχαια μουτρο.πατησα στο google plastic bimbos για να στειλω στην φιλη wine φωτο με τα γουστα μου