Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ειναι απο τις γυναικες που προτιμας να γλυφεις κωλοτρυπιδα παρα μουνι.
Και μπραβο της

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. 'Ισως από τις σπάνιες περιπτώσεις που τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα και λυπάμαι γιατί ανήκει στο ίδιο φύλο με εμένα. Σαν δεν ντρέπεται γεροντομπεμπέκα με 15χρονές κόρες να τσιτσιδώνεται ώπου βρει και ώπου σταθεί. Και δεν είναι καν ωραία κιόλας--αν εξαιρέσεις το δουλεμένο σώμα της, η μούρη της είναι σαν 50ρας. Θα συμφωνήσω μαζί με τον προλαλήσαντα βαλκάνιο--έχει απωθημένα και είναι ψωνάρα του κερατά.
Όπως έγραψα σε προηγούμενη σελίδα.ο άντρας της είναι στάνταρ άμεσος συγγενής των ταράνδων

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Όπως έγραψα σε προηγούμενη σελίδα.ο άντρας της είναι στάνταρ άμεσος συγγενής των ταράνδων
Καλά μην σου πω ότι το κέρατο έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ο τύπος από άνδρας έγινε και νταβατζής της. Σου λέει αφού πηδιέται που πηδιέται με άλλους και δεν έχει ίχνος τσίππας, ας επωφεληθούμε και λίγο από την πουτανιά της.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. 'Ισως από τις σπάνιες περιπτώσεις που τα θέλει ο κώλος της να την βιάσουν 10 μαύροι ταυτόχρονα και λυπάμαι γιατί ανήκει στο ίδιο φύλο με εμένα. Σαν δεν ντρέπεται γεροντομπεμπέκα με 15χρονές κόρες να τσιτσιδώνεται ώπου βρει και ώπου σταθεί. Και δεν είναι καν ωραία κιόλας--αν εξαιρέσεις το δουλεμένο σώμα της, η μούρη της είναι σαν 50ρας. Θα συμφωνήσω μαζί με τον προλαλήσαντα βαλκάνιο--έχει απωθημένα και είναι ψωνάρα του κερατά.
ειναι και ψωναρα και ψωλου και μας αρεσει και θελουμε να την χυσουμε και ολοι το κακο που ειναι?
μακαρι να μας καβλωναν ολες σαν και αυτην την γερο-ψωλου θα γαμαγαμε σαν τρελοι και δεν θα
πλακωνομασταν στους δρομους σαν τους μαλακες ρε κοριτσι.
ασε την γυναικα να κανει το κομματι της και να μας καβλωσει δεν ειναι κακο.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
ειναι και ψωναρα και ψωλου και μας αρεσει και θελουμε να την χυσουμε και ολοι το κακο που ειναι?
μακαρι να μας καβλωναν ολες σαν και αυτην την γερο-ψωλου θα γαμαγαμε σαν τρελοι και δεν θα
πλακωνομασταν στους δρομους σαν τους μαλακες ρε κοριτσι.
ασε την γυναικα να κανει το κομματι της και να μας καβλωσει δεν ειναι κακο.
Δεν είναι καθόλου κακό μια γυναίκα να δείχνει την σεξουαλικότητα της. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι παντρεμένη και έχει παιδιά 15 χρονών. Εσένα αν ήταν γυναίκα ή μάνα σου και έλεγαν "γαμώ την μάνα σου" κυριολεκτικά θα ήσουν περήφανος; ειλικρινά τώρα...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δεν είναι καθόλου κακό μια γυναίκα να δείχνει την σεξουαλικότητα της. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι παντρεμένη και έχει παιδιά 15 χρονών. Εσένα αν ήταν γυναίκα ή μάνα σου και έλεγαν "γαμώ την μάνα σου" κυριολεκτικά θα ήσουν περήφανος; ειλικρινά τώρα...

ρε κοριτσι προφανως και ειναι αβολο κατι τετοιο να στο πουν αλλα οκ διδασκουμε ηθικη εδω μεσα?
οτι οποια εχει παιδια πρεπει να παρατησει τον εαυτο της?ο κοσμος ουτως η αλλως γυναικα εισαι και ξερεις οτι
ολο και κατι θα βρει να πει.αυτη του εχει γαμησει την μανα βεβαια αλλα μπραβο της γιατι παιρνουμε και
εμεις homework.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Η ζήλια μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναίσθημα που εμφανίζεται όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς πλούτου, ικανοτήτων, ή ταλέντου, ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του.
Ο Μπέρτραντ Ράσελ απεφάνθη ότι η ζήλια είναι μία από τις κυριότερες αιτίες της δυστυχίας. Είναι μια συνήθης και πλέον ατυχής πλευρά της ανθρώπινης φύσης, διότι δεν είναι μόνο αυτός που ζηλεύει δυστυχισμένος, αλλά επιθυμεί να προκαλέσει δυστυχία και στους γύρω του.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Πάντος Koutovoulia μην ανυσυχείς, έχω καταλάβει το γούστο σου στις γυναίκες (και μην μου πεις ότι δεν έπεσα μέσα εεεεεε;)
1625610211307.png
1625610323144.png
1625610463356.png
1625610626443.png

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Η ζήλια μπορεί να χαρακτηριστεί ως συναίσθημα που εμφανίζεται όταν ένα άτομο υστερεί απέναντι σε κάποιο άλλο, από πλευράς πλούτου, ικανοτήτων, ή ταλέντου, ή επιθυμεί διακαώς κάτι που κάποιος άλλος έχει στην κατοχή του.
Ο Μπέρτραντ Ράσελ απεφάνθη ότι η ζήλια είναι μία από τις κυριότερες αιτίες της δυστυχίας. Είναι μια συνήθης και πλέον ατυχής πλευρά της ανθρώπινης φύσης, διότι δεν είναι μόνο αυτός που ζηλεύει δυστυχισμένος, αλλά επιθυμεί να προκαλέσει δυστυχία και στους γύρω του.
Kλασσική απάντηση ημιμαθή άνδρα που νομίζει ότι εμείς οι γυναίκες ότι κράζουμε ζηλεύουμε. Αν έχεις δει προσεκτικά κάποια ποστ μου, έχω εκθειάσει κάποιες άλλες κλάσης ανώτερης από δαύτη. Αλλά πήγες να το παίξεις έξυπνος και να πετάξεις την μακακία σου. Το ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο παρατηρητικές και μπορούμε να κρίνουμε πιο αντικειμενικά μια άλλη γυναίκα δεν σου χει περάσει από το νου; σημαίνει ότι ζηλεύουμε; αν ίσχυε αυτό θα τις έκραζα όλες. Αλλό το κρίνω επειδή έχω αντικειμενικό γούστο και άλλο το ότι ζηλεύω.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
1625611351611.png
Πάντος Koutovoulia μην ανυσυχείς, έχω καταλάβει το γούστο σου στις γυναίκες (και μην μου πεις ότι δεν έπεσα μέσα εεεεεε;)
1625610211307.png
1625610323144.png
1625610463356.png
1625610626443.png
καταρχην ειμαι koutavoulias.κουκλαρα ομορφη δεν εχω κρυψει τα γουστα μου αν με εχεις παρακολουθησει.
οποτε το να μου το παρουσιαζεις σαν ελαττωμα ειναι μαλακια.ειναι σαν να σου αρεσουν baby face αντρες
εσενα και να σε δικαζουμε για αυτο.δεν εχει λογικη.
ναι μου αρεσουν οι bimbo και χαιρομαι για αυτο παρα πολυ.
1625611301877.png

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.870
Πόντοι
9.931
Μια χαρα τα λεει η τυπισσα απο πανω. Οταν εχεις δυο 15χρονα κοριτσια δεν δειχνεις τον κωλο σου 24ωρες το 24ωρο! Ενταξει εισαι γυναικα στα 40+ και θες την επιβεβαίωση οτι σε γουστάρουν ακομα οι ανδρες αλλα καπου οπα ολα με μετρο και ιδικά οταν υπάρχουν παιδια στην μεση.

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Kλασσική απάντηση ημιμαθή άνδρα που νομίζει ότι εμείς οι γυναίκες ότι κράζουμε ζηλεύουμε. Αν έχεις δει προσεκτικά κάποια ποστ μου, έχω εκθειάσει κάποιες άλλες κλάσης ανώτερης από δαύτη. Αλλά πήγες να το παίξεις έξυπνος και να πετάξεις την μακακία σου. Το ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο παρατηρητικές και μπορούμε να κρίνουμε πιο αντικειμενικά μια άλλη γυναίκα δεν σου χει περάσει από το νου; σημαίνει ότι ζηλεύουμε; αν ίσχυε αυτό θα τις έκραζα όλες. Αλλό το κρίνω επειδή έχω αντικειμενικό γούστο και άλλο το ότι ζηλεύω.
Η δικαιολογία εμπεριέχει κάτι αρκετά εγωκεντρικό και παιδικό ταυτόχρονα. Προσαρμόζει την κατάσταση στον εαυτό μας και μόνο. Προσπαθεί να εξαλείψει οτιδήποτε άλλο..
Η δικαιολογία, η Κακή δικαιολογία όπως συνηθίζω να λέω, εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό: Για άλλη μια φορά να μην αντιμετωπίσουμε τον Εαυτό μας..
Καλύτερα δεν είναι να τον δικαιολογήσουμε..;
Αποφεύγουμε και το Κόστος..

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
καταρχην ειμαι koutavoulias.κουκλαρα ομορφη δεν εχω κρυψει τα γουστα μου αν με εχεις παρακολουθησει.
οποτε το να μου το παρουσιαζεις σαν ελαττωμα ειναι μαλακια.ειναι σαν να σου αρεσουν baby face αντρες
εσενα και να σε δικαζουμε για αυτο.δεν εχει λογικη.
ναι μου αρεσουν οι bimbo και χαιρομαι για αυτο παρα πολυ.
1625611301877.png
Δυστυχώς, είμαι κακάσχημη μπαζόλα για τα γούστα σου. Εμένα το στήθος, τα χείλη, τα μαλλιά και όλα πάνω μου είναι 100% φυσικά.

Σου χω και άλλο υλικό τι να κάνεις πριν κοιμηθείς; εεεεε σε έφτιαξα;

1625611833965.png

Την ίδια αίσθηση θα χει με τις γκόμενες που γουστάρεις πηδάς, μην σου πω ότι με 3 ευρώ από το τζάμπο έχεις εκαντοντάδες από δαύτες να κάνεις την δουλειά σου κάθε μέρα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δυστυχώς, είμαι κακάσχημη μπαζόλα για τα γούστα σου. Εμένα το στήθος, τα χείλη, τα μαλλιά και όλα πάνω μου είναι 100% φυσικά.

Σου χω και άλλο υλικό τι να κάνεις πριν κοιμηθείς; εεεεε σε έφτιαξα;

1625611833965.png

Την ίδια αίσθηση θα χει με τις γκόμενες που γουστάρεις πηδάς, μην σου πω ότι με 3 ευρώ από το τζάμπο έχεις εκαντοντάδες από δαύτες να κάνεις την δουλειά σου κάθε μέρα.
υπηρξα προσβλητικος απεναντι σου καταρχην?γιατι προσβαλεις εναν ανθρωπο που ουτε καν εχεις την ψυχικη ηρεμια
θηλυκε καφρε να κατσεις να συζητησεις μαζι του αυτο που σε απασχολει?σε ειπα ασχημη?ειπα οτι δεν εισαι ωραια?
ειπα απλα οτι με bimbo βγαζω γουστα τα οποια μπορει και μαζι σου να εβγαζα ανετα αν δεν ησουν καφρος.
αυτο ειπα.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Η δικαιολογία εμπεριέχει κάτι αρκετά εγωκεντρικό και παιδικό ταυτόχρονα. Προσαρμόζει την κατάσταση στον εαυτό μας και μόνο. Προσπαθεί να εξαλείψει οτιδήποτε άλλο..
Η δικαιολογία, η Κακή δικαιολογία όπως συνηθίζω να λέω, εξυπηρετεί ακριβώς αυτό τον σκοπό: Για άλλη μια φορά να μην αντιμετωπίσουμε τον Εαυτό μας..
Καλύτερα δεν είναι να τον δικαιολογήσουμε..;
Αποφεύγουμε και το Κόστος..
Πολύ βαθυστόχαστο σχόλιο, έχεις κάνεις μια απίστευτη ψυχική ακτινογραφία του γυναικείου μου ψυχισμού, των σκέψεων και των εκφάνσεων της γυναικείας μου οντότητας σαν ατελές και τέλειο πλάσμα ταυτόχρονα του "είναι". Ο ώριμος και εμπεριστατωμένος ειρμός και έκφρασεις των σκέψεων σου με έχουν συγκινίσει και νιώθω ένα ρίγος να διαπερνά την κυτταρική δομή μου. Πρώτη φορά ένα άτομο, με κατανοεί και βγάζει συμπεράσματα τόσο βαθιά που πολλοί δειλοί θα πνίγονταν σε τέτοιο βάθος. 'Εχω βρει την διδύμη μου φλόγα εδώ μέσα και είσαι ΕΣΥ.

Τελευταία τροποποίηση:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
υπηρξα προσβλητικος απεναντι σου καταρχην?γιατι προσβαλεις εναν ανθρωπο που ουτε καν εχεις την ψυχικη ηρεμια
θηλυκε καφρε να κατσεις να συζητησεις μαζι του αυτο που σε απασχολει?σε ειπα ασχημη?ειπα οτι δεν εισαι ωραια?
ειπα απλα οτι με bimbo βγαζω γουστα τα οποια μπορει και μαζι σου να εβγαζα ανετα αν δεν ησουν καφρος.
αυτο ειπα.
Βρε μια πλακίτσα έκανα, ίσα ίσα που και εσύ συμφωνήσει ότι έπεσα μέσα στα γούστα σου. Δεν είναι κακό να σου αρέσουν οι πλαστικο-τραβελομούρες και ξανθές μπίμπο. Εδώ ο άλλος την βρίσκει με κατσίκες; εσύ γιατί να ντραπείς; λάθος κάνεις και ντρέπεσαι και προσβάλλεσε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σου εχω ξαναπει νομιζω ποσο πολυ συμφωνουμε σε ολα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λες εε; πάλι καλά που υπάρχουν λίγοι επιλεκτικοί άνδρες με γούστο εδώ μέσα.
Καλα, εμενα μου λενε οτι γουσταρω χοντρες, επειδη θεωρω οτι μια κοπελα με υψος 1,65 και 75 κιλα δεν ειναι χοντρη

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Βρε μια πλακίτσα έκανα, ίσα ίσα που και εσύ συμφωνήσει ότι έπεσα μέσα στα γούστα σου. Δεν είναι κακό να σου αρέσουν οι πλαστικο-τραβελομούρες και ξανθές μπίμπο. Εδώ ο άλλος την βρίσκει με κατσίκες; εσύ γιατί να ντραπείς; λάθος κάνεις και ντρέπεσαι και προσβάλλεσε.
οκ ρε κοριτσαρε.να εισαι καλα να χαιρεσαι την ομορφια σου και αν σε παρατησε ο γκομενος για bimbo
μην την πληρωνω εγω την νυφη.δεν εισαι πρωην μου ουτε νυν μου για να με περνας λαικα δικαστηρια για τα
γουστα μου.οπως εχεις και εσυ τα δικα σου εχω και εγω τα δικα μου δεν χρειαζεται να γινεσαι ειρωνικη και εριστικη.
αλλωστε χαιρομαι που μιλαω και με το αντιθετο φυλο και ωραια ειναι να συζηταμε ηρεμα.
σου ξαναλεω δεν σε ακυρωσα σαν γυναικα και προφανως οι περισσοτερες κοπελες που ειχα στην ζωη μου ηταν φυσικες.
απλως εχω και την λοξα μου με τις πορνογκομενιτσες αυτο ειναι ολο.
φιλια στα μουτρα σου τα ομορφα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom