Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Καλα, εμενα μου λενε οτι γουσταρω χοντρες, επειδη θεωρω οτι μια κοπελα με υψος 1,65 και 75 κιλα δεν ειναι χοντρη
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 27,55 1ος βαθμό παχυσαρκίας

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
μην μου πεις οτι αν ησουν αντρας δεν το γαμαγες μεχρι εγκεφαλικο...
1625613289631.png

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
οκ ρε κοριτσαρε.να εισαι καλα να χαιρεσαι την ομορφια σου και αν σε παρατησε ο γκομενος για bimbo
μην την πληρωνω εγω την νυφη.δεν εισαι πρωην μου ουτε νυν μου για να με περνας λαικα δικαστηρια για τα
γουστα μου.οπως εχεις και εσυ τα δικα σου εχω και εγω τα δικα μου δεν χρειαζεται να γινεσαι ειρωνικη και εριστικη.
αλλωστε χαιρομαι που μιλαω και με το αντιθετο φυλο και ωραια ειναι να συζηταμε ηρεμα.
σου ξαναλεω δεν σε ακυρωσα σαν γυναικα και προφανως οι περισσοτερες κοπελες που ειχα στην ζωη μου ηταν φυσικες.
απλως εχω και την λοξα μου με τις πορνογκομενιτσες αυτο ειναι ολο.
φιλια στα μουτρα σου τα ομορφα.
ερώτηση- που ξέρεις αν είμαι όντως όμορφη και δεν είμαι καμιά ζηλιάρα μπαζόλα όπως υπονοούν μερικοί;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI): 27,55 1ος βαθμό παχυσαρκίας
Εσπευσε και ο σαντμαν να κανει λαικ

Που αν του την επεφτε κοπελα 1,65 και 75 κιλα θα εδινε ενα νεφρο για να την κρατησει κοντα του για παντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γεια σου αλεξανδρε.ειμαι ο κουταβουλιας.
οκ αρχοντα μου γνωμη σου και ειναι απολυτως σεβαστη.
Και η δικη σου σεβαστη ειναι, φυσικα.
Εφοσον εχουμε διαφορετικο target group δεν εχουμε και ανταγωνισμο μεταξυ μας, ολα καλα

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Οχι τύπε, πλαστικες κουκλες δεν γαμαω
Πάντος έγω του Κουτοβούρλια του έχω δώσει λύση με πλαστικές τζαμποσακούλλες για να τον βοηθήσω με το φετίχ του και αυτός προσβάλτηκε. Από αγάπη και κατανόηση προς το άτομο του το έκανα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
@thefemalecoach89 Coach το Αγγλία - Δανία πως το βλέπεις ? Τι σύστημα θα κατέβαζες για να πας τελικό με Ιταλία ? Προφανώς και μιλάμε για Αγγλία ε ... μη μου αρχίσεις τίποτα Δανίες και ιστορίες

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ερώτηση- που ξέρεις αν είμαι όντως όμορφη και δεν είμαι καμιά ζηλιάρα μπαζόλα όπως υπονοούν μερικοί;
κοιτα να δεις, ολοι φανταζομαστε λιγο πολυ πως εισαι. Τωρα ο αλεξ που πηδαει νταλικες θα σε καβλαντισει λιγο παραπανω, αλλα ειναι αναμενομενο. Κατα τα αλλα αμα νομιζεις οτι θα κατσουμε οι υπολοιποι να διαβαζουμε αυτες τις πιπες περι "πλαστικων" κτλ χωρις να χεστουμε στα γελια, να ξερεις οτι το 90% απο εμας προτιμουμε ενα καλοφτιαγμενο πλαστικο βυζι απο ενα κρεμασμενο σαπιοβυζο. Γεμισαμε femme fatale με μουστακια στο σαιτ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ομορφη εισαι ξερω εγω.μην μπλεκεις σε καυγαδες και θα εισαι ακομα πιο ομορφη και πιο θηλυκη.
υποστηριξε την φυση σου την γυναικεια και μην κανεις σαν συμπλεγματικο βουρλο και εισαι
το πιο ωραιο μωρακι all over the world.

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Συγνώμη, όντως παρεκτράπειν. Εγώ να βοηθήσω ήθελα. Τελοσπάντον, έχουμε γ.......σει το ποστ της Ιγγλέζου με άσχετα ποστ (σαν την μάππα και την περσόνα της ένα πράγμα).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συγνώμη, όντως παρεκτράπειν. Εγώ να βοηθήσω ήθελα. Τελοσπάντον, έχουμε γ.......σει το ποστ της Ιγγλέζου με άσχετα ποστ (σαν την μάππα και την περσόνα της ένα πράγμα).
Εχεις και πλακα εσυ, μ΄ αρεσει

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
κοιτα να δεις, ολοι φανταζομαστε λιγο πολυ πως εισαι. Τωρα ο αλεξ που πηδαει νταλικες θα σε καβλαντισει λιγο παραπανω, αλλα ειναι αναμενομενο. Κατα τα αλλα αμα νομιζεις οτι θα κατσουμε οι υπολοιποι να διαβαζουμε αυτες τις πιπες περι "πλαστικων" κτλ χωρις να χεστουμε στα γελια, να ξερεις οτι το 90% απο εμας προτιμουμε ενα καλοφτιαγμενο πλαστικο βυζι απο ενα κρεμασμενο σαπιοβυζο. Γεμισαμε femme fatale με μουστακια στο σαιτ
το φυσικό μεγάλο και αναλόγως στημένο βυζί δηλαδή είναι εκτός;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε φιλε, ή πλαστικο φτιαγμενο ή κρεμασμενο σαπιοβυζο ειναι οι επιλογες?
Τιποτα αλλο δεν υπαρχει?

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Τι πίπες γράφετε βραδιάτικα ρε πεπέγκες. Πρώτον μια χαρά καύλα είναι το Ασημινάκι, 2ον αφήστε τα γούστα του καθενός στην ησυχία τους, μόνο κόμπλεξ δείχνει η επιμονή σας να τα μειώσετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι πίπες γράφετε βραδιάτικα ρε πεπέγκες. Πρώτον μια χαρά καύλα είναι το Ασημινάκι, 2ον αφήστε τα γούστα του καθενός στην ησυχία τους, μόνο κόμπλεξ δείχνει η επιμονή σας να τα μειώσετε.
Τι ειναι ο πεπεγκας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom