Μαλακίες...Φιλιπινέζουα μεγαλη σε ηλικια αλλα γλειφει και αρχιδια στειλτε της στο whatsapp +357 96 669889
Δίνεις άσχετα τηλέφωνα και θα την φάμε!!!
Μαλακίες...Φιλιπινέζουα μεγαλη σε ηλικια αλλα γλειφει και αρχιδια στειλτε της στο whatsapp +357 96 669889
Ποια άσχετα εδωκα ρε; μαζί μου ηταν οκαυΜαλακίες...
Δίνεις άσχετα τηλέφωνα και θα την φάμε!!!
Ποιος άλλος την πήρε και τον απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομίαΠοια άσχετα εδωκα ρε; μαζί μου ηταν οκαυ
Με εμενα ηταν μια χαρα, αν ηταν ανισοροπη η κινεζα δεν φτέωΠοιος άλλος την πήρε και τον απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία
Εμένα ..Ποιος άλλος την πήρε και τον απειλούσε ότι θα καλέσει την αστυνομία
Βιετναμ, οι φιλιππινεζες ψάχνουν παντρειάΠοια ράτσα Ασιατισες είναι οι πιο ευκολες πιστεύετε; Βιετνάμ, Νεπάλ, Φιλιππινες;
Ρε φίλε τούτο το ανταλλάζω εν το κατάλαβα ποττέ, εμείς που δεν έχουμε εν θα γαμάμε...Βιετναμ, οι φιλιππινεζες ψάχνουν παντρειά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανταλλάζω το τηλέφωνο ασιατισσας Λεμεσό , θέλει 20€ με δικό της χώρο αν έχετε για ανταλλαγή
Να στο θέσω αλλιώς, από την στιγμή που δίνετε ένα τηλέφωνο κάποια στιγμή την τιμή θα την ανεβάσουν οι πορτοφολαδες γαμηκουλες, οπότε εμείς που δίνουμε αν δεν πάρουμε κάτι άλλο τότε θα μείνουμε στο άσσο, και ψάξτε και εσείς στα badoo και tagged όλο και κάτι θα βρείτεΡε φίλε τούτο το ανταλλάζω εν το κατάλαβα ποττέ, εμείς που δεν έχουμε εν θα γαμάμε...
Τι είσαι δηλαδή η Τσα-τσα
Άκου ανταλλάζω, δεν μας παρατάτε λέω γω
μονο?Βιετναμ, οι φιλιππινεζες ψάχνουν παντρειά
Ανταλλάζω το τηλέφωνο ασιατισσας Λεμεσό , θέλει 20€ με δικό της χώρο αν έχετε για ανταλλαγή
Δωσε ρε φιλε το τηλέφωνο. Ποσο πανω να παει??? Απο 20 σε 25 ευρω. Βοηθατε αλληλους.Βιετναμ, οι φιλιππινεζες ψάχνουν παντρειά
Λογικό αλλά όχι θεμιτό. Εν δημόσιο φόρουμ για ανταλλαγή πληροφοριών. Έτσι και αλλιώς αν έχεις κοπέλα φτηνή με καλές υπηρεσίες δώσεις δεν δώσεις το τηλέφωνο οι πιθανότητες να μην ανέβει η τιμή είναι κοντά στο 0. Άποψη μου.Συμφωνώ που μερικοί δε δίνουν έτσι τσάμπα τηλέφωνα. Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι δε προσφέρουν τίποτα εδώ μέσα. Γιατί να πάρουν τσάμπα μια καλή πληροφορία και με κίνδυνο μετά να πάνε κάποιοι και να δώσουν πολύ παραπάνω;
Στους λίγους η κατάσταση ελέγχεται. Σε ότι μαθευτεί, μετά χάνεται η μπάλα από τιμές και σίγουρα θα γίνει και καμία μαλακία. Όλο και κανένας περίεργος θα κάνει κάτι και μετά θα επηρεαστούν όλοι.
τα αγγουρκα πριν 3 χρονια ηταν 1€ νομιζω το κιλο τωρα εν 4-5€Παιδιά όσοι έχουμε φθηνές ζητάμε ανταλλαγή μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν κάποιοι που ανεβάζουν τις τιμές, πχ Βουλγάρα πριν 3 χρόνια ήθελε 30€ με κολο μέσα στην τιμή , την έδωσα τώρα θέλει 150€ γιατί κάποιοι γαμηκουλες πλήρωσαν αδρά και δεν έκαναν παζάρι όπως αρχικά τους είχα πει, και στο τέλος για αρκετό καιρό έμεινα με το πουλί στο χέρι