maggas1994
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Λεμεσο πεζει τιποτε;
Πού ακριβώς? έχει και που τις 2 πλευρές της γέφυρας φαρμακείο. Το ένα μετα τα φώτα και το άλλο μετά την γέφυρα που πας προς τα στενα που εν μονόδρομοςΧτες κατά της 15.00 πήγαινα από γιοφύρι Στροβόλου απέναντι..
Στην πολυκατοικία μετά το φαρμακείο μια Νεπάλ καθόταν στο τοιχακι..γιαλί καθρέφτη..την κοίταξα..με είδε.. έβγαλε τα Γιαλιά..έδωσα γύρω και πήγα από πλευρό τις πολυκατοικίας ..σταμάτησα.. ήρθε..κουβέντα..80 μου λέει.. πήγαμε σπίτι της..πίσω από την πολυκατοικία ένα πησινο..παζαρεψα..40 ...μπάνιο και γαμηση..1.5 ώρα..Πίππα αρκετά καλή.. κορμί .καλό.. βυζί σχεδόν μετριο με μεγάλες ρογες..μουννι με τρίχες...τον
έβαλα και το ξύρισε...τελιωμα στο στο στήθος και δεύτερη φωτό στα χείλη..καλή.. τελικά τις έδωσα 50...μουπε ότι όταν μεινη από λευτα το κάνει... βγενει και καθετε στο τοιχακη της πολυκατοικίας...
Επίσης έχει και δύο γεφύρια :pΠού ακριβώς? έχει και που τις 2 πλευρές της γέφυρας φαρμακείο. Το ένα μετα τα φώτα και το άλλο μετά την γέφυρα που πας προς τα στενα που εν μονόδρομος
Όντως. αλλά για να είπε εκεί που είναι το πάρκινγκ σημαίνει είναι αυτο που ξεχειλίζει λογικα.Επίσης έχει και δύο γεφύρια :p
Το ένα διπλής κατεύθυνσης αυτοκινήτων (αυτό που ξεχειλίζει όταν βρέχει πολύ) και το άλλο το στενό που είναι μονής.
Ακριβώς...όπως πας αριστερά πας Λευκωσία δεξιά Λακατάμια .περνάς απέναντι δεξιά έχει φαρμακείο..μετά έχει μια πολυκατοικία..εκεί..πέρασα και σήμερα κατά τις 9 το πρωί..και ήταν εκεί..αλλά καθόταν μέσα από το τοίχο..Όντως. αλλά για να είπε εκεί που είναι το πάρκινγκ σημαίνει είναι αυτο που ξεχειλίζει λογικα.
Χτες κατά της 15.00 πήγαινα από γιοφύρι Στροβόλου απέναντι..
Στην πολυκατοικία μετά το φαρμακείο μια Νεπάλ καθόταν στο τοιχακι..γιαλί καθρέφτη..την κοίταξα..με είδε.. έβγαλε τα Γιαλιά..έδωσα γύρω και πήγα από πλευρό τις πολυκατοικίας ..σταμάτησα.. ήρθε..κουβέντα..80 μου λέει.. πήγαμε σπίτι της..πίσω από την πολυκατοικία ένα πησινο..παζαρεψα..40 ...μπάνιο και γαμηση..1.5 ώρα..Πίππα αρκετά καλή.. κορμί .καλό.. βυζί σχεδόν μετριο με μεγάλες ρογες..μουννι με τρίχες...τον
έβαλα και το ξύρισε...τελιωμα στο στο στήθος και δεύτερη φωτό στα χείλη..καλή.. τελικά τις έδωσα 50...μουπε ότι όταν μεινη από λευτα το κάνει... βγενει και καθετε στο τοιχακη της πολυκατοικίας...
Φίλε εάν έχεις το τηλέφωνο της κοπέλας μπορείς να μου το στείλεις σε μήνυμα? Ευχαριστώ.Χτες κατά της 15.00 πήγαινα από γιοφύρι Στροβόλου απέναντι..
δυσκολα γιατι αυτες οι χωρες εχουν λεφτα, σε city tour αμα βρειςΓεια σας παιδιά, υπάρχουν Ασιάτισσες που να μην είναι από την Κίνα ή το Νεπάλ ή τις Φιλιππίνες κλπ αλλά από κάπου όπως η Ιαπωνία ή η Κορέα;
Γεια σας παιδιά, υπάρχουν Ασιάτισσες που να μην είναι από την Κίνα ή το Νεπάλ ή τις Φιλιππίνες κλπ αλλά από κάπου όπως η Ιαπωνία ή η Κορέα;
Υπάρχουν μια χαρά Γιαπωνέζες στην Κύπρο.Δύσκολο. Τι να γυρεύει μια Κορεάτισα, πόσο μάλλον μια Γιαπωνέζα, στην Κύπρο.
γεια σου φίλε, έχεις ακόμα τα τηλ; δουλεύουν οι κοπελλες;Εχω τηλ Ασιάτισσας στείλτε πμ για ανταλλαγή !