Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Κοπελια το ποσοστο επιτυχιας οφειλεται σε πολλους παραγοντες.θυμαμαι μια κυπραια στη σχολη.της την επεφταν διαφοροι,ωραια παιδια.με καποιους εκανε φαση.μετα να μην τα πολυλογω ειδε εναν ψηλο στο μπαρ της αρεσε πηγε και του την επεσε.αυτος τελειως φλωρος,τον ηξερα δεν ειχε γκομενα ποτε στη ζωη του παρθενος.συμπερασμα καποιοι για καποιο λογο ειναι πιο καταφερτζηδες η τυχεροι απο καποιους αλλους.εγω σας λεω οτι ο χοντρος ο χορκατος ο συγγενης χτυπησε 20χρονη βιετναμεζα τι να λεμε τωρα... Εγω απλα πιστευω οτι οι οποιες επιτυχιες δεν ηρθαν αμεσως,σιγουρα για να μαθει το τροπο ο φιλος θα εφαγε αρκετες χυλοπιτες.μαθαινεις σιγα σιγα .και ενα αλλο παιδι εδω ειπε πηδηξε 3 παφιτουες,τον πιστευω αλλα 3 μετα απο ποσες αποτυχημενες προσπαθειες?σιγα σιγα γινεσαι καλος στο σπορτ

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
9.974
Πόντοι
6.236
Λεμεσιανες οι καλυτερες

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
9.974
Πόντοι
6.236
Δεν έχω δοκιμάσει :embarrased:
Πολλές φουσκώνουν τα χειλη κ τα βυζια για να μοιάσουν στις ρωσσιδες που έχει πολλές η πόλη τους. Γενικά νομίζω όλες άμα βγουν από την πόλη του το δίνουν ευκολα

XeenGR

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
41
Πόντοι
0
Πολλές φουσκώνουν τα χειλη κ τα βυζια για να μοιάσουν στις ρωσσιδες που έχει πολλές η πόλη τους. Γενικά νομίζω όλες άμα βγουν από την πόλη του το δίνουν ευκολα
Τι να σου πώ .. άκουσα απο έναν πολύ μεγαλύτερο , ότι κάποια στιγμή πετούσε απο Κύπρο προς Αθήνα και δίπλα του 2 ίδια ηλικίας. Πρέπει να είναι 45+ .. μιλούσανε στη πτήση και μόλις προσγηώθηκε το αεροπλάνο στην Αθήνα , πείρε φωτιά το πελεκούδι σε παρτούσα .. Μου είχε πεί ότι ήταν απο Λεμ. Τόσα ξέρω .. τόσα λέω... εγώ πάλι δεν μου έχει κάτσει φάση .

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Τι ειρωνεία και χολή ρε τύπε ;
Από όλη την γη έρχονται οι ασιατισσες σε εσένα με νικ ουρακοτάγκος και κάθονται να τις γαμας 5 ώρες για μια τυρόπιτα και ένα 2 ευρώ ..;;
Όταν έχεις κέφια τους κάνεις την χάρη και τους δίνεις 20 ευρώ !
Πλάκα μας κάνετε ρε σεις ;
Εκεί στην Κύπρο με 47 βαθμούς το πολύ πολύ να μοιάζεις με Αιγύπτιος ψαράς σε τρύπια βάρκα και θες να μας πεις ότι σε παρακαλάνε κιόλας όλα τα γκομενάκια;
Παπατζηδες
Τι σημασία έχει το nikname εδώ? Είπα εγώ για 2 ευρώ? Λέω ότι άμα ψαξεις , και έχεις ωραίο τρόπο μπορείς να βρεις ωραίες ασσιατισσες, εμφάνιση μες, νεαρές, να της πάρεις με 20 ευρώ και 1 τυρόπιτα η ένα καφέ. Τον τελευταίο μήνα έχω πάρει 6 διαφορετικές, ηλικίες 25-33. Ούτε ότι με παρακαλάνε είπα, ούτε ότι μοιάζω με Αιγύπτιο. Ασφαλώς ο τρόπος θέλει κόπο, ασφαλώς δεν ερχοντε όλες, ! Ασφαλώς και έτυχε κάποια να βρυση και να γίνεις ρεζιλη. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες και ότι υπάρχει τρόπος για όποιους ενδιαφέροντε! Αυτά, οπότε σταματά να παραμιλας και να βρίζεις, δεν σου πήραμε της γκόμενες.

• Like

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Επειδή εγώ δεν το έχω καταλάβει ακόμα μπορείς να μου πεις πως ακριβώς γίνεται;
Ρωτάω φίλε μου γιατί κοινωνικά πχ. εγώ προσωπικά είμαι καθυστερημένος.
Η βυζιτα στα 250 μου καλύπτει αυτή την αδυναμία.
Αν έχει κάποιο καλύτερο τρόπο να γαμησουμε σχισοματησες πολύ ευχαρίστως να μας πει το πώς.
Σε όποιον δεν αρέσουν τα ασιατάκια πρόβλημα του. Υπάρχουνε και κάποιοι που χύνουμε στην ιδέα.
Αφού το έχω γράψει εδώ, λίγες σελίδες πίσω. Γιατί δεν πας να το βρεις?

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Ισχύει όμως, ότι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα παίζουν πολλές Ασιάτισσες τις Κυριακές, που έχουν ελεύθερο από τα σπίτια που δουλεύουν.

Για φτηνή ξεπέτα στα γρήγορα ξέρω, όχι για τρελές καταστάσεις.

Η Αθήνα δεν παίζει σπουδαία μπάλα με τις Ασιάτισσες. Καιρός να έρθουν μερικές παραπάνω και προς τα εδώ.
Δεν είναι μόνο για ξεπετα άμα τους συμπεριφερθείς σωστά. Εάν έχεις χώρο, θα μείνει περισσότερο. Παρά να είναι έξω στους 45 βαθμούς μέχρι να πάει στον εργοδότη της, θα μείνει εκεί στο aircontition. Άμα μείνει ασφαλώς θα κάνεις και περισσότερο σεξ. Δοκίμασε και μου λες, επίσης σε εμένα τα κάνουν όλα, από μόνες τους. Μόνο αναλ μερικές δεν δέχονται, αν και έτυχε να πει όχι, αλλά όταν τον έβαλα δεν αντιστάθηκε .

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
595
Πόντοι
81
Τι ειρωνεία και χολή ρε τύπε ;
Από όλη την γη έρχονται οι ασιατισσες σε εσένα με νικ ουρακοτάγκος και κάθονται να τις γαμας 5 ώρες για μια τυρόπιτα και ένα 2 ευρώ ..;;
Όταν έχεις κέφια τους κάνεις την χάρη και τους δίνεις 20 ευρώ !
Πλάκα μας κάνετε ρε σεις ;
Εκεί στην Κύπρο με 47 βαθμούς το πολύ πολύ να μοιάζεις με Αιγύπτιος ψαράς σε τρύπια βάρκα και θες να μας πεις ότι σε παρακαλάνε κιόλας όλα τα γκομενάκια;
Παπατζηδες
Τυπε αδιασε μας τη γωνια, αν δεν πιστευεις εχει αλλα νηματα το φορουμ. Απο το τροπο που μιλας για βλαχος μου ακουγεσαι γιαυτο δεν σου καθεται καμια. :jerking2:

• Χαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.800
Πόντοι
3.796
Τυπε αδιασε μας τη γωνια, αν δεν πιστευεις εχει αλλα νηματα το φορουμ. Απο το τροπο που μιλας για βλαχος μου ακουγεσαι γιαυτο δεν σου καθεται καμια. :jerking2:
Σιγά εσύ ,κατουρα και λίγο .
Σε ποια γειτονιά μένεις ;
Στην Πατάγια;
Καρβουνιάρη που μου θες και ουρά με ασιατισσες

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
862
Πόντοι
81
Λεμεσιανες οι καλυτερες
Πού το ξέρεις;
Έχεις βγάλει Κυπραια από πέσιμο στο δρόμο;

Γιατί εγώ βγαίνω σε κάποια από τα καλύτερα μαγαζιά της Λεμεσού που σκανε τοπ Ρωσίδες και Κυπραιες και δεν έχω δει ποτέ ντόπια να φεύγει από το μαγαζί με άτομο που μόλις γνώρισε εκεί.
Ίσως πιει κανένα σφηνάκι άμα την κεράσουν, αλλά μετά πάντα πίσω στην παρέα τους καταλήγουν οι Κυπραιες.

Αλλά μη το ξεφτιλισουμε και εγώ το θέμα με θεωρίες.
Μιλάμε για Ασιατισες εδώ.

Τελικά δεν μας είπαν όσοι έβγαλαν σχιστοματα από πέσιμο στο δρόμο, πριν πόσες αποτυχημένες προσπάθειες είχαν.
Αν πχ μίλησαν σε 50 κοπέλες στο δρόμο και τους έκατσε η μια είναι σημαντική πληροφορία.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
862
Πόντοι
81
Εγώ όταν πήγα φιλιππίνες στο μαλλ πήγα να αγοράσω δώρα ρούχα και η πωλήτρια που προσπαθούσε να με βοηθήσει να αποφασίσω τι να πάρω καθώς μου έδειχνε τα ρούχα στις γωνιές του καταστήματος τριβόταν πάνω μου. Της είπα να πάμε για φαγητό γιατί είμαι μόνος τουρίστας. Μου είπε περίμενε 30 λεπτά να σχολάσω. Την περίμενα έξω. Ήρθε μαζί μου όλο το βράδυ. Και για τις 3 μέρες που έκατσα στην πόλη της κάθε βράδυ ερχόταν μετά την δουλεια να με βρεί. Δεν ήταν πουτάνα αλλά φυσιολογική κοπέλα. Τι άλλο να σου πω ρε φίλε μάλλον κάτι κάνεις λάθος.
Ναι φίλε μάλλον έτσι όπως τα λες.
Είναι φυσιολογικό να σου τρίβονται οι πωλήτριες των καταστημάτων στο εξωτερικό και μετά να τις γαμας τσάμπα 3 μέρες.
Αυτό θες να μας πεις;

• Like
Αντιδράσεις: SEAS

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Πού το ξέρεις;
Έχεις βγάλει Κυπραια από πέσιμο στο δρόμο;

Γιατί εγώ βγαίνω σε κάποια από τα καλύτερα μαγαζιά της Λεμεσού που σκανε τοπ Ρωσίδες και Κυπραιες και δεν έχω δει ποτέ ντόπια να φεύγει από το μαγαζί με άτομο που μόλις γνώρισε εκεί.
Ίσως πιει κανένα σφηνάκι άμα την κεράσουν, αλλά μετά πάντα πίσω στην παρέα τους καταλήγουν οι Κυπραιες.

Αλλά μη το ξεφτιλισουμε και εγώ το θέμα με θεωρίες.
Μιλάμε για Ασιατισες εδώ.

Τελικά δεν μας είπαν όσοι έβγαλαν σχιστοματα από πέσιμο στο δρόμο, πριν πόσες αποτυχημένες προσπάθειες είχαν.
Αν πχ μίλησαν σε 50 κοπέλες στο δρόμο και τους έκατσε η μια είναι σημαντική πληροφορία.
Άμα εξασκήσεις το σπορ, θα μάθεις να καταλαβαίνεις , και θα μειώσεις την πιθανότητα αποτυχίας. Της καταλαβαίνεις από τον τρόπο που κινούνται και από τον τρόπο που βλέπουν..πάντα θα υπάρχουν και οι αποτυχίες φυσικά, το θέμα είναι να μην πέφτεις και να πηγαίνεις αμέσως στην επόμενη.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Αφού το έχω γράψει εδώ, λίγες σελίδες πίσω. Γιατί δεν πας να το βρεις?
Αδερφέ τώρα κατάλαβα ότι μιλάς για Κύπρο στην πρώτη σελίδα έλεγαν για εδώ Αθήνα. Κρίμα γιατί θα έπαιζα μπάλα πολύ ευχαρίστως. Γάμα όσο μπορείς και μην ακούς κανένα είναι πολύ καύλες και αξίζουν με χίλια.

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Ναι φίλε μάλλον έτσι όπως τα λες.
Είναι φυσιολογικό να σου τρίβονται οι πωλήτριες των καταστημάτων στο εξωτερικό και μετά να τις γαμας τσάμπα 3 μέρες.
Αυτό θες να μας πεις;
Όχι Αυτό που θέλω να πω εγώ και άλλοι, είναι ότι μπορείς οπουδήποτε να βρείς γυναίκα που θα έρθει εύκολα μαζί σου. ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι on-demand όπως τις πληρωμένες. Αν πας κάπου και δεν έχεις contact και είσαι καμένος θέλεις να γ#μισείς σε μισή ώρα, ε ναι μπορεί και να μην βρεις. Άρα εκεί πας στις σίγουρες λύσεις και πληρώνεις ή βρίσκεις κάποιαν σίγουρη στον δρόμο. πχ εκεί στα φουτσαλ κάθε βράδυ τόσα χρόνια έχει πάντα κάποιαν και στέκεται έτοιμη. Πάνω από 15 χρόνια, μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν.

Σίγουρα να πας με μια απο γραφείο ή από ιστοσελίδες είναι μια επιλογή, είναι ευκολία, το χρυσοπληρώνεις, τσακ μπαμ τελιώσαμε κάποτε μηχανικά. Όμως διακριτικά. Μπορεί να κάτσει και φόλα κτλ αλλά οκ.

Υπάρχουν και ορισμένες ασιάτισες σε συγκεκριμένα γνωστά σημεία που περιμένουν.

Αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν επιλογές και από κορίτσια της διπλανής πόρτας. Η καθημερινή γυναίκα που δεν πηγαίνει κάθε μέρα με 4-5 άντρες. Κάποιες από αυτές μπορεί να έχει και 6 μήνες να φάνε πούτσα και να είναι όντως πεινασμένες. Κάποιες μπορεί να είναι στις γόνιμες τους μέρες, να έχουν εκ φύσεως όρεξη για σεξ αλλά να μην έχουν κάποιον να τις γ#μισει. Ο Teodor λίγες σελίδες πιο πριν σας είπε έναν εύκολο και smooth τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

Μιλάς με μια πρόφαση - δείχνεις ενδιαφέρον - αν συγκόψεις ότι είναι χαλαρές και easy going τις προσκαλείς επιτόπου για καφέ ή οτιδήποτε ανάλογα με την περίπτωση. Το ζήτημα είναι να αφήσουν την ρουτίνα τους για λίγο και να έρθουν κάπου μαζί σου. Έστω και αν αυτό το κάπου είναι 50 βήματα μακριά. Αν δεκτούν είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Αν όχι δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε χυλόπιτα είναι. Θα αρνηθούν ευγενικά με μια δικαολογία πχ ότι έχουν κάποια δουλειά που μπορεί να είναι και αλήθεια. Τους μιλάς ακόμη λίγο να κλείσεις την συζήτηση και φεύγεις. Σκεφτείτε το λίγο, αν κάποια έρθει κάπου μαζί σας με 10 λεπτά κουβέντας τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο. Αν δεκτεί και δείτε ότι πάει με τα νερά σας και έχετε όρεξη τότε το συνεχίζετε μέχρι το τέλος ή πιάνετε contact για επόμενη συνάντηση. Τόσο απλά. Μέσα σε 10-15 λεπτά συνήθως πρέπει να φύγετε από το πρώτο στάδιο και να πάτε στο δεύτερο. Δηλ. η πρόσκληση. Εκτός αν είσαστε ήδη κάπου χαλαρά.

Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε σε μια άγνωστη γυναίκα τότε το πιο πάνω μοιάζει εξωπραγματικό.

Εγώ όταν βγαίνω έξω για οποιδήποτε λόγο πάντα έχω τα μάτια μου ανοικτά. Δεν γυρίζω όμως με τις ώρες απλά για αυτό το πράγμα. Απλά έχω τα μάτια μου ανοικτά στην καθημερινή ρουτίνα. Όταν βρώ κάποια ευκαιρία μιλώ και συγκοφκώ. Κάποτε μπορεί απλά να πω 1-2 προτάσεις και να αποχαιρετήσω χωρίς να το προχωρήσω. Ακόμα και αν δεν θέλω να γαμήσω εκείνη την ώρα, αν ξεκινήσω το παιχνίδι, και δω ότι είναι easy going και έτοιμη, απλά βρίσκω μια δικαιολογία ότι πρέπει να φύγω και παίρνω whatsapp για να τη συναντήσω σε 2-3 ημέρες. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι αυτό δεν ταιριάζει στο lifestyle όλων!

Όταν θέλω να γαμήσω απλά στέλνω από το μεσημέρι στις ψημένες από πρίν. Έλα τι κάνεις, να βρεθούμε. Συνήθως δέχονται. πχ τώρα έχω την μαύρη και 2 ασιάτισες. Εχχ όταν βρεθούμε το σενάριο είναι παρομοιότυπο. Τις κρατάω κοντά, τουλάχιστον 1 φορά κάθε 2-3 βδομάδες μαξ για να συνεχίζουν να βλέπουν ότι ενδιαφέρομαι. Αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να αρχίσουν να κάνουν σκέψεις ότι μπορεί να θέλω κάτι περισσότερο εκτός από σεξ. Ναι μου αρέσουν περνώ καλά αλλά ως εκεί και το ξέρουν. Μιλούμε μόνο όταν είναι να βρεθούμε. Όταν βλέπουν το border ξεκάθαρα, όταν τους το δείχνεις με τον τρόπο σου είναι οκ δεν ζητούν κάτι παραπάνω. Θα συμβιβαστούν με την πραγματικότητα σου ή θα φύγουν. Όσπου να βαρεθώ, όσπου να βαρεθούν. Και έχω και σχέση άρα είμαι κάπως περιορισμένος και υπό επίβλέψη.

Επίσης να σας πω ότι αυτές οι καθημερινές γυναίκες ΟΛΕΣ μου έχουν αναφέρει "ξέρεις χθές (ή σαν σε περίμενα) ένας παπούς σταμάτησε με το αυτοκίνητο σαν περπατούσα και μου φώναξε έλα κορού, για να πάω κοντά. Και μου είπαν ότι δεν πάνε όταν τις φωνάζουν έτσι. Αυτές που σας λέω δεν είναι όπως άλλες που στέκονται στον δρόμο, τους λες έλα και έρχονται. Πρέπει να τις καμακώσεις σαν καλός ψαράς όπως θα έκανες με οποιαδήποτε γυναίκα. Απλά είναι πιο εύκολες για λόγους που προαναφέραμε.

Καλά οι κυπραίες όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό που δεν τις ξέρει κανένας δεν ξεσαλώνουν οι περισσότερες και όταν είναι εντός πεδιάς το παίζουν παρθένες; Γιατί να φαντάζει περίεργο για τις ξένες τότε... Είναι χαλαρές, δεν έχουν και τίποτε να χάσουν ούτε γνωστούς να στιγματιστούν.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
817
Πόντοι
86
Όχι Αυτό που θέλω να πω εγώ και άλλοι, είναι ότι μπορείς οπουδήποτε να βρείς γυναίκα που θα έρθει εύκολα μαζί σου. ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι on-demand όπως τις πληρωμένες. Αν πας κάπου και δεν έχεις contact και είσαι καμένος θέλεις να γ#μισείς σε μισή ώρα, ε ναι μπορεί και να μην βρεις. Άρα εκεί πας στις σίγουρες λύσεις και πληρώνεις ή βρίσκεις κάποιαν σίγουρη στον δρόμο. πχ εκεί στα φουτσαλ κάθε βράδυ τόσα χρόνια έχει πάντα κάποιαν και στέκεται έτοιμη. Πάνω από 15 χρόνια, μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν.

Σίγουρα να πας με μια απο γραφείο ή από ιστοσελίδες είναι μια επιλογή, είναι ευκολία, το χρυσοπληρώνεις, τσακ μπαμ τελιώσαμε κάποτε μηχανικά. Όμως διακριτικά. Μπορεί να κάτσει και φόλα κτλ αλλά οκ.

Υπάρχουν και ορισμένες ασιάτισες σε συγκεκριμένα γνωστά σημεία που περιμένουν.

Αλλά να ξέρετε ότι υπάρχουν επιλογές και από κορίτσια της διπλανής πόρτας. Η καθημερινή γυναίκα που δεν πηγαίνει κάθε μέρα με 4-5 άντρες. Κάποιες από αυτές μπορεί να έχει και 6 μήνες να φάνε πούτσα και να είναι όντως πεινασμένες. Κάποιες μπορεί να είναι στις γόνιμες τους μέρες, να έχουν εκ φύσεως όρεξη για σεξ αλλά να μην έχουν κάποιον να τις γ#μισει. Ο Teodor λίγες σελίδες πιο πριν σας είπε έναν εύκολο και smooth τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

Μιλάς με μια πρόφαση - δείχνεις ενδιαφέρον - αν συγκόψεις ότι είναι χαλαρές και easy going τις προσκαλείς επιτόπου για καφέ ή οτιδήποτε ανάλογα με την περίπτωση. Το ζήτημα είναι να αφήσουν την ρουτίνα τους για λίγο και να έρθουν κάπου μαζί σου. Έστω και αν αυτό το κάπου είναι 50 βήματα μακριά. Αν δεκτούν είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Αν όχι δεν χάθηκε ο κόσμος ούτε χυλόπιτα είναι. Θα αρνηθούν ευγενικά με μια δικαολογία πχ ότι έχουν κάποια δουλειά που μπορεί να είναι και αλήθεια. Τους μιλάς ακόμη λίγο να κλείσεις την συζήτηση και φεύγεις. Σκεφτείτε το λίγο, αν κάποια έρθει κάπου μαζί σας με 10 λεπτά κουβέντας τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο. Αν δεκτεί και δείτε ότι πάει με τα νερά σας και έχετε όρεξη τότε το συνεχίζετε μέχρι το τέλος ή πιάνετε contact για επόμενη συνάντηση. Τόσο απλά. Μέσα σε 10-15 λεπτά συνήθως πρέπει να φύγετε από το πρώτο στάδιο και να πάτε στο δεύτερο. Δηλ. η πρόσκληση. Εκτός αν είσαστε ήδη κάπου χαλαρά.

Αν δεν μπορείτε να μιλήσετε σε μια άγνωστη γυναίκα τότε το πιο πάνω μοιάζει εξωπραγματικό.

Εγώ όταν βγαίνω έξω για οποιδήποτε λόγο πάντα έχω τα μάτια μου ανοικτά. Δεν γυρίζω όμως με τις ώρες απλά για αυτό το πράγμα. Απλά έχω τα μάτια μου ανοικτά στην καθημερινή ρουτίνα. Όταν βρώ κάποια ευκαιρία μιλώ και συγκοφκώ. Κάποτε μπορεί απλά να πω 1-2 προτάσεις και να αποχαιρετήσω χωρίς να το προχωρήσω. Ακόμα και αν δεν θέλω να γαμήσω εκείνη την ώρα, αν ξεκινήσω το παιχνίδι, και δω ότι είναι easy going και έτοιμη, απλά βρίσκω μια δικαιολογία ότι πρέπει να φύγω και παίρνω whatsapp για να τη συναντήσω σε 2-3 ημέρες. Σίγουρα καταλαβαίνω ότι αυτό δεν ταιριάζει στο lifestyle όλων!

Όταν θέλω να γαμήσω απλά στέλνω από το μεσημέρι στις ψημένες από πρίν. Έλα τι κάνεις, να βρεθούμε. Συνήθως δέχονται. πχ τώρα έχω την μαύρη και 2 ασιάτισες. Εχχ όταν βρεθούμε το σενάριο είναι παρομοιότυπο. Τις κρατάω κοντά, τουλάχιστον 1 φορά κάθε 2-3 βδομάδες μαξ για να συνεχίζουν να βλέπουν ότι ενδιαφέρομαι. Αλλά όχι τόσο κοντά ώστε να αρχίσουν να κάνουν σκέψεις ότι μπορεί να θέλω κάτι περισσότερο εκτός από σεξ. Ναι μου αρέσουν περνώ καλά αλλά ως εκεί και το ξέρουν. Μιλούμε μόνο όταν είναι να βρεθούμε. Όταν βλέπουν το border ξεκάθαρα, όταν τους το δείχνεις με τον τρόπο σου είναι οκ δεν ζητούν κάτι παραπάνω. Θα συμβιβαστούν με την πραγματικότητα σου ή θα φύγουν. Όσπου να βαρεθώ, όσπου να βαρεθούν. Και έχω και σχέση άρα είμαι κάπως περιορισμένος και υπό επίβλέψη.

Επίσης να σας πω ότι αυτές οι καθημερινές γυναίκες ΟΛΕΣ μου έχουν αναφέρει "ξέρεις χθές (ή σαν σε περίμενα) ένας παπούς σταμάτησε με το αυτοκίνητο σαν περπατούσα και μου φώναξε έλα κορού, για να πάω κοντά. Και μου είπαν ότι δεν πάνε όταν τις φωνάζουν έτσι. Αυτές που σας λέω δεν είναι όπως άλλες που στέκονται στον δρόμο, τους λες έλα και έρχονται. Πρέπει να τις καμακώσεις σαν καλός ψαράς όπως θα έκανες με οποιαδήποτε γυναίκα. Απλά είναι πιο εύκολες για λόγους που προαναφέραμε.

Καλά οι κυπραίες όταν πηγαίνουν στο εξωτερικό που δεν τις ξέρει κανένας δεν ξεσαλώνουν οι περισσότερες και όταν είναι εντός πεδιάς το παίζουν παρθένες; Γιατί να φαντάζει περίεργο για τις ξένες τότε... Είναι χαλαρές, δεν έχουν και τίποτε να χάσουν ούτε γνωστούς να στιγματιστούν.
Εγω αυτο που παραδεχομαι ειναι το skill του εχω σχεση και ταυτοχρονα τη πεφτω σε αλλες στο δρομο και δεν με πιανει η σχεση,στη κυπρο ζουμε γνωστοι υπαρχουν παντου.και το λεω αυτο γιατι αν δουν αρσενικο με γκομενα θα τον καρφωσουν αμεσως,αλλα αν δουν θυληκο με γκομενο φυσικα και θα παιξουν πελο

XeenGR

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
41
Πόντοι
0
Εγω αυτο που παραδεχομαι ειναι το skill του εχω σχεση και ταυτοχρονα τη πεφτω σε αλλες στο δρομο και δεν με πιανει η σχεση,στη κυπρο ζουμε γνωστοι υπαρχουν παντου.και το λεω αυτο γιατι αν δουν αρσενικο με γκομενα θα τον καρφωσουν αμεσως,αλλα αν δουν θυληκο με γκομενο φυσικα και θα παιξουν πελο
Θα σε απογοητεύσω φίλε μου , αλλά παντού τα ίδια σκατά είναι .. με εμπειρία απο 3 διαφορετικές χώρες.
Πάντα φιλικά.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Μα δεν τσακωνόμαστε συναγωνιστή, μοιράστηκαμε της εμπειρίες μας μπας και ανοίξουν τα μάτια τους κάποιοι.. Και πετάγετε ο καθένας , βάζει σχόλια με ειρωνία και χολη0

Τι σημασία έχει το nikname εδώ? Είπα εγώ για 2 ευρώ? Λέω ότι άμα ψαξεις , και έχεις ωραίο τρόπο μπορείς να βρεις ωραίες ασσιατισσες, εμφάνιση μες, νεαρές, να της πάρεις με 20 ευρώ και 1 τυρόπιτα η ένα καφέ. Τον τελευταίο μήνα έχω πάρει 6 διαφορετικές, ηλικίες 25-33. Ούτε ότι με παρακαλάνε είπα, ούτε ότι μοιάζω με Αιγύπτιο. Ασφαλώς ο τρόπος θέλει κόπο, ασφαλώς δεν ερχοντε όλες, ! Ασφαλώς και έτυχε κάποια να βρυση και να γίνεις ρεζιλη. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες και ότι υπάρχει τρόπος για όποιους ενδιαφέροντε! Αυτά, οπότε σταματά να παραμιλας και να βρίζεις, δεν σου πήραμε της γκόμενες.
Φίλε πάψε να απαντάς, υπάρχει ο τρόπος για να γαμησεις, άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι,

cyrus 1

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι τύπε , αλλά εγώ είμαι 20 χρόνια στο άθλημα .αυτά που γράφετε είναι μαλακίες από το μυαλό σας .
Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο για την φαντασίωση σας.
Μα τι λες ; Εγώ πάντως βρέθηκα και γάμησα φιλιππινέζα μέσα από το Badoo , έδωσα μόνο 5 eur στο φούρνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom