Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maggas1994

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Δεν έχουν περιοχή φίλε, αν σενιαρης καμία απλά πιάσε κουβέντα πχ εγώ χτες έπιασα κουβέντα με μαύρη που καθόταν σε στάση λεωφορείου στην Λεμεσό, πήγαμε για καφέ και μετά την πήρα παραλιακά και την γαμησα μέσα στο αυτοκίνητο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε από ότι μου είπαν τις έχουν απέλαση
Πως επιεν η φαση ρε φιλε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όχι φίλε...δεν είναι έτσι..
Παράδειγμα...σήμερα πήγα σε ένα φούρνο...δουλεύει εκεί μια Νεπάλ...την έπιασα κουβεντουλα..τισ άφησα 2 ευρώ τιψ..και τις έδωσα το τηλ μου.. χαμογέλασε ...τις είπα όταν έχει οφφ να μου τηλεφώνηση..και τις εκλησα το μάτι..οκ μουπε και χαμογελασε.... περιμένω...
Είστε γελοίοι πραγματικά !
Ακόμα συνεχίζετε τα παπατζηλικια!
Μάγκες όπως καταλαβατε οι φούρνοι στην Κύπρο είναι καμουφλάζ μπουρδέλα .
Οι Κύπριοι φυσικά είναι μεγάλοι εραστές ασιατισσων και τις ρίχνουν όλες με 2 ευρώ τιπς και εσώρουχα .

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Ισχύει όμως, ότι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα παίζουν πολλές Ασιάτισσες τις Κυριακές, που έχουν ελεύθερο από τα σπίτια που δουλεύουν.

Για φτηνή ξεπέτα στα γρήγορα ξέρω, όχι για τρελές καταστάσεις.

Η Αθήνα δεν παίζει σπουδαία μπάλα με τις Ασιάτισσες. Καιρός να έρθουν μερικές παραπάνω και προς τα εδώ.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Αθήνα έχουμε κανα ασιατάκι,καλή και η Κύπρος αλλά μου πέφτει λίγο μακρυά.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ισχύει όμως, ότι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα παίζουν πολλές Ασιάτισσες τις Κυριακές, που έχουν ελεύθερο από τα σπίτια που δουλεύουν.

Για φτηνή ξεπέτα στα γρήγορα ξέρω, όχι για τρελές καταστάσεις.

Η Αθήνα δεν παίζει σπουδαία μπάλα με τις Ασιάτισσες. Καιρός να έρθουν μερικές παραπάνω και προς τα εδώ.
Φίλε αυτά παίζουν παντού όχι βέβαια μόνο με ασιατισσες.
Έχει σε όλα τα μέρη ψιλοβιζιτες για αρπαχτες .
Κάποτε ακουγόταν και για Θεσσαλονίκη γεωργιανές που έκαναν το ίδιο Αριστοτέλους,αλλά βέβαια ψάχνουν θύματα παππούδες συνήθως να τους αρπάξουν κανένα 20ρικο για να πιάσουν λίγο κωλαρακι ή να τους τον παίξουν .
Όλα αυτά που γράφουν εδώ είναι όλα από την φαντασία τους και από τις πολλές τσόντες που έχουν ξεφλουδίσει την παλάμη τους

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
921
Πόντοι
81
Ειδικά τις Ασιατισες που όλοι πάνε και πιάνουν κουβέντα είναι όλες χάλια και πάντα μπουλουκι πέντε πέντε κυκλοφορούν.
Πού τις βρίσκουν οι μπαγασηδες μόνες τους και μάλιστα δίνουν τηλέφωνο και μετά τις γαμάνε, φοβεροί.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Ειδικά τις Ασιατισες που όλοι πάνε και πιάνουν κουβέντα είναι όλες χάλια και πάντα μπουλουκι πέντε πέντε κυκλοφορούν.
Πού τις βρίσκουν οι μπαγασηδες μόνες τους και μάλιστα δίνουν τηλέφωνο και μετά τις γαμάνε, φοβεροί.

Αφού μιλούμε για Ασία.... Όταν είναι μπουλούκι δεν θα έρθει μαζί σου. Είναι ρυθμισμένη σε άλλο Mood. Το πιο πιθανόν θα πάνε κάπου να φάνε ή σε κανένα διαμέρισμα να τραγουδίσουν καραοκε. Το reputation τους προς τον κύκλο τους είναι πολύ πολύ πιο σημαντικό από μια ξεπέτα της στιγμής. Όταν σε γνωρίσει και θέλει να πάει μαζί σου τότε θα πεί στις έμπιστες φίλες ότι σε ξέρει από παλιά και θα έρθει να σου καθαρίσει το διαμέρισμα, έτσι θα τους ξεφύγει και θα έρθει μαζί σου για να περάσει όμορφα. :cheesy:

Ορισμένοι από εδώ έχουμε τριβή από παλιά με ασία. Κάθε βδομάδα ήμουν στο w club όσοι το θυμάστε. Πήγα φιλική επίσκεψη σε πολλά από τα διαμερίσματα εκεί στην παλιά λευκωσία. Ξέρω πως είναι, πως ζουν. Πως περνούν τις κυριακές. Με καλούν σε γενέθλια κτλ. Όταν έχω χρόνο και όρεξη πηγαίνω. Είδα πολλά και έμαθα πολλά. Κάποια από αυτά που γράφω είναι εμπειρίες εκ των έσω. Τις πιο πολλές στην Λευκωσία τις ξέρω τουλάχιστον φατσικός. Φυσικά πολλές είναι κακάσχημες και τις αποφεύγω. Αν μάθεις την κουλτούρα τους τότε θα καταλάβεις εύκολα ποια ψάχνεται και ποια όχι.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Συγνώμη συναγωνιστή που θα σε απογωιτευσω αλλά δεν είναι όλες κακασχημες. Κάποιες από αυτές που περνώ 20 ευρώ για 5 ώρες, αρκετή όπως εσένα θα έσκαγαν 100 εύρο για μισάωρο χωρίς έξτρα. Κάποιες από αυτές έχουν συμπαθητική φάτσα(για ασσιατισσα μιλάμε), και πολύ ωραίο σώμα.. επίσης το ωραίο με αυτές είναι ότι δεν έχουν κολλήματα, η περισσότερες από αυτές τα κάνουν όλα , χωρίς καν να το ζήτησης.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Αρκετές από αυτές κυκλοφορούν μόνες την Κυριακή, μην λέμε και ότι θέλουμε..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.056
Πόντοι
6.256
Αρκετές από αυτές κυκλοφορούν μόνες την Κυριακή, μην λέμε και ότι θέλουμε..
Στην αθηνα στα μολ τα σκ εχει κατι χοντρες φιλιππινεζες 20ης διαλογης που τρωνε kfc και αν τις κοιταξεις παρεξηγουνται γιατι κολλησαν το μικροβιο της ελλεινιδας που ενω ειναι μπαζα νιωθουν σαν σκαρλετ γιοχανσον.

Ασπρη μερα δε θα δουμε στο ελλαντα, το χουμεν παρειν αποφασιν

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
επίσης το ωραίο με αυτές είναι ότι δεν έχουν κολλήματα, η περισσότερες από αυτές τα κάνουν όλα , χωρίς καν να το ζήτησης.
Έτσι είναι, δεν έχουν κανένα κόμπλεξ στο κρεβάτι. Τα κάνουν όλα και το ευχαριστούνται και οι ίδιες.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Πως επιεν η φαση ρε φιλε;
Φίλε όλα είναι με ρίσκο πάντα απλά οι μαύρες και οι ασιατισες πάνε πιο εύκολα, είχα σχέση 2 χρόνια με φιλιππινεζα, οι ασιατισες ψάχνουν να βρουν γαμπρό και αν τους γυαλίσει κάποιος πάνε δεν έχουν ενδοιασμούς, με την ελπίδα ότι θα τις ερωτευτούν, οι μαύρες δεν ξέρω πως το σκέφτονται αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην βγει η φάση, καθόταν λοιπόν σε στάση λεωφορείου πήγα κοντά της έπιασα κουβέντα: γειά σου, πως είσαι, από που είσαι μπλα μπλα μετά της είπα ότι μου άρεσε, κοντά είχε μια καφετέρια πρότεινα καφέ είπε οκ πήγαμε μιλήσαμε διαφορά κάποια στιγμή της είπα ότι μου αρέσει και την θέλω, όταν φεύγαμε την πήρα αγκαλιά, έχει βλέπεις αντιδράσεις, την πήρα στην παραλία της είπα να περπατήσουμε λίγο, εκεί την φίλησα και ήρθαν τα υπόλοιπα, εκτός από την στάση λεωφορείου αυτή την τακτική κάνω με όλες όσες γνωρίζω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Συγνώμη συναγωνιστή που θα σε απογωιτευσω αλλά δεν είναι όλες κακασχημες. Κάποιες από αυτές που περνώ 20 ευρώ για 5 ώρες, αρκετή όπως εσένα θα έσκαγαν 100 εύρο για μισάωρο χωρίς έξτρα. Κάποιες από αυτές έχουν συμπαθητική φάτσα(για ασσιατισσα μιλάμε), και πολύ ωραίο σώμα.. επίσης το ωραίο με αυτές είναι ότι δεν έχουν κολλήματα, η περισσότερες από αυτές τα κάνουν όλα , χωρίς καν να το ζήτησης.
Έχουν και πίξελ στο κρεβάτι ή τις παίρνεις απαγορευμένα;:cheesy:
Είστε παπατζηδες ρε και όσο γράφεται ψέματα θα σας ξεμπροστιαζω κάθε μέρα

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
599
Πόντοι
81
Έχουν και πίξελ στο κρεβάτι ή τις παίρνεις απαγορευμένα;:cheesy:
Είστε παπατζηδες ρε και όσο γράφεται ψέματα θα σας ξεμπροστιαζω κάθε μέρα
Ρε παιχτη ολοι ειναι με ψευδονυμα εδω μεσα κανενας δεν ξερει κανενα ως επι το πλειστον. Τι σκατα λογο εχει να σου λενε ψεματα. Δηλαδη τοσο παραξενο το βλεπεις να βγαλεις γκομενα ασιατισσα οικιακη βοηθο; Δεν σου παν οτι βρισκουν ρωσιδες διμετρες στις στασεις.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
Εγω τα πιστευω.ο λογος ειναι γιατι αυτες οι ασιατισες ειναι κοπροσκυλα πουτανιδια.ξερω συγγενη χωρισε τη γυναικα του γιατι βρηκε βιετναμεζα.αυτος 55 χρονων αυτη αιντε max 25. Της εκανε 2 παιδια back to back παντρευτηκαν.εσυ ξερεις φυσιολογικες 20-25χρονες να πηγαινουν με 55αρηδες .και αμα τον δεις φιλε ειναι χοντρος απεριποιητος μουστακι χορκατος τελια.αυτη πιπινι ζουμερο.τι να λεμε

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Εγω τα πιστευω.ο λογος ειναι γιατι αυτες οι ασιατισες ειναι κοπροσκυλα πουτανιδια.ξερω συγγενη χωρισε τη γυναικα του γιατι βρηκε βιετναμεζα.αυτος 55 χρονων αυτη αιντε max 25. Της εκανε 2 παιδια back to back παντρευτηκαν.εσυ ξερεις φυσιολογικες 20-25χρονες να πηγαινουν με 55αρηδες .και αμα τον δεις φιλε ειναι χοντρος απεριποιητος μουστακι χορκατος τελια.αυτη πιπινι ζουμερο.τι να λεμε
Φίλε είναι θέμα κουλτούρας. Στον δυτικό πολιτισμό 25ρα με 55ρη είναι σπάνιο και κατακριτέο. Στην ασια η ηλικία δεν μετρά. Για αυτές είναι φυσιολογικό. Όσο πιο μεγάλος τόσο πιο έμπειρος και ξέρει πως να τις κάνει να νιώσουν καλά. Σίγουρα μαζί του νιώθει περισσότερη ασφάλεια και περνά πολύ καλύτερα από ότι θα περνούσε με έναν 25-30ρη που ο νους του θα ήταν πάνω στις μάππες και τα μπαρακια. Το Α και το Ω για αυτές είναι η ασφάλεια, ούτε η ομορφιά ούτε η ηλικία. Όταν η πλειοψηφία του πληθυσμού μεγαλώνουν μέσα στην ανασφάλεια και την φτώχια τότε δίνουν προτεραιότητα και εκτιμούν άλλα πράγματα από ότι πχ μια "made in cyprus". Σκέφτου εκείνη η όμορφη 25ρα πως και που μπορεί να μεγάλωσε, σε τι συνθήκες φτώχιας και στερήσεων. Πιστεύεις θα την νοιάζει αν ο άλλος είναι με μουστάκι αν έχει κοιλιακούς ή γαλάζια μάτια ή θα δώσει σημασία στο αν μπορεί να βασιστεί πάνω του για να ζήσει μια σχετικά καλη και χαρούμενη ζωή; Και αφού περνούν αυτοί καλά σε κανέναν δεν πέφτει λόγος. Το ότι χώρισε από την γυναίκα του λογικά δεν θα ήταν χαρούμενος αλλοιώς δεν θα ψαχνόταν με άλλες. Πόσοι και πόσοι παντρεύονται για λάθος λόγους. Και μια ζωή την έχουμε αστον άνθρωπο να την απολαύσει όπως προτιμά χωρίς κατακρίσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom