Νέα

Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pervaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Όλα φίλε, μέχρι και αναλ κάνουν. Κάποιες το παίζουν ότι δεν δερχοντε αλλα αν τον βάλεις δεν διαμαρτυροντε

• Like
Αντιδράσεις: XeenGR

apentarosgkikas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε εν δοκιμασμένη συνταγή. Κάθε Κυριακή κάνω το. Σπάνια να περάσει το πρωί και να μεν εβρω. Αλλά πήγαινε πρωί 9-10, γιατί 12-1 παν για φαγητό με τες φίλες τους και μετα επιστρέφουν στη μαστωρισσα τους. Απλώς πήγαινε κοντά τους και πιαστείς στην κουβέντα, ρωτά τες αθελουν να έρθουν μαζί σου. 90% αμάν εν όπως σου περιγράφω εναρτούν, μεν συζητήσεις τιμή η υπηρεσίες, ποτέ εν ρωτώ, δεχουντε τα ουλλα και διό τους 20 ευρώ . Έτυχε 1-2 φορές να πάει να παίξει την δύσκολη για αναλ αλλά άμα επιμένεις δέχεται το.
Χαιρετώ σύμμαχοι, νέος συναγωνιστής εδώ και προσπαθώ να καταλαβώ:
Καταρχήν, για που στην Λήδρας μιλάμε; Ψηλά στην πλατεία, κοντά οδός Ρηγαίνης; Παράδρομους, Ονασαγόρου κτλ; Ή Κοντά στο οδόφραγμα ίσως;
Έπειτα, που τις πας για το άθλημα; Πίσω στο σπίτι; Στο δικό της; Σε ξενοδοχείο;

Χωρίς παρεξήγηση, δεν είναι ότι χρειαζόμαστε και ολόκληρο χρυσό οδηγό αλλά, αν γίνεται φίλε @ourakotangos11, ανέτρεξε μια εμπειρία σου για να καταλάβουμε. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος σκεπτικός εδώ.

Τελευταία τροποποίηση:

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Πήγαινε Κυριακή από το άγαλμα του Σολωμού μέχρι και το όχι είναι γεμάτο ασσιατικα έτοιμα για όλα. Τα καταλαβαίνεις από τον τρόπο που καθουντε μόνα τους και παίζουν με το κινητό. Και στην λυδρας περπατητος βρήκα. Είναι παντού σε όλες της περιοχές που ανεφαιρες. Μερικές από αυτές νοικιάζουν ένα διαμέρισμα εκεί κοντά όλες μαζί για της Κυριακές για να περνούν τους πελάτες. Αλλά οι περισσότερες δουλεύουν ως καθαρίστριες η προσέχουν ηλικιωμένους, δεν είναι του επαγγέλματος.οποτε αν έχεις χώρο καλύτερα.. Το κάνουν της Κυριακές για να βγάζουν έξτρα. Σταματάς μπροστά τους και μπενουν μέσα, δεν συζητάς τιμή η υπηρεσίες. Τα κάνουν όλα μέχρι να βαρεθείς και τους δίνεις 20 ευρώ. Μην δώσετε περισσότερα να χαλάσετε την φάση.. τηλ δεν δείνουν οι περισσότερες, σου λένε άμα θες έλα εδώ την Κυριακή. Η κατάλληλη ώρα είναι 10:00-13:00. Άμα θέλετε να είναι ευχαριστημένες, αγοραστές τους και ένα καφέ η μία τυροπυττα, αυτό της κάνει να είναι πιο δέχτηκες μετά.. ελπίζω να σε διαφοτησα, θα περιμενω σχολεία για την εμπειρία σου. Κάποιες από αυτές είναι αρκετά όμορφες ασσιατισσες για όσους τους αρέσουν, φρεσκοξηρησμενες λ, καθαρές και έτοιμες για όλα! Χθες πήρα μια 26 χρόνων στις 11, κοντά στο όχι, πολύ όμορφη, έμεινε μέχρι της 5 το απόγευμα. Τα έκανε όλα. Να ξεκαθαρίσω ότι χθες η κίνηση ήταν μειωμένη σε σχέση με της προωθούμενες εβδομαδες, αρκετες φαίνεται πήγαν άλλες πόλης. Αλλά και πάλι υπήρχαν αρκετές και μέσα σε αυτές υπήρχαν και "διαμαντακια"

Τελευταία τροποποίηση:

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά γεια σας. Είμαι νέος εδώ. Οι Ασιάτισσες που λέτε ότι βρίσκονται σκορπισμένες περιοχή Λήδρας έχουν χώρο; Αν όχι που να τις πάρω αν δεν έχω χώρο; Ευχαριστώ

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Κάποιες έχουν νοικιάζουν μαζί αρκετές για αυτόν τον λόγω. Οι περισσότερες δεν έχουν, θα της πάρεις στον χώρο σου η αναγκάστηκα σε κάποιο ξενοδοχείο.

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Κάποιες έχουν νοικιάζουν μαζί αρκετές για αυτόν τον λόγω. Οι περισσότερες δεν έχουν, θα της πάρεις στον χώρο σου η αναγκάστηκα σε κάποιο ξενοδοχείο.
Μπορείτε να μου πείτε κανένα ξενοδοχείο φτηνό έτσι για καναδυό ώρες; Είμαι εντελώς καινούριος στο άθλημα και νεαρός. Ευχαριστω

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
435
Πόντοι
21
Ψες αναγκάστηκα να πάω σε μια κλινική για να πάρω ένα δικό μου..περιμενα 2-3 ώρες...απέναντι καθόταν μια Κινέζα και δίπλα μια Νεπάλ. Είχε κάτι βυζιά..εξεχαν έξω από το φόρεμα..με είδε που τα κοιτούσα..στην πολλοί ώρα βγήκα έξω..την είδα ότι κοιτούσε που θα πάω..κοντοσταθηκα και την κοίταξα.,και τις ενεψα..ήρθε μετά από 4-5 λεπτά..μου ζητήσει το τηλ μου..τησ το έδωσα.. σήμερα 9.00 μου τηλ βρεθήκαμε και την γάμησα..30 ευρώ...2 ώρες
Σχεδων εμηνα...κάτι βυζιά...μόνο Κόλο δεν δεκτηκες πολύ ωραίο δέρμα απαλό..σφικτό κορμί.,τισ έχυσα στο στόμα..και τα έφτυσε....μουπέ να μην τις
τηλέφωνο,όταν θέλει θα μου στέλλει μύνημα..

Pprokopiou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ψες αναγκάστηκα να πάω σε μια κλινική για να πάρω ένα δικό μου..περιμενα 2-3 ώρες...απέναντι καθόταν μια Κινέζα και δίπλα μια Νεπάλ. Είχε κάτι βυζιά..εξεχαν έξω από το φόρεμα..με είδε που τα κοιτούσα..στην πολλοί ώρα βγήκα έξω..την είδα ότι κοιτούσε που θα πάω..κοντοσταθηκα και την κοίταξα.,και τις ενεψα..ήρθε μετά από 4-5 λεπτά..μου ζητήσει το τηλ μου..τησ το έδωσα.. σήμερα 9.00 μου τηλ βρεθήκαμε και την γάμησα..30 ευρώ...2 ώρες
Σχεδων εμηνα...κάτι βυζιά...μόνο Κόλο δεν δεκτηκες πολύ ωραίο δέρμα απαλό..σφικτό κορμί.,τισ έχυσα στο στόμα..και τα έφτυσε....μουπέ να μην τις
Στειλε τηλεφωνο. Ποια πολη?

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Ασσιατισσα σήμερα , κοντά στο όχι, 28 χρόνων. 20 ευρώ έμεινε από τις 10 μέχρι της 4 που βαρέθηκα. Κάντε μια βόλτα τα είπαμε πολλές φορές, ξυρισμένη, αρωματισμένη. Τα έκανε όλα εκτός anal.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
851
Πόντοι
81
Πού τις βρίσκετε αυτές που τις γαματε 4 ώρες με 20€;
Εδώ Λάρνακα μία που είχα πετύχει, έριξα έναν με 20€ και έτρεχε να με ξεπεταξει για να φέρει άλλον

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.209
Πόντοι
3.556
Πού τις βρίσκετε αυτές που τις γαματε 4 ώρες με 20€;
Εδώ Λάρνακα μία που είχα πετύχει, έριξα έναν με 20€ και έτρεχε να με ξεπεταξει για να φέρει άλλον

Κι εγώ τη Λάρνακα την ξέρω για καλύτερη φάση για Κινέζες και Βιετναμέζες από την Αθήνα. Κουλό μου ακούγεται κι εμένα, ότι παίζουν δυνατές καταστάσεις και φτηνά στην Αθήνα.

Θα το ξαναψάξω όμως σε εύθετο χρόνο.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
216
Πόντοι
21
Φίλε αυτές που περνώ εγώ δεν είναι οι κλασσικές που είναι κάθε μέρα εκεί. Είναι ασσιατισσες οικιακές βοηθοί που έχουν οφφ Κυριακή. Με μυσθο 400 ευρώ , δεν νομιζω να της χαλάνε αλλά έξτρα 20, και να καλύψουν της ανάγκες τους ;). Επίσης ξανά είπα, αυτές δεν ξέρουν από αυτά, δεν συζητάς τιμή, της περνεις τα κάνουν όλα και μετά δίνεις το 20 Ρίκο. Εγώ τους περνώ και ένα καφέ , μια τυρόπιτα να πάρουν δύναμης.

maggas1994

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Ασσιατισσα σήμερα , κοντά στο όχι, 28 χρόνων. 20 ευρώ έμεινε από τις 10 μέχρι της 4 που βαρέθηκα. Κάντε μια βόλτα τα είπαμε πολλές φορές, ξυρισμένη, αρωματισμένη. Τα έκανε όλα εκτός anal.
Λεμεσο;

maggas1994

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Λεμεσου που βρισκεται εχτος απο βιβλιοθικη;

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
851
Πόντοι
81
Λεμεσου που βρισκεται εχτος απο βιβλιοθικη;
Τι την θες την Λεμεσό εσύ τύπε.
Αφού γαμας με 20€ για άπειρες ώρες στη Λευκωσία, πού να χαλάς και 20€ βενζίνη για να πηγαίνεις Λεμεσό.
Πρέπει να μας δείχνεις πώς το κάνεις για να ερχόμαστε εμείς εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: XeenGR

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
539
Πόντοι
81
Σκέτη καυλα είναι και κάποιες έχουν κωλαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom