ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 216
- Πόντοι
- 21
Όλα φίλε, μέχρι και αναλ κάνουν. Κάποιες το παίζουν ότι δεν δερχοντε αλλα αν τον βάλεις δεν διαμαρτυροντε
Χαιρετώ σύμμαχοι, νέος συναγωνιστής εδώ και προσπαθώ να καταλαβώ:Φίλε εν δοκιμασμένη συνταγή. Κάθε Κυριακή κάνω το. Σπάνια να περάσει το πρωί και να μεν εβρω. Αλλά πήγαινε πρωί 9-10, γιατί 12-1 παν για φαγητό με τες φίλες τους και μετα επιστρέφουν στη μαστωρισσα τους. Απλώς πήγαινε κοντά τους και πιαστείς στην κουβέντα, ρωτά τες αθελουν να έρθουν μαζί σου. 90% αμάν εν όπως σου περιγράφω εναρτούν, μεν συζητήσεις τιμή η υπηρεσίες, ποτέ εν ρωτώ, δεχουντε τα ουλλα και διό τους 20 ευρώ . Έτυχε 1-2 φορές να πάει να παίξει την δύσκολη για αναλ αλλά άμα επιμένεις δέχεται το.
Μπορείτε να μου πείτε κανένα ξενοδοχείο φτηνό έτσι για καναδυό ώρες; Είμαι εντελώς καινούριος στο άθλημα και νεαρός. ΕυχαριστωΚάποιες έχουν νοικιάζουν μαζί αρκετές για αυτόν τον λόγω. Οι περισσότερες δεν έχουν, θα της πάρεις στον χώρο σου η αναγκάστηκα σε κάποιο ξενοδοχείο.
Δεν είχε καμία? Είσαι σίγουρος?Σήμερα πάντος δεν είχε καμία
Στειλε τηλεφωνο. Ποια πολη?Ψες αναγκάστηκα να πάω σε μια κλινική για να πάρω ένα δικό μου..περιμενα 2-3 ώρες...απέναντι καθόταν μια Κινέζα και δίπλα μια Νεπάλ. Είχε κάτι βυζιά..εξεχαν έξω από το φόρεμα..με είδε που τα κοιτούσα..στην πολλοί ώρα βγήκα έξω..την είδα ότι κοιτούσε που θα πάω..κοντοσταθηκα και την κοίταξα.,και τις ενεψα..ήρθε μετά από 4-5 λεπτά..μου ζητήσει το τηλ μου..τησ το έδωσα.. σήμερα 9.00 μου τηλ βρεθήκαμε και την γάμησα..30 ευρώ...2 ώρες
Σχεδων εμηνα...κάτι βυζιά...μόνο Κόλο δεν δεκτηκες πολύ ωραίο δέρμα απαλό..σφικτό κορμί.,τισ έχυσα στο στόμα..και τα έφτυσε....μουπέ να μην τις
τηλέφωνο,όταν θέλει θα μου στέλλει μύνημα..
Πού τις βρίσκετε αυτές που τις γαματε 4 ώρες με 20€;
Εδώ Λάρνακα μία που είχα πετύχει, έριξα έναν με 20€ και έτρεχε να με ξεπεταξει για να φέρει άλλον
Τι την θες την Λεμεσό εσύ τύπε.Λεμεσου που βρισκεται εχτος απο βιβλιοθικη;
Σκέτη καυλα είναι και κάποιες έχουν κωλαραΨες αναγκάστηκα να πάω σε μια κλινική για να πάρω ένα δικό μου..περιμενα 2-3 ώρες...απέναντι καθόταν μια Κινέζα και δίπλα μια Νεπάλ. Είχε κάτι βυζιά..εξεχαν έξω από το φόρεμα..με είδε που τα κοιτούσα..στην πολλοί ώρα βγήκα έξω..την είδα ότι κοιτούσε που θα πάω..κοντοσταθηκα και την κοίταξα.,και τις ενεψα..ήρθε μετά από 4-5 λεπτά..μου ζητήσει το τηλ μου..τησ το έδωσα.. σήμερα 9.00 μου τηλ βρεθήκαμε και την γάμησα..30 ευρώ...2 ώρες
Σχεδων εμηνα...κάτι βυζιά...μόνο Κόλο δεν δεκτηκες πολύ ωραίο δέρμα απαλό..σφικτό κορμί.,τισ έχυσα στο στόμα..και τα έφτυσε....μουπέ να μην τις
τηλέφωνο,όταν θέλει θα μου στέλλει μύνημα..