δες εδω [URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]Συναδελφε εχεις τηλεφωνο του κινεζικου ?? ΠΜ
μην ξεχαστεις και παραγγειλεις παπια...
δες εδω [URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]Συναδελφε εχεις τηλεφωνο του κινεζικου ?? ΠΜ
Ναι ρε φίλε στην κίνα έτσι είναι,αλλα οι δικοί μας εδώ είναι μαφίες δεν είναι πεινασμένοι...εσύ μάστορα αστον να λέει γιατί σε βλέπω σκυμένο όπως στο άβαταρ σου με 20 ninja απο πάνω σου.Πουστοφλωροι ειναι,τους εζησα 2 χρονια απο κοντα,εμενα Κινα.Αν εξαιρεσεις τους γραββατακηδες,οι υπολοιποι πουλαν μανα αδερφη και γκομενα για ενα πιατο φαι...
αυτό δεν είναι τάι μασάζ!
αν εννοεί αυτό... θα χεστεί στα φράγκα... μασαζιούχοι ενωθείτε
Και βέβαια είναι ΤΑΙ μασάζ. Αφού γίνεται στην ΤΑΙλάνδη από πουΤΑΙνίτσες τι άλλο να ήταν?αυτό δεν είναι τάι μασάζ!
είναι μπόντι μασάζ (που γίνεται βέβαια στην Ταϊλάνδη)
τάι μασάζ είναι μια τεχνική μασάζ που νομίζεις ότι θα σου σπάσει κάνα παϊδάκι!
φεύγεις όμως πετώντας!
Μαλλον για κατι τετοιο την προβλεπω , δυστυχως.
Ναι καλά , ακόμα κι αν ανοίξει ως "ΔΕΝ" μόλις αρχίσουν να ζορίζουν τα γραμμάτια λόγω αναδουλειάς αμέσως θα το πάρει αλλιώς.Κάνε μου ένα booking παρακαλώ στην φίλη σου από τώρα διότι έχω καιρό να πάω Ασία και μου έχει λείψει ;)Μαλλον για κατι τετοιο την προβλεπω , δυστυχως.
ονομα ?Υπάρχει μια ασιάτισσα στη Ζησιμοπούλου της Γλυφάδας που λέει ότι είναι Ταυλανδέζα (μπορεί και να είναι). Τα καταφέρνει αρκετά καλά με το ταυλανδέζικο μασάζ είτε λέμε αυτό που μοιάζει με το σιάτσου (δυνατό) είτε το body to body.
Συναγωνιστες καλησπερα ,
καποια γνωστη μου ειπε οτι θα ανοιξει "ται μασαζ" . Χρονια στα μασαζοκρεβατα και πιαστηκα αδιαβαστος , την ρωτησα τι ειναι αυτο και μου ειπε οτι σε ξαπλωνουν στο πατωμα σε ενα στρωμα ,ντυμενο η γυμνο και σε πατανε σε ολοκληρο το κορμι .Περισσοτερα δεν τολμησα να την ρωτησω και ποσο μαλλον τι περιεχει το μενου.Αν ξερει καποιος συναγωνιστης γραφει πληροφοριες αλλοιως θα περιμενω να ανοιξει να το επισκευτω και να σας ενημερωσω.
ονομα ?
στα κινεζικα ?Μαζι και λιγα λογακια για την καθε μια
Με μεταφραση αν γινεται.......Να σχολιαζουμε τιs κινεζεs χωριs αυτεS να το καταλαβαινουνεστα κινεζικα ?