You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασιάτισσες call girls
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Eros82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.239
- Πόντοι
- 10.336
Εχει ξανασυζητηθει, δεν βρισκουμε. Οχι ευκολα τελος παντων. Κι αν ερθει καμια, της γαμανε τα ραμματα και δεν ξαναρχεται
Αυτα, ταξιδακι ταυλανδη και σεξοτουρισμο. Πριν πληρωσεις δες μεσα στο βρακι της μην εχει κιντερ εκπληξη.
Αυτα, ταξιδακι ταυλανδη και σεξοτουρισμο. Πριν πληρωσεις δες μεσα στο βρακι της μην εχει κιντερ εκπληξη.
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
Φίλε είναι στο κρεβάτι καλύτερες κ από λατινες (έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα κ βαριουνται αυτές) , απλά πρέπει να πας προς Ασία πλευρά. Στη Σαγκάη γαμουσα ωραία μούμια με 100 δολάρια όλο το βράδυ , μου έκαναν μασάζ nuru κ μασάζ με την γλώσσα ( έβαζαν νερό στο στρώμα κ σε εγλυφαν από πάνω μέχρι κάτω , από πάνω να έχει μια μαλακιά κ να ψεκάζει νερό σε φάση fog κ μετά να σου κάθεται ή πίπα ή ότι θες εσύ ρε παιδί μου κ όσες εκτονώσεις θες ) με μόνο 40€ το 2ωρο . Πεκίνο τα ίδια τρομερά κάτω . Φιλιππίνες στο subic bay πήγαινα σε ένα μπαρ εκεί πολύ γνωστό κ μου έφερναν μπροστά 30-40 να διαλέξω με 100 δολάρια το 2013 είχα πάρει γκόμενα για όλο το βράδυ, μπουκάλι μπακαρντι, δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα στην βεράντα κ τζακουζι στο δωμάτιο κ φαγητό στο ξενοδοχείο, μόλις είδα αυτές τις τιμές πήγαινα για 20 μέρες κ τις έπαιρνα 2-2 με 130 δολάρια όλη νύχτα. Στο Τόκιο πλήρωσα 600 δολάρια να γαμησω Γιαπωνέζα ( κ δεν τα κλαίω πέρασα πολύ καλά )γιατί είναι αρκετά ρατσιστές κ τα μαγαζιά με Γιαπωνέζες ήταν αποκλειστικά για Ιάπωνες κ έβαλα τρελό κονέ, για εμάς τους foreigners ήταν μαγαζιά με Φιλιππινέζες. Σεούλ πήγα αλλά δεν πρόλαβα να γαμησω κ εκεί είχε πολύ ωραίες γυναίκες!
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
τυχερος εισαι φιλε που ειχες τετοιες εμπειριεςΦίλε είναι στο κρεβάτι καλύτερες κ από λατινες (έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα κ βαριουνται αυτές) , απλά πρέπει να πας προς Ασία πλευρά. Στη Σαγκάη γαμουσα ωραία μούμια με 100 δολάρια όλο το βράδυ , μου έκαναν μασάζ nuru κ μασάζ με την γλώσσα ( έβαζαν νερό στο στρώμα κ σε εγλυφαν από πάνω μέχρι κάτω , από πάνω να έχει μια μαλακιά κ να ψεκάζει νερό σε φάση fog κ μετά να σου κάθεται ή πίπα ή ότι θες εσύ ρε παιδί μου κ όσες εκτονώσεις θες ) με μόνο 40€ το 2ωρο . Πεκίνο τα ίδια τρομερά κάτω . Φιλιππίνες στο subic bay πήγαινα σε ένα μπαρ εκεί πολύ γνωστό κ μου έφερναν μπροστά 30-40 να διαλέξω με 100 δολάρια το 2013 είχα πάρει γκόμενα για όλο το βράδυ, μπουκάλι μπακαρντι, δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα στην βεράντα κ τζακουζι στο δωμάτιο κ φαγητό στο ξενοδοχείο, μόλις είδα αυτές τις τιμές πήγαινα για 20 μέρες κ τις έπαιρνα 2-2 με 130 δολάρια όλη νύχτα. Στο Τόκιο πλήρωσα 600 δολάρια να γαμησω Γιαπωνέζα ( κ δεν τα κλαίω πέρασα πολύ καλά )γιατί είναι αρκετά ρατσιστές κ τα μαγαζιά με Γιαπωνέζες ήταν αποκλειστικά για Ιάπωνες κ έβαλα τρελό κονέ, για εμάς τους foreigners ήταν μαγαζιά με Φιλιππινέζες. Σεούλ πήγα αλλά δεν πρόλαβα να γαμησω κ εκεί είχε πολύ ωραίες γυναίκες!
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
ήταν τα τυχερά της δουλειάς, τώρα με τον κορονοιο δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτατυχερος εισαι φιλε που ειχες τετοιες εμπειριες
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.756
- Πόντοι
- 7.636
Παιζει κάποιο ασιατακι με ωραίο κορμί αδύνατο;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.018
- Πόντοι
- 6.256
ΌχιΠαιζει κάποιο ασιατακι με ωραίο κορμί αδύνατο;
Chrispap25
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
παιδιά απο call girls μπειτε εδώ Athens Girls Network - athensgirls.net εχουνε την mei απο κινα αλλα δεν ξερω αν δουλεύει ακόμα μπορειτε να παρετε τηλέφωνο να δείτε
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 864
- Πόντοι
- 96
Προσκυνώ ! Τι άλλο να πω.Φίλε είναι στο κρεβάτι καλύτερες κ από λατινες (έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα κ βαριουνται αυτές) , απλά πρέπει να πας προς Ασία πλευρά. Στη Σαγκάη γαμουσα ωραία μούμια με 100 δολάρια όλο το βράδυ , μου έκαναν μασάζ nuru κ μασάζ με την γλώσσα ( έβαζαν νερό στο στρώμα κ σε εγλυφαν από πάνω μέχρι κάτω , από πάνω να έχει μια μαλακιά κ να ψεκάζει νερό σε φάση fog κ μετά να σου κάθεται ή πίπα ή ότι θες εσύ ρε παιδί μου κ όσες εκτονώσεις θες ) με μόνο 40€ το 2ωρο . Πεκίνο τα ίδια τρομερά κάτω . Φιλιππίνες στο subic bay πήγαινα σε ένα μπαρ εκεί πολύ γνωστό κ μου έφερναν μπροστά 30-40 να διαλέξω με 100 δολάρια το 2013 είχα πάρει γκόμενα για όλο το βράδυ, μπουκάλι μπακαρντι, δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα στην βεράντα κ τζακουζι στο δωμάτιο κ φαγητό στο ξενοδοχείο, μόλις είδα αυτές τις τιμές πήγαινα για 20 μέρες κ τις έπαιρνα 2-2 με 130 δολάρια όλη νύχτα. Στο Τόκιο πλήρωσα 600 δολάρια να γαμησω Γιαπωνέζα ( κ δεν τα κλαίω πέρασα πολύ καλά )γιατί είναι αρκετά ρατσιστές κ τα μαγαζιά με Γιαπωνέζες ήταν αποκλειστικά για Ιάπωνες κ έβαλα τρελό κονέ, για εμάς τους foreigners ήταν μαγαζιά με Φιλιππινέζες. Σεούλ πήγα αλλά δεν πρόλαβα να γαμησω κ εκεί είχε πολύ ωραίες γυναίκες!
Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
Indira από glamour και Angelina από yourangels
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 864
- Πόντοι
- 96
Δημήτριε , να κανονίσουμε εξόρμηση στην Άπω Ανατολή, ίσως για Φιλιππίνες !ήταν τα τυχερά της δουλειάς, τώρα με τον κορονοιο δεν μας αφήνουν να κάνουμε τίποτα
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.887
- Πόντοι
- 746
Σεβασμός. Ας γαμήσω ιαπωνικό μουνί με μαύρες σκούρες ρώγες και ας μην πάω ιαπωνία ποτέ.Φίλε είναι στο κρεβάτι καλύτερες κ από λατινες (έχουν μάθει στο εύκολο χρήμα κ βαριουνται αυτές) , απλά πρέπει να πας προς Ασία πλευρά. Στη Σαγκάη γαμουσα ωραία μούμια με 100 δολάρια όλο το βράδυ , μου έκαναν μασάζ nuru κ μασάζ με την γλώσσα ( έβαζαν νερό στο στρώμα κ σε εγλυφαν από πάνω μέχρι κάτω , από πάνω να έχει μια μαλακιά κ να ψεκάζει νερό σε φάση fog κ μετά να σου κάθεται ή πίπα ή ότι θες εσύ ρε παιδί μου κ όσες εκτονώσεις θες ) με μόνο 40€ το 2ωρο . Πεκίνο τα ίδια τρομερά κάτω . Φιλιππίνες στο subic bay πήγαινα σε ένα μπαρ εκεί πολύ γνωστό κ μου έφερναν μπροστά 30-40 να διαλέξω με 100 δολάρια το 2013 είχα πάρει γκόμενα για όλο το βράδυ, μπουκάλι μπακαρντι, δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα στην βεράντα κ τζακουζι στο δωμάτιο κ φαγητό στο ξενοδοχείο, μόλις είδα αυτές τις τιμές πήγαινα για 20 μέρες κ τις έπαιρνα 2-2 με 130 δολάρια όλη νύχτα. Στο Τόκιο πλήρωσα 600 δολάρια να γαμησω Γιαπωνέζα ( κ δεν τα κλαίω πέρασα πολύ καλά )γιατί είναι αρκετά ρατσιστές κ τα μαγαζιά με Γιαπωνέζες ήταν αποκλειστικά για Ιάπωνες κ έβαλα τρελό κονέ, για εμάς τους foreigners ήταν μαγαζιά με Φιλιππινέζες. Σεούλ πήγα αλλά δεν πρόλαβα να γαμησω κ εκεί είχε πολύ ωραίες γυναίκες!
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
παιδιά εννοείται αλλά με προσοχή κ σύνεση κ πηγαίνετε με παρέα κ μόνο σε τουριστικά μέρη που υπαρχή ασφάλεια θα εξηγήσω αργότερα γιατί κ περιστατικά που μου συνέβησανΔημήτριε , να κανονίσουμε εξόρμηση στην Άπω Ανατολή, ίσως για Φιλιππίνες !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έχει δοκιμάσει κάποιος ?παιδιά απο call girls μπειτε εδώ Athens Girls Network - athensgirls.net εχουνε την mei απο κινα αλλα δεν ξερω αν δουλεύει ακόμα μπορειτε να παρετε τηλέφωνο να δείτε
eridon1877
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 48
- Like
- 4.479
- Πόντοι
- 10.690
Δημήτριε περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε τις περιπέτειές σου με Γιακούζα
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
Καφέ ήταν όχι μαύρεςΣεβασμός. Ας γαμήσω ιαπωνικό μουνί με μαύρες σκούρες ρώγες και ας μην πάω ιαπωνία ποτέ.
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
Τώρα που έχω χρόνο, λοιπόν Ταϊλάνδη δεν έχω πάει για να σας πω αλλά Φιλιππίνες που έχω πάει θέλει προσοχή, εγώ είχα πάει στο subic bay που ήταν κ η αμερικανική βάση, είναι υψηλής ασφάλειας περιοχή αλλά έκλεψαν άτομο από την παρέα μου κ δεν το πήρε καν χαμπάρι, επίσης είχαμε πάρει τον ταρίφα με σύμφωνα 70 δολάρια να είναι μαζί μας συνέχεια για ασφάλεια, πριν μας γυρίσει πίσω ( ξέχασα να πω ότι παντού ζητάνε tips) σταματάει στο δρόμο κ μας ζητάει τα λεφτά του τα δίνουμε κ ζητάει tips του δίνει ο άλλος αλλά 30 τα βλέπει κ ζητάει αλλα 200 δεν του τα δίναμε κ τράβηξε όπλο, αυτό ήταν την πρώτη μέρα εκεί , μετά έμαθα κ έπαιρνα πάντα διαφορετικό κ έβγαινε κ πάρα πολύ φθηνά. Συνήθως το να έχεις έναν ταρίφα μαζί είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος σε μια ξένη χώρα μόνο εκεί δεν μου βγήκε. Κίνα τώρα είναι κ εκεί ρατσιστές, έχω παίξει πολλές φορές ξύλο μέσα σε μπαρ κ ακόμα ψάχνω το λόγο, άλλη φορά ήμουν έξω με κοπέλα που δεν ήταν της δουλειάς κ ήρθε ένας κ έπεσε πάνω μου με το μηχανάκι ( με πάτησε κανονικά ) κ άρχισε κ έβριζε την κοπέλα γιατί ήταν με ξένο κ ούτε που την ήξερες βέβαια την πάτησε άσχημα γιατί πήγε νοσοκομείο ο τύπος! Ιαπωνία δεν έχω ζήσει κάτι τραγικό απλά σχεδόν παντού τρως πόρτα γιατί δεν βάζουν αλλοδαπούς μέσα. Α! Κ στην Κίνα πολλά ξενοδοχεία παίζει να μην σε δεχτούν γιατί είσαι αλλοδαπός, επίσης Κίνα η πορνεία απαγορεύεται όποτε θέλει πολύ προσοχή μπορεί να σε δώσει κ το ξενοδοχείο!!!!!Δημήτριε περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε τις περιπέτειές σου με Γιακούζα
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.887
- Πόντοι
- 746
Σκληρός καργιόλης,δεν μπλέκεις. Ραντεβού θανάτου και τέτοια.Τώρα που έχω χρόνο, λοιπόν Ταϊλάνδη δεν έχω πάει για να σας πω αλλά Φιλιππίνες που έχω πάει θέλει προσοχή, εγώ είχα πάει στο subic bay που ήταν κ η αμερικανική βάση, είναι υψηλής ασφάλειας περιοχή αλλά έκλεψαν άτομο από την παρέα μου κ δεν το πήρε καν χαμπάρι, επίσης είχαμε πάρει τον ταρίφα με σύμφωνα 70 δολάρια να είναι μαζί μας συνέχεια για ασφάλεια, πριν μας γυρίσει πίσω ( ξέχασα να πω ότι παντού ζητάνε tips) σταματάει στο δρόμο κ μας ζητάει τα λεφτά του τα δίνουμε κ ζητάει tips του δίνει ο άλλος αλλά 30 τα βλέπει κ ζητάει αλλα 200 δεν του τα δίναμε κ τράβηξε όπλο, αυτό ήταν την πρώτη μέρα εκεί , μετά έμαθα κ έπαιρνα πάντα διαφορετικό κ έβγαινε κ πάρα πολύ φθηνά. Συνήθως το να έχεις έναν ταρίφα μαζί είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος σε μια ξένη χώρα μόνο εκεί δεν μου βγήκε. Κίνα τώρα είναι κ εκεί ρατσιστές, έχω παίξει πολλές φορές ξύλο μέσα σε μπαρ κ ακόμα ψάχνω το λόγο, άλλη φορά ήμουν έξω με κοπέλα που δεν ήταν της δουλειάς κ ήρθε ένας κ έπεσε πάνω μου με το μηχανάκι ( με πάτησε κανονικά ) κ άρχισε κ έβριζε την κοπέλα γιατί ήταν με ξένο κ ούτε που την ήξερες βέβαια την πάτησε άσχημα γιατί πήγε νοσοκομείο ο τύπος! Ιαπωνία δεν έχω ζήσει κάτι τραγικό απλά σχεδόν παντού τρως πόρτα γιατί δεν βάζουν αλλοδαπούς μέσα. Α! Κ στην Κίνα πολλά ξενοδοχεία παίζει να μην σε δεχτούν γιατί είσαι αλλοδαπός, επίσης Κίνα η πορνεία απαγορεύεται όποτε θέλει πολύ προσοχή μπορεί να σε δώσει κ το ξενοδοχείο!!!!!
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.413
- Πόντοι
- 6.186
φίλε έβγαλε όπλο κ εννοείτε πως τα πήρε τα λεφτά, δεν ειναι να το παίζεις ήρωας , την άλλη μέρα περίμενε ξανά στην πιάτσα βεβαία τους είχαμε ενημερώσει όλους κ δεν πήρε κούρσα ξανά όσο ήμασταν εμείς εκεί στο ναυπηγείοΣκληρός καργιόλης,δεν μπλέκεις. Ραντεβού θανάτου και τέτοια.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.239
- Πόντοι
- 10.336
η indira δηλωνει ρωσιδα και εχει λιγα ασιατικα χαρακτηριστικα, αρα λογικα ειναι απο κανα καζακσταν, αρα οχι και τοσο "ασιατισσα", λιγο σχιστο ματι μονο. just sayingIndira από glamour και Angelina από yourangels
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.887
- Πόντοι
- 746
Λοιπόν αυτά που θα αναφέρω δεν έχουν σχέση με Ασιάτισσες τάνες αλλά γενικά με Ασία και κυρίως Ιαπωνία μιας και το έχω βίτσιο να πάω κάποτε εκεί πρίν πεθάνω. Έχω βρεί εφαρμογή 2 μέρες τώρα ονόματι Japan social.
Σε δύο μέρες το προφίλ μου χτύπησε πάνω απο 80 like και αιτήματα φιλίας απο διάφωρες Ασιατικές φυλές. Σχεδόν όλες ζητήσανε αριθμό στο watsapp και άλλες insta. Μια κινέζα 2 μέρες τώρα με το που έμαθε Ελλάδα έχει ανα 10 λεπτά και στέλνει μηνύματα βαθιάς αγάπης λές και με ξέρει χρόνια. Μια ιαπωνέζα πρό 2 ωρών ζήτησε insta και σε κουβέντα περί 10 λεπτών για θέματα ενασχόλησης και δουλειάς θέλει να μπώ skype να ξεβραξωθούμε να κάνουμε διάφορα. Ζητάω την βοήθεια των γερόντων που με την σοφίας τους έχουν καταρίψει νόμους της φυσικής.
Σε δύο μέρες το προφίλ μου χτύπησε πάνω απο 80 like και αιτήματα φιλίας απο διάφωρες Ασιατικές φυλές. Σχεδόν όλες ζητήσανε αριθμό στο watsapp και άλλες insta. Μια κινέζα 2 μέρες τώρα με το που έμαθε Ελλάδα έχει ανα 10 λεπτά και στέλνει μηνύματα βαθιάς αγάπης λές και με ξέρει χρόνια. Μια ιαπωνέζα πρό 2 ωρών ζήτησε insta και σε κουβέντα περί 10 λεπτών για θέματα ενασχόλησης και δουλειάς θέλει να μπώ skype να ξεβραξωθούμε να κάνουμε διάφορα. Ζητάω την βοήθεια των γερόντων που με την σοφίας τους έχουν καταρίψει νόμους της φυσικής.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις