Νέα

Ασιάτισες vs Αφρικάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα διαλέγατε για σεξ για αλλαγή;

• Ασιάτισσα

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Αφρικανή

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Δε μπορώ με καμιά από αυτές...

Ψήφοι: 3 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
προτιμώ λίγο περισσότερο τις μαυρούλες. Απλά χαλάει το σώμα τους πολύ εύκολα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οι αφρικανες αποπνεουν μια περιεργη μυρωδια απο την επιδερμιδα τους.

ακομη και αν εχουν βγει 5 λεπτα απο το ντουζ.
γαμουσα για μια περιοδο 2 εβδομαδων στο λονδινο μια,μη επαγγελματια και αυτο μου εχει μεινει.
κατα τ αλλα ηταν κομαντο,δεν ελεγε οχι σε τιποτε και ειχε σφικτο σωμα,2.5-3 βυζι.

ασιατισσα(κινα-ναμ-ταυλανδη)δεν εχω παρει,αλλα μου βγαζουν μια παιδοφιλια λογω του οτι οι περισσοτερες ειναι ενα με το πατωμα,χωρις δευτερογενη χαρακτηριστικα φυλου και 35-40 κιλα.
οποτε δε με καβλωνουν προσωπικα...οι γιαπωνεζες ειναι αλλη κατηγορια βεβαια,
αλλα το αγοραιο δεν πολυπαιζει ουτε εκει ουτε εδω φυσικα,ενω ειναι και πιο δυσευρετες γενικοτερα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ασία δαγκωτό, αλλά μόνο Japan. Με διαφορά καλύτερες από Philippines, Thailand κλπ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχοντας στο ενεργητικό μου τρίμηνη περίπου σχέση με μαυρούλα από Νιγηρία έχω να καταθέσω τα παρακάτω.

Είχε κορμί απίστευτο πραγματικά απίστευτο, και αρκετά γλυκιά-παιδική φατσούλα .
Θυμάμαι έβγαινα τα βράδια έξω και όταν ντυνόταν λίγο πιο προκλητικά ( σε λογικά πλαίσια )όπου πήγαινα κόλαγαν όλοι τα μάτια τους πάνω της κατ' αρχάς, και κατά δεύτερον σε εμένα που από πλευράς εμφάνισης είμαι αρκετά μέτριος για να μη πώ και κάτω του μετρίου. Με κοίταγαν όλοι λες και ήθελαν να με σκοτώσουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Για τις γυναίκες ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο ( αν κάποιος έχει άποψη ας βοηθήσει ) . Στο σεξ όταν μετά από λίγο βρήκα τα κουμπιά της την έκανα αεροπλάνο από πλευράς ανταπόκρισης πράγμα που με έφτιαχνε και εμένα ιδιαίτερα. Και λέω βρήκα γιατί δεν μου μίλαγε μου έδειχνε μόνο με τις αντιδράσεις της τι της άρεσε.

Στα περίεργα τώρα.
Πρώτον επιβεβαιώνω τον hitman ότι έχουν μια ελαφριά χαρακτηριστική μυρωδιά όχι κατ' ανάγκη άσχημη αλλά περίεργη. Επίσης γενικά ήταν σε όλα της αρκετά  καλόβολη.  Επίσης στην αρχή ντρεπόταν να μου πεί ότι ήταν από Νιγηρία  ( λόγω της γενικά άσχημης φήμης των γυναικών από εκεί ) και μου έλεγε ότι ήταν από τη Γκάνα. Τέλος κάτι που δεν ήξερα και δεν μου πέρναγε από το μυαλό  είναι ότι οι περισσότερες μαύρες έχουν το μαλλί τους πάρα πολύ κοντά κομμένο και χρησιμοποιούν περούκες. Τόσο η δική μου όσο και όλες οι φίλες της αυτό έκαναν, διότι τα φυσικά μαλλιά τους είναι πολύ σκληρά και πυκνά και δεν χτενίζονται εύκολα.

Αυτό που έχω να προσθέσω στο σκεπτικό για όλες αυτές τις περιπτώσεις με τις μαύρες ( και πιστεύω ότι το ίδιο είναι και με τις  κίτρινες )  είναι ότι σε έλκει το αλλοιώτικο το περίεργο, το διαφορετικό. Όταν το γευτείς το διαφορετικό και το χορτάσεις αρχίζει σταδιακά να χάνει την αξία του. Και τότε αρχίζεις να εστιάζεις στο πόσες διαφορές έχετε σαν άνθρωποι κυρίως λόγω της διαφορετικής κουλτούρας. Εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του τελειώματος.

Πάντως απολογιστικά βλέποντάς το, πιστεύω ότι ήταν καλή εμπειρία και σίγουρα δεν μετανοιώνω που το έκανα.
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το βιντεάκι με την ασιάτισσα και την αφρικανή ναι με έκανε να διαπιστώσω γιατί γουστάρω τα μαυράκια, γιατί έχουν αυτό το άγριο όταν γαμάνε λευκές ή ασιάτισσες, σαν δεσποτικές....αλλά και όταν γαμιούνται από άντρες διαφόρων χρωμάτων.
Συν τις καμπύλες και το σοκολατένιο ή μαύρο χρώμα.

Βέβαια οι ασιάτισσες είναι περισσότερο υποτακτικές, κάτι που επίσης με τρελαίνει. Δεν λένε όχι, συμμετέχουν και δεν είναι "έπιπλα". Δεν θα έλεγα όχι να είχα στο σπίτι μου μία αφρικάνα και μια ασιάτισσα για τέτοια παιχνίδια. Εγώ και τις δύο, και η μαύρη την ασιάτισσα.

Όμως το παρακάτω βίντεο πιστεύω ότι μπορεί να λύσει όποια απορία γιατί οι μαύρες είναι πολύ καλές στο γαμήσι.

[xhamster]
]

Βέβαια το να βρεις εδώ στην Ελλάδα σαν αυτές δύσκολο είναι....
Πόσο μάλλον να γίνει αυτό που  γίνεται στο βίντεο live έστω και με δύο από αυτές!! εγώ πάντως  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μαυρες κ ξερο ψωμι  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαυρες κ ξερο ψωμι  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Αμ πού είναι τέτοιες; τέλος πάντων.... υπάρχει σχετικό thread για αυτό το θέμα για τις πιάτσες με τις μαύρες, αλλά να μου λείπει το βύσινο, να πάω για επιθεώρηση ναι...για "ψάρεμα" όχι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σε στριπ εχει αρκετες μαυρες οπου τ κανονιζεις με τ αφεντικα  :grin: :grin: :grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εχοντας στο ενεργητικό μου τρίμηνη περίπου σχέση με μαυρούλα από Νιγηρία έχω να καταθέσω τα παρακάτω.

Θυμάμαι έβγαινα τα βράδια έξω και όταν ντυνόταν λίγο πιο προκλητικά ( σε λογικά πλαίσια )όπου πήγαινα κόλαγαν όλοι τα μάτια τους πάνω της κατ' αρχάς, και κατά δεύτερον σε εμένα που από πλευράς εμφάνισης είμαι αρκετά μέτριος για να μη πώ και κάτω του μετρίου. Με κοίταγαν όλοι λες και ήθελαν να με σκοτώσουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες. Για τις γυναίκες ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο ( αν κάποιος έχει άποψη ας βοηθήσει ) . Στο σεξ όταν μετά από λίγο βρήκα τα κουμπιά της την έκανα αεροπλάνο από πλευράς ανταπόκρισης πράγμα που με έφτιαχνε και εμένα ιδιαίτερα. Και λέω βρήκα γιατί δεν μου μίλαγε μου έδειχνε μόνο με τις αντιδράσεις της τι της άρεσε.

Στα περίεργα τώρα.
Πρώτον επιβεβαιώνω τον hitman ότι έχουν μια ελαφριά χαρακτηριστική μυρωδιά όχι κατ' ανάγκη άσχημη αλλά περίεργη. Επίσης γενικά ήταν σε όλα της αρκετά  καλόβολη.  Επίσης στην αρχή ντρεπόταν να μου πεί ότι ήταν από Νιγηρία  ( λόγω της γενικά άσχημης φήμης των γυναικών από εκεί ) και μου έλεγε ότι ήταν από τη Γκάνα. Τέλος κάτι που δεν ήξερα και δεν μου πέρναγε από το μυαλό  είναι ότι οι περισσότερες μαύρες έχουν το μαλλί τους πάρα πολύ κοντά κομμένο και χρησιμοποιούν περούκες. Τόσο η δική μου όσο και όλες οι φίλες της αυτό έκαναν, διότι τα φυσικά μαλλιά τους είναι πολύ σκληρά και πυκνά και δεν χτενίζονται εύκολα.

Αυτό που έχω να προσθέσω στο σκεπτικό για όλες αυτές τις περιπτώσεις με τις μαύρες ( και πιστεύω ότι το ίδιο είναι και με τις  κίτρινες )  είναι ότι σε έλκει το αλλοιώτικο το περίεργο, το διαφορετικό. Όταν το γευτείς το διαφορετικό και το χορτάσεις αρχίζει σταδιακά να χάνει την αξία του. Και τότε αρχίζεις να εστιάζεις στο πόσες διαφορές έχετε σαν άνθρωποι κυρίως λόγω της διαφορετικής κουλτούρας. Εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του τελειώματος.

Πάντως απολογιστικά βλέποντάς το, πιστεύω ότι ήταν καλή εμπειρία και σίγουρα δεν μετανοιώνω που το έκανα.
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

τα ειπες όλα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Στα περίεργα τώρα.

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

πουτανες γυναικες τυπε τιποτα αλλο  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom