Νέα

Ασιάτισες vs Αφρικάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtaras25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα διαλέγατε για σεξ για αλλαγή;

• Ασιάτισσα

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Αφρικανή

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Δε μπορώ με καμιά από αυτές...

Ψήφοι: 3 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Παίδες δε ξέρω αν έχετε ίδια βίτσια, αλλά εγώ αν και συνήθως ελκύομαι από ευρωπαίες ή λατίνες, συχνά θέλω να κάνω μια αλλαγή με κάτι διαφορετικό...
Τι προτιμάτε για σεξ για αλλαγή λοιπόν;
Ασιάτισα ή αφρικανή;
Μεγάλο δίλημμα...

OP
OP
P

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ με διαφορά στήθους ψηφίζω ασιάτισσες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παίδες δε ξέρω αν έχετε ίδια βίτσια, αλλά εγώ αν και συνήθως ελκύομαι από ευρωπαίες ή λατίνες, συχνά θέλω να κάνω μια αλλαγή με κάτι διαφορετικό...
Ασιάτισα ή αφρικανή;
Μεγάλο δίλημμα...

Ειναι δυσκολο να βρεις κιτρινιαρες τυπε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ασιάτισα ή αφρικανή;
Μεγάλο δίλημμα...

Λόγω πολυετούς εμπειρίας και στις δυο κατηγορίες, νομίζω ότι έχω τα προσόντα να απαντήσω. Το κορμί της μέσης νέγρας, συγκρίνεται μόνο με το κορμί των μοντέλων στην Ελλάδα. Αυτό που είναι μακράν καλύτερο, είναι ο απίθανος, σφιχτός κώλος τους. Το κορμί της μέσης Ασιάτισσας, είναι άστα να πάνε. Καμπύλες σχεδόν ανύπαρκτες, ύψος σχεδόν 12χρονου. Το σέρβις τώρα. Αν ψωνίσεις νέγρα από το δρόμο, κατά 99% ψώνισες από σβέρκο, είναι σχεδόν όλες ξεπέτες. Αυτές που τις έφερνα στο σπίτι μου για 1 ώρα τις καλές εποχές, όταν με εμπιστεύτηκαν μου δόθηκαν άγρια. Τις λίγες φορές που πήρα πρόσφατα νέγρα το μετάνιωσα και δεν θα ξαναπάρω για να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις. Οι Κινέζες που πήρα, εκτός από τη Λίλυ, έχω σχετική δημοσίευση, έκαναν ότι μπορούσαν, κυριολεκτικά ότι μπορούσαν, για να με αφήσουν ικανοποιημένο, είναι στην κουλτούρα τους και σχεδόν όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ. Δεν αρνούνται τίποτα, ακόμα κι αν βλέπεις ότι πονάνε. Διαλέγετε και παίρνετε.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Λόγω πολυετούς εμπειρίας και στις δυο κατηγορίες, νομίζω ότι έχω τα προσόντα να απαντήσω. Το κορμί της μέσης νέγρας, συγκρίνεται μόνο με το κορμί των μοντέλων στην Ελλάδα. Αυτό που είναι μακράν καλύτερο, είναι ο απίθανος, σφιχτός κώλος τους. Το κορμί της μέσης Ασιάτισσας, είναι άστα να πάνε. Καμπύλες σχεδόν ανύπαρκτες, ύψος σχεδόν 12χρονου. Το σέρβις τώρα. Αν ψωνίσεις νέγρα από το δρόμο, κατά 99% ψώνισες από σβέρκο, είναι σχεδόν όλες ξεπέτες. Αυτές που τις έφερνα στο σπίτι μου για 1 ώρα τις καλές εποχές, όταν με εμπιστεύτηκαν μου δόθηκαν άγρια. Τις λίγες φορές που πήρα πρόσφατα νέγρα το μετάνιωσα και δεν θα ξαναπάρω για να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις. Οι Κινέζες που πήρα, εκτός από τη Λίλυ, έχω σχετική δημοσίευση, έκαναν ότι μπορούσαν, κυριολεκτικά ότι μπορούσαν, για να με αφήσουν ικανοποιημένο, είναι στην κουλτούρα τους και σχεδόν όλες κάνουν πολύ καλό μασάζ. Δεν αρνούνται τίποτα, ακόμα κι αν βλέπεις ότι πονάνε. Διαλέγετε και παίρνετε.

Αν και δεν έχω δοκιμάσει καμιά από τις 2....θα ψήφιζα χαλαρά Ασιάτισσες για τους ακόλουθους λόγους:

1) Είναι αρκετά υποτακτικές γυναίκες και όπως λες φιλότιμες, με μια φυσική αιδώ και πιστεύω ότι η εμπειρία μαζί τους είναι καλύτερη, έχουν περισσότερη θυληκότητα. Ασίάτισσες δεν είναι μόνον οι Κινέζες...

2) Μαυρούλες εκτός του ότι καραδοκεί ο HIV, είναι γενικώς πρηξαρχίδες. Αυτό το έχω παρατηρήσει σε στριπτιζάδικα κυρίως. Άμα δεν πάρεις χωρό δεν ξεκολλάνε από πάνω σου. Άσε που πολλές από αυτές ψάχνουν τον γαμπρό-μαλάκα για να μείνουν μόνιμα Ελλάδα.

OP
OP
P

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ναι σώμα έχουν καλύτερο οι μαυρούλες, καμπύλες που σε τρελένουν! Όμως στις ασιάτισσες με καυλώνει πολύ η φάτσα τους! Που ναι μεν δεν είναι ακριβώς ελκυστική, απλώς αυτό η ιδιαιτεροτητα τους με εξιτάρει. Σκυλόφατσες (με την καλη εννοια) που υπόσχονται πολλά!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Όχι ασιάτισσες γενικώς. Μόνο από Japan.
Και για να προλάβω την ερώτηση ηλιθίου, ναι ξεχωρίζουν από κινέζες, κορεάτισσες κτλ.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όχι ασιάτισσες γενικώς. Μόνο από Japan.
Και για να προλάβω την ερώτηση ηλιθίου, ναι ξεχωρίζουν από κινέζες, κορεάτισσες κτλ.

Ταυτίζομαι μαζί σου. Οι γυναίκα made in Japan είναι κόσμημα τύπε  ;)

Επισκέπτης
Ασιάτισες ή αφρικάνες ....

σαν να λέμε σκατά ή εμέσματα .....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εκτός Ευρώπης, πάντα θαύμαζα τις έγχρωμες γυναίκες, έχουν απίστευτα σφιχτά σώματα οι ρουφιάνες

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
1
αφρικανες πιο σφιχτα κορμια κ καλο γαμησι,δεν λεω για τις εδω αραπινες ομως που κοροιδευουν οι περισσοτερες.
ασιατισσες μονο ταυλανδεζες κ βιατναμεζες. οι κινεζες ειναι πολυ ξενερωτες ρε πουστη μου :headbang: :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Ασιατισσες Δαγκωτο!!!Ταυλανδη,Φιλιππινες,Κορεα και Ιαπωνια!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ασιάτισα ή αφρικανή;
Μεγάλο δίλημμα...
σιγα το διλημα τυπε
κιτρινιαρες φυσικα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom