kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.898
- Πόντοι
- 6.256
Σιγα να μην το ανακαλυπτε ο heellover.
Ασιατισες γιοκ φιλε,
Ασιατισες γιοκ φιλε,
με φιλιππινεζες?Σιγα να μην το ανακαλυπτε ο heellover.
Ασιατισες γιοκ φιλε,
πριν αρκετα χρονια σε κατι παλιοντισκο, αθλιες οι φιλιππινεζες οι φιλε..παλια στην λ.αλεξανδρας κατι επαιζε μετα τις 11 το βραδυ.τωρα δεν ξερω αν παιζει κατι εκει η στα περιξ στενα
Ενδιαφερουσα περιπτωση, 80 κιλη ασιατισα, κελεπουριΓια οποιον γουσταρει χοντρες φιλιπινεζες γιατι εγω δε γουστάρω χοντρες φιλιπινεζες . Θα ερθει στην Ελλαδα για δουλεια και ψαχνεται αλλα εγω όπως προειπα δε γουστάρω χοντρες και ουτε χοντρες φιλιπινεζες
Φιλετυποι, προσωπικα γουσταρω Ιαπωνεζες
αυτες που κυκλοφορουν ?? παραπισω ειπε καποιοσ για καρφουρ αλεξανδρασ και κηφισιας. καπου αλλου??? μεσα στο μαρκετ θ ατην βγαλπυμε??
τυπε μην το βαζεις κατω,λιγο υπομονη θελει :S :S :SΚατι σκηνικα ρε παιδια....απιστευτα...
Παω σε ενα κινεζικο να ψωνισω κατι.
Ειχε μια κινεζουλα μεσα, οχι κατι ιδιαιτερο ομως, και μαλλον ο κινεζος παραπερα ηταν το αγορι της....
Φευγοντας, καθολα νομιμος ο κινεζος, μου δινει μολις πληρωσα και την αποδειξη.
Κι εκεινη τη στιγμη, γεννηθηκε η ιδεα...ειχε το ονομα του/της(ονομα wu, αναθεμα και ξερω αν ειναι θηλυκο ή αρσενικο!!!) επανω στην αποδειξη!
Λεω 'εδω ειμαστε', και χτυπαω το ονομα στο facebook, μπας και βρω καλη δικτυωση με φιλους/φιλες του/της.
Ε, το πιστευετε οτι στο fb με αυτο το ονομα πρεπει να φερνει ισα με 1000 ονοματα με αυτο το ονομα;
Δηλαδη μιλαμε δεν υπαρχει αυτο το σκηνικο...
Μιλιουνια ρε παιδια...και εγω να ψαχνω τον/τη συγκεκριμενο/η στην Ελλαδα...not one in a million....
Απειροι κινεζοι και κινεζουλες....θα κατακτησουν τον κοσμο, αλλα μεχρι τοτε πρεπει να γινει κανενα κονε...
ολες ιδιες ειναι τυπε δεν θα σου κανει διαφορα κιολας
ολες ιδιες ειναι τυπε δεν θα σου κανει διαφορα κιολας
ολες οι Ασιατισες ειναι ιδιες εννοει τυπε :S :S :SΕ οχι και ιδιες, η καθε ψωναρα ελληνιδα με τα χαμηλων τονων ασιατακια...μη λεμε κι οτι θελουμε...
οποιος ασχολειται με ελληνιδες ειναι μαζοχιστης...
Φιλε, σπο οτι ξερω, σε ολοκληρη τη Κινα δεν υπαρχουν πανω απο 900 επιθετσ, τα πιο δημοφιλη ομως δεν ειναι πανω απο 200.Κατι σκηνικα ρε παιδια....απιστευτα...
Παω σε ενα κινεζικο να ψωνισω κατι.
Ειχε μια κινεζουλα μεσα, οχι κατι ιδιαιτερο ομως, και μαλλον ο κινεζος παραπερα ηταν το αγορι της....
Φευγοντας, καθολα νομιμος ο κινεζος, μου δινει μολις πληρωσα και την αποδειξη.
Κι εκεινη τη στιγμη, γεννηθηκε η ιδεα...ειχε το ονομα του/της(ονομα wu, αναθεμα και ξερω αν ειναι θηλυκο ή αρσενικο!!!) επανω στην αποδειξη!
Λεω 'εδω ειμαστε', και χτυπαω το ονομα στο facebook, μπας και βρω καλη δικτυωση με φιλους/φιλες του/της.
Ε, το πιστευετε οτι στο fb με αυτο το ονομα πρεπει να φερνει ισα με 1000 ονοματα με αυτο το ονομα;
Δηλαδη μιλαμε δεν υπαρχει αυτο το σκηνικο...
Μιλιουνια ρε παιδια...και εγω να ψαχνω τον/τη συγκεκριμενο/η στην Ελλαδα...not one in a million....
Απειροι κινεζοι και κινεζουλες....θα κατακτησουν τον κοσμο, αλλα μεχρι τοτε πρεπει να γινει κανενα κονε...