κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.697
- Πόντοι
- 19.795
Ασιατισες στη Ταυλανδη.Σε σοου. Λαιβ τωρα.
Ενα μηνα το χρονο.
Αμα εισαι εθισμενος στα πορνοταξιδια ειναι κολασηΕνα μηνα διακοπες δηλαδη.
Διακοπες στον παραδεισο.
Πριν 2-3 χρονια ειχα μια πολυ καλη εμπειρια με Φιλιππινεζα που δουλευε Κηφισια και διεθετε σπιτι μαζι με συμπατριωτισσες της στους Αμπελοκηπους.Βγηκαμε 2-3 φορες στην Πανορμου και μετα σε ξενοδοχειακι της περιοχης.Πρεπει να ηταν 32 εως 35 με απιστευτη κωλαρα.Εχει επιχειρησει κανεις να δικτυωθει με καμια ασιάτισσα στους Αμπελοκηπους?
Πριν 2-3 χρονια ειχα μια πολυ καλη εμπειρια με Φιλιππινεζα που δουλευε Κηφισια και διεθετε σπιτι μαζι με συμπατριωτισσες της στους Αμπελοκηπους.Βγηκαμε 2-3 φορες στην Πανορμου και μετα σε ξενοδοχειακι της περιοχης.Πρεπει να ηταν 32 εως 35 με απιστευτη κωλαρα.
Στο Tagged την ειχα βρειΜια χαρα περασες...
Πως καταφερες να την γνωρισεις;
Στο Tagged την ειχα βρει
Τι φωτό έχεις βάλει ρε φίλε;Δεν μπορω να τις καταλαβω....
κλειστοφοβικες ειναι; φοβουνται γενικως; ολες ζευγαρωμενες ειναι; ολες ανεραστες ειναι; παντρεμενες και το κρυβουν ειναι;
τι στην ευχη, ποσο ρισκο εχει στην τελικη ενα μηνημα, εστω και απορριψης, ηλεκτρονικα;
Εχω στειλει σε αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα, πολλα μηνυματα σε ασιατισσες της ελλαδας μεσω fb.
Οκ, το fb δεν ειναι dating site, αλλα μιας και στη χωρα μας που ειναι πισω σε πολλα, εκτος των αλλων ψαχνουμε και τις ασιατισες με το τουφεκι (σε αλλες χωρες ειναι πολυ περισσοτερες),
ειπα να χρησιμοποποιησω και το fb.
Ανθρακες.
Δεν απαντα καμια, μα καμια.
Τι φωτό έχεις βάλει ρε φίλε;
Μια χαρα φωτο εχω βαλει!
Εμφανισιμο παιδι ειμαι!
Στην ελλάδα πηδαμε ασιατισες μονο στον ύπνο μας
Σαν ανάποδο γαμώτο είσαι ρε φίλε!!!Μια χαρα φωτο εχω βαλει!
Εμφανισιμο παιδι ειμαι!
Δεν τις θελει η πολιτικη ηγεσια.Εχουν κατακτησει και κατακλυσει ολο τον κοσμο,
εκτος απο Ελλαδα...
Εδω κραταμε ομπρελα....μη φανει τιποτε αλλο απο τις κακιασμενες ελλεεινιδες.
Δεν τις θελει η πολιτικη ηγεσια.