Poutsaras_19arhs
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερετε σε ποιον οικο μπορω να βρω καμια ασιατισα???
Ξερετε σε ποιον οικο μπορω να βρω καμια ασιατισα???
... στο ξενοδοχείο απέναντι από το πρώην πορνομέγαρο το Amnesia (θεός σ'χωρέσ' το...)...
σε μπουρδελο δεν βρισκεις τυπεΞερετε σε ποιον οικο μπορω να βρω καμια ασιατισα???
εγω τυπε μου ειχα πετυχει πριν χρονια στον θρυλικο Βαρδαρη κ φυσικα την τιμησα...σε μπουρδελο δεν βρισκεις τυπε
κατι καζακστανες παιζουν μονο
και εγω πριν κατι χρονια σε ενα στην λιοσιων τυπεεγω τυπε μου ειχα πετυχει πριν χρονια στον θρυλικο Βαρδαρη κ φυσικα την τιμησα...
εχει πεσει ξεραΐλα στο θεμα Ασιατισες...τυπε μου παμε απο το κακο στο χειροτερο.... :- :-και εγω πριν κατι χρονια σε ενα στην λιοσιων τυπε
αλλα απο τοτε τιποτα :S
τυπε δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν κατακλησει τα μπουρδελα κιτρινιαρεςεχει πεσει ξεραΐλα στο θεμα Ασιατισες...τυπε μου παμε απο το κακο στο χειροτερο.... :- :-
μαλλον τους αρεσουν οι μικρες πουτσες για αυτο δεν ερχονται Ελλαδα, γιατι θα τις ξεσκισουμε τυπε μου...τυπε δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν κατακλησει τα μπουρδελα κιτρινιαρες
οι κινεζες στο τριγωνο ειναι ατρομητες ομως τυπεμαλλον τους αρεσουν οι μικρες πουτσες για αυτο δεν ερχονται Ελλαδα, γιατι θα τις ξεσκισουμε τυπε μου...
ενα πασχα μου ειχε πει και χριστος ανεστη μια
πηγα την επομενη μερα με αυγα για να κανουμε το εθιμο αλλα δεν την βρηκα τυπε :-
τυπε δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχουν κατακλησει τα μπουρδελα κιτρινιαρες
πηγα την επομενη μερα με αυγα για να κανουμε το εθιμο
αυτα που ανατιναζονται ειναι τυπε?προτιμανε να πουλανε φακους και κουκλακια που κανουν σβουρες ;)
αυτα που ανατιναζονται ειναι τυπε?
σε ποιο ξενοδοχειο,εχει δυο...στο μινιον η στο δωδωνη....δωσε λεπτομεριες στο λαοΤριγύρω από πλατεία Βάθης και στο ξενοδοχείο απέναντι από το πρώην πορνομέγαρο το Amnesia (θεός σ'χωρέσ' το...) στόν πεζόδρομο.