Νέα

Asian fuck

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Προτείνω σε αυτό το post να ποστάρουμε ότι έχει σχέση με το ασιατικο γαμήσι ;) Και ξεκινάω πρώτος με αυτό το... δεν έχω λόγια να περιγράψω την γκόμενα που παίζει σε αυτό το βιντεο  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: Απλά απολαύστε την....

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δυνατο τσιμπουκι.
Της πανε τα ασπρα.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
γι αυτο τον λογο υπαρχουν εδω τοσοι αρωστοι με το θεμα

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εγω που εχω παντρευτει με κινεζακι ειμαι απο τους τυχερους.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Nice thread.. :thumbsup:

Tο θέμα το μετακίνησα στην κατηγορία Sex γενικά δεδομένου οτι θα είναι για κουβεντούλα και οχι για ποσταρισμα υλικού..

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ειδικά τα busty Asian....είναι τρέλα.....  :boobies:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για ρωτηστε και κανενα που πηρε thaigirl.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να στε καλα βρε παιδια που με καταλαβαινετε.γιατι ολοι γελανε μαζι μου που πηγα στη Βορεια Κορεα να καμακωσω!!!!!!ειναι φανταστικες οι σχοιστοματες!!!

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Οι Ασιάτες δεν έχουνε φήμη για καλοί εραστές. Στην Εγγύς Ανατολή, όπου κατοικούνε αραβικές φυλές, μάλιστα. Οι Άραβες γενικά κατέχουνε μια υψηλή θέση στον κατάλογο των καλών εραστών και στα μεγάλα πέη. Ομως, όσο προχωρεί ένας  προς τα βάθη της Ασίας τόσο λιγότερο καλούς εραστές συναντά και τόσο μικρότερα πέη. Με τελευταίους στον κατάλογο τους Κινέζους και τους Ιάπωνες.

Από τους Άραβες πάλι, ξεχωρίζουνε σε σεξουαλική ικανότητα και μεγάλο πέος οι Βεδουίνοι, που θεωρούνται οι καλύτεροι γαμιάδες της περιοχής. Ένα από τα αξιοθέατα της Αιγύπτου, που αρέσει πολύ σε ορισμένους κύκλους τουριστών, είναι να παρακολουθήσουν  Βεδουίνο να πηδάει Αραπίνα.Υπάρχουνε μαγαζιά στην Αλεξάνδρεια και αλλού, όπου πληρώνουν οι τουρίστες και οργανώνεται τέτοιο θέαμα σε ανώγειο δωμάτιο του μαγαζιού, όπου κάθονται οι τουρίστες απέναντι από το κρεβάτι και παρακολουθούν ολόγυμνους το Βεδουίνο με την Αραπίνα.Είναι με ολόκληρη ιεροτελεστία που συντελείται η σεξουαλική πράξη και το θέαμα διαρκεί πολλή ώρα  και ευχαριστεί πολύ τους τουρίστες.

Λέγεται ότι πριν αρκετές δεκαετίες, όταν η μεγάλη της ελληνικής σκηνής Μαρίκα Κοτοπούλη επισκέφτηκε  την Αίγυπτο, οι εκεί Έλληνες, αφού της έδειξαν όλα τα αξιοθέατα, της είπανε ότι υπάρχει και ένα άλλο αξιοθέατο που δεν κάνει όμως  για κυρίες.Η Κοτοπούλη επέμενε να της πουν τί είναι αυτό και της είπαν. Η Κοτοπούλη ζήτησε να παρακολουθήσει τέτοια σκηνή.Και τόσο πολύ της άρεσε το θέαμα που πλήρωσε το Βεδουίνο για να επαναληφθεί η σκηνή  με την ίδια στη θέση  της Αραπίνας.

Επισκέπτης
να στε καλα βρε παιδια που με καταλαβαινετε.γιατι ολοι γελανε μαζι μου που πηγα στη Βορεια Κορεα να καμακωσω!!!!!!ειναι φανταστικες οι σχοιστοματες!!!

Εσύ δημητράκη μην γαμάς πολύ, μαζέψου λίγο γιατί που θά βρούμε άλλο τοσο γραφικό στο σαιτ.. Εφυγαν και κατι αλλά φρούτα σαν και εσένα και ειναι κρίμα.Μην σου συμβεί τιποτα γιατι θα κλαίει ανατολή και δύση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εσύ δημητράκη μην γαμάς πολύ, μαζέψου λίγο γιατί που θά βρούμε άλλο τοσο γραφικό στο σαιτ.. Εφυγαν και κατι αλλά φρούτα σαν και εσένα και ειναι κρίμα.Μην σου συμβεί τιποτα γιατι θα κλαίει ανατολή και δύση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το καγκουρο το μαγειρεψες???

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
γι αυτο τον λογο υπαρχουν εδω τοσοι αρωστοι με το θεμα

Γυναίκες που έχουν μάθει από τα γενοφάσκια τους να υπηρετούν μια χοντρή πούτσα που τους δίνει σημασία.
Έτσι θα έπρεπε να είναι και οι υπόλοιπες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom