Νέα

Ασφαλιστικη καλυψη αυτοκινητου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.067
Πόντοι
2.696
Η ένας μαλάκας μηχανικός ερηξε υγρά φρένων αντί για σαπούνι στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων και μετά γαμήθηκε όλο το χρώμα του αυτοκινήτου και ήθελε ολική βαφή.

Δεν το παραδεχόταν βέβαια αλλά έμαθα ότι πέθανε από καρκίνο. Το αμάξι ήταν 1 χρόνου καινούργιο.

Προφανώς σε αντιπροσωπία θα το είχε πάει...Σε έναν γνωστό μου που έβαλε κλιματιστικό μετά την αγορά-πριν 20 χρόνια-σε αμάξι που έκανε τότε 7.500.000 δρχ του το σύνδεσαν ανάποδα,και στο πρώτο χιλιόμετρο η θερμοκρασία έφτασε στους 100ο!!!!Σταμάτησε το πήγε με την οδική στην αντιπροσωπία που το έβαλε-και δεν είχε συνδρομή σε οδική,πλήρωσε έξτρα-και του είπαν "ε,ξέρετε έχει γίνει λάθος σύνδεση...".Και σε μεγάλη εταιρεία όχι καμία μικρή αυτοκινητοβιομηχανία...

koukoskoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
361
Πόντοι
281
Εχει κανεις ιδεα για anytime interamer
ican?
Να παω στο σενεργαζομενο τους φαναρτζιδικ?ο
Ειχα το πρωι τροχαιο χωρις να φταιω
Μου ειπαν οτι ειναι μοο πιο συντομος σε χρονο δρομος

Η μητέρα μου είναι ασφαλισμένη εκεί. Σε τροχαίο ΑΛΛΑ με αυτοκίνητο που ήταν και αυτό στην ίδια εταιρεία  ασφαλισμένο,η αποζημίωση μπήκε στο λογαριασμό της σε 15 ημέρες. Και η εξυπηρέτηση άμεση.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Να ζητήσω κι εγω με την σειρα μου μια συμβουλη απο τυχών ασφαλιστή που θα διαβάσει τον προβληματισμό μου.
Συναψα συμβολαιο ασφαλειας υγειας το καλαοκαιρι μεσω γνωστου ιντερνετικου πρακτορειου. Ο κύριος που με εξυπηρετησε είναι άψογος και γνωστης των ασφαλιστικων θεματων. Μου ζηταει τωτα να αλλαξω το πρακτορειο εξυπηρετησης και να παω σε εναν αγνωστο σε εμενα ασφαλιστη, συνεργατη του, που εδρευει στην επαρχια.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μπορείς να απευθυνθείς στην ίδια την ασφαλιστική να σου προτείνει ασφαλιστή που να είναι κοντά σου και να εξυπηρετηθείς.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1
Να ζητήσω κι εγω με την σειρα μου μια συμβουλη απο τυχών ασφαλιστή που θα διαβάσει τον προβληματισμό μου.
Συναψα συμβολαιο ασφαλειας υγειας το καλαοκαιρι μεσω γνωστου ιντερνετικου πρακτορειου. Ο κύριος που με εξυπηρετησε είναι άψογος και γνωστης των ασφαλιστικων θεματων. Μου ζηταει τωτα να αλλαξω το πρακτορειο εξυπηρετησης και να παω σε εναν αγνωστο σε εμενα ασφαλιστη, συνεργατη του, που εδρευει στην επαρχια.
......Σημασία έχει το συμβόλαιο που έχεις συνάψει να σε καλύπτει όπως συμφωνησες πρωφορικως με τον κύριο το ίδιο και γραπτώς !
Επειδή ειμουν 17 χρόνια στον κλάδο ... έχω  δει πολλά και έχω ακούσει αλλά τόσα !
Κάτι δεν μου αρέσει .....με τον τροπο που στο λέει !
Γενικά στον κλάδο υγείας οι σοβαρές εταιρείες δεν αφήνουν τα συμβόλαια να αλλάζουν ασφαλιστή παρα μονο με υπεύθυνη δήλωση του ασφαλισμένου γιατί αλλιώς έτοιμοι ειναι όλοι να κάνουν αλαξοκολιες  ο ένας τον ασφαλισμένο του άλλου !!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
......Σημασία έχει το συμβόλαιο που έχεις συνάψει να σε καλύπτει όπως συμφωνησες πρωφορικως με τον κύριο το ίδιο και γραπτώς !
Επειδή ειμουν 17 χρόνια στον κλάδο ... έχω  δει πολλά και έχω ακούσει αλλά τόσα !
Κάτι δεν μου αρέσει .....με τον τροπο που στο λέει !
Γενικά στον κλάδο υγείας οι σοβαρές εταιρείες δεν αφήνουν τα συμβόλαια να αλλάζουν ασφαλιστή παρα μονο με υπεύθυνη δήλωση του ασφαλισμένου γιατί αλλιώς έτοιμοι ειναι όλοι να κάνουν αλαξοκολιες  ο ένας τον ασφαλισμένο του άλλου !!

Ευχαριστω για την απάντηση σου: οι όροι στο συμβόλαιο είναι ως περιγράφτηκαν προφορικώς και γραπτώς στην προσφορα. Επιπλέον το πληρώνω εγώ ο ίδιος μεσω ebanking κι οχι μέσω πράκτορα. ΥΔ μου έστειλε να υπογράψω αλλά αντί να αναφέρει εκείνον ως ασφαλιστη αναφέρει κάποιον άγνωστο, σενεργάτη πράγματι της ασφαλιστικής εταιρείας, τό έλενξα. Μου είπε οτι σταμάτησε την συνεργασία με το αρχικό πρακτορείο κι αν θέλω χωρίς να είναι υποχρεωτικό τον ακολουθω. Το γεγονός όμως οτι η ΥΔ δεν αναφέρει αυτόν αλλα άλλον άγνωστο ασφαλιστη στην επαρχία δεν μου αρέσει! Σκέφτομαι πως μπορεί να του έχουν μπλοκάρει τον κωδικό του οι ασφαλιστικές....σωστα σκεφτομαι?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τι πάει να πει ότι η ασφαλιστική 'έκανε τον κινέζο'? Είναι υποχρεωμένη να σου απαντήσει εάν σε καλύπτει ή για ποιο λόγο δεν σε καλύπτει... τους ρώτησες γραπτώς? ασφαλιστή έχεις και εάν ναι τι σου είπε εκείνος? κάλυψη είχες ή είσαι και εσύ από εκείνους που νομίζουν ότι έκαναν ένα (απλό) ασφαλιστήριο, δεν το κοίταξαν ποτέ και θεωρούν ότι τους καλύπτει για τα πάντα? Από το νόμο, υποχρεωτικά ασφαλίζεσαι μόνο για ζημιές που εσύ θα προκαλέσεις σε άλλους, όλα τα άλλα  πρέπει να τα ζητήσεις και φυσικά κοστίζουν και κάτι... Να κατηγορούμε εταιρείες αλλά να έχουμε βάση, όχι ο,τι δεν μας αρέσει να το ρίχνουμε στους άλλους...

δεν καλυπτεται η ζημια ακομα και μικτη να εχεις (μικτη=συγκρουση,προσκρουση,ανατροπη)

ο μονος τροπος καλυψης ηταν να δηλωθει στην αστυνομια και να κανεις χρηση για κακοβουλες βλαβες αν φυσικα καλυπτεται βασει των ορων του συμβολαιου καθως σε πολλες εταιρειες υπάρχει εξαιρεση.

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Εγω εχω μερικη κλοπη.....μου εκλεψαν ενα καθρεπτη σημερα τα ξημερωματα.ξερει καποιος αν με καλυπτει?ποια ειναι η διαδικασια?πρεπει να τον πληρωσω πρωτα εγω?

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.296
Πόντοι
2.456
Ευχαριστω για την απάντηση σου: οι όροι στο συμβόλαιο είναι ως περιγράφτηκαν προφορικώς και γραπτώς στην προσφορα. Επιπλέον το πληρώνω εγώ ο ίδιος μεσω ebanking κι οχι μέσω πράκτορα. ΥΔ μου έστειλε να υπογράψω αλλά αντί να αναφέρει εκείνον ως ασφαλιστη αναφέρει κάποιον άγνωστο, σενεργάτη πράγματι της ασφαλιστικής εταιρείας, τό έλενξα. Μου είπε οτι σταμάτησε την συνεργασία με το αρχικό πρακτορείο κι αν θέλω χωρίς να είναι υποχρεωτικό τον ακολουθω. Το γεγονός όμως οτι η ΥΔ δεν αναφέρει αυτόν αλλα άλλον άγνωστο ασφαλιστη στην επαρχία δεν μου αρέσει! Σκέφτομαι πως μπορεί να του έχουν μπλοκάρει τον κωδικό του οι ασφαλιστικές....σωστα σκεφτομαι?
Σε ποιο site έκανες την ασφάλεια? Insurance market κτλ? Πολύ πρόχειρα προφανώς μετακινεί πελάτες λόγω μεγαλύτερης προμήθειας κτλ από δεσμεύεται από τον νταβατζή κτλ κτλ

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Εγω εχω μερικη κλοπη.....μου εκλεψαν ενα καθρεπτη σημερα τα ξημερωματα.ξερει καποιος αν με καλυπτει?ποια ειναι η διαδικασια?πρεπει να τον πληρωσω πρωτα εγω?
???????????

petroscost

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
517
Πόντοι
81
Ανάλογα με τους όρους του συμβολαίου σου, μπορεί να υπάρχει απαλλαγή μεχρι κάποιο ποσο, έτσι κι αλλιώς για κλοπή πρέπει να το δηλώσεις στην αστυνομία, νά έρθει, και να πάρεις το δελτίο συμβάντος για την ασφαλιστική

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Σε ποιο site έκανες την ασφάλεια? Insurance market κτλ? Πολύ πρόχειρα προφανώς μετακινεί πελάτες λόγω μεγαλύτερης προμήθειας κτλ από δεσμεύεται από τον νταβατζή κτλ κτλ

Insurance market  εκεί την έκανα και νομίζω οτι δεν πρέπει να φύγω απο εκεί άσχετα της συμπάθειας που τρέφω για αυτόν που με εξυπηρέτησε. Εσυ τι λές nikpie ?

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Θενκς τυποι για τις συμβουλες σας.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.667
Πόντοι
506
Εξαρταται το αμαξι που εχεις, εαν εινα 10τιας τοτε τη φθινοτερη. Ο λογος; Ετσι και τρακαρεις και το αμαξι εχει ζημια 30% τοτε η ασφαλιστικη θα υπολογισει την αξια του αμαξιου (μεταχειρισμενο 10τιας) 3000Ε χ 0,3 = 900E. Εγω εκανα τη φθινοτερη online myDirect, ολες καλες μεχρι να τις χρειαστεις

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.153
Πόντοι
3.415
Μετά απο τόσα χρόνια κατάλαβα ότι όλα τα λεφτά είναι ο ασφαλιστής. το θέμα είναι να σου εξηγήσει τι αγοράζεις και όταν σκάσει η ζημιά να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να του πείς "λύσε μου το πρόβλημα " και να μην ξανασχοληθείς . Τώρα όταν πάς στην καλύτερη εταιρία και πρέπει να μιλας στα παιδιά του κόλου σέντερ 100 ώρες για να συννενοηθείς ..... αστα βράστα !

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
530
Πόντοι
36
Παιδια προσέχετε να ασφαλιζετε το αμάξι σας όσο κοστίζει την περίοδο που πάτε να κάνετε το συμβόλαιο.ανυικειμενικη αξία. Κοιτάτε πάνω κάτω τα site από αγγελίες για αυτοκίνητα σαν το δικό σας. Μην υπερκοστολογειτε το αμάξι σας.ετσι πέφτει και το ασφάλιστρο. Σε περίπτωση κλοπής θα πάρετε όσα κοστολογείται το αμάξι σας εκείνη την εποχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom